Orice tip de activitate are parti bune si parti mai putin bune.

Avantaje si Dezavantaje in a face VIDEOCHAT DE ACASA

Iti doresti sa faci videochat de acasa? Stim ca raspunsul, in cele mai multe dintre cazuri, este DA. Te intelegem perfect deoarece si noua, tuturor celor din echipa, ne-ar placea sa putem face totul de acasa, dar nu putem avea tot ce ne dorim . Tu, in schimb, DA, poti face videochat de acasa (desi noi recomandam sa lucrezi la studio dar alegerea iti apartine, desigur) iar in randurile ce urmeaza iti vom explica detaliile acestei activitati.

Videochat de acasaOrice model angajat la Studio DeLuxe trebuie sa petreaca, mai intai, cel putin o luna la studio, timp in care va trece printr-o perioada de training asigurat de un trainer, cu experienta de multi ani in domeniu. Vei face cunostinta, daca esti incepatoare, cu rutina de zi cu zi, ca la orice alt loc de munca clasic.

Vei afla informatii utile despre tinutele in care sa te imbraci pentru a avea un impact major asupra vizitatorilor tai, pentru a-i fideliza, despre specificul fiecarui site pe care vei lucra: LiveJasmin.com, Streamate.com, Xlove.com, Adultwork.com, CamContacts.com.

Beneficiile unui model care face videochat de acasa

  • Vei colabora cu noi pe baza de contract
  • Iti vom oferi training, suport tehnic 24/24
  • Beneficiezi de sedinte foto profesionale realizate prin intermediul studioului nostru
  • Iti achitam noi factura la Internet
  • daca nu ai, vei primi aparatura de ultima generatie  care consta in unitate PC, monitor, camera web performanta, lumini, etc. urmand ca apoi sa iti decontam din incasariile tale contravaloarea acestora;
  • vei incepe cu un procent de 60% si poti ajunge sa primesti pana la 75% in functie de targeturile care le vei atinge;

Ca in orice alt domeniu, sunt lucruri permise si lucruri interzise. Studioul nostru angajeaza modele de sex feminin  pentru a lucra ca model de videochat ADULT si NON-ADULT.

Presupunem ca stii deja ce inseamna videochat ADULT dar credem ca ai putea avea intrebari despre videochatul NON-ADULT. Ei bine, daca videochatul ADULT presupune sa ai o imagine sexy, poate chiar sa te dezbraci ori chiar sa folosesti jucarii sexuale (desi noi nu recomandam acest lucru, avand experienta celor peste 10 ani, dar iarasi, si aici, alegerea iti apartine in totalitate), in cazul videochatului NON-ADULT este STRICT INTERZIS sa te dezbraci.

Se pune accentul pe comunicarea cu vizitatorii tai pe teme dintre cele mai diverse. Din acest motiv, un model care doreste sa lucreze pe VIDEOCHAT NON-ADULT trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza (cel putin) pentru a putea purta cu succes conversatiile. Este necesara cunoasterea in amanunt a gramaticii limbii engleze intrucat un vizitator care intra pe NON-ADULT este foarte atent la modul in care tu, ca model, scrii si trebuie sa ai o exprimare fluenta, placuta.

Ne place sa fim corecti si iti vom spune ca, desi poate parea tentant sa faci videochat non-adult, vei observa in timp ca ai castiguri mai mici decat daca ai face videochat ADULT.

In final, totul tine de tine, de alegerile pe care le faci si pe cat de implicata vei fi in cazul in care vei lucra de acasa. Indiferent de situatie, vei fi tratata ca toate celelalte modele angajate la Studio DeLuxe, fara deosebiri, si vei beneficia de intreg sprijinul nostru.

Revenind la ideea de videochat de acasa, trebuie sa cunosti cateva lucruri:

1. Nu vei avea contact direct cu trainerii nostri insa vei putea tine legatura cu acestia, telefonic sau prin conferinte pe skype, discutii in cadrul carora vrei primi indrumarea si suportul necesar pentru a avea succes.

2. Desi noi iti oferim suport tehnic permanent, in unele cazuri, cum ar fi o distanta foarte mare de Bucuresti, unde avem studioul, ne va fi foarte greu sa te ajutam cu unele probleme cu grad ridicat de dificultate.

Chiar si daca incercam sa te ajutam prin TeamViewer, de exemplu, in situatia in care nu ai cunostinte de baza de IT, se poate dovedi imposibil sa rezolvam problema in timp util pentru tine iar tu, in final, nu iti vei putea desfasura activitatea si vei avea castiguri scazute. Daca lucrezi la studio, acestea sunt rezolvate instant de catre staff-ul nostru.

3. Ai nevoie de o conexiune  puternica la Internet, chiar daca lucrezi de acasa. In multe dintre orasele din tara, Internetul nu are viteza celui din Bucuresti. Acest lucru are impact direct asupra muncii tale.

La studio avem aparatura de ultima generatie si conexiuni la Internet multiple (de rezerva, pentru orice eventualitate) care iti garanteaza ca vei putea fi online atat cat iti doresti.

4. De acasa vei lucra in mediul familiar tie si vei avea o stare generala mult mai buna decat daca ai lucra la studio. Nu vrem sa te mintim… Oricat de luxoase sunt camerele amenajate de noi pentru tine, nicaieri nu este ca acasa…

Exista insa si aici un dezavantaj: acasa poti deveni prea comoda si este posibil sa nu respecti programul de lucru de  8 ore pe zi iar acest lucru se va vedea in castigurile tale la final de perioada. Daca te afli la studio, ai alta energie si te implici mai mult. Avem multe modele care au facut videochat de acasa pentru ca, mai apoi, sa revina pentru a lucra de la studio, tocmai din acest motiv… Nu lucrau cu aceeasi intensitate si nu mai castigau sumele dorite…

Nu dorim sa fim ipocriti. Exista si cazuri fericite in care fetele lucreaza de acasa, isi dau interesul si castiga sume foarte importante de bani. Noi am incercat sa te punem in tema expunandu-ti potentialele situatii in care te poti regasi odata ce te decizi sa faci videochat de acasa, Adult sau Non-Adult. Ni se pare firesc sa fim sinceri si sa iti aratam ambele fete ale monedei.