Ai trecut probabil peste etapa de angajare la un studio de videochat si esti deja model de videochat activ. Sigur au aparut intrebari naturale precum: Cum sa castig mai multi fani? Cum sa fac ca sa castig mai multi bani?

Daca ai citit articolele noastre anterioare, ai aflat deja ca aspectul fizic conteaza foarte mult. La modul realist, aspectul este ceea ce vede cel care iti viziteaza profilul. Daca reusesti sa fii pe placul sau, ai de castigat. Nu este, desigur, o regula sa incerci sa fii pe placul tuturor. Este imposibil!

Imaginea ta este cartea de vizita ce iti poate aduce succesul si trebuie sa tii cont de aceasta zi de zi. Pe langa limbajul trupului, imaginea iti completeaza arsenalul de care dispui pentru a avea o cariera de succes in videochat.

machiaj-strident-sau-natural-model-de-videochat

Machiajul este un factor important pentru orice femeie, nu doar pentru cele din lumea videochatului. Stii ca exista machiaj natural sau machiaj strident, si chiar un machiaj de mijloc.

Ei bine, apare intrebarea: cum sa te machiezi pentru videochat, strident sau natural?

Porneste de la ideea ca nimeni nu este perfect si ar fi si monoton daca ar fi asa, nu? Noi suntem de parere ca trebuie sa alternezi tipurile de machiaj. Intr-o zi poti incerca un machiaj light, mai soft, cu culori naturale care sa iti lumineze chipul iar in alte zile sa abordezi un machiaj strident, cum sunt deja celebrii smokey eyes.

smokey-eyes-machiajul-in-videochat-machiaj-strident

Pometii, ochii si buzele pot fi pusi in evidenta prin diferite trucuri de make-up pe care le poti gasi cu usurinta in tutoriale atat pe youtube.com cat si pe alte retele de socializare. Te poti inspira cu lejeritate si poti experimenta tipuri de machiaj diferite, pana gasesti ceva ce ti se potriveste in totalitate.

machiaj-natural-videochat

Cum vei sti ca ai gasit machiajul potrivit?

Fanii tai (followerii) de pe site-urile de videochat iti vor da raspunsul atat prin comentarii directe care pot fi atat pozitive dar si negative cat si prin intensitatea interactiunii lor cu tine. Nu este o problema daca vei avea si pareri negative, este o cale prin care te poti imbunatati la orice capitol. Toti suntem intr-o continua dezvoltare pe care o putem face doar prin experimentare.

Daca ai fani care revin zilnic si iti spun ca arati fabulos daca te-ai machiat cu smokey eyes in zilele anterioare, atunci poate ar trebui sa repeti machiajul, nu? La final, daca membri au tendinta sa te placa mai mult machiata intr-un anumit stil, ai doar de castigat daca le faci pe plac. Chiar le poti spune asta in timpul sesiunilor live, chiar si in privat. Se vor simti maguliti de faptul ca ai tinut cont de parerea lor.

Tinuta purtata iti cere un anumit tip de machiaj

Trebuie sa ai un anumit simt stilistic cand vine vorba de asortarea machiajului in functie de tinuta. Totul trebuie sa fie de bun gust. Nu exagera cu culorile de la inceput si evalueaza reactia fanilor tai permanent. Barbatilor le plac femeile misterioase deoarece au mereu ceva nou de descoperit la ele. Fii seducatoare atat prin tinuta cat si prin machiaj si limbaj, atat limbajul verbal cat si prin limbajul trupului, de care spuneam mai sus.

Daca exista persoane care considera ca fiind usoara meseria de model de videochat, putem spune cu toata increderea ca se insala amarnic.

Un model de videochat de top este un ansamblu complex de elemente care stau la baza succesului sau dintre care enumeram cateva:

1. Aspectul fizic placut si mereu ingrijit;
2. Nivelul cel putin mediu de limba engleza pentru a putea comunica cu lejeritate cu fanii;
3. Personalitate puternica, rezistenta la stres;
4. Perseverenta;
5. Consecventa si punctualitate;
6. Cunoasterea in detaliu a metodelor de comunicare verbale si nonverbale, respectiv atentie sporita la limbajul trupului;
7. Cunostinte de psihologie a barbatului – doar un model bun si implicat isi da silinta sa inteleaga sau sa intuiasca nevoile si dorintele ascunse ale barbatilor si va aborda fiecare membru intr-un mod unic, adaptat acestuia;
8. Atentia la tinutele purtate si la machiajul adaptat stilului abordat;
9. Relatie armonioasa cu colegele de la locul de munca – sa nu uitam ca in general sunt multe fete intr-un studio si este important ca intre ele sa existe intelegere si sa se evite conflictele de orice natura.