Esti la un pas de stabilitatea financiara pe care ti-o doresti!

Suna-ne la numarul de telefon:

0759 451 365
WhatsApp

sau trimite-ne un email la adresa de email office@studiodeluxe.ro

Parerile Modelelor Noastre

Casa, masina si vacante extraordinare

Da, am casa si masina si merg in vacante extraordinare. Dar pe toate mi le-am luat cumparat eu, din banii castigati la studio, nu din promisiuni aiurea.

Asta mi-a placut foarte mult la acest studio, ca nu mi-au promis marea cu sarea, ci au fost sinceri: “daca muncesti, vei castiga foarte multi bani”, si asa a fost. Mi-am perfectionat limba engleza prin cursuri online si am ajuns la castiguri de mii de dolari pe perioada.

Va recomand Studio DeLuxe din toata inima!

Serena, 35 ani

Model de videochat

Mi-am cumparat casa la care visam

La fel ca majoritatea, provin dintr-o familie cu posibilitati materiale reduse. Am ajuns in Bucuresti fara sa stiu unde voi locui si din ce voi trai. Eram studenta si am aflat de la o colega, care lucra deja la DeLuxe, despre un job ca model de videochat. Am fost destul de reticenta la inceput, ma gandeam, ce vor spune prietenii, familia? A trebuit sa imi infrang temerile si m-am angajat. Dupa o perioada de training am inceput sa lucrez si acum, 7 ani mai tarziu, am reusit sa imi cumpar casa la care visam. Este adevarat ca este si mult de munca, dar castigurile sunt mult peste asteptari, mai ales daca chiar te implici, daca iti dai silinta sa faci totul cat de bine poti. Ma bucur sa spun ca am ajuns sa ocup si pozitia de Trainer si ma simt extrem de bine sa le pot invata pe fetele incepatoare lucruri utile, care m-au ajutat si pe mine sa ajung sus de tot!

Nu as renunta la acest job si va spun sincer ca tot ceea ce am stabilit de la inceput si chiar si mai mult a fost respectat de catre manageri si atmosfera de la studio este una calda, prietenoasa, un spatiu in care simt ca ma regasesc. De cele mai multe ori, nici nu simt ca sunt la serviciu…

Mihaela, 31 ani

Model de videochat | Trainer

Mi-au schimbat viata in bine

Trebuie sa marturisesc ca le sunt recunoscatoare celor din echipa DeLuxe datorita faptului ca mi-au dat o sansa la o viata muuult mai buna decat inainte. Am avut probleme financiare enorme si eram incepatoare, nu stiam de fapt nimic despre videochat, doar ce auzisem de ici-colo… M-au invatat tot ce era nevoie si m-au sprijinit cat de mult au putut ei iar acum duc o viata cum nici nu credeam ca exista.

Va recomand cu cea mai mare caldura acest studio de videochat!

Mari, 33 ani

Model de videochat

Castiguri mari si multa intelegere din partea echipei

Am lucrat la studio timp de 2 ani, apoi am dorit, din motive personale, sa fac videochat de acasa. Echipa m-a inteles si ma sprijina permanent atat cu sfaturi cat si tehnic. Sunt foarte multumita de castiguri si la inceput imi amintesc ca voiam sa lucrez neaparat pe AdultWork… am discutat acest lucru cu managementul si au fost din start de acord sa incercam. M-am simtit ascultata, implicata in munca de echipa. Trainingul m-a ajutat fenomenal!

Imi lipseste atmosfera super de la studio dar voi reveni si eu curand acolo! Fetelor, ne vedem foarte curand!

 

Sonia, 27 ani

Model de videochat

Corecti si punctuali

Lucrez la Studio DeLuxe de 3 ani si va pot marturisi ca sunt corecti si punctuali cu plata. Totul este la vedere, nimic ascuns, nu am absolut niciun repros…

Castigurile sunt mari spre foarte mari, mai ales datorita implicarii managementului in toata activitatea pentru ca totul sa aiba rezultatele scontate!

Iulia, 24 ani

Model de videochat
0 759 451 365
office@studiodeluxe.ro
Studio Videochat Bucuresti 100% LEGAL

Contacteaza-ne prin email.
Foloseste formularul de mai jos!