Prima pagină » Castiguri din Videochat – Cum obtii bani pentru casa, masina si vacante de lux

Castiguri din Videochat – Cum obtii bani pentru casa, masina si vacante de lux

de Studio DeLuxe
CASTIGURI VIDEOCHAT - STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

CASTIGURI VIDEOCHAT

Castigurile din videochat, ca model de videochat, sunt motivul principal pentru o cerere atat de mare de locuri de munca ca modele de videochat dar, pe de alta parte, si pentru o paleta atat de larga de oferte de angajari la studiouri de videochat din Bucuresti si din intreaga tara.

Cati bani pot castiga din videochat?

Aceasta este principala intrebare pe care si-o pun tinerele care doresc sa se angajeze in videochat.

Au citit o multime de anunturi care vehiculeaza sume foarte mari pentru tara noastra, de genul 1500$, 5000$… dar oare care este adevarul?

Chiar se pot castiga atat de multi bani facand videochat?

Da, raspunsul este un DA categoric. Din videochat, un model incepator se poate astepta la castiguri lunare de 1000$-1500$ pentru primele luni, sumele crescand rapid pe masura ce performantele si experienta modelului se imbunatatesc.

Practic, totul depinde de model, de cat de receptiva este la training si cat de bine implementeaza notiunile invatate de catre trainerii nostri.

In cazul in care vorbim despre modele de videochat cu experienta, sumele cresc vertiginos si putem spune, sincer, ca pot depasi lejer castiguri de 5000$-10.000$ pe luna, ajungand in cazul celor mai active si implicate modele, la sume de 20.000-30.000$ in medie, desi exista si depasiri mari ale acestor sume.

CARE SUNT FACTORII CARE INFLUENTEAZA MAJOR CASTIGURILE UNUI MODEL DE VIDEOCHAT?

Iti prezentam mai jos o lista a factorilor care influenteaza direct si major nivelul castigurilor unui model de videochat, cu sau fara experienta. Lista, desigur, este una mai lunga, pe care ti-o vom detalia bucurosi in cadrul unui interviu de angajare ca model de videochat la Studio Videochat DeLuxe Bucuresti!

  • PERSONALITATE PLACUTA80
  • PERSEVERENTA SI AMBITIE80
  • CUNOASTEREA LIMBII ENGLEZE LA NIVEL MEDIU SAU AVANSAT70
  • IMPORTANTA TRAININGULUI90
  • PROGRAM DE LUCRU DE 8 ORE / ZI90

Exista castiguri atat de mari din videochat? De ce as lucra la un studio de videochat?

Un studio de videochat care este legal si care isi respecta modelele va insista pe aplicarea unui training constant. Fiecare model trebuie sa stie regulile setate de fiecare dintre site-urile de videochat pe care lucreaza dar si notiuni variate despre cum sa se imbrace, cum sa se machieze, cum sa interactioneze mai bine si mai placut cu membrii site-urilor care platesc pentru a discuta cu ea.

Pe langa toate acestea, studioul de videochat ofera sprijinul tehnic, care, daca ai face videochat de acasa, ti-ar lipsi si ai avea mult mai multe probleme de rezolvat.

Prin comparatie cu salariul de la o companie, o multinationala daca vrei, care creste cu cateva procente in cativa ani, lucrand ca model la un studio de videochat nu vei depinde de o grila de salarizare a celor de la departamentul de resurse umane.

Vei castiga pe masura gradului in care te implici. Cu cat esti mai serioasa, mai dedicata jobului si ai o dorinta mai mare de a castiga din ce ce in ce mai multi bani din videochat, cu atat vei vedea la final de luna castiguri extraordinare care te vor uimi chiar si pe tine, cea care le-a realizat!

Model de videochat cu experienta - Castiguri mari

Sunt model de videochat cu experienta.
Cum pot castiga si mai multi bani din videochat?

Inainte de orice, trebuie sa stii ca in activitatea ta sunt deosebite de importante personalitatea, perseverenta si ambitia de a-ti depasi situatia de la o zi la alta.

Vei castiga si mai mult bani daca vei aparea in fata fanilor tai ca o persoana cu zambetul pe buze, optimista si atenta la solicitarile barbatilor care devin mai receptivi si mai activi in functie de comportamentul tau.

Este important sa demonstrezi ca esti implicata 100% in ceea ce faci iar urmaritorii tai te vor rasplati cu bani. Cu MULTI BANI!

De ce le scad castigurile unor modele de videochat cu experienta?

Cand ajungi la un anumit nivel, te obisnuiesti cu un anumit mod de lucru si te plafonezi, crezand ca stii tot ce se poate sti, ca nu ai ce sa mai inveti.

Fals! Cu totii avem lucruri noi de invatat, in fiecare zi, deoarece videochatul este un domeniu care se transforma si se dezvolta permanent iar tu, ca model, trebuie sa fii la curent cu noutatile.

Trebuie sa accepti ideea ca prin training vei beneficia de aportul celor mai avizate si noi informatii despre fiecare site in parte si, dupa cum stii, informatia inseamna putere.

Limitele fiecarui model sunt autoimpuse, respectiv, totul depinde doar de barierele pe care le ridica fiecare model in parte. 

Daca esti comunicativa, receptiva si ambitioasa, vei putea face performanta iar castigurile din videochat vor fi uriase!

TU DETII CONTROLUL!

Fii, in fiecare zi, versiunea ta mai buna decat in ziua precedenta! Nu repeta erorile si incearca sa profiti la maximum de jobul de model de videochat!

Castiguri din videochat - Videochat Studio Bucuresti
Vrei sa te angajezi ca model de videochat?

DEVINO MODEL LA STUDIO DELUXE

Profita de faptul ca ne marim echipa si suna-ne la 0759 451 365 (TEL + WHATSAPP) sau trimite-ne un email pe office@studiodeluxe.ro

Scrie-ne!
Buna, Facem angajari!
Buna,

Cu ce te putem ajuta?

------------------------------------------------

Facem angajari! Suna la 0759 451 365 sau scrie-ne aici, pe Whatsapp, pentru mai multe detalii!