Descriere Streamate.com

Streamate.com este unul din cele mai populare site-uri de adultwebcam streaming pentru modelele de videochat din toata lumea.

Acest site de videochat a aparut inca din anul 2003 si este unul dintre liderii industriei de adult videochat fiind intr-o continua crestere si extindere. Acest lucru poate fi demonstrat prin numarul foarte mare de modele de videochat online din ultimii ani, in jur de 3000-4000 de sesiuni live in acelasi timp.

Citand din propria lor descriere, acestia mentioneaza ca sistemul lor permite sa decideti cum sa  personalizati experienta modelelor de videochat, pastrand in acelati timp informatiile acestora in siguranta.

Sunt dedicati sa va ofere toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a incepe sa castigati bani in siguranta din confortul propriei case sau de la studio.

Succesul lor continuu este alimentat de personalul lor dedicat, care va colabora cu modelele si studiourile de videochat personal pentru a le ajuta in orice situatie de fiecare data cand este nevoie.

De asemenea acestia se mai lauda cu peste 2000 de site-uri de webcam exclusive in reteaua Streamate, acest lucru generand un trafic generos in camerele modelelor.

 

 

 

Incasari pe Streamate.com

Nici la capitolul incasari nu stau prea rau, acestia mentionand posibilitatea unor castiguri intre 5000$-10000$ pe saptamana de catre modelele de TOP. 

Plata se va face in dolari iar procentul oferit de streamate.com modelelor este de 30% din incasarile provenite din sesiunile private si din tips-uri si de 50 % pentru clipurile vandute.

Puteti sa va alegeti tariful pe minut pentru sesiunile private cu membrii, acesta variand intre 0.49$ si 14.99 $.

Nu trebuie sa uitam nici de concursurile de pe site, foarte populare de altfel, unde sunt puse la bataie premii de cateva sute de dolari ajungand pana la cateva mii de dolari pentru locurile fruntase.

Ca metoda de plata puteti opta pentru urmatoarele variante: transfer bancar, paxum, check, skrill, cosmo sau epayservice. Plata se va face odata pe saptamana iar banii iti vor intra in cont de obicei in fiecare zi de Vineri.

Avantajele de a lucra pe Streamate.com

Un mare avantaj in a lucra cu streamate.com este platforma relativ usor de folosit de catre modelele de videochat care o utilizeaza, in special modelele incepatoare.

Inca de la inregistrarea contului de model de videochat, vei avea acces la nenumarate materiale si tutoriale foarte utile pentru a va familiariza cu site-ul, cu regulile acestuia si nu in ultimul rand, vei gasi destule tips and tricks pentru a te face populara si pentru a avea succes intr-un timp cat mai scurt.

Inregistrarea modelelor de videochat pe streamate nu este grea, acest lucru petrecandu-se exclusiv online. Incarcarea documentelor si semnatura modelelor este electronica, in acest sens nu este nevoie de o imprimanta in locatie.

La cele de mai sus putem adauga urmatoarele avantaje : restrictionarea anumitor tari ( in cazul nostru Romania), posibilitatea obtinerii de ratinguri, taguri, favoriti, acestea avand rolul de a te pozitiona mai bine pe site intr-un timp relativ scurt, cam2cam si reduceri catre membri numite “Block Sessions”.

Toate aceste detalii plaseaza streamate.com printre site-urile preferate de studiourile de videochat din Bucuresti, dar si din intreaga tara.

Bineinteles, ca la orice job sau ca pe oricare alt site de acest profil, importante sunt urmatoarele:

  • atentia acordata membrilor,
  • stilul abordat de model,
  • un profil cat mai detaliat
  • timpul petrecut online, acestia recomandand nu mai putin de 1800 de minute pe saptamana petrecute online.

Cateva dezavantaje

Pentru a echilibra putin balanta putem mentiona si cateva dezavantaje, daca le putem numi asa:

  • procentul oarecum mic si fix,
  • anumite erori tehnice in timpul sesiunilor live si a concursurilor,
  • raspunsuri si comunicare destul de greoaie cu echipa tehnica ( nu exista live suport, asa cum exista pe livejasmin.com sau xlovecam.com)

In plus, exista anumite zvonuri conform carora tratarea modelelor este nedreapta, acestia se pare ca ar favoriza unele modele de videochat, respectiv cele din Statele Unite in detrimentul celorlalte prin pozitionarea mai avantajoasa pe site si prin oferirea unor comisioane mai mari.

In concluzie, putem spune ca Streamate.com este unul din site-urile de videochat preferate de studioul nostru si il recomandam cu incredere.

Daca ai nevoie de mai multe informatii sau daca vrei sa ne faci o vizita in studioul nostru de videochat din Bucuresti, nu ezita sa ne contactezi prin formularul de contact sau pe whatsapp.