Prima pagină » CamContacts.com – Intrebari si Raspunsuri

CamContacts.com – Intrebari si Raspunsuri

camcontacts-studio-videochat-bucuresti

 

 

 

Jetoanele (tokens) sunt moneda sau „banii” de pe MyFreeCams.com.

Membrii cumpara jetoane (tokens) si apoi le cheltuiesc pe modele prin intermediul Tips, Show-uri private, Show-uri de grup, Show-uri Voyeur sau achizitii de MFC Share. MyFreeCams.com plateste apoi modelele pentru jetoanele pe care le primesc de la membri.

Ca intotdeauna, daca aveti alte intrebari, puteti contacta echipa noastra de servicii pentru clienti la help@camcontacts.com si vor fi bucurosi sa va ajute in continuare.

Utilizatorii va pot trimite o gama larga de Cadouri, care au toate valori monetare diferite – orice, de la un cocktail de 10 dolari pana la un diamant de 10.000 de dolari! – toate acestea fiind adaugate imediat la castigurile dumneavoastra.

Utilizatorii va pot trimite mai multe Cadouri – nu exista nicio limita, cu conditia sa aiba fonduri in Cutia de cadouri.

Utilizatorii trebuie mai intai sa adauge fonduri in Cutia de cadouri.

Apoi va pot trimite un Cadou folosind butonul Cadouri.

Ei pot face acest lucru fie in timpul, fie dupa o sesiune video – ei vad un buton Cadouri in partea dreapta a ecranului atunci cand sunt intr-o sesiune video cu dvs. si, de asemenea, vad un buton Cadouri la sfarsitul sesiunii pe ecranul „end video session”.

De asemenea, va pot trimite un Cadou atunci cand navigheaza sau daca sunteti offline, pur si simplu facand clic pe butonul Cadouri de pe pagina de profil.

Credem ca este foarte important sa mentinem aceeasi atmosfera prietenoasa, relaxata si respectuoasa in CamContacts, care este principalul motiv pentru care multi dintre voi si utilizatorii petrec atat de mult timp aici, si astfel niciun utilizator nu ar trebui sa primeasca cereri frecvente sau nedorite de a trimite Cadouri.

Daca primim plangeri de la utilizatori ca nu se mai bucura de CamContacts pentru ca au impresia ca ii hartuiti, atunci vom raspunde.

Cu toate acestea, ar fi o parte fireasca a conversatiilor cu favoritii dvs. sa ii intrebati daca au vazut noul program Cadouri si daca ar dori sa va intrebe care ar fi Cadourile dvs. preferate. Avem incredere in dumneavoastra pentru a gasi echilibrul potrivit.

Va vom plati 60% din valoarea oricarui Cadou online trimis de un utilizator (si va vom plati 80% pentru Cadourile trimise de orice utilizator care face parte din programul Intro 80%).

Cadourile CamContacts Gifts sunt o modalitate excelenta pentru ca utilizatorii sa va arate aprecierea lor si pentru ca dumneavoastra sa va cresteti potentialul de castig. Cadourile CamContacts Gifts sunt virtuale – ele exista doar in lumea CamContacts – si fiecare

Cadou are o valoare monetara corespunzatoare.

Cand primiti un Cadou de la un utilizator in timpul unei sesiuni video, veti vedea un mesaj in caseta de chat care va va spune ce Cadou a ales pentru dumneavoastra si valoarea acestuia, iar daca un utilizator va trimite un Cadou in afara unei sesiuni video, veti primi in schimb un CCMail.

Configurarea unui joc de Strip HiLo este foarte usoara. Mergeti la pagina „Start Session” (Incepeti sesiunea) si selectati casuta cu eticheta: „Sunt disponibil pentru jocuri de striptease pentru adulti”.

Cand incepeti sesiunea, vi se va cere sa alegeti hainele pe care le purtati – ceea ce va juca utilizatorul. Puteti selecta un minim de 3 articole de imbracaminte si un maxim de 6.

Trebuie sa va asigurati ca nu inselati sau mintiti cu privire la hainele pe care le veti scoate. Orice incercare in acest sens va atrage, cel mai probabil, sanctiuni nedorite. Trebuie sa fiti pregatit sa faceti o dezbracare completa (scoateti tot ce purtati) – in caz contrar, va rugam sa nu participati la Adult Games.

6. Prezentare generala a regulilor atunci cand joci Strip HiLo
1. Trebuie sa efectuati o dezbracare completa.
2. Selecteaza-ti corect hainele – enumera tot ce porti, nici mai mult, nici mai putin.
3. Scoateti hainele in functie de mesajele pe care le primiti in timpul jocului.
4. Ca intotdeauna, nu inselati si nu mintiti.

Aici sunt instructiuni pas cu pas despre cum se joaca Strip HiLo.

Strip HiLo este un joc de carti pe care il jucati cu un utilizator, care se joaca, si va plateste, pentru a va scoate hainele ;-)

HiLo, inseamna Hi – pentru Higher (mai mare) si Lo – pentru Lower (mai mic). Scopul jocului este sa ghicesti corect, de mai multe ori la rand decat utilizatorul, daca urmatoarea carte va fi mai mare sau mai mica (mai mare sau mai mica) decat cartea anterioara.

Cartile tale vor fi intotdeauna in partea de sus a ecranului, iar cele ale adversarului in partea de jos. Cand incepe jocul, atat dvs. cat si clientul dvs. veti avea prima carte descoperita, iar restul vor fi acoperite. Veti ghici prima data in functie de prima carte descoperita.

In partea stanga jos a ecranului de joc, in partea de jos, vi se afiseaza lista de haine pe care le purtati si pe care le veti scoate. De exemplu, in imaginea de mai sus, tu si utilizatorul jucati pentru a va scoate camasa.

Cand incepe jocul, utilizatorul va face prima alegere, Mai sus sau Mai jos. Ghicitoarea lui va fi corecta sau gresita.

Cand vine randul tau sa ghicesti, randul de sus al cartilor va fi evidentiat (mai luminos). Doua butoane: rosu si galben vor aparea sub cartile tale, permitandu-ti sa ghicesti daca urmatoarea carte va fi Mai sus sau Mai jos. In exemplul din imaginea de mai sus, prima ta carte este un 10. Trebuie sa ghicesti daca urmatoarea carte (evidentiata in albastru) va fi mai mare decat 10( J, Q sau un K) sau mai mica decat 10 (9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 sau un As).

Daca ghicesti corect, vei primi o bifa verde pe cartea ta, asa cum se arata.

Runda continua pana cand dumneavoastra sau clientul dumneavoastra ghiceste prima data gresit.

O runda poate avea trei rezultate posibile:

– Tu ghicesti gresit, utilizatorul ghiceste corect: Pierdeti runda si eliminati articolul vestimentar pentru care se joaca in prezent; runda este reluata.

– Daca ghicesti corect, utilizatorul ghiceste gresit: Ai castigat runda; runda se reia.

– Daca ghicesti gresit, utilizatorul ghiceste gresit: Se declara o remiza (nimeni nu a castigat sau a pierdut); runda este reluata.

Daca ati pierdut o runda, va trebui sa eliminati articolul de imbracaminte pentru care ati jucat. In acest caz, este vorba de camasa: Simtiti-va liber sa va exprimati talentele de dezbracat :) Cu toate acestea, incercati sa descoperiti daca utilizatorul prefera o dezbracare rapida sau lunga de tachinare – acest lucru ii va imbunatati experienta. Daca utilizatorul incepe urmatoarea runda inainte ca tu sa termini de dat jos articolul, scoate-l imediat si continua sa joci :)

Dupa ce ati scos camasa, incepe o alta runda si veti juca pentru urmatorul articol vestimentar (in acest caz, fusta).

Jocul continua pana cand iti scoti toate hainele; dupa aceea te poti imbraca, sau poti continua discutia sau spectacolul.

Retineti ca, in timpul jocului, puteti ascunde sau afisa jocul in consola de chat, folosind butoanele „Hide Game” / „Show Game”. Acestea sunt disponibile in timp ce nu are loc nicio actiune in joc, astfel incat sa puteti profita din plin de consola de chat. Cand va vine randul, jocul va fi afisat automat.

Strip HiLo este un joc de carti pe care il jucati cu utilizatorii pentru indepartarea tuturor hainelor ;-)

Jocul foloseste un pachet standard de 52 de carti de joc (jokerii nu sunt inclusi!) si consta in mai multe runde. In fiecare runda, tu si clientul tau incepeti cu cate o carte deschisa, apoi vi se vor imparti alternativ mai multe carti si va trebui sa ghiciti daca urmatoarea carte va fi mai mare sau mai mica decat cea precedenta.

Veti vedea cartile dvs. in partea de sus a ecranului de joc, iar cele ale adversarului dvs. chiar sub ele. Pe cartile dezvaluite veti vedea daca ghicitul a fost corect sau nu.

Pentru comoditatea dumneavoastra, cartea pe care trebuie sa o ghiciti este intr-o culoare mai deschisa decat cartile care au fost jucate.

Ordinea cartilor este As (cel mai mic), 2, 3, 4, 5, 6, 7, 7, 8, 9, 10, Valet, Dama, Rege (cel mai mare).

Atunci cand pierzi o runda, va trebui sa scoti un obiect de imbracaminte, pana cand nu mai ai haine de scos ;-) Daca utilizatorul pierde, runda este reluata.

Strip HiLo este un joc de carti pentru adulti, asa ca poti juca doar daca te prezinti in urmatoarele categorii pentru adulti de la CamContacts:

– Fete singure acasa – Putin timide
– Fete singure acasa – Nu atat de timide
– Fata-Fata
– Escort si masaj

Este foarte important de retinut ca Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s ar trebui sa se faca disponibile doar daca sunt pregatite sa isi dea jos toate hainele – este necesara nuditatea completa / striptease. Orice Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s care nu se simt confortabil cu aceasta regula, va rugam sa nu va puneti la dispozitie pentru jocul Strip HiLo.

La CamContacts suntem mereu in cautarea de noi modalitati prin care Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s sa se distreze si sa se angajeze in chat video live cu clientii lor. Asa ca va aducem Strip HiLo Game, un serviciu prin care clientii dvs. va platesc pentru a se juca cu si impotriva dvs.

Acesta este un serviciu pentru adulti – este important de retinut ca Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)-urile ar trebui sa se puna la dispozitie doar daca sunt pregatite sa se dezbrace complet – este necesara nuditatea completa / striptease. Orice Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s care nu se simt confortabil cu acest lucru nu ar trebui sa se puna la dispozitie pentru jocuri de striptease pentru adulti.

Toate Chathost-urile (modele de videochat pe CamContacts.com) CamContacts sunt prezentate pe site-urile web ale partenerilor nostri (White Label). Asadar, ceea ce vedeti inaintea numelui de ecran al clientului dvs. in timp ce acesta converseaza cu dvs. indica numele site-ului de pe care a venit acest utilizator.

Imediat dupa ce un client intra in camera dvs., chat-ul nostru text va va spune numele complet al site-ului sau „de origine”. Exemple de cum poate arata o astfel de notificare:
– Screen Name a intrat in camera din CamContacts [CC]
– Screen Name a intrat in camera de la NorthernAngels [NTA]

Pe masura ce utilizatorul continua sa tasteze, chat-ul va afisa numele prescurtat al site-ului inainte de Screen Name (Numele de ecran al vizualizatorului):
– CC/Screen Name
– NTA/Nume ecran

Acestia vor vedea un mesaj prin care vor fi sfatuiti sa va viziteze putin mai tarziu, deoarece Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) este ocupat in One2One ;-)

Acestui utilizator i se va afisa un mesaj care il informeaza ca One2One nu este disponibil in acel moment si il roaga sa astepte pana cand veti fi singuri :-) Bineinteles, acest utilizator va putea sa se alature sesiunii video curente (daca nu este privata).

Da, puteti modifica acest tarif la pagina *Start Session* (Incepeti sesiunea*), introducand cresterea dorita in campul One2One session (Sesiune One2One).

Nu, nu este nevoie de aranjamente in acest caz: utilizatorul va putea sa apara in One2One in orice moment doreste, cu conditia sa nu aveti alti utilizatori in videoclip in acel moment.

Da, aceasta optiune este oferita tuturor utilizatorilor, in acelasi mod ca o sesiune video normala.

Este cel mai recent serviciu al nostru care le ofera utilizatorilor optiunea de a avea o sesiune exclusiva si privata cu dvs. Fara intreruperi din partea altcuiva.

Confidentialitatea exclusiva este principala diferenta dintre o sesiune One2One si sesiunile deschise, asa ca… va rugam sa NU folositi One2One pentru a exclude de la performanta in sesiunile deschise, cum ar fi cerandu-le clientilor dvs. sa aleaga One2One daca doresc un spectacol.

Daca esti barbat, dar te prezinti ca femeie, sau daca esti femeie, dar te prezinti ca barbat, trebuie sa selectezi fie Transgender (MtoF), fie Transgender (FtoM) ca sex si Gender Benders ca categorie.

De asemenea, informatiile din profilul dvs. trebuie sa fie corecte, inclusiv tara, varsta si sexul. Daca exista alte „scene” sau interese pe care le aveti, cum ar fi Dungeon sau Fetish, va rugam sa indicati acest lucru in sectiunea Asteptari din profilul dvs. si la rubrica Activitati optionale.

Modelele de videochat pe CamContacts.com cu un rating de 3 stele sau mai mare pot intra online cu maxim 2 nume de ecran.

Modelele de videochat pe CamContacts.com cu un rating de 4 stele sau mai mare pot fi online cu maximum 3 nume de ecran.

Modelele de videochat pe CamContacts.com care nu sunt cotate si gazdele de chat cu un rating mai mic de 3 stele pot intra online cu un singur nume de ecran.

Pentru a intra online cu mai multe nume de ecran, trebuie sa va asigurati ca numele de ecran apar in categorii diferite. Nu aveti voie sa va prezentati cu mai mult de un nume de ecran in aceeasi categorie.

 

Nu, puteti fi intr-o singura categorie/sesiune la un moment dat.

Exista cateva lucruri importante de stiut despre spectatorii pe care ii introduceti in CamContacts.
1. Castigati pana la 30% din ceea ce cheltuiesc noii utilizatori pe CamContacts Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s (inclusiv dumneavoastra), dar daca niciunul dintre ei nu a cheltuit nimic, atunci nu castigati niciun ban de recomandare.
2. Daca ati primit in mod regulat banii de recomandare, dar acestia s-au oprit brusc sau au scazut, atunci poate insemna ca utilizatorii pe care i-ati recomandat au incetat sa mai cheltuiasca bani pe site
3. Platim un bonus de recomandare doar pentru utilizatorii cu adevarat noi, asa ca daca un utilizator s-a inregistrat deja la noi, oricat de mult timp in urma, atunci nu vom plati o taxa de recomandare. Uneori, utilizatorii uita ca s-au inregistrat deja la noi, asa ca va rugam sa verificati cu atentie cu ei.

Daca credeti ca niciuna dintre situatiile de mai sus nu se aplica in cazul dumneavoastra si exista o alta problema, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la help@CamContacts.com si vom incerca sa investigam unde se afla problema.

Va trebui sa adaugati informatii despre prietena, iubitul sau prietenul dvs. la contul Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) existent, daca nu sunteti singura care intra online sub numele dvs. de scena.

Iata ce trebuie sa faceti:
1. Conectati-va prin Resurse Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) la *Edit Your Profile* (Editeaza-ti profilul)
2. Pe pagina *Schimba-ti profilul personal* vei vedea o sectiune numita *Executanti individuali*.
3. Faceti clic pe *Adauga un nou individ* si completati detaliile pentru Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)-ul suplimentar in casutele care apar
4. Dupa ce ati terminat de completat detaliile, faceti clic pe *Accept* si apoi pe *Next* pentru a completa profilul pentru acel individ

Pentru ca pozele sa apara in arhivele dvs. foto, trebuie sa urmati instructiunile descrise la intrebarea nr. 2 (Cum fac o poza de profil). Acordati o atentie deosebita pasului 3, care confirma faptul ca o fotografie a fost salvata pe serverele noastre.

Daca nu primiti mesajul care confirma acest lucru, inseamna ca ati facut ceva gresit. Daca nu cunoasteti motivul, atunci va rugam sa ne trimiteti un e-mail la help@CamContacts.com cu toate detaliile.

Nu este posibil sa va schimbati numele de scena Chathost (model de videochat pe CamContacts.com).

Daca, din anumite motive, doriti sa aveti un nume de ecran diferit, atunci va trebui sa inregistrati un nou cont Chathost (model de videochat pe CamContacts.com).

Daca nu aveti ambele fotografii de profil setate atat pentru oaspeti, cat si pentru utilizatorii inregistrati, profilul dumneavoastra Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) va fi ascuns si utilizatorii nu va vor gasi pe pagina Cine este online.

Asadar, va rugam sa creati Poze de profil corespunzatoare pentru oaspeti si utilizatori inregistrati si sa ne anuntati prin e-mail la help@CamContacts.com. Va vom ajuta in continuare.

Atunci cand incepeti o noua sesiune video, pe ecranul de conectare:
1. Bifati caseta de selectare *Sesiune privata*.
2. Introduceti un *Codul meu de acces privat*.

*Codul de acces privat* este o parola pe care o setati dumneavoastra (poate fi diferita de fiecare data cand aveti o sesiune video privata pentru diferiti utilizatori) si trebuie sa furnizati aceasta parola utilizatorului care a solicitat o sesiune video privata. Asigura-te ca dai aceasta parola intr-un mesaj privat!

Nu este posibil sa stergeti imaginile, dar este posibil sa le ascundeti, astfel incat nimeni nu le poate vedea, cu exceptia dumneavoastra. Pentru a ascunde imaginile, urmati acesti pasi:
– Folosind numele de ecran si parola Chathost (model de videochat pe CamContacts.com), conectati-va la galeria *Arhive foto* prin Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) Resources
– Rasfoiti fotografiile
– Langa fiecare imagine, veti vedea o lista derulanta *Vizibilitate* – selectati „Ascuns” (Hidden)
– Nu exista niciun buton *save* sau ceva de genul acesta, imediat ce selectati aceasta optiune, imaginea va fi ascunsa

Pentru a impiedica accesul minorilor la continut pentru adulti, fiecare nume de ecran are doua poze de profil. O imagine de profil este afisata oaspetilor, iar alta este afisata doar utilizatorilor inregistrati. Va rugam sa va asigurati ca sunteti familiarizat cu liniile directoare privind imaginile de profil ale oaspetilor. Le veti gasi daca vizitati linkul Fotografii de profil de pe pagina Resurse Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) (cautati in meniul albastru de la sectiunea Intretinere).

Exista 2 moduri de a crea o poza de profil:
– utilizand software-ul video iSense Cam
– alegand fotografia preferata din Galeria de arhive foto si setand-o ca Imagine de profil

1) Creati o imagine de profil utilizand iSense Cam Video Software: Va rugam sa consultati sectiunea relevanta din Manualul software-ului de videochat.

2) Alegeti imaginea preferata din Galeria de Arhive Foto si setati-o ca Imagine de Profil.
– Va rugam sa accesati Arhiva de fotografii facand clic pe link-ul corespunzator din meniul albastru al paginii Resurse Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)
– Rasfoiti fotografiile dvs. (facand clic pe date in cadrul din stanga) si alegeti-le pe cele care va plac cel mai mult. Apoi, in functie de continutul fotografiei si de categoria dumneavoastra, selectati-o ca Imagine de profil – pentru Invitati sau Membri (folositi cele 2 link-uri de langa fiecare fotografie).

Daca intentionati sa gazduiti sesiuni video, trebuie sa ne furnizati un document de identificare emis de guvern (de obicei, un pasaport sau o carte nationala de identitate sau un permis de conducere) care sa dovedeasca faptul ca aveti cel putin 18 ani. Profilul dumneavoastra Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) va ramane ascuns in reteaua CamContacts, iar contul dumneavoastra va ramane inactiv pana cand copiile necesare ale documentelor de identificare ne vor fi furnizate.
Va puteti prezenta actele de identitate urmand pasul „Furnizati documente” din Expertul de inregistrare.
1. Doar faceti o fotografie clara de aproape (toate campurile trebuie sa fie lizibile) a:
o Fotografie de identitate (o copie color a unui document de identificare cu fotografie emis de guvern (pasaport, carte de identitate, permis de conducere).
o Face+ID (o fotografie color de prim-plan a dvs. care va infatiseaza tinand aproape de fata actul de identitate original cu fotografie. Fotografia de identitate trebuie tinuta deschisa pe o „pagina de fotografie”).

2. Si apoi incarcati-le la noi!
3. Dupa ce am verificat totul, va vom raspunde prin e-mail pentru a va confirma ca puteti incepe sa difuzati videoclipuri pe CamContacts (nu ar trebui sa dureze mult timp) :-)
Important: Calitatea documentelor: Contul dvs. poate fi procesat foarte rapid daca ne furnizati copii lizibile ale documentelor. Documentele trebuie sa fie vizibile in totalitate si sa fie de o calitate si claritate ridicata (toate campurile documentului trebuie sa fie clar vizibile atat in Photo ID & Face+ID). S-ar putea sa va fie util sa folositi o camera digitala cu rezolutie mare pentru a crea o imagine de buna calitate in care sa va prezentati tinand ID-ul aproape de fata ;-)

Butoanele
[Ignore] Selectati unul dintre chatteri din lista de utilizatori din dreapta. Apoi faceti clic pe acest buton si tot ceea ce scrie acel utilizator nu va fi vazut de nimeni. Cu toate acestea, ei vor putea in continuare sa vada chat-ul de la toti ceilalti. Acest lucru este util pentru a combate utilizatorii abuzivi, deoarece acestia nu vor sti ce se intampla si vor crede pur si simplu ca toata lumea ii ignora.
[Trimite] Trimiteti mesajul pe care l-ati tastat. Acelasi lucru ca si cand ati apasa Enter in introducerea textului.
[ – Chat options – ] Afiseaza meniul de optiuni de chat, care este explicat mai jos.

Meniul Optiuni chat
[Lista emoticoane] Deschide lista cu emoticoane.
[Display Emoticons] Daca aceasta optiune nu este bifata, veti vedea numele emoticoanelor in chat (in loc de imagini).
[Stergere istoric] Sterge tot textul anterior de pe ecran.
[Font Size] Va permite sa modificati dimensiunea textului.
[Alerte]
[Alerta intrare] Comutati aceasta optiune pentru a activa sau dezactiva alerta sonora atunci cand cineva intra in chat.
[Alerta mesaj nou] Comutati aceasta optiune pentru a activa sau dezactiva alerta sonora pentru mesajele noi intrate pe chat.

[Room Control]
[Permite accesul Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)urilor] Acest buton va activa accesul la camera dvs. de chat pentru alti Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)uri.
[Private room mode (Modul camera privata)] Aceasta optiune are efect NUMAI atunci cand in chat-ul dvs. sunt Vizualizatori. Atunci cand acest lucru se intampla, iar optiunea este VERIFICATA, toti ceilalti (Oaspeti, alti Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s, Membri obisnuiti) NU POT CHATSA in camera (trimite mesaje private sau publice).

Pentru a explica mai bine, exista urmatoarele cazuri:
„Private room mode” NU este bifat, nu exista niciun Viewer in camera: Camera este o camera de chat obisnuita si toata lumea poate discuta.
‘Private room mode’ (Modul camera privata) NU este bifat, exista si Viewer in camera: Camera este camera de chat obisnuita, toata lumea poate vorbi.
‘Private room mode’ este VERIFICAT, nu exista niciun Viewer in camera: Camera este o camera de chat obisnuita, toata lumea poate vorbi.
„Private room mode” este VERIFICAT, in camera sunt si observatori: Observatorii si Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)-ul pot vorbi liber, toti ceilalti (Invitati, alti Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s, membri obisnuiti) nu pot vorbi.
Atunci cand intra in vigoare „Modul camera privata” (ultima dintre categoriile de mai sus), toti cei care sunt afectati de acesta (Oaspeti, alti Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s, membri obisnuiti care intra in camera sau care sunt deja prezenti in camera) sunt informati ca Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)ul este temporar indisponibil pentru chat si ca nu pot trimite mesaje in camera.
Atunci cand „Modul camera privata” nu mai este in vigoare, toti cei care au fost afectati anterior de acesta (Invitati, alti Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s si membri obisnuiti deja prezenti in camera) sunt informati ca Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)-ul este din nou disponibil pentru chat si ca pot trimite mesaje in camera.
[Kill Room] Selectati acest element daca doriti sa inchideti fortat camera de chat. De exemplu, atunci cand doriti sa treceti de la un Videochat public la unul privat. Acest lucru va elimina toate persoanele din camera de chat inainte de a trece la privat.
[Allow Guest Access] Acest buton va activa accesul oaspetilor la camera dvs. de chat.

Culorile
VERDE Aceasta persoana se uita la video.
ALBASTRUL Chat care s-a inregistrat si, de asemenea, s-a „conectat”.
ORANGE Un alt Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) in chat-ul dumneavoastra de text.
NEGRU Privitor potential ;-) Poate fi, de asemenea, un spectator inregistrat care nu s-a „conectat”.
PURPLE Un reprezentant CamContacts ;-) (Poate folosi doar numele de ecran *Admin* sau *Admin2*).

Va rugam sa vizitati Manualul software-ului video pentru o explicatie completa si detaliata a modului de functionare a software-ului video.

Pentru informatii despre comisioanele percepute de ePayService, va rugam sa consultati centrul de asistenta al acestuia: https://faq.epayservices.com/

Portofelul dvs. electronic ePayService va fi creditat cu fonduri din partea noastra imediat ce am procesat plata dvs.

Pentru toti Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s care si-au confirmat detaliile cu CamContacts inainte de miezul noptii GMT de duminica seara (intr-o saptamana de plata), ne propunem sa transferam fondurile cel tarziu marti la ora 18:00 GMT. Cand efectuam transferul, veti primi o notificare prin e-mail de la ePayService care confirma primirea fondurilor de la noi in portofelul dvs. electronic. Puteti alege apoi ce sa faceti cu aceste fonduri, inclusiv sa le incarcati pe cardul dumneavoastra ePayService MasterCard sau sa efectuati un transfer bancar sau un cec.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati centrul de asistenta al ePayService: https://faq.epayservices.com/

Puteti solicita la ePayService un card ePayService MasterCard numai dupa ce ati primit prima plata in portofelul electronic ePayService de la un titular de cont de afaceri aprobat de ePayService (cum ar fi CamContacts).

Dupa ce ati primit prima plata in portofelul dvs. electronic ePayService de la un titular de cont de afaceri ePayService, puteti solicita un card accesand linkul Aplicati pentru card din contul dvs. ePayService.

In mod normal, procesarea unui card ePayService dureaza in jur de 10 zile, iar tiparirea acestuia poate dura pana la alte 10 zile. Apoi, cardul va fi expediat si, in functie de locatia dvs., poate dura pana la patru saptamani pentru a ajunge la dvs.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati centrul de asistenta al ePayService: https://faq.epayservices.com/

Pentru a primi plati de la CamContacts in contul dvs. ePayService, va trebui sa va schimbati preferinta de plata in ePayService. Pentru a face acest lucru, urmati acesti pasi:
– Conectati-va la contul dumneavoastra Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) sau, daca faceti parte dintr-un studio, la contul dumneavoastra de proprietar de studio.
– Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s: Mergeti la detalii venituri
http://www.camcontacts.com/chathost/revenuedetails.html.
– Proprietari de studiouri: Mergeti la detalii de plata
http://www.camcontacts.com/studiodetails.html?partyTypeID=4.
– Faceti clic pe „ePayService”.
– Alegeti setarile de plata si introduceti ID-ul ePayService.
– Apoi, faceti clic pe link-ul „Use as my payment preference” (Utilizati ca preferinta de plata).
– Mergeti la contul de e-mail inregistrat de CC.
– Faceti clic pe linkul din e-mail „Va rugam sa faceti clic aici pentru a confirma noile detalii de plata”.
– Sunteti acum configurat cu ePayService ca preferinta de plata.

Nota importanta de precautie

Va rugam sa fiti foarte atent atunci cand ne furnizati ID-ul ePayService. Daca ne furnizati un ID gresit si, ca urmare, vom remite plata catre acel ID gresit, nu vom putea anula tranzactia de plata si banii dvs. vor fi pierduti.

ID-ul dumneavoastra ePayService este numarul de 16 cifre al portofelului dumneavoastra ePayService USD (va rugam sa retineti ca, daca aveti doar un portofel EUR, NU va vom putea plati).

Daca nu aveti un cont ePayService, mergeti direct pe site-ul ePayService si creati-va un cont: https://online.epayservices.com/register/camcontacts

ePayService este un portofel electronic. Banii pot ajunge in portofelul dvs. electronic de indata ce inregistrarea dvs. a fost aprobata de ePayService.

Odata ce banii au ajuns in portofelul electronic ePayService, puteti alege intre diferite optiuni de plata, inclusiv un transfer catre un card MasterCard preplatit sau diverse optiuni de transfer bancar si cec bancar intr-o gama larga de valute.

Pentru informatii despre comisioanele percepute de CosmoPayment, va rugam sa consultati site-ul web al acesteia: https://www.cosmopayment.com/cosmofees

Contul dvs. CosmoPayment MasterCard va fi creditat cu fonduri de la noi imediat ce am procesat plata dvs.

Pentru toate Chathost-urile (model de videochat pe CamContacts.com) care si-au confirmat detaliile cu CamContacts inainte de miezul noptii GMT de duminica seara (intr-o saptamana de plata), ne propunem sa transferam fondurile cel tarziu marti la ora 18:00 GMT. Cand efectuam transferul, veti primi o notificare prin e-mail de la CosmoPayment care confirma primirea fondurilor de la noi pe cardul dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii si cele mai recente informatii, va rugam sa accesati sectiunea Intrebari frecvente a CosmoPayment: https://wdcs.cardportal.com/Faq.aspx

In mod normal, este nevoie de aproximativ 10 zile pentru ca un card CosmoPayment sa ajunga la dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati sectiunea Intrebari frecvente a CosmoPayment: https://wdcs.cardportal.com/Faq.aspx

Pentru a primi plati de la CamContacts in contul dumneavoastra CosmoPayment, va trebui sa va schimbati preferinta de plata in CosmoPayment. Pentru a face acest lucru, urmati acesti pasi:
– Conectati-va la contul dumneavoastra Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) sau, daca faceti parte dintr-un studio, la contul dumneavoastra de proprietar de studio.
– Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s: Mergeti la detalii venituri
http://www.camcontacts.com/chathost/revenuedetails.html.
– Proprietari de studiouri: Mergeti la detalii de plata
http://www.camcontacts.com/studiodetails.html?partyTypeID=4.
– Faceti clic pe „CosmoPayment”.
– Alegeti setarile de plata si introduceti numarul SAN CosmoPayment.
– Apoi, faceti clic pe link-ul „Use as my payment preference” (Utilizati ca preferinta de plata).
– Mergeti la contul de e-mail inregistrat la CC.
– Faceti clic pe linkul din e-mail „Va rugam sa faceti clic aici pentru a confirma noile detalii de plata”.
– Sunteti acum configurat cu CosmoPayment ca preferinta de plata.

Nota importanta de precautie

Va rugam sa fiti foarte atent atunci cand ne furnizati numarul dumneavoastra de SAN CosmoPayment. Daca ne furnizati un numar SAN gresit si, ca urmare, vom remite plata catre acel numar SAN gresit, nu vom putea anula tranzactia de plata si banii dvs. vor fi pierduti.

Daca nu aveti un cont CosmoPayment, mergeti direct pe site-ul CosmoPayment si creati-va un cont: http://www.cosmopayment.com/

CosmoPayment ofera un card MasterCard preplatit denominat in dolari americani. Banii pot fi pe cardul dvs. imediat ce inregistrarea dvs. a fost aprobata de CosmoPayment.

Odata ce banii au ajuns pe cardul CosmoPayment, ii puteti utiliza pentru tranzactii la ATM, POS si vanzari online in intreaga lume. In viitorul apropiat, CosmoPayment intentioneaza sa ofere si alte optiuni de plata, cum ar fi transferurile bancare.

Pentru informatii despre comisioanele percepute de ePayments, va rugam sa consultati centrul de asistenta: https://help.epayments.com/hc/en-us

Portofelul dvs. electronic ePayments va fi creditat cu fonduri de la noi imediat ce procesam plata dvs.

Pentru toti Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s care si-au confirmat detaliile cu CamContacts inainte de miezul noptii GMT de duminica seara (intr-o saptamana de plata), ne propunem sa transferam fondurile cel tarziu marti la ora 18:00 GMT. Cand efectuam transferul, veti primi o notificare prin e-mail de la ePayments care confirma primirea fondurilor de la noi in portofelul dvs. electronic. Puteti alege apoi ce sa faceti cu aceste fonduri, inclusiv sa le incarcati pe cardul dumneavoastra ePayments MasterCard sau sa efectuati un transfer bancar sau un cec.

Pentru mai multe detalii si cele mai recente informatii, va rugam sa accesati centrul de asistenta al ePayments: https://help.epayments.com/hc/en-us

Puteti solicita cardul ePayments MasterCard ePayments numai dupa ce ati primit prima plata in portofelul dvs. electronic ePayments de la un titular de cont de afaceri aprobat de ePayments (cum ar fi CamContacts).

Dupa ce ati primit prima plata in portofelul dvs. electronic ePayments de la un titular de cont de afaceri ePayments, puteti solicita un card accesand linkul Aplicati pentru card din contul dvs. ePayments.

In mod normal, procesarea cardului ePayments dureaza in jur de 10 zile, iar tiparirea acestuia dureaza pana la alte 10 zile. Apoi, cardul va fi expediat si, in functie de locatia dvs., poate dura pana la patru saptamani pentru a ajunge la dvs.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati centrul de asistenta ePayments: https://help.epayments.com/hc/en-us

Pentru a primi plati de la CamContacts in contul dvs. ePayments, va trebui sa va schimbati preferinta de plata in ePayments. Pentru a face acest lucru, urmati acesti pasi:
– Conectati-va la contul dumneavoastra Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) sau, daca faceti parte dintr-un studio, la contul dumneavoastra de proprietar de studio.
– Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s: Mergeti la detalii venituri
http://www.camcontacts.com/chathost/revenuedetails.html.
– Proprietari de studiouri: Mergeti la detalii de plata
http://www.camcontacts.com/studiodetails.html?partyTypeID=4.
– Faceti clic pe „ePayments”.
– Alegeti setarile de plata si introduceti ID-ul ePayments.
– Apoi, faceti clic pe linkul „Use as my payment preference” (Utilizati ca preferinta de plata).
– Mergeti la contul de e-mail inregistrat la CC.
– Faceti clic pe linkul din e-mail „Va rugam sa faceti clic aici pentru a confirma noile detalii de plata”.
– Sunteti acum configurat cu ePayments ca preferinta de plata.

Nota importanta de precautie

Va rugam sa fiti foarte atent atunci cand ne furnizati ID-ul ePayments. Daca ne furnizati un ID gresit si, ca urmare, trimitem plata catre acel ID gresit, nu vom putea anula tranzactia de plata si banii dumneavoastra vor fi pierduti.

Daca nu aveti un cont ePayments, accesati direct site-ul ePayments si creati-va un cont: http://www.epayments.com/

Pentru informatii despre comisioanele Paxum, va rugam sa consultati site-ul web al Paxum: https://www.paxum.com/payment/fees.php

1. Ce este ePayments si cum il pot utiliza pe CamContacts.com?

ePayments este un portofel electronic. Banii pot fi in portofelul dvs. electronic imediat ce inregistrarea dvs. a fost aprobata de ePayments.

Odata ce banii au ajuns in portofelul electronic ePayments, puteti alege dintre diferite optiuni de plata, inclusiv un transfer catre un card MasterCard preplatit sau diverse optiuni de transfer bancar si cec bancar intr-o gama larga de valute.

Portofelul dvs. electronic Paxum va fi creditat cu fonduri de la noi imediat ce procesam plata dvs.

Pentru toti Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s care si-au confirmat detaliile cu CamContacts inainte de miezul noptii GMT de duminica seara (intr-o saptamana de plata), ne propunem sa transferam fondurile cel tarziu marti la ora 18:00 GMT. Cand efectuam transferul, veti primi o notificare prin e-mail de la Paxum care confirma primirea fondurilor de la noi in portofelul dvs. electronic. Puteti alege apoi ce sa faceti cu aceste fonduri, inclusiv sa le incarcati pe cardul Paxum MasterCard sau sa efectuati un transfer bancar sau un cec.

Pentru mai multe detalii si cele mai recente informatii, va rugam sa accesati FAQ Paxum: https://www.paxum.com/payment/faq.php.

Puteti solicita Paxum un Paxum MasterCard numai dupa ce ati primit prima plata in portofelul dvs. electronic Paxum de la un titular de cont de afaceri aprobat de Paxum (cum ar fi CamContacts).

Dupa ce ati primit prima plata in portofelul dvs. electronic Paxum de la un titular de cont de afaceri Paxum, puteti solicita un card accesand linkul „Apply for Card” din contul dvs. Paxum.

In mod normal, dureaza aproximativ 10 zile pentru ca un card Paxum sa fie procesat si pana la alte 10 zile pentru a fi tiparit. Apoi, cardul va fi expediat si, in functie de locatia dvs., poate dura pana la patru saptamani pentru a ajunge la dvs.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati FAQ Paxum: https://www.paxum.com/payment/faq.php

Pentru a primi plati de la CamContacts in contul dvs. Paxum, va trebui sa va schimbati preferinta de plata in Paxum. Pentru a face acest lucru, urmati acesti pasi:
– Conectati-va la contul dumneavoastra Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) sau, daca faceti parte dintr-un studio, la contul dumneavoastra de proprietar de studio.
– Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s: Mergeti la detalii venituri
http://www.camcontacts.com/chathost/revenuedetails.html.
– Proprietari de studiouri: Mergeti la detalii de plata
http://www.camcontacts.com/studiodetails.html?partyTypeID=4.
– Faceti clic pe „Paxum”.
– Alegeti setarile de plata si introduceti ID-ul Paxum.
– Apoi, faceti clic pe linkul „Use as my payment preference” (Utilizati ca preferinta de plata).
– Mergeti la contul de e-mail inregistrat la CC.
– Faceti clic pe linkul din e-mail „Va rugam sa faceti clic aici pentru a confirma noile detalii de plata”.
– Sunteti acum configurat cu Paxum ca preferinta de plata.

Nota importanta de precautie

Va rugam sa fiti foarte atent atunci cand ne furnizati ID-ul Paxum. Daca ne furnizati un ID gresit si, ca urmare, vom remite plata catre acel ID gresit, nu vom putea anula tranzactia de plata si banii dvs. vor fi pierduti.

Daca nu aveti un cont Paxum, mergeti direct pe site-ul Paxum si creati-va un cont: http://www.paxum.com/payment/personal.php

Paxum este un portofel electronic. Banii pot fi in portofelul dvs. electronic imediat ce inregistrarea dvs. a fost aprobata de Paxum.

Odata ce banii au ajuns in portofelul dvs. electronic Paxum, puteti alege dintre diferite optiuni de plata, inclusiv un transfer catre un card MasterCard preplatit sau diverse optiuni de transfer bancar si cec bancar intr-o gama larga de valute.

Sunteti responsabila pentru plata propriilor taxe.

Nu este responsabilitatea noastra sa va raportam castigurile la nicio autoritate fiscala. Sunteti responsabil pentru contabilizarea castigurilor dvs. si a oricaror taxe aplicabile catre autoritatile fiscale aplicabile din jurisdictia dvs.

In general, exista doua motive pentru care nu va puteti actualiza detaliile de plata online.
– Actualizarile nu sunt permise atunci cand procesam plati. Aceasta inseamna de luni, ora 07:00 GMT, pana cand platile sunt finalizate in saptamana de plata.
– Va rugam sa va asigurati ca v-ati confirmat detaliile in e-mailul pe care vi l-am trimis cu subiectul: „Asistenta CamContacts: Va rugam sa confirmati detaliile de plata” si pur si simplu faceti clic pe link. Acest lucru va reactiva modificarile de plata.

Este usor sa va actualizati detaliile de plata. Urmati pur si simplu pasii de mai jos:
– Conectati-va la Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) sau, daca faceti parte dintr-un studio, la contul dumneavoastra de proprietar de studio
– Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s: Mergeti la detalii venituri
http://www.camcontacts.com/chathost/revenuedetails.html
– Proprietari de studiouri: Mergeti la detalii de plata
http://www.camcontacts.com/studiodetails.html?partyTypeID=4
– Din aceasta pagina puteti actualiza frecventa, suma si metoda de plata (pentru informatii mai detaliate, consultati Paxum si ePayments FAQs).
– Pentru a salva, faceti clic pe linkul „Use Paxum/ePayments as my payment preference” (Utilizati Paxum/ePayments ca preferinta de plata).
– Mergeti la contul de e-mail inregistrat la CC.
– Faceti clic pe linkul din e-mail „Va rugam sa faceti clic aici pentru a confirma noile detalii de plata”.
– Detaliile dvs. de plata ar trebui sa fie acum modificate

– Va rugam sa retineti ca, in functie de preferintele dvs. de plata, poate dura intre 3 si 10 zile lucratoare pentru ca castigurile dvs. sa ajunga la dvs. Daca au trecut mai mult de 7 zile lucratoare (10 zile pentru cecuri), te rugam sa ne trimiti un e-mail la chaccounts@camcontacts.com si vom analiza care este cauza intarzierii.

Va rugam sa verificati urmatoarele:
– Plata noastra minima este de 100 $. Asadar, va rugam sa verificati daca ati atins acest nivel minim, iar daca nu, va vom pastra castigurile in siguranta pentru dvs. pana cand veti ajunge la 100 $.
– Va rugam sa va asigurati ca v-ati confirmat detaliile de plata. Acest lucru este usor de facut. Cautati in casuta de primire a adresei dvs. de e-mail inregistrate un e-mail de la chaccounts@camcontacts.com cu subiectul: „Asistenta CamContacts: Va rugam sa confirmati detaliile de plata”. Apoi, faceti clic pe linkul din e-mail.
– Daca este inainte de marti, ora 18:00 GMT, va rugam sa asteptati, deoarece suntem inca ocupati cu procesarea platii dvs.

In toate celelalte situatii, trimiteti-ne un e-mail la chaccounts@camcontacts.com si vom analiza intrebarea dumneavoastra.

– O perioada de plata incepe in fiecare a doua zi de luni la ora 00:00 GMT si se incheie 13 zile mai tarziu, la ora 23:59.
– Plata castigurilor dvs. este apoi generata in fiecare a doua zi de luni (in a 14-a zi) la ora 00:00 GMT.
– Departamentul nostru financiar verifica manual detaliile fiecarei plati.
– In mod normal, chathost-urile se pot astepta sa vada statutul contului lor schimbat din „in asteptare” in „platit” pana marti la ora 18:00 GMT. Cu toate acestea, putem plati pana in ziua de vineri a saptamanii de plata.
– Platile sunt generate numai daca castigurile dvs. au atins nivelul minim de 100 de dolari (sau o suma mai mare, daca ati specificat-o dvs.).
– Daca sunteti, de asemenea, webmaster, orice bonus de recomandare castigat in perioada de plata se adauga, de asemenea, la castigurile dvs.
– Puteti alege sa fiti platit la fiecare patru saptamani in loc de la fiecare doua saptamani.
– Trebuie sa confirmati, prin intermediul linkului de pe e-mailul automat, toate modificarile aduse detaliilor dvs. de plata.

CamContacts plateste intotdeauna la timp, fara exceptii.

Detaliile referitoare la castigurile dvs. sunt stabilite in acordul dvs. cu noi: http://www.camcontacts.com/chathost/terms.html

Acesta este un rezumat al acestor detalii si trebuie citit impreuna cu acordul complet.

Suma care trebuie sa va fie platita va fi calculata in functie de tarifele percepute de la utilizatori si primite de noi de la acestia, iar suma va fi, in mod normal, un procent prestabilit din aceste tarife. Procentul de primit de la dumneavoastra este publicat pe site-urile noastre, este variabil si poate fi modificat in orice moment de catre Companie la discretia sa absoluta. Procentul care este relevant pentru dumneavoastra va fi intotdeauna vizibil pentru dumneavoastra inainte de a intra in orice sesiune video live.

Mergeti la pagina Privacy Options (Optiuni de confidentialitate). Daca preferati ca locatia dvs. sa ramana privata, debifati casuta numita Afisare tara de origine. Locatia dvs. de pe profilul dvs. va spune atunci intotdeauna „Doar intrebati-ma”, cu exceptia cazului in care decideti sa va actualizati profilul si sa o faceti din nou dinamica. Cu aceasta optiune, depinde de dvs. daca doriti sau nu sa impartasiti locatia tarii dvs. de origine cu utilizatorii.

Va rugam sa retineti ca, daca alegeti optiunea „Doar intreaba-ma”, este posibil sa va excluda de la viitoarele site-uri si promotii bazate pe tara si origine etnica. De asemenea, va va exclude din rezultatele cautarii pentru utilizatorii care cauta Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s in anumite tari.

La CamContacts cautam mereu noi modalitati de a va aduce mai multi clienti. In plus fata de CamContacts, acum puteti fi online pe mult mai multe site-uri web. Acest lucru inseamna ca, pe langa castigurile obisnuite de pe un singur site – CamContacts – veti putea castiga de pe 100 de alte site-uri de camere video live care au incheiat parteneriate cu noi. Numarul site-urilor partenere creste in fiecare zi, ceea ce inseamna mai multi clienti si mai multe castiguri pentru tine!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine mai multi clienti este sa incepeti o noua sesiune Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) pe CamContacts si sa acceptati intreaga gama de servicii de videochat afisata pe pagina de Start Session. Veti deschide astfel o lume complet noua de utilizatori, fara a va afecta sesiunile de pe CamContacts.

– Alegerea pretului sesiunii mele video

Introduceti in casuta „Pret sesiune” suma in dolari americani pe care doriti sa o percepem utilizatorilor pentru fiecare minut de video live pe CamContacts. Pagina se va actualiza apoi si va va arata suma neta pe care aceasta inseamna ca v-o vom trimite.

– Ce se intampla daca vreau sa ofer sesiuni gratuite?
Pe pagina Start Session (Incepeti sesiunea) puteti alege daca sesiunea va fi taxabila sau gratuita pentru utilizatori.

In primul rand, trebuie sa respectati orientarile noastre pentru fiecare categorie si, atata timp cat nu incalcati legile locale privind obscenitatea, nu aveti de ce sa va faceti griji. Ceea ce aratati in sesiunile video este intre dvs. si clientul dvs. Atunci cand clientul dumneavoastra intra in sesiunea video, el primeste continutul video direct de pe calculatorul dumneavoastra. Aceasta se numeste conexiune „punct la punct”.

Actele obscene de sex cu minori, bestialitatea, tortura, incestul si functiile excretoare NU sunt permise pe CamContacts. Va rugam sa cititi termenii si conditiile noastre pentru lista completa a lucrurilor care nu sunt permise.

Cand va inregistrati ca Chathost (model de videochat pe CamContacts.com), va vom oferi optiunea de a impiedica utilizatorii din tarile si statele alese de dvs. sa aiba acces la sesiunile dvs. video si la imaginile din arhiva. De asemenea, puteti bloca utilizatorii dupa numele lor de ecran.

Asadar, daca sunteti unul dintre acei oameni carora le-ar placea sa isi exprime latura exhibitionista a personalitatii dumneavoastra, dar nu doriti ca anumite persoane sa afle despre asta…atunci fiti sigur ca nu vor afla!
– Folosind numele de ecran si parola Chathost (model de videochat pe CamContacts.com), intrati in pagina Privacy Options (Optiuni de confidentialitate)
– veti gasi acolo instructiuni despre cum sa blocati tari, state, coduri postale si utilizatori

Va rugam sa retineti ca blocarea functioneaza numai in cazul imaginilor selectate ca fiind „Vizibile pentru membri” (disponibile numai pentru vizualizatorii inregistrati)!

Imaginile selectate ca „Vizibil pentru toata lumea” sunt disponibile pentru toti, chiar si pentru utilizatorii neinregistrati.

(Acest lucru nu inseamna totusi ca toate imaginile dvs. ar trebui sa fie ‘Vizibile doar pentru membri’ – lasati unele continuturi disponibile si pentru invitati ;-) Acestia sunt potentialii dumneavoastra clienti, asa ca… puteti pur si simplu sa evitati sa aratati chipul in pozele ‘Vizibil pentru toata lumea’).

Cateva cerinte simple:
1. O conexiune la internet.
2. O camera web (faceti clic aici pentru a gasi cateva exemple).
3. Daca doriti sa oferiti utilizatorilor functia de sunet (adica posibilitatea ca utilizatorii sa va auda in direct), atunci veti avea nevoie de o placa de sunet si de un microfon (optional).
4. Inregistrati-va ca Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) la CamContacts.
5. Verificati varsta dumneavoastra – trebuie sa aveti peste 18 ani. (click aici pentru detalii)

DA! …foarte multi si cu mare usurinta! Exista multe persoane care castiga peste 2.000 de dolari in fiecare saptamana afisandu-si partea lor mai exhibitionista part-time. Aceasta este o realitate! Si cu stimulentele EXTRA de la CamContacts nu exista niciun motiv pentru care sa nu poti castiga mult mai mult. Inscrierea in reteaua CamContacts este simpla, rapida si distractiva… asa ca de ce sa nu-ti transformi hobby-ul intr-un mare castig de bani?

Exista multe moduri diferite de a castiga bani atunci cand va alaturati retelei CamContacts. Dar, in esenta, castigati bani prin obtinerea unui procent din ceea ce le cerem utilizatorilor pentru ca le furnizam servicii video live. Programul obisnuit de plata este:
1. CamContacts (primesti 50% din suma perceputa de noi utilizatorilor pentru sesiunile video live)
2. Site-uri partenere si webmasteri CamContacts (primiti intre 40% si 100%)
3. Pentru fiecare utilizator nou pe care il introduceti in reteaua CamContacts prin intermediul programului nostru Camsense, castigati pana la 30% din tot ceea ce cheltuie pe sesiuni video cu alti Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)s. Asa este! Puteti castiga bani chiar si atunci cand nu sunteti online la CamContacts! Pentru mai multe detalii, faceti clic aici.
4. Pentru fiecare utilizator nou pe care il introduci in CamContacts.com, iti vom creste procentul la 80% din pretul pe care il percepem de la acel utilizator nou pentru fiecare sesiune video live pe care o are cu tine. Doar cereti utilizatorului sa se inscrie la www.camcontacts.com. Utilizatorului ii va fi prezentata intrebarea „Cum ati ajuns la noi?”, iar aici utilizatorul trebuie sa aleaga „Chathost (model de videochat pe CamContacts.com)” si sa introduca numele dvs. de ecran in camp. Usor!

Acum ar trebui sa puteti intelege cat de usor poate fi sa castigati peste 2.000 de dolari pe saptamana ca Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) la CamContacts. Daca doriti sa va inregistrati ca Chathost (model de videochat pe CamContacts.com) la CamContacts, atunci completati formularul de inregistrare si incepeti sa expuneti ACUM!

Nota: Platile pentru castigurile dvs. sunt remise la fiecare doua saptamani prin ePayments, Paxum, CosmoPayment sau ePayService. Platile sub 100 de dolari vor fi reportate la urmatorul cec de plata. Pentru mai multe detalii despre plati, consultati intrebarile frecvente relevante de mai jos.

Nota: Un utilizator nou este o persoana care nu a fost inregistrata in reteaua CamContacts niciodata inainte. In cazul in care un utilizator care a mai fost in retea este recomandat de un Chathost (model de videochat pe CamContacts.com), termenii de 80% nu se vor aplica.

Scrie-ne!
Buna, Facem angajari!
Buna,

Cu ce te putem ajuta?

------------------------------------------------

Facem angajari! Suna la 0759 451 365 sau scrie-ne aici, pe Whatsapp, pentru mai multe detalii!