Prima pagină » AdultWork.com – Intrebari si Raspunsuri despre AdultWork.com

AdultWork.com – Intrebari si Raspunsuri despre AdultWork.com

Cand ati completat cererea de transfer pe adultwork.com?

Este important sa retineti ca data la care solicitati un transfer nu este neaparat data la care acesta este procesat.

Aceasta pagina va va arata la ce data ati solicitat transferul si la ce data va fi procesat.

Toate cererile de transfer sunt procesate saptamanal, odata ce au o vechime de 2 saptamani. Data la care va fi procesata cererea dvs. este indicata pe formular atunci cand il completati.

Ora limita pentru cererile de transfer este martea. Transferurile efectuate miercuri se vor incadra in urmatoarea saptamana de procesare programata pentru plata. Ziua in care se proceseaza de obicei transferurile este martea fiecarei saptamani. Daca efectuati cererile saptamanal, veti incepe sa primiti fondurile saptamanal.

Timpul necesar pentru a va primi fondurile dupa ce am procesat cererea de transfer pentru plata depinde de metoda de transfer pe care o alegeti.

Ziua in care transferurile sunt de obicei marcate ca fiind procesate este programata pentru martea fiecarei saptamani. Aceasta este ziua in care primim confirmarea de la procesatorii nostri de plati ca fondurile au fost trimise cu succes in detaliile contului pe care ni le-ati furnizat. Din cauza angajamentelor lor de procesare, le trimitem fisierele de plata in cursul zilei de luni, astfel incat este posibil ca cei care au folosit optiunile de transfer Cosmo Payment, Paxum, Post Office sau „UK Bank” (utilizeaza reteaua UK Fast Payment System) sa vada conturile creditate cu intarziere in ziua de luni (va rugam sa va verificati din nou extrasul de cont) si ca actualizarea transferului ca fiind procesat sa fie doar o formalitate.

Fondurile trimise catre conturi bancare din UE prin SEPA vor ajunge in 1-2 zile lucratoare dupa procesare.

Va rugam sa retineti ca datele noastre nu tin cont de sarbatorile bancare, astfel incat, daca ziua de luni anterioara datei programate pentru procesare cade intr-o zi de sarbatoare bancara in jurisdictia in care opereaza procesatorii nostri, atunci acestia nu vor lucra si ar trebui sa adaugati o zi lucratoare in plus la perioada de timp preconizata pana cand veti primi fondurile.

Astfel de evenimente sunt, de obicei, anuntate in avans pe pagina Starea curenta a site-ului.

Vizualizati pagina Istoric cereri de credite pentru a vedea toate cererile pe care le-ati facut, cu datele relevante de transfer si de procesare afisate.

Va reamintim ca pe adultwork.com:

Desi vi se permite sa faceti publicitate pe profilul Grupului dumneavoastra pentru ca membrii sa vi se alature, in conformitate cu Acordul nostru de utilizare, nu aveti voie sa faceti publicitate sau sa promovati produse sau servicii ale unor terte parti sau ale dumneavoastra, inclusiv prin distribuirea de e-mailuri „spam”.

Pentru a adauga membri:

> Selectati daca doriti sa adaugati pe cineva care este deja inregistrat pe site sau sa adaugati un nou membru (link in partea de sus a paginii).

> Veti vedea o fereastra pop-up care va va cere sa introduceti Nickname-ul si Parola, introduceti aceste detalii.

O invitatie va fi apoi trimisa la adresa de e-mail inregistrata a membrului, cu un cod PIN din 5 cifre. Atunci cand membrul respectiv va alege sa accepte sau sa refuze invitatia, i se va solicita codul PIN din 5 cifre.

Intre timp, dumneavoastra, in calitate de manager de grup, puteti vizualiza lista invitatiilor in asteptare aici, de unde puteti retrage invitatia daca doriti.

Daca doriti sa va inregistrati un cont de cuplu (duo) pe adultwork.com, va rugam sa faceti acest lucru aici. Atunci cand inregistrati contul, va trebui sa selectati sexul corespunzator din optiunile de mai jos:

M/F (barbat/femeie), M/M (barbat/masculin), F/F (femeie/femeie)

Dupa ce ati configurat acest profil, nu uitati sa includeti detalii in textul profilului dvs. Solo (daca este cazul) sau puteti introduce un link in sectiunea de linkuri catre profilul dvs. Solo.

De asemenea, ar trebui sa introduceti detalii despre profilul Duo in profilul dvs. Solo, asa cum se descrie mai sus.

Va rugam sa nu duplicati continutul (imagini/filme/bloguri/erotism) intre profilul Solo si profilul Duo.

Atunci cand stergeti sau modificati cele 3 imagini principale de pe pagina de profil de pe adultwork.com, browserul dvs. nu detecteaza intotdeauna actualizarea atunci cand vizualizati versiunile in marime naturala din pagina de profil.

Pentru a corecta aceasta problema, apasati Ctrl + R atunci cand vizualizati versiunea mare a pozei dvs.

Modul gratuit pe adultwork.com

Capacitatea de chat liber permite interactiunea dintre gazde si potentialii clienti, este utila pentru a stabili ce tip de spectacol va dori clientul inainte de a incepe o sesiune de grup sau privata. Va rugam sa retineti ca nuditatea nu este permisa in Modul Liber, nici macar faptul de a clipi pentru bacsisuri.

Modul Grup pe adultwork.com

Un mod cu plata care permite unuia sau mai multor membri sa fie prezenti simultan in sesiune si sa discute cu gazda.

Modul privat pe adultwork.com

Un mod cu plata pentru furnizarea de sesiuni de chat/camera 1 la 1, de obicei la un pret mai mare decat in cazul modului Grup.

Asa cum se prevede in Programul de venituri partajate pe adultwork.com:

„Creditele vor fi acordate dupa ce fiecare film a fost vizionat de doua ori intr-o singura zi. Acest lucru ne ajuta sa ne acoperim taxele de latime de banda.”

Acest lucru nu se aplica in cazul inchirierilor de filme sau al membrilor verificati.

Va rugam sa faceti clic aici pentru mai multe informatii.

De asemenea, este posibil ca alti membri sa fi folosit Freeviews-ul lor pentru a viziona filmul dvs.

In efortul de a-i combate pe cei care incearca sa insele site-ul si membrii de pe adultwork.com, am adaugat nationalitatea la profiluri. Acest lucru se datoreaza numarului disproportionat de membri din afara Regatului Unit care locuiesc intr-o alta tara si care pretind ca ofera servicii, desi nu este asa.

In cazul in care nationalitatea dvs. apare pe pagina de profil si este incorecta, va rugam sa ne contactati si sa ne furnizati documente care sa sustina statutul nationalitatii dvs. reale si va vom actualiza profilul in mod corespunzator.

Acceptam faptul ca unii membri pot locui intr-o alta tara decat cea de cetatenie, dar acest lucru nu inseamna ca sunt cetateni ai tarii respective. Aceasta include faptul ca sunt stabiliti in alta parte sau inregistrati la organismele guvernamentale.

Desi nu ne place sa actionam in urma actiunilor catorva persoane care ar putea afecta pe multi, din cauza numarului mare de inselaciuni si pentru protectia majoritatii, consideram ca afisarea acestor informatii este justificata.

Orice membru care considera ca are o solutie viabila pentru a ajuta la combaterea profilurilor false sau false sau a profilurilor cu informatii geografice inselatoare sau inexacte isi poate depune ideile prin intermediul Casetei de sugestii.

Nu, Furnizorii de servicii nu trebuie sa apara nud in Free Mode pe adultwork.com

Scopul Modului Liber (printre altele) este de a atrage potentialii clienti intr-un mod platit, ceea ce va fi mult mai greu daca apareti deja nud.

De asemenea, nu este permis sa va „aratati” in schimbul unor bacsisuri in Modul Liber.

Introduceti numarul dvs. de telefon mobil in casuta care va solicita numarul de mobil si apoi faceti clic pe butonul Configurare si trimitere cheie.

Trebuie sa introduceti numarul dvs. in format international, fara coduri de acces la trunchi, spatii sau formatare. Numarul dvs. trebuie sa inceapa cu codul tarii dvs., de exemplu 44 pentru Regatul Unit.

Vi se va trimite un mesaj SMS cu o cheie de verificare mobila. In circumstante normale, mesajul va sosi cu un minut.

Trebuie sa urmati instructiunile din mesaj si sa raspundeti la acel mesaj SMS de pe telefonul dumneavoastra. Daca telefonul dvs. nu poate trimite la numarul respectiv sau daca primiti un mesaj privind accesul restrictionat, atunci va trebui sa contactati operatorul de retea si sa solicitati accesul la serviciile pentru adulti. Acesta este scopul verificarii, pentru a preveni utilizarea neautorizata de catre minori sau de catre persoane fara consimtamantul de facturare. Unii operatori de retea percep o taxa pentru acest proces de verificare, iar aceasta taxa este, in mod normal, creditata pe factura dvs. de telefon.

Nota: Atunci cand raspundeti la acel SMS, nu uitati sa raspundeti exact asa cum apare codul pe telefonul dumneavoastra, inclusiv MV urmat de un spatiu).

Iata Top 10 modalitati de a obtine afaceri de la vizitatorii AdultWork.com!

Asigurati-va ca nu aveti nimic nerezolvat la verificarea sanatatii profilului dvs. Aceasta pagina va ofera avertismente si recomandari despre cum sa va imbunatatiti profilul si sa cresteti afacerile. De asemenea, ati putea dori sa verificati Business Builder, in special aceasta pagina.

Incarcati imagini in Galeria dvs. gratuita. Aceasta este o modalitate foarte buna de a atrage membrii sa va achizitioneze Galeria privata si, in acelasi timp, va ajuta sa aratati ca sunteti un membru autentic. Daca va faceti timp sa oferiti continut decent gratuit, este mai probabil ca membrii sa va considere autentic si sa se simta mai confortabil sa va rezerve si/sau sa va cumpere continutul.

Incarcati imagini in Galeria dvs. privata. La fel ca in cazul Galeriei gratuite, cu cat depuneti mai multa munca, cu atat mai multe afaceri veti primi. Galeriile private sunt atractive pentru toti clientii potentiali, pentru cei care doresc sa achizitioneze doar continut si pentru cei care doresc sa interactioneze cu dumneavoastra, atat pe site, cat si in afara lui.

Incarcati filme cu dvs. Aceasta este, potential, cea mai buna forma de continut pe care sa o incarcati pentru a-i atrage pe membri sa faca rezervari cu dvs. Desi galeriile private se vand bine, clipurile video ofera clientilor potentiali o imagine reala a persoanelor cu care pot interactiona, precum si a ceea ce se poate oferi.

Prezentati-va profilul. Acest lucru va va duce in partea de sus a rezultatelor cautarii si va fi afisat in cadrul filei primare (prima) de pe paginile de pornire ale site-ului. Pentru mai multe informatii, consultati linkul din partea de jos a paginii My Details (Detaliile mele).

Escorte: Abonati-va la facilitatea „Disponibil astazi” atunci cand sunteti disponibil pentru munca intr-o anumita zi. Pentru mai multe informatii despre aceasta facilitate, faceti clic aici.

Webcammers & Phone Chat: Folositi facilitatea Disponibil acum.

Asigurati-va ca nu ratati niciodata o rezervare. Configurati-va preferintele de e-mail pentru a va asigura ca primiti notificari prin e-mail pentru rezervari si e-mailuri noi de la membri. Daca aveti aplicatia de e-mail relevanta instalata pe telefon, puteti fi la curent cu noutatile in timp ce sunteti in miscare.

Webcammers & Phone Chat: Inscrieti-va pentru alertele gratuite de rezervare prin SMS.

Conduceti vizitatori catre profilul dvs. Profitati de schema noastra de recomandare si puneti linkuri catre profilul dvs. oriunde si peste tot, pe forumuri, pe panourile de mesaje, in semnaturi, pe cartile de vizita etc.

Continuati sa va conectati. Vizitatorii pot vedea cand v-ati conectat ultima data. Daca vad ca a fost cu luni in urma, este putin probabil sa va contacteze, deoarece ar putea banui ca nu le veti raspunde.

Pastrati-va profilul proaspat. Asigurati-va ca pozele de profil sunt actualizate si va reflecta corect, chiar schimbati-le/rotiti-le din cand in cand. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca rezumatul si detaliile profilului dvs. sunt actuale si corecte; folositi rezumatul (deoarece acesta este afisat pe paginile de pornire si in rezultatele cautarilor) pentru a-i determina pe membri sa faca clic pe profilul dvs. Nu va fie teama sa actualizati acest lucru in mod regulat cu formulari noi.

In primul rand, va rugam sa va asigurati ca sunteti configurat ca Oferind servicii aici, pe adultwork.com. De asemenea, ar trebui sa aveti incarcata o fotografie de profil (sau o imagine din Galeria gratuita).

Toate verificarile ar trebui sa aiba loc in termen de 48 de ore. Ne straduim sa verificam si sa aprobam trimiterile dvs. in termen de 12 ore. In conditii normale, acest lucru se va intampla mult mai repede. In unele cazuri, in special in cazul celor care nu sunt cetateni britanici, ar putea dura mai mult, asa ca va rugam sa asteptati 48 de ore inainte de a ne contacta pentru a vedea ce se intampla.

Daca vi s-a cerut sa furnizati documente de verificare si ati facut acest lucru, dar nu ati primit niciun raspuns in termen de 48 de ore, este posibil ca documentele dvs. sa fi fost respinse. Va rugam sa vizitati aceasta pagina si sa retrimiteti documentele care indeplinesc criteriile enumerate acolo. Retineti ca o persoana al carei act de identitate a fost eliberat de o tara diferita de cea in care pretinde ca se afla trebuie sa prezinte dovada de resedinta.

Daca ati trimis documente care indeplinesc criteriile si nu ati fost inca verificat dupa 48 de ore, va rugam sa ne contactati.

Daca v-ati verificat numarul de telefon mobil pe adultwork.com, ar trebui sa bifati casuta SMS Chat de pe pagina Detalii de inregistrare.

Atunci cand cineva va trimite un mesaj pe adultwork.com, il veti primi pe telefonul mobil si puteti raspunde la el. (Numarul „De la” nu este numarul de telefon al expeditorului). Puteti raspunde la fiecare mesaj o singura data; daca raspundeti la acelasi mesaj de mai multe ori, raspunsul va fi ignorat.

Nota: Nu folositi emoticoane sau smileys in mesajele dumneavoastra pe adultwork.com. Operatorii de retea detecteaza ca mesajul contine o imagine si il trateaza ca pe un mesaj multimedia. Astfel de mesaje nu functioneaza cu 2-Way SMS.

Daca destinatarul are suficiente credite, mesajul va fi redirectionat catre telefonul sau mobil, iar contul dvs. va fi creditat cu 0,5 credite.

Destinatarul poate alege apoi sa raspunda la mesajul pe care l-ati trimis, care va ajunge apoi pe telefonul dvs. mobil ca si in cazul primului mesaj. Puteti continua sa raspundeti la fiecare mesaj pe care il primiti. Atata timp cat expeditorul are suficiente credite, veti primi 0,5 credite pentru fiecare raspuns.

Nu va taxam pentru mesajele pe care le trimiteti pe adultwork.com, desi reteaua dvs. va va percepe tariful normal de mesagerie text.

Daca nu oferiti chat prin SMS, dar doriti ca oamenii sa va contacteze prin SMS, puteti participa in continuare selectand „Permiteti SMS” pe pagina de editare a profilului.

Cele trei imagini pentru pagina dvs. de profil de pe adultwork.com pot fi inlocuite prin intermediul paginii de editare a profilului.

Le puteti elimina prin conectarea si vizualizarea profilului dvs. Sub fiecare imagine se afla un link de stergere.

Imaginea care se afiseaza pe filele din pagina principala este aleasa aleatoriu. Imaginea care se afiseaza pe pagina de cautare este, in mod normal, imaginea de pe pozitia 1 din profilul dvs.

Daca va vizualizati profilul si nu puteti vedea noile imagini, apasati CTRL R pentru a va reimprospata vizualizarea.

Trebuie sa faceti clic pe linkul „Ati uitat pseudonimul sau parola?” de pe pagina de conectare.

Puteti retrage creditele pe care le-ati castigat prin intermediul formularului de cerere de transfer din sectiunea „My Details” a site-ului.

Cererile sunt procesate in prima zi de marti, la doua saptamani dupa ce au fost facute.

Metodele de retragere (plata) disponibile pe AdultWork.com:

Transfer bancar in Marea Britanie – sunt necesare numele titularului contului, codul de sortare si numarul de cont. Plata se executa in lire sterline britanice (GBP). In mod normal, se primeste in ziua de luni.

Transfer bancar in UE – sunt necesare codul BIC si numarul IBAN. Plata se efectueaza in euro (EUR). In mod normal, se primeste pana la sfarsitul saptamanii, in termen de 4 zile de la procesare.

Card de credit preplatit – primiti fondurile pe un card de credit preplatit reincarcabil de la Cosmo Pay. Link-urile pentru a obtine un cont/carte se afla pe pagina de cerere de transfer, unde puteti solicita unul in GBP sau USD.

Paxum – primiti fondurile intr-un cont Paxum, de unde puteti decide apoi sa transferati fondurile pe cardul de credit, in contul bancar (prin virament) sau pe un card de debit preplatit.

Post Office (doar in Marea Britanie) – primiti fondurile de la orice oficiu postal din Marea Britanie; veti avea nevoie de un numar de telefon mobil verificat pentru a primi codul si ID-ul (la colectare).

Toate conversiile valutare se fac pe baza faptului ca un credit = o lira sterlina britanica. Ratele de schimb valutar furnizate de OANDA.

Administrarea si intretinerea AdultWork.com este platita printr-o taxa de administrare de 30% (supusa TVA) care este dedusa la momentul retragerii. Aceasta contribuie la costurile de operare, marketing si dezvoltare a site-ului si permite ca majoritatea functiilor sa ramana gratuite pentru toti membrii.

Va rugam sa completati detaliile pe AdultWork.com daca doriti sa va recuperam detaliile articolelor de vanzare. Odata recuperate de catre noi, va trebui sa faceti clic pe linkul de relistare daca doriti sa relistati articolele.

Prin recuperarea acestor detalii, veti putea recupera detaliile adresei si marca orice articol ca fiind expediat.

Cand va conectati la DirectCam Broadcaster, este posibil sa vedeti un mesaj care spune ca este necesara o verificare.

Cand va actualizati rolurile in cadrul Registration Details (Detalii de inregistrare), este posibil sa vi se spuna ca nu puteti selecta „Webcam Work” (Munca prin webcam).

Daca vedeti oricare dintre mesajele de mai sus, va rugam sa vizitati pagina Verificare pentru a furniza documentele necesare.

Detalierea castigurilor modelelor pe AdultWork.com:

Pagina Cifra de afaceri a creditelor va ofera detalii despre activitatea dvs. de creditare (primita) intre datele pe care le specificati. Cifrele de pe aceasta pagina exclud orice rambursare care a fost solicitata/recompensata, DirectCam Tips si Vouchere AdultWork.com.

Pagina este conceputa pentru a va permite sa urmariti ce continut/servicii functioneaza si care nu, oferindu-va un Raport de activitate a creditelor pentru fiecare dintre urmatoarele categorii:

Galerie privata; Filme; Webcam; DirectCam; DirectCam; Phone Chat; DirectChat; SMS Chat; Vanzari; Licitatii; Escort.

Taxe modele pe AdultWork.com:

Pentru a vedea orice taxe pentru facilitati precum Available Today sau Profile Featuring, precum si orice taxe de la terti pentru DirectCam, DirectChat si DirectIM (marcate ca taxe pentru facilitati), va rugam sa accesati Extrasul de cont.

Retragerea creditului:

Pagina de cerere de transfer de credite afiseaza totalul creditelor primite care sunt valabile pentru a va fi transferate. De asemenea, puteti vedea soldul dvs. de credit actual, taxa de administrare datorata la retragere si suma disponibila pentru transfer (minus taxa de administrare).

Toate paginile legate de cele de mai sus pot fi localizate din pagina My Details (Detaliile mele), facand clic pe semnul „+” de langa Credits and Vouchers (Credite si bonuri)

Trebuie sa fiti configurat ca Oferind servicii pentru a efectua Verificarea membrilor pe AdultWork.com.

Va rugam sa cititi informatiile furnizate aici, unde veti putea, de asemenea, sa incarcati documentele de verificare.

Nu trebuie decat sa vizitati pagina cu detalii de inregistrare.

De asemenea, va puteti schimba rolul pe AdultWork.com si serviciile pe care le oferiti.

Daca va schimbati porecla, nu va veti pierde comentariile/ratingurile.

Membrilor AdultWork.com le este permis:

Un profil de Servicii de cautare + Un profil de Servicii de ofertare (solo) + Un profil de Servicii de ofertare (duo)

SAU

Un profil Servicii de cautare + Un profil Alte servicii

Categoriile „Alte servicii” sunt destinate doar persoanelor care ofera aceste servicii si care nu ofera niciun alt serviciu pe acest site. Daca sunteti o escorta, un webcammer sau un operator de chat telefonic, atunci nu va inscrieti la categoria Alte servicii. Daca va inregistrati ca oferind Alte servicii, precum si servicii de escorta, Webcam sau Phone Chat, atunci profilul dvs. va fi automat eliminat din aceste servicii. Inregistrarea ca Alte servicii este o optiune exclusiva.

Membrilor nu le este permis sa aiba un profil Alternativ separat pe langa profilul lor existent. Daca doriti sa oferiti si servicii Alternative, selectati practicile din cadrul paginii Detalii de inregistrare, iar profilul dvs. va fi afisat alaturi de celelalte roluri pe care le indepliniti.

Puteti utiliza BBCode-ul Tab pentru a va reorganiza profilul si a evidentia aceste practici. Functia Tab Tab BBCode este ideala pentru acei membri care ofera mai multe servicii, deoarece acum pot avea cate o fila pentru fiecare dintre ele (descriind serviciul pe care il ofera).

Daca oferiti servicii ca si cuplu (duo) si pe cont propriu (solo), puteti crea, de asemenea, un profil pentru cuplul dumneavoastra, dar genul trebuie sa fie setat ca fiind unul dintre cuplurile disponibile si fiecare profil trebuie sa mentioneze sau sa aiba un link catre celelalte profiluri.

Daca aveti mai multe autentificari si lasati evaluari pentru unul dintre celelalte profiluri, toate acestea vor fi eliminate.

Aceasta nu este o lista exhaustiva. Va rugam sa verificati Acordul nostru de utilizare pentru lista completa.

Elementele de mai jos sunt cele mai frecvente motive pentru care continutul/profilele sunt eliminate de pe AdultWork.com

Specificati un numar de telefon oriunde altundeva decat in cele doua campuri de numere de telefon; Numar de telefon mobil si Numar de telefon pentru chat, furnizate aici. (Aceasta include numerele de telefon din imagini).

Specificati o adresa URL oriunde in alta parte decat in sectiunea Manage Links (Gestionare linkuri) din pagina Edit Profile (Editare profil). Aceasta include imagini, dar nu si filme. Daca alegeti sa adaugati un URL la filmul dvs., atunci site-ul web la acel URL TREBUIE sa afiseze unul dintre bannerele noastre. Asigurati-va ca bannerul nostru este afisat mai intai inainte de a adauga link-ul dvs. Bannerele pot fi gasite aici.

Faceti reclama ca oferind ceva ce de fapt nu oferiti. Nu este permisa publicitatea ca furnizor de escorta sau de webcam atunci cand de fapt nu oferiti acel serviciu. Tactici similare pentru a creste expunerea la Galeria privata sau Filmele dvs. private vor duce, de asemenea, la eliminarea si pierderea creditelor.

Crearea mai multor profiluri care fac publicitate pentru aceeasi persoana. Singura exceptie este daca aceasta persoana isi face reclama si cu altcineva ca si cuplu.

Sa platiti membrii sau sa incitati la plata pentru serviciile oferite pe acest site in afara sistemului de credite AdultWork.com. Acest lucru se refera la rezervarile pentru Webcam si Phone Chat, precum si la vanzarea oricarui continut sau obiect listat pe site. Noi nu jucam niciun rol in plata pentru rezervarile de escorte.

Membrilor nu le este permis sa ruleze emisiuni DirectCam preinregistrate si/sau sa afiseze bannere/messaje in sectiunea Freeview a DirectCam. Va rugam sa consultati Contractul nostru de utilizare pentru informatii suplimentare.

Orice activitate care contravine filozofiei clubului AdultWork.com „Deschis si onest” este susceptibila de a duce la rezilierea calitatii de membru. Acest lucru include orice act inselator, impotriva site-ului sau a membrilor sai; orice furnizare de informatii falsificate; si orice activitate care implica minori, animale sau activitati non-consensuale, fie ca este vorba de roleplay sau altceva.

Transfer:

Pentru a transfera credite catre un alt membru, ar trebui sa folositi Sistemul de vouchere AdultWork.com.

Folosirea oricarui alt mijloc de a transfera credite, adica utilizarea abuziva a formularelor de rezervare; Galerii private; sau Filme, nu este permisa si va duce la dezactivarea ambilor membri si la pierderea creditelor.

Rambursare:

Daca creditele au fost deja transferate din escrow in contul tau AdultWork.com, ar trebui sa cumperi un voucher pentru ele aici, desi va trebui sa stii adresa lor de e-mail.

Daca nu va puteti autentifica si vedeti mesajul de mai sus, cel mai probabil este ca ati introdus gresit porecla sau parola, sau ca profilul dvs. a fost dezactivat.

Pseudonimele nu tin cont de majuscule si minuscule, astfel incat abcde este considerat acelasi lucru cu ABCDE sau orice amestec de litere majuscule si minuscule.

Parolele sunt sensibile la majuscule si minuscule, astfel incat trebuie sa introduceti parola folosind aceleasi combinatii de majuscule si minuscule pe care le-ati folosit la inregistrare.

Daca nu va puteti aminti porecla sau parola, puteti primi un memento aici.

Daca credeti ca introduceti detalii corecte, este posibil ca profilul dvs. sa fi fost dezactivat. Acest lucru se poate intampla in doua moduri.

Ati facut clic pe linkul „Remove me” (Scoate-ma) din zona My Details (Detaliile mele) a site-ului. Folositi linkul Reactiveaza-ma de pe pagina de conectare pentru a va restabili profilul, desi, daca ati fost inactiv pentru o perioada de timp, este posibil ca o parte din continutul profilului dumneavoastra (text/fotografii/filme) sa fi fost sters.

Profilul dvs. a fost eliminat de catre un administrator din cauza unui comportament inadecvat, a unei fraude sau a altei activitati care nu se incadreaza in Politicile si Acordurile Site-ului, toti membrii sunt asteptati sa opereze intr-un mod deschis si onest.

In cazuri rare, ar putea fi posibil ca altcineva sa fi obtinut acces la detaliile profilului dvs. si sa va fi schimbat porecla si/sau parola. Daca profilul dvs. este inca vizibil pe site, atunci ar trebui sa folositi reamintirea parolei.

Daca nu v-ati conectat la contul dvs. de cel putin 12 luni, contul dvs. ar fi fost inchis si v-ar fi fost trimis un e-mail la adresa de e-mail inregistrata. In termen de o luna de la primirea acestui e-mail veti putea sa va reactivati contul, in caz contrar nu il vom putea recupera.

Daca nu se aplica niciuna dintre situatiile de mai sus, contul dvs. va fi fost probabil eliminat de catre unul dintre administratorii site-ului. Pentru a mentine integritatea site-ului si pentru a proteja membrii din cadrul acestuia, a trebuit sa adoptam o politica de toleranta aproape zero pentru persoanele care incalca Politicile si Acordurile site-ului.

Atunci cand va inregistrati, recunoasteti ca ati citit si ati inteles Acordul de utilizare. Orice actualizare a acordului este indicata de data care apare in partea de jos a fiecarei pagini. La fiecare vizita pe site trebuie sa verificati daca aceasta data nu s-a schimbat de la ultima vizita.

Profilurile nu sunt niciodata eliminate „fara motiv” si nici ca urmare a unor plangeri nefondate ale membrilor. Intotdeauna se va datora unei actiuni directe sau indirecte pe care ati intreprins-o dumneavoastra sau a celui care a creat/administreaza profilul dumneavoastra si, eventual, a altora cu care acesta este legat.

Profil duplicat

Membrilor li se permite un singur cont activ pentru fiecare tip de membru, asa cum este descris aici. In cazul in care se constata ca un membru are mai multe profiluri decat cele enumerate in articolul legat mai sus, acesta va fi eliminat.

Incalcarea termenilor DirectCam

Furnizorii de DirectCam care abuzeaza de facilitatea DirectCam prin faptul ca nu ofera interactiune reala si in direct, devalorizeaza DirectCam pentru membrii existenti si potentialii membri noi. O astfel de activitate determina o scadere a numarului de membri care vizualizeaza, ceea ce, la randul sau, devalorizeaza potentialul de castig al tuturor membrilor care ofera acest serviciu. Orice membru care abuzeaza de sistemul DirectCam va fi supus oricarei actiuni pe care o consideram potrivita si va duce, cel mai probabil, la dezactivarea si pierderea creditelor acumulate. In mod specific, membrilor nu le este permis sa posteze mesaje sau bannere (pe fluxul lor video) in cadrul sectiunii Freeview a DirectCam si/sau sa ruleze emisiuni preinregistrate, care nu sunt permise in niciun moment. Alte motive frecvente de eliminare din DirectCam sunt:
– Afisarea de videoclipuri preinregistrate

– Pretinderea de a fi TV/TS atunci cand nu este asa

– Aratarea sau oferirea accesului la minori si/sau animale

– Trimiterea unei imagini/bannere goale sau fara video

– inselarea membrilor prin oferirea de intalniri cand in mod clar nu puteti sau nu aveti intentia de a va intalni.

– Spalarea de fonduri prin intermediul serviciului de bacsisuri

– Afisarea pe camera a unei persoane care nu este persoana din profil (schimbarea gazdelor pe acelasi profil)

– Savarsirea unui act ilegal sau incitarea la activitati ilegale

– Acceptarea sau atragerea membrilor sa plateasca in afara sistemului de credite

– Utilizarea VPN-urilor, a dongle-urilor sau a instrumentelor de geolocalizare IP pentru a parea ca va aflati intr-o alta tara decat cea in care va aflati in realitate.

 

Incalcarea altor termeni:

– Introducerea unui numar de telefon, a unei adrese de e-mail sau a unei adrese URL de site web in profilul dvs. (sau in continutul incarcat), intr-un camp care nu este destinat in mod special acestor informatii. Cu alte cuvinte, exista campuri specifice pentru aceste informatii, daca sunt gasite in alte zone decat aceste campuri specifice, profilul dvs. va fi cel mai probabil eliminat.

– Va reamintim, de asemenea, ca se asteapta ca toti membrii sa opereze intr-un mod corect, deschis si onest. Daca aveti o Galerie privata si/sau Filme, dar nu oferiti niciun alt serviciu, atunci este in regula, bifati casuta de bifat Continut erotic pe pagina de Detalii de inregistrare. Daca spuneti ca oferiti servicii precum escorta sau webcam, cand de fapt nu este asa, atunci profilul dvs. va fi restrictionat sau eliminat. Tactici de acest gen, pentru a creste expunerea Galeriei private si a filmelor tale, nu vor fi tolerate.

– Nu credem ca profilul dvs. este autentic, sau nu credem ca persoana din pozele de profil este persoana pe care clientii o vor intalni in cele din urma. Din pacate, site-ul este vizat de cei care doresc sa obtina venituri prin postarea de profiluri false cu fotografii preluate de pe alte site-uri. AdultWork.com nu este, de asemenea, scutit de scenarii de „momeala si schimbare”, iar eforturile noastre de a scapa site-ul de profilurile create in acest scop specific continua. In mod similar, profilurile in care pozele sunt atat de vagi sau generice incat nu identifica pe cineva pot necesita verificari suplimentare.

– Unele profiluri sunt sterse retrospectiv, deci active si aparute pe site, dar apoi eliminate fara niciun motiv aparent. Acest lucru se poate datora faptului ca a fost facuta o noua inregistrare conectata cu contul dvs. care fie a furnizat un act de identitate fals, fie identifica profilul dvs. ca fiind potential suspect intr-un alt mod (de exemplu, parte a unui grup/colectiv, dar nu face parte dintr-un grup).

– In cazul in care devine evident ca profilul dvs. face parte dintr-o cooperativa, agentie sau este mentinut ca unul dintre profilurile unui grup, atunci „managerul” dvs. este obligat sa creeze un grup pe site. Profilul dvs. poate fi eliminat pana in momentul in care acestia au facut acest lucru.

Nu uitati: AdultWork.com este un club. Nu suntem obligati sa va oferim calitatea de membru si ne rezervam dreptul de a o refuza. Desigur, nu dorim sa ajungem in acest punct cu niciun membru, dar daca nu puteti respecta Politicile si Acordurile Site-ului pe care le-ati acceptat, nu avem alta alternativa.

Utilizatori de desktop

Butonul de stergere se gaseste pe aceasta pagina.

Faceti clic pe semnul + de langa Inregistrare si Detalii regionale.

Faceti clic pe butonul Remove Me (Scoate-ma).
In termen de o luna de la eliminarea contului dvs. veti putea sa-l reactivati prin intermediul paginii Reactivate Me (Reactiveaza-ma), la care exista un link pe pagina de conectare.

Utilizatori de telefoane mobile

De pe oricare dintre paginile principale de pornire ale aplicatiei web AdultWork.com, faceti clic pe butonul „Menu” (Meniu), afisat in coltul din dreapta sus al ecranului.

Selectati optiunea „My Details” (Detaliile mele).

Faceti clic pe butonul ‘Remove Me’ (Scoate-ma) si confirmati.
Daca doriti sa va reactivati contul, o puteti face in termen de o luna, dar va trebui sa faceti acest lucru prin intermediul site-ului desktop (a se vedea mai sus).

Scrie-ne!
Buna, Facem angajari!
Buna,

Cu ce te putem ajuta?

------------------------------------------------

Facem angajari! Suna la 0759 451 365 sau scrie-ne aici, pe Whatsapp, pentru mai multe detalii!