Cum sa faci videochat de acasa? Poate ca ti-ai pus intrebarea aceasta dar credem ca alta intrebare este mai potrivita: Cum este mai avantajos: sa faci videochat de acasa sau sa faci videochat la studio?

cum-sa-faci-videochat-de-acasa
Nu vrem sa fim ipocriti si sa iti spunem o minciuna de genul: vai, nu… nu o sa iti mearga bine deloc daca faci videochat de acasa. Ba chiar iti poate merge foarte bine daca faci videochat de acasa iar, in cele ce urmeaza, vom incerca sa iti prezentam motive pro si contra pentru a face munca de videochat de acasa.

Noi iti vom prezenta lucrurile pe baza celor peste 10 ani de experienta pe care am acumulat-o in acest domeniu, prin feedback-ul adunat de la modelele cu care am lucrat si lucram in continuare.

Motive PRO sa faci videochat de acasa (ca angajata a studioului nostru, deci nu pe cont propriu)

1. Iti poti organiza orele de lucru asa cum iti doresti insa, trebuie sa retii, pentru a castiga sume importante de bani este necesar sa acumulezi cel putin 6-8 ore pe zi. Cu cat esti online mai mult, cu atat se va simti la final de perioada la banii castigati.

2. Te afli in confortul propriei locuinte si ai comoditate maxima. Chiar daca noi iti oferim camere de lucru aranjate impecabil, dotate cu aparatura de ultima generatie si, desigur, mobilier adecvat jobului tau, nu te vei simti nicaieri ca acasa.

3. Beneficiezi in continuare, permanent, de suportul studioului nostru, atat tehnic cat si ca training ori sfaturi..

4. Te afli in legalitate deplina, veniturile tale fiind in continuare, la fel ca si in cazul muncii de la studio, impozitate conform legilor in vigoare.

Motive CONTRA sa faci videochat de acasa (ca angajata a studioului nostru, deci nu pe cont propriu)

1. Nu beneficiezi de contactul direct cu echipa, care pe langa faptul ca iti poate asigura training constant, prin contact direct cum spuneam, te si ajuta sa simti ca faci parte dintr-o echipa, o comunitate. In felul acesta, fiind inconjurata aproape zilnic de alte persoane care lucreaza in aceeasi bransa cu tine, nu te vei mai simti stigmatizata de cei care inca sufera de prejudecati.

2. Nu beneficiezi de suport tehnic instant, fata de munca la studio. Noi iti oferim, ca si angajata noastra, suport tehnic permanent insa nu poate fi realizat instant si, sa fim realisti, apar probleme de orice fel, ca in orice meserie. Pana se remediaza unele probleme severe, tu nu poti lucra si, in consecinta, pierzi bani.

3. Este foarte posibil sa nu ai o conexiune la Internet foarte buna. Bine, acest aspect depinde si de orasul sau zona in care locuiesti. La Studio DeLuxe avem o conexiune foarte buna la Internet care iti permite sa iti desfasori activitatea fara probleme.

4. La fel ca si in cazul asigurarii suportului tehnic, nici trainingul facut la distanta pe care noi il asiguram, desigur, in cazul colaborarii cu tine lucrand de acasa, nu poate fi la fel de performant ca cel oferit la studio unde exista acel contact direct pe care il tot mentionam si care, iti spunem cu maxima sinceritate, conteaza enorm in acest domeniu.

5. Lucrand de acasa, modelul are tendinta sa nu respecte intocmai un program de lucru de 8 ore, de exemplu. Acest fapt are implicatii directe asupra sumelor incasate la final de perioada. De aici, iti putem spune ca un model care lucreaza la studio castiga, in medie de 2 pana la 10 ori mai mult decat un model de videochat care lucreaza de acasa. Stii acea vorba din vechime: comoditatea se plateste… Aici nu se plateste, ci te costa efectiv prin lipsa de implicare in job.

Speram ca am clarificat, macar in mare, unele aspecte pro si contra desfasurarii activitatii de videochat de acasa si, daca ai ceva de adaugat sau mentionat la argumentele noastre, te rugam sa ne lasi un comentariu la acest articol. Iti multumim frumos!

Daca esti interesata sa te angajezi la Studio DeLuxe si apoi sa lucrezi de acasa, iti mai spunem ca este necesar ca, inainte de a lucra de acasa, sa lucrezi cel putin 1 luna la studio pentru a beneficia de training si pentru a trece prin toate etapele premergatoare unei cariere stralucite in domeniu.

Contacteaza-ne chiar astazi pentru a stabili o intalnire prietenoasa, la sediul studioului nostru din Bucuresti!