Despre AdultWork.com Shared Revenue Programme

Dorim sa clarificam un lucru de la bun inceput: modelele noastre lucreaza si pe adultwork.com, printre alte site-uri de videochat de top. Asadar, daca doresti sa lucrezi de la studio pe adultwork.com, te asteptam la interviu intrucat facem angajari.

adultwork-com-videochat-cum-castigi-bani-pe-adultwork-din-videochat

Am realizat acest articol datorita multitudinii de solicitari primite de la modele de videochat care vor sa afle detalii despre acest site.

Ce inseamna AdultWork.com Shared Revenue Progamme? Este un serviciu prin care poti crea diferite oferte (poti sa vinzi) direct pe adultwork.com

Procedeul este relativ simplu: tu ai un serviciu de vanzare (poze, clipuri video, etc) pentru care vizitatorii adultwork.com platesc cu credite. Tu primesti aceste credite si, dupa ce depasesti minimum 50 de credite, poti solicita sa fie transformate in lire sterline si sa iti fie transferate intr-un cont bancar ales de tine.

Ce poti face pe adultwork.com pentru a castiga bani?

• Clipuri video

Aceasta pare sa fie cea mai usoara cale sa faci bani pe Internet. Poti sa uploadezi pe adultwork.com propriile filme pentru adulti create de tine in galeria ta video. La fiecare video uploadat, vei seta numarul de credite necesare unui vizitator pentru a vedea videoclipul. Practic setezi pretul in credite. Daca asta este tot ceea ce faci pe adultwork.com, adica creezi si vinzi clipuri video pentru adulti, se pare ca trebuie sa iti configurezi un cont de Content Provider (Furnizor de Continut).

• Sesiuni live videochat

Daca ai o camera web si conexiune la internet, poti specifica faptul ca realizezi sesiuni live de webcamming, respectiv ca faci videochat pe adultwork.com. Vizitatorii pot face rezervari pentru a intra pe camera ta cand esti online. Procesul este realizat prin o alerta prin SMS.

• Sesiuni de chat pe telefon

Daca doresti sa oferi servicii prin telefon poti specifica acest lucru pe profilul tau. Membrii adultwork.com pot sa faca rezervari pentru a intra pe chat pe telefon cu tine. Ei specifica data si ora la care vor sa ii contactezi si numarul de telefon pe care sa fie contactati. Totul se face ca si la sesiunile de videochat, prin o alerta SMS prin intermediul careia tu poti accepta sau refuza rezervarea prin intermediului telefonului tau mobil. Din setarile profilului poti seta pretul pe minut.

• SMS Chat

Pe adultwork.com poti castiga bani prin trimiterea de SMS-uri. Daca iti validezi numarul de telefon pe site, poti specifica ulterior ca doresti sa participi la conversatii cu membrii site-ului. Profilul tau ava avea un buton de SMS, prin care te vor contacta. Pentru fiecare raspuns pe care il primesti dupa ce trimiti un SMS catre un membru, vei primi un numar de credite. Cu cat vei incuraja mai multi membri sa schimbe mesaje SMS cu tine, cu atat vei castiga mai mult. Trebuie sa precizam ca tu nu vei vedea (afla) numarul de telefon al membrului iar el nu il va vedea pe al tau, pentru confidentialitate si securitate.

• Vanzari si licitatii directe

Daca ai elemente pentru adulti pe care doresti sa le vinzi sau sa le pui la licitatie, este necesar sa intri in sectiunea For Sale. Pentru simple vanzari se seteaza un pret fix sau poti opta sa scoti la licitatie obiectele dorite. Obiectele puse la vanzare sunt vizibile pe pagina ta de profil.

• Galerii private

Daca ai poze XXX cu tine, poti sa iti creezi propria Galerie Privata. Setezi cate credite trebuie sa plateasca un membru pentru a vedea pozele si cat dureaza accesul acestuia la pozele tale. De cate ori se inscrie cineva pentru o galerie privata de-ale tale, vei primi credite.
Pe adultwork.com, orice transfer bancar pe care il fac ei catre tine, practic de cate ori trimit bani, opresc un comision de 30% din suma respectiva.

Vrei sa te angajezi la un studio de videochat unde se lucreaza si pe adultwork.com? Ai nimerit unde trebuia!

Contacteaza-ne la 0759 451 365 sau pe email office@studiodeluxe.ro
Te asteptam!