Esti model de videochat incepator? Probabil ca lucrezi deja la un studio de videochat sau esti chiar un model de videochat independent. Ai deja conturile create pe toate site-urile de videochat pe care doresti sa lucrezi si iti rasare in minte o intrebare: oare care ar fi cele mai bune ore pentru a fi online?

program-flexibil-model-de-videochat-livejasmin-trafic-europa-trafic-america

Evident, aceasta notiune de „cele mai bune ore pentru a fi online” este una relativa si variaza teribil de mult de la model la model, in functie de unde ii provine majoritatea vizitatorilor. Daca predomina traficul din America, de exemplu, logic este sa te interesezi cat este ceasul la ei, cand la tine este, sa zicem, ora 8.00 dimineata.

O metoda buna este sa experimentezi o perioada mai lunga, de minim o luna, si sa intri in intervale variate. Incearca sa ai cam aceeasi prestatie in fiecare zi ca si calitate si noteaza-ti castigurile din fiecare zile, trecand si orele de program in care ai lucrat.

Vei vedea ca vei observa un tipar al programului care a dat cel mai bine randament.

Traficul de calitate, se pare, provine din Statele Unite ale Americii si Europa de Vest. De ce? Motivul tine tot de bani: aceste regiuni au o economie mai puternica si cetatenii acestora au o situatie materiala buna. Pe scurt, au banii pe care tu ii doresti sa ii investeasca in timpul petrecut online cu tine.

Cand alegi orele de program trebuie sa te gandesti si la site-ul de videochat pe care lucrezi. LiveJasmin.com, de exemplu, este accesat mai ales de europeni. Vei tine, asadar, cont de orele din Europa.

Ai auzit de regula programului 8 8 8 ?

Programul unui model de videochat este adesea haotic, ducand in timp la probleme legate de somn si altele. Regula 8 8 8 se refera la 8 ore de somn, 8 ore de munca si 8 ore de timp liber, pentru tine si familia ta.

Un program echilibrat iti va oferi un stil de viata sanatos ce iti va permite sa nu treci prin situatii neplacute, asa cum am zis de lipsa somnului de exemplu, ce iti pot afecta serios prestatia dar si castigurile din videochat.

Ia mereu in calcul diferentele de fus orar dar si schimbarile ce se petrec atunci cand in Romania trecem la ora de vara sau la cea de iarna. O ora in minus sau o ora in plus conteaza, intrucat intreg programul tau trebuie sa fie reconfigurat.

Pe scurt, degeaba esti online 8 ore daca nu sunt atunci online si membri tai fideli. Se va vedea la castiguri.

Iata, asadar, cat de important este sa ai un program flexibil care sa iti permita sa fii mereu la cote maxime si sa poti exploata la maximum orele in care sunt online cei pe care doresti sa ii ai in camera ta.

La Studio DeLuxe iti oferim un program flexibil intrucat daca tu esti fericita, si noi suntem fericiti, la randul nostru. Un model multumit va face intotdeauna performanta si va avea rezultate bune.

Vino si tu in echipa noastra pentru a te convinge! Pe langa castigurile mari, te vei bucura si de un program pe care il stabilim de comun acord.

Suna-ne la 0759 451 365 sau trimite-ne un email pe office@studiodeluxe.ro pentru a stabili un interviu de angajare la studioul nostru de videochat si te vei convinge prin propria experienta de cele spuse de noi!