fbpx

🥇 Angajari Videochat Bucuresti

Succesul si experienta noastra ca studio de videochat se reflecta in feedback-ul si incasariile modelelor noastre, lucruri care iti vor fi prezentate la interviu. Asadar, impreuna cu DELUXE STUDIO poti deveni un model de top.

Cum ajungem la incasari mari si la toate celelalte beneficii care le are acest domeniu ?

Cu rabdare, munca si perseverenta.

Alte cerinte importante sunt:

  • varsta minima 18 ani
  • domiciliul in Bucuresti
  • disponibilitatea de a lucra 8 ore / 5 zile pe saptamana
  • limba engleza/franceza la nivel mediu/avansat
Acceptam atat modele cu experienta cat si modele incepatoare.

Daca te regasesti in randurile de mai sus contacteaza-ne la nr: 0759 451 365 sau trimite-ne un mesaj.

In cele ce urmeaza iti vom explica, pe scurt, in ce consta trainingul initial.

  1. Iti vom realiza un set de fotografii necesare la crearea conturilor de model pe site-urile de profil.
  2. Vom completa profilul tau cu informatii utile pentru cei care iti vor accesa pagina: culoarea ochilor, culoarea parului, dimensiuni sau lucrurile care iti plac sau, dimpotriva, care nu iti fac deloc placere. Vizitatorii doresc, in general, sa citeasca aceste detalii despre model.
  3. In cadrul primei tale ture vei afla care este rutina programului (ce ai de facut) de la inceputul programului pana la finalul acestuia.

Trainerii nostri te vor mai invata:

a. Cum sa te machiezi potrivit activitatii tale.

b. Lucruri utile despre fiecare site in parte pe care vei intra

c. Cum sa iti pregatesti camera de lucru si, desigur, un lucru important, cum sa o lasi in urma ta, la terminarea programului.

d. Tehnici privind modul in care sa iti pastrezi vizitatorii mai mult timp pe profil si multe alte elemente pe care le-am descoperit in cei mai bine de 11 ani de cand activam in acest domeniu.

 

Te asteptam la un interviu de angajare! Iata o scurta prezentare a studioului nostru.

 Angajeaza-te ca model de videochat la Studio DeLuxe si te vom ajuta sa-ti indeplinesti visele! 

Vrei sa traiesti fara grija zilei de maine? Vrei sa ai suficienti bani incat sa iti poti cumpara un laptop performant, un telefon de ultima generatie, sa locuiesti in chirie intr-o zona buna a orasului in conditii mai mult decat decente sau poate sa iti cumperi propriul apartament? Cu siguranta ca iti vei dori si sa mergi in vacanta intr-o tara pe care ai visat dintotdeauna sa o vizitezi, insa salariile din Romania nu permit acest lucru, in special tinerilor. Cu toate acestea, fetele au posibilitatea de a beneficia de toate cele amintite mai sus, iar banii sunt castigati in cele mai bune conditii, prin distractie si voie buna. Se fac angajari la videochat la Studio DeLuxe, iar acesta iti poate asigura tot ceea ce iti doresti.

Videochatul este unul dintre cele mai ravnite locuri de munca din Romania, prin intermediul caruia fetele au parte de salarii foarte bune, alaturi de conditii de munca de invidiat. Trebuie sa comunici cu membri unor site-uri de videochat din toata lumea, cu ajutorul webcamului, iar pentru acest lucru este nevoie de cunoasterea unei limbi straine, in special engleza, cel putin la nivel conversational. Cu cat este cunoscuta mai bine limba, cu atat va fi mai usor sa se comunice, astfel ca se vor obtine si bani mai multi.

Discutiile variaza de la un subiect la altul, insa cele mai multe privesc diferentele culturale dintre anumite tari. In schimb, cei mai darnici parteneri virtuali vor oferi sume mai mari modelelor care la schimb vor face mici spectacole sexy.

Chiar daca nu ai experienta in acest domeniu, este foarte usor sa o dobandesti, important este sa fii ambitioasa si sa dai dovada de seriozitate. Cele mai muncitoare modele ajung sa castige cel mai mult, chiar si peste 40.000 de lei lunar, deoarece acesta este un domeniu la fel ca oricare altul, unde munca se plateste direct proportional cu efortul depus.

Este foarte usor sa faci performanta in videochat, in special datorita faptului ca studiourile propun conditii din ce in ce mai bune pentru modele. Astfel, oricine va munci de placere, din camere proprii, cu aparatura de ultima generatie si internet de mare viteza, in timp ce partnerii virtuali (cu care nu exista niciodata contact direct) vor plati sume mari de bani pentru a-si petrece timpul liber in compania ta. Trebuie sa fii serioasa, ambitioasa, sa iti placa sa muncesti, sa te dedici jobului, iar la schimb vei primi salarii de cateva mii de lei sau chiar mai mult, vei avea parte de numeroase bonusuri si iti vei putea dezvolta abilitatile de comunicare.

Cu toate ca poti lucra pe cont propriu de acasa, pentru cele mai multe modele de videochat este mai avantajos sa se lucreze ca angajate ale unui studio, pe baza unui contract individual de munca. Pe aceasta cale, fetele au asigurat un numar mare de prieteni virtuali dispusi sa plateasca tariful cerut de model pentru fiecare minut petrecut impreuna, dar si propriul spatiu din care sa isi desfasoare activitatea, aparatura de calitate, suport tehnic, diferite sesiuni de traininguri sau cursuri. Astfel, nu ai grija zilei de maine atunci cand esti model de videochat angajata a unui studio renumit si profesionist.

Poti sa te interesezi oricand de angajari videochat si sa vezi cum cariera ta poate sa inceapa la Studio DeLuxe din Bucuresti. Daca dupa ani intregi de studii inca primesti oferte de la joburi cu salarii minime, cu siguranta, merita sa iti iei inima in dinti si sa incepi o noua cariera care sa iti deschida usile catre tot ceea ce iti doresti. Un nivel de trai mai ridicat incepe cu ajutorul Studio Deluxe, trebuie doar sa profiti!

Bine ai venit la Studio DeLuxe! Te asteptam in echipa noastra!
ANGAJAM! Contacteaza-ne la 0759 451 365 sau pe email office@studiodeluxe.ro
Te asteptam!
Postari recente
Intrebari recente
Open chat