Videochat Non Adult sau cum sa castigi bani fara sa te dezbraci… Doua formulari cautate adesea pe internet de doamnele sau domnisoarele care inclina spre angajari la un studio de videochat dar care nu doresc sa se dezbrace.

Timiditatea sau poate chiar propriile principii pot fi printre motivele pentru care multe fete nu doresc sa se dezbrace in fata camerei.

Odata cu cautarile de mai sus mai apar altele precum: Cati bani se castiga din videochat non adult? sau Cum se face videochatul non adult? si multe altele… Vom incerca sa raspundem acestor intrebari in cele ce urmeaza.

videochat-non-adult-versus-videochat-adult-cati-bani-castiga-un-model-de-videochat-non-adult

Exista o diferenta majora, pe care deja o intuiesti, intre videochat adult si videochat non adult. In timp ce primul presupune (dar nu neaparat) nuditate, sex si altele, in cazul celui de-al doilea, modelul de videochat non adult nu are voie sa se dezbrace sub nici o forma.

Ce face un model de videochat non adult ?

Ei bine, modelul de videochat non adult trebuie, inainte de toate, sa cunoasca limba engleza la un nivel avansat, deoarece, nedezbracandu-se, trebuie sa poarte conversatii lungi cu fanii sai. Este necesara si o cultura generala bogata deoarece discutiile variaza de la sex pana la politica, cultura, economie dar, atentie, se ajunge, in final, si la psihologie. De ce? Ei bine, multi dintre cei care intra in camera unui model de videochat non adult au probleme personale pe care doresc sa le discute cu aceasta.

Au nevoie sa fie ascultati si chiar iti pot cere sfatul. Ei cauta sa se relaxeze, sa uite de toate problemele personale sau chiar sa ii ajuti sa le rezolve. De asemenea, chiar daca nu te dezbraci, trebuie sa fii oricum sexy si sa flirtezi cu barbatii care te privesc. Este necesar sa castigi increderea si aprecierea acestora si, desigur, sa obtii cat mai multi fani pe site-urile de videochat non adult.

Trebuie sa mentionam ca imaginea ta ca model de videochat non adult trebuie sa fie impecabila. Chiar daca nu te dezbraci deloc, trebuie sa arati mereu foarte bine. Pune, asadar, accentul pe fizicul tau, mergi la coafor, la saloane de infrumusetare pentru a fi mereu cea mai buna versiune a ta.

Barbatii sunt atenti la detalii si ai face bine sa ai mereu asta in minte.

Cati bani castiga un model de videochat non adult?

Nu iti putem oferi sume exacte deoarece totul depinde de fiecare model in parte, de numarul de ore petrecute online zilnic si de capacitatea ta de a fi mereu o persoana placuta, gata sa interactioneze in cel mai placut mod cu putinta cu persoane care trec prin situatii dificile sau care doresc sa discute pe teme, uneori, greu de inteles.

Pot castiga multi bani facand videochat non adult, fara sa ma dezbrac?

Raspunsul este evident DA. Totul este la indemana ta. Totul porneste de la propria persoana si de la factorii enuntati mai sus. Videochatul, fie ca este videochat adult, fie ca este videochat non adult, presupune multa munca, rabdare, un psihic puternic si implicare. Cu cat muncesti mai mult, cu cat iti doresti sa faci o reala cariera din videochat, cu atat vei castiga mai multi bani.

Se castiga mai multi bani din videochatul adult decat din videochat non adult?

Ne place sa fim sinceri. De regula, videochatul adult este mult mai bine platit decat cel non adult. Nu inseamna ca este usor sa faci videochat non adult. Ba dimpotriva, noi credem ca este mult mai dificil jobul de model de videochat non adult decat cel de adult. Cum nu poti apela in totalitate la fizicul tau, va trebui sa petreci mai multe ore online si va trebui sa sustii conversatii mult mai lungi decat in videochatul adult, in final fiind un job mai solicitant decat videochatul adult. Asta este parerea noastra.

Pot face videochat non adult de acasa?

Sigur ca da, poti face fara probleme videochat non adult de acasa. Este alegerea ta si noi o respectam intru totul, intotdeauna. Trebuie sa ai o conexiune foarte buna la internet si, de asemenea, este necesar sa ai aparatura de ultima ora. Daca nu detii tot ceea ce este necesar pentru a lucra, noi iti oferim aparatura de ultima generatie pentru a putea incepe sa lucrezi, urmand sa deducem costurile acestei aparaturi din incasarile tale viitoare.

Speram ca am raspuns intrebarilor tale si te asteptam la interviu deoarece facem angajari pentru modele de videochat, adult sau non adult, deopotriva.

Suna-ne la 0759 451 365 sau trimite-ne un email pe office@studiodeluxe.ro si vei vedea ca tot ceea ce am spus mai sus este real.