Chiar daca esti model de videochat incepator sau, dimpotriva, ai deja experienta in lumea captivanta a videochatului, ai aflat deja importanta limbii engleze in cadrul muncii tale.

Interviurile de angajare la orice studio de videochat contin cu siguranta o intrebare de genul: Care este nivelul tau de cunoastere a limbii engleze?

importanta-limbii-engleze-pentru-un-model-de-videochat

Motivul este cat se poate de simplu: majoritatea site-urilor de videochat sunt in limba engleza si, totodata, conversatiile unui model de videochat cu membri care se afla in camera lor sunt purtate aproape exclusiv in limba engleza.

Cum ar putea sa lipseasca intrebarea de mai sus dintr-un interviu de angajare la un studio de videochat? Nu poate, efectiv, lipsi deoarece limba engleza este, daca vrei, criteriul definitoriu pe baza caruia un model poate fi angajat sau nu.

Indiferent ca esti model de videochat independent si faci videochat de acasa, tot este necesar sa cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu, scris si vorbit.

In timpul sesiunilor live, vei fi nevoita sa interactionezi fie verbal, fie in scris cu cei care te privesc iar limba engleza este deja o limba straina de circulatie internationala. Membri sau chiar fanii tai cunosc cel putin cateva cuvinte in limba engleza insa tu, ca si gazda, trebuie sa dovedesti faptul ca o stapanesti cat se poate de bine.

Este o limba atat de intens utilizata incat inclusiv limbajele de programare utilizate in crearea site-urilor de videochat pe care lucrezi sunt in limba engleza. Este important sa o cunosti bine inclusiv pentru a te descurca pe site, incepand de la crearea unui cont pana la logarea in cont si apoi la activitatea de videochat propriu-zisa.

Cum poti invata limba engleza, ca model de videochat, mai bine?

model-de-videochat-limba-engleza

Sa luam in calcul varianta in care cunosti limba engleza dar nu foarte bine. Ce poti face pentru a avansa la acest capitol?

Tinand cont de faptul ca ne aflam in plina epidemie de Covid-19 si toata lumea evita contactul fizic, majoritatea cursurilor de limba engleza se fac exclusiv online. Ceea ce este foarte bine pentru tine intrucat esti scutita de necesitatea deplasarii pana la sediul unei scoli de limbi straine iar acel timp poate fi folosit pentru a castiga bani din videochat, putand fi online mai mult timp cu fanii tai.

Cauta review-uri pozitive despre astfel de cursuri online de limba engleza si inscrie-te fara ezitare deoarece este o investitie pe termen lung, foarte importanta, in propria persoana si te va ajuta sa iti cresti, in final, atat ratingul cat si castigurile din videochat.

Gandeste-te astfel: discuti cu o persoana, chiar in limba romana, si observi ca interlocutorul tau vorbeste agramat. Nu este deranjant? Asa se intampla si atunci cand esti online si, foarte posibil, faci greseli gramaticale pe care fanii tai le vor observa si taxa in consecinta. Vor incepe sa evite discutiile cu tine si ii vei pierde intr-un final.

Un alt mod de a-ti perfectiona limba engleza este sa studiezi acasa, cumparandu-ti manuale si dictionare de limba engleza. Nu este cea mai buna solutie, totusi, deoarece este nevoie sa stii de unde sa incepi, cum se pronunta corect un cuvant sau altul, pe scurt, ai nevoie de suport pedagogic, didactic chiar. Un profesor acreditat te ajuta sa scurtezi timpul de invatare a limbii engleze si te poate corecta acolo unde ai lipsuri.

Sunt unele lucruri pe care pur si simplu nu le putem face singuri.

Cum se reflecta efectiv limba engleza in castigurile din videochat?

limba-engleza-castiguri-din-videochat-pentru-un-model-de-videochat

Limba engleza sta la baza majoritatii conversatiilor online, indiferent de specificul lor

Pune-te in locul unei echipe a unui studio de videochat. Se prezinta la interviu un model de videochat incepator care iti spune ca nu stie limba engleza. La ce te gandesti atunci? Logic, iei in calcul faptul ca este nevoie de timp pentru ca aceasta sa invete limba engleza, timp in care tu, ca studio de videochat, investesti o multime de bani pentru acest model: locatia, aparatura de ultima generatie, bani investiti in promovarea profilului acesteia pe site-urile de videochat si lista poate continua la nesfarsit.

Vine un al doilea model, chiar si incepator, care cunoaste limba engleza si poate sustine un interviu in limba engleza si se descurca binisor. Pe care dintre cele doua le vezi drept candidatul ideal pentru un job bine platit in videochat?

Trebuie sa intelegi ca videochat fara limba engleza nu se prea poate face si este vital pentru performantele tale sa o cunosti cat mai bine.

Investeste in tine, avand in mereu in minte un scop clar definit: sa ajungi un model de videochat de top, care nu mai are deloc griji despre situatia financiara.

Daca te descurci bine sau foarte bine la limba engleza, chiar daca esti incepatoare, te invitam sa ne suni la telefon 0759 451 365 sau sa ne trimiti un email pe office@studiodeluxe.ro si iti promitem ca vei avea parte de un interviu relaxant, intr-o atmosfera prietenoasa care iti poate schimba viata in bine!