Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

chaturbate

 

 

 

Puteti vedea cine va urmareste accesand „Biografia mea” si facand clic pe numarul care arata cati urmaritori aveti. Alternativ, puteti merge la http://chaturbate.com/accounts/followers.

Ce este Verificarea in 2 pasi pe Chaturbate.com ?

Chaturbate va ofera acum optiunea de a folosi Verificarea in 2 pasi pentru o securitate suplimentara atunci cand va conectati la contul dumneavoastra. Aceasta autentifica faptul ca sunteti de fapt persoana care va foloseste contul, ceea ce va protejeaza de phisheri si hackeri.

Puteti configura Verificarea in doi pasi vizitand Centrul de securitate la https://chaturbate.com/security/.

Verificarea in doi pasi va solicita pur si simplu un cod de verificare atunci cand va autentificati. Aceste coduri pot fi primite fie prin SMS, fie prin apel telefonic, fie generate pe smartphone-ul dvs. sau pe un dispozitiv hardware.

Verificarea in 2 pasi va protejeaza contul de phishing si deturnare prin solicitarea unui al doilea nivel de verificare la logare.

Verificarea in 2 pasi este discreta pe Chaturbate.com ?

Verificarea in 2 pasi poate folosi fie o aplicatie generica pentru smartphone, fie un numar de telefon, fie un dispozitiv hardware (Yubikey). Numele aplicatiei este generic (cum ar fi Google Authenticator) si nu va mentiona „Chaturbate”. Codurile SMS vor fi trimise de la un cod scurt SMS si vor contine doar simbolul dvs. in 2 pasi. Apelurile telefonice automatizate nu vor avea un identificator de apelant si nu sunt listate in niciun director.

Cum se instaleaza Verificarea in 2 pasi pe Chaturbate.com ?

Puteti configura Verificarea in 2 pasi vizitand Centrul de securitate la https://chaturbate.com/security/.

La Chaturbate luam in serios securitatea contului dumneavoastra. In plus fata de recomandarea noastra de a va securiza contul cu Verificare in 2 pasi, va rugam sa retineti urmatoarele masuri de protectie a contului:

Daca faceti clic pe un link dintr-un e-mail sau in biografia cuiva si vi se prezinta un ecran de autentificare Chaturbate, nu introduceti niciodata numele de utilizator si parola, deoarece este un link de phishing care incearca sa va fure informatiile de autentificare! Va rugam sa ne raportati acest lucru imediat daca il vedeti. Introduceti datele de autentificare doar direct pe Chaturbate.com

Pentru a preveni ca parolele dvs. sa fie sparte prin inginerie sociala, forta bruta sau metoda atacului prin dictionar, ar trebui sa utilizati aceste masuri de securitate:

Nu folositi aceeasi parola pentru mai multe conturi importante.
Folositi o parola care are cel putin 15 caractere, folositi cel putin un numar, o litera majuscula, o litera minuscula si un simbol special.
Nu folositi numele familiei, prietenilor sau animalelor de companie in parolele dumneavoastra.
Nu folositi in parolele dvs. coduri postale, numere de casa, numere de telefon, date de nastere, numere de carte de identitate, numere de asigurari sociale si asa mai departe.
Nu folositi niciun cuvant din dictionar in parolele dumneavoastra.
Nu lasati browserele web( FireFox, Chrome, Safari, Opera, IE ) sa va stocheze parolele, deoarece toate parolele salvate in browserele web pot fi dezvaluite cu usurinta.
Nu va conectati la conturi importante pe computerele altora sau atunci cand va conectati la un hotspot Wi-Fi public.
Nu trimiteti informatii sensibile online prin intermediul conexiunilor HTTP sau FTP, deoarece mesajele din aceste conexiuni pot fi adulmecate cu foarte putin efort. Ar trebui sa folositi conexiuni criptate, cum ar fi HTTPS si SFTP, atunci cand este posibil.
Este recomandat sa va schimbati parolele la fiecare 10 saptamani.
Se recomanda sa va amintiti cateva parole principale, sa stocati alte parole intr-un fisier text simplu si sa criptati acest fisier cu 7-Zip sau BitLocker sau sa va gestionati parolele cu un software de gestionare a parolelor, cum ar fi 1password.

Termenii nostri de utilizare (https://chaturbate.com/terms/) contin regulile site-ului, inclusiv urmatoarele:

Nu folositi un limbaj abuziv in timpul chat-ului sau al transmisiunilor, inclusiv rasismul si discursul instigator la ura.
Nu hartuiti alti utilizatori, indiferent de motiv. Cauzarea de probleme cu alti utilizatori va duce la o interdictie.
Este strict interzisa reprezentarea in stare de ebrietate, fie ca este vorba de alcool sau de droguri (pe baza de reteta, legale sau ilegale).
Nu folositi droguri pe camera, chiar daca acestea sunt legale in jurisdictia dumneavoastra (de exemplu, marijuana medicala)
Nu transmiteti intr-o zona publica in care oamenii pot aparea in mod inconstient in show-ul dvs.

Incalcarile drepturilor de autor sunt ceva obisnuit pe internet. Intelegem ca a avea continutul dvs. postat pe site-uri web fara consimtamantul dvs. este o incalcare majora a intimitatii.

Daca observati ca continutul dvs. (videoclipuri/fotografii) este gazduit pe un alt site, va rugam sa contactati suportul. In e-mail, va rugam sa includeti o lista cu linkurile URL ale continutului pe care doriti sa il eliminati.

Cum pot plasa o insigna DMCA peste videoclipul meu pe Chaturbate.com?

Puteti alege o insigna la http://www.dmca.com/

Pur si simplu alegeti un logo si folositi codul lor de incorporare in biografia dvs.

Sistemul nostru de hashtag-uri ia cele mai populare tag-uri folosite pe site si le plaseaza deasupra camerelor de chat. Dati click pe tag-uri pentru a gasi alti difuzori care le folosesc in timpul show-urii lor.

Alternativ, puteti selecta tag-urile facand clic pe butonul Tags din antet. Prioritatea este determinata de numarul de modele de videochat care folosesc acelasi hashtag si sunt listate in contextul tipului de camera in care se afla telespectatorul (femeie, barbat, trans, cuplu).

Va rugam sa retineti ca, daca doriti ca altcineva sa apara pe camera dvs., trebuie mai intai sa incarcati datele de identificare ale acestuia si sa ii faceti sa semneze un acord de interpret sub contul dvs. Daca nu reusesti sa completezi verificarea pentru toti cei care apar pe camera ta, vei pierde posibilitatea de a primi jetoane (tokens) si, eventual, de a difuza.

1. Solicitati ca fiecare persoana sa semneze un acord de interpret sau executant sub contul dvs.

2. 2. Incarcati o fotografie/scanare clara a unui act de identitate (ID) valabil emis de guvern pentru fiecare persoana care va participa la camera dvs. Actele de identitate trebuie sa includa urmatoarele informatii:

Nume
Data de nastere
Data expirarii
Data eliberarii
Fotografie de identitate

Nota: Este posibil sa fie necesar sa faceti fotografii atat pe fata, cat si pe spate ale actului de identitate.

In plus, trebuie sa prezentati o fotografie clara a fiecarei persoane participante care tine actul de identitate emis de stat langa fata (fotografie de aproape, cu textul principal al actului de identitate lizibil).

De asemenea, in cazul in care o persoana este in mod obisnuit foarte machiata sau costumata in timp ce se afla in fata camerei, puteti furniza o fotografie suplimentara a acelei persoane ca atare (impreuna cu actul de identitate), ceea ce poate contribui la prevenirea unor probleme viitoare de identificare.

Important:

Nu acceptam acte de identitate pe hartie sau scrise de mana, sau acte de identitate care au fost obstructionate (va rugam sa tineti actele de identitate de marginile de sus si de jos). De asemenea, consultati sectiunea de mai jos privind alte probleme care pot cauza respingerea actelor de identitate/fotografiei.

Instructiuni suplimentare:

Daca un ID este pe cale sa expire, trebuie sa incarcati un nou ID inainte de data de expirare a acestuia pentru a evita sa aveti probleme cu contul dumneavoastra. Noi trimitem notificari ca ID-urile sunt pe cale sa expire.

Daca fotografia unui ID a fost respinsa, trebuie sa incarcati o fotografie mai buna – nu incarcati aceeasi fotografie care a fost respinsa, deoarece acest lucru nu va face decat sa intarzie si mai mult aprobarea ID-ului. Problemele posibile cu un ID care pot duce la respingerea acestuia sunt:

ID-ul nu este focalizat (imagine neclara).
ID-ul este prea mic (fara fotografii in miniatura – cele mai mici litere ale ID-ului trebuie sa fie lizibile).
ID-ul este ascuns (degetele sau alte obiecte care acopera ID-ul – tineti ID-ul de margine).
ID-ul este taiat (supradimensionat).
ID-ul este oglindit (fotografia unui ID facuta intr-o oglinda nu poate fi citita).
ID-ul are un contrast scazut (reflexia blitului sau iluminarea slaba face ca ID-ul/persoana sa fie greu de vazut).
ID-ul este o imagine rotita (asigurati-va ca imaginea este in pozitie verticala).

Forme de identificare valabile

Permis de conducere
Pasaport
Legitimatie militara
Carte de identitate emisa de guvern

Forme de identificare nevalabile

Carte de identitate temporara
Certificat de nastere

Jucariile sexuale prea mari sau jucariile sexuale in forma de animale nu pot fi folosite pe camera.

Jucariile care produc un soc electric sunt interzise.

Obiectele nu pot fi folosite ca jucarii sexuale decat daca sunt comercializate si vandute in mod normal in acest scop. Contactati serviciul de asistenta pentru autorizare si furnizati o propunere detaliata pentru a incorpora orice tip de dispozitiv mecanic, unealta, „masina sexuala” sau alt echipament in show-ul dvs. (fie ca este controlat de dvs. sau controlat de la distanta de catre utilizatorii site-ului).

Este posibil sa va solicitam sa semnati o renuntare si o exonerare de raspundere pentru a utiliza anumite dispozitive pe Site, iar orice autorizatie sau permisiune pe care v-o acordam poate fi revocata de noi in orice moment si din orice motiv, fara notificare, la discretia noastra exclusiva si absoluta.

Jucariile sexuale care au forma unor organe sexuale de animale din viata reala NU sunt permise pe camera.

„Dopurile de fund cu coada de vulpe” si alte „dopuri de fund cu coada” sunt permise.

1. Utilizati retelele de socializare. Directionati traficul catre camera dvs. de chat fiind activi pe platformele de socializare, cum ar fi Twitter. Pastrati hashtag-uri pregatite pentru a le copia si lipi in postarile dvs. pe toate dispozitivele dvs. Urmariti-ne pe Twitter @chaturbate. Va putem ajuta sa va promovam la adeptii nostri.

2. Fiti angajant! Vorbiti cu utilizatorii din camera dvs. si rugati-i sa va urmareasca. Desi ar trebui sa interactionati cu toti utilizatorii din camera dvs., amintiti-va ca utilizatorii albastri si mov au jetoane (tokens), iar cei gri au intotdeauna posibilitatea de a cumpara jetoane (tokens). Tineti cont de faptul ca un utilizator anonim ar putea fi cel mai mare fan al dumneavoastra. Incurajati utilizatorii anonimi sa isi creeze un cont si sa apese pe butonul „+FOLLOW”!

3. Cereti fanilor dvs. sa va ajute sa va imbunatatiti configuratia camerei web cu un laptop sau o camera web noua. 4. Completati-va garderoba de cameramani cu lenjerie intima sau poate cu jucarii noi. Fanii vor sa te vada fericita si cu succes si vor dori sa te ajute!

4. Completeaza-ti biografia. Biografia ta este prima ta ocazie de a le povesti utilizatorilor despre tine si de a explica regulile camerei tale de chat. Va recomandam sa acordati putin timp si sa va ganditi la biografia dvs. pentru ca aceasta face diferenta.

5. Verifica-ti conexiunea. Folositi o conexiune la internet prin cablu, daca este posibil, sau asigurati-va ca aveti o conexiune puternica la routerul dvs. wireless. Este recomandat sa aveti internet de mare viteza, asa ca verificati optiunile de upgrade pe care le puteti avea cu ISP-ul dvs.

Daca doriti sa primiti eticheta „HD” pe camera dvs. pe pagina de pornire, trebuie sa transmiteti la o rezolutie de 720p sau mai mare.

Va sugeram sa aveti o viteza de incarcare pe internet de cel putin 5 mbps pentru a putea transmite la 720p. Va puteti testa viteza de incarcare la https://chaturbate.speedtestcustom.com/.

Desi puteti difuza la 720p folosind broadcasterul din browser, pentru o transmisie de cea mai buna calitate va sugeram sa folositi OBS. Instructiunile de configurare a acestuia pot fi gasite aici.

Este posibil sa doriti sa va asigurati ca nu partajati prea mult din latimea de banda cu alte site-uri si programe atunci cand incepeti transmisia, deoarece solicitarea suplimentara a conexiunii dvs. de internet ar putea cauza probleme de calitate a transmisiunii.

Daca doriti sa primiti eticheta „HD+” pe camera dvs. de pe pagina principala, trebuie sa transmiteti la o rezolutie de 1080p sau mai mare.

Va sugeram sa aveti o viteza de incarcare pe internet de cel putin 10 mbps pentru a putea transmite la 1080p. Va puteti testa viteza de incarcare la https://chaturbate.speedtestcustom.com/.

Va recomandam sa folositi Chaturbate cu browserul Google Chrome, care poate fi descarcat la http://google.com/chrome (imbunatateste problemele pe care alte browsere le pot avea cu site-ul).

In primul rand, asigurati-va ca setarea de firewall a routerului dvs. nu este prea restrictiva, impreuna cu orice alte setari de securitate wifi sau ale browserului.

Daca acest lucru nu functioneaza, incercati sa stergeti memoria cache a browserului cat mai mult posibil. Puteti gasi instructiuni pentru fiecare browser aici.

Daca aveti in continuare probleme cu conectarea unei camere, incercati sa rezolvati problema facand clic pe butonul „Allow” (Permiteti) de langa bara de adresa/url pentru a permite accesul camerei pentru site.

Exista mai multe modalitati pentru ca afiliatii sa castige pe Chaturbate

Varietatea noastra larga de instrumente include bannere, popunders, anunturi text si instant messenger

Aceste instrumente promotionale sunt disponibile la: http://chaturbate.com/affiliates/promotools/

Programele noastre de afiliere includ:

Pay-Per-Free: Afiliatii pot castiga pana la 1,00 $ pentru fiecare inscriere gratuita trimisa.
Revshare: 20% rev-share va fi platit pe toate achizitiile de token-uri din traficul recomandat.
Bonus de difuzare: $50.00 vor fi platiti pentru fiecare model inregistrat care a castigat $20.00 de difuzare
Recomandare Webmaster: 5% rev-share va fi platit pe toate castigurile afiliatilor de la webmasteri referiti.

Pentru a procesa plata castigurilor de afiliere, asigurati-va ca ati completat complet formularul de la http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/. Puteti primi platile prin Cec sau Paxum si puteti desemna modul in care doriti sa fiti platit din aceste optiuni. Retineti ca exista o suma minima necesara pentru a primi o plata, majoritatea metodelor incep de la un minim de 50,00 $. Perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-31) din fiecare luna. Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Puteti castiga 1,00$ pentru fiecare dintre prietenii dvs. care utilizeaza codul dvs. de recomandare pentru a se inscrie ca utilizator inregistrat. Castigati pana la 50.00$ pentru fiecare dintre utilizatorii recomandati de dvs. care devine un difuzor.

Suma minima pe care trebuie sa o castigati pentru a primi plata depinde de metoda de plata pe care o alegeti. Majoritatea metodelor de plata au un minim de 50$ castigati. Puteti vedea o lista completa a metodelor de plata si plata minima corespunzatoare pe pagina noastra de informatii despre plata.

Atunci cand completati pagina de informatii despre plata, puteti alege o plata minima mai mare pentru a primi plati mai mari.

Platile minime pot fi modificate in orice moment, daca doriti sa schimbati acest lucru, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Daca nu castigati suma minima necesara intr-o perioada de plata, soldul dvs. se va prelungi in urmatoarea perioada de plata pana cand se atinge minimul.

Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata:

Castigurile din perioada 1 – 15 a fiecarei luni vor fi trimise in prima perioada de plata a lunii. Plata va fi trimisa in termen de 7 zile, deci daca ai castigat o plata in aceasta perioada, aceasta va fi trimisa pana pe 22. Daca ati optat pentru Paxum, ar trebui sa primiti plata pana pe 22. Daca ati optat pentru Check, aceasta va fi trimisa pana pe 22. Este posibil sa se aplice un timp de tranzit suplimentar pentru ca cecurile sa ajunga prin USPS sau Fedex.

Castigurile din perioada 16 – 31 a fiecarei luni vor fi trimise in a doua perioada de plata a lunii. Plata va fi trimisa in termen de 7 zile, astfel incat, daca ati castigat o plata in aceasta perioada, aceasta va fi trimisa pana pe data de 7. Daca ati optat pentru Paxum, ar trebui sa primiti plata pana pe data de 7. Daca ati optat pentru Check, aceasta va fi trimisa pana pe 7. Se poate aplica un timp de tranzit suplimentar pentru ca cecurile sa ajunga prin USPS sau Fedex.

Printre motivele frecvente pentru care nu ati primit o plata de la Chaturbate.com se numara:

Nu a fost generata o plata. Uneori, modelele de videochat considera ca ar fi trebuit sa primeasca o plata, insa nu au castigat plata minima, nu au convertit jetoane (tokens) sau au convertit jetoane (tokens) in urmatoarea perioada de plata. Daca acesta este cazul, puteti primi in continuare o plata in perioada urmatoare. Jetoanele convertite nu expira, iar urmatoarea perioada de plata ar fi in mai putin de doua saptamani.

USPS nu poate livra cecul la adresa pe care ati furnizat-o. Cand se intampla acest lucru, ei ne returneaza cecul, iar noi va contactam pentru o noua adresa. Va sugeram sa asteptati sa vedeti daca ajunge cecul, sau putem accelera procesul prin anularea cecului si trimiterea acestuia la o alta adresa. Pentru cei care au probleme cu primirea cecurilor si se afla in SUA, recomandam metoda de plata Direct Deposit.

Plicurile de cecuri sunt discrete si nu mentioneaza Chaturbate.

Chaturbate ofera plati prin Bitcoin. Pentru a primi o plata Bitcoin („BTC”), exista o suma minima de plata de 200,00 $, iar taxa de plata Bitcoin este de 0,0004 BTC pe cerere de plata. Puteti vedea echivalentul actual in USD al taxei de 0,0004 BTC verificand un site de conversie valutara, cum ar fi https://currencymatrix.com/convert/0.0004-btc-to-usd; cu toate acestea, asa cum se mentioneaza mai jos, din cauza volatilitatii BTC, rata in vigoare la momentul finalizarii tranzactiei dvs. poate varia fata de momentul in care a fost solicitata tranzactia dvs.

Pentru a trimite o plata Bitcoin, noi achizitionam BTC si, pe baza sumei de USD care va este platita, va trimitem suma corespunzatoare de Bitcoin, asa cum este determinata in momentul in care achizitionam Bitcoin.

Dupa ce rata Bitcoin este generata, Bitcoin va este trimisa cat mai curand posibil.

Pentru platile zilnice, ne vom stradui sa achizitionam suma necesara de Bitcoin la ora 3:00 AM, ora CB (UTC-7), in ziua platii zilnice; cu toate acestea, daca exista intarzieri interne sau probleme care nu sunt sub controlul nostru, suntem obligati sa trimitem BTC-ul in termen de 12 ore de la extragerea ratei, iar dumneavoastra va asumati riscul de modificare a ratei in aceste 12 ore.

Pentru platile semilunare, vom incerca sa achizitionam Bitcoin necesar la ora 15:00, ora CB (UTC-7), in ziua platii zilnice; cu toate acestea, daca exista intarzieri sau probleme interne care nu depind de noi, suntem obligati sa trimitem BTC in termen de 12 ore de la obtinerea ratei, iar dumneavoastra va asumati riscul de modificare a ratei in aceste 12 ore.

Din cauza sansei de fluctuatie a ratei Bitcoin, la discretia noastra, putem anula cererile de plata care nu sunt trimise in termen de 12 ore de la generarea ratei. Cu titlu de exemplu si fara a se limita la acestea, un motiv pentru o plata intarziata poate fi necesitatea de a ne trimite documentatia inainte de a putea emite plata. In cazul in care o cerere de plata Bitcoin este anulata, va trebui sa solicitati o noua plata.

Fluctuatiile cursului Bitcoin intre momentul in care este extrasa rata si momentul in care va este trimisa Bitcoin pot face ca echivalentul in USD al sumei pe care o primiti sa fie diferit de suma pe care o asteptati. Prin utilizarea metodei de plata Bitcoin, sunteti de acord ca exista posibilitatea ca rata sa fluctueze si acceptati suma de BTC pe care o primiti. Daca nu va simtiti confortabil cu posibilitatea fluctuatiei Bitcoin, va recomandam cu tarie sa alegeti o metoda de plata mai stabila.

Daca aveti intrebari, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Daca o plata pe care incercam sa v-o trimitem esueaza, fondurile vor fi adaugate inapoi in contul dumneavoastra Chaturbate. Va sugeram sa va actualizati informatiile de plata, dupa care puteti solicita o plata zilnica pentru plata returnata in partea de jos a https://chaturbate.com/affiliates/stats/.

Va informam ca toate platile sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Perioada de plata semestriala cade pe 1 si 16 ale fiecarei luni. Va vom trimite o notificare prin e-mail care va va alerta cu privire la orice plata efectuata in contul dumneavoastra.

 

Plata prin plata la zi pe Chaturbate.com

Aceasta functie ofera modele de videochatlor optiunea de a-si converti zilnic jetoane (tokens)le (tokens) in numerar si este disponibila la nivel international. Pentru a se califica, modelele de videochat cu sediul in SUA trebuie sa fi primit deja doua plati de la Chaturbate, iar modelele de videochat internationali trebuie sa fi primit deja patru plati.
Modelele de videochat pot solicita o plata zilnica dupa ce isi incaseaza jetoane (tokens)le (tokens) in „Token Stats”. Platile zilnice sunt procesate de luni pana vineri dimineata la ora 1:00 AM MST. Va rugam sa lasati intre 1 si 3 zile pentru procesarea platii, deoarece birourile noastre sunt inchise in weekend si de sarbatori.

Plata prin depunere directa

Daca primiti plata prin Depozit Direct, toate platile sunt efectuate in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Va rugam sa acordati 2-7 zile lucratoare pentru ca banca dvs. sa proceseze depunerea.

Plata prin cec

Daca primiti plata cu cecuri prin posta, acestea sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. In informatiile de mai jos a fost listat termenul de sosire a cecurilor:

2-7 zile lucratoare pentru intern (in SUA)
7-10 zile lucratoare pentru Canada
2-6 saptamani pentru international

Plata prin Paxum, CosmoPayment, ePayments sau Bitcoin

Daca primiti plati prin Paxum, CosmoPayment, ePayments sau Bitcoin, platile sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Ar trebui sa primiti fondurile in contul dvs. in aceeasi zi in care sunt trimise.

Motivele comune pentru care nu ati primit o plata includ:

Nu a fost generata o plata. Uneori, modelele de videochat cred ca ar fi trebuit sa primeasca o plata, insa nu au castigat plata minima, nu au convertit jetoane (tokens) sau au convertit jetoane (tokens) in urmatoarea perioada de plata. Daca acesta este cazul, puteti primi in continuare o plata in perioada urmatoare. Jetoanele convertite nu expira, iar urmatoarea perioada de plata ar fi in mai putin de doua saptamani.
USPS nu poate livra cecul la adresa pe care ati furnizat-o. Cand se intampla acest lucru, ei ne returneaza cecul si va contactam pentru o noua adresa. Va sugeram sa asteptati sa vedeti daca ajunge cecul sau putem accelera procesul prin anularea cecului si trimiterea acestuia la o alta adresa. Pentru cei care au probleme cu primirea cecurilor si se afla in SUA, recomandam metoda de plata Direct Deposit.

Odata ce ati trimis informatiile de plata, va trebui sa trimiteti un e-mail la asistenta pentru a va revizui plata minima sau adresa de plata.

Daca primiti cecuri de la noi si trebuie sa schimbati adresa postala din dosar, va rugam sa ne trimiteti adresa la care doriti sa fie trimise cecurile si va vom actualiza informatiile.

Daca doriti sa vizualizati informatiile dvs. de plata actuale, va rugam sa vizitati https://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/.

Puteti solicita o plata zilnica in partea de jos a https://chaturbate.com/affiliates/stats/. Daca va calificati, veti vedea o sectiune intitulata Solicita plata zilnica. Daca nu va calificati inca, va rugam sa contactati suportul pentru a vedea daca puteti fi adaugat.

Veti avea nevoie de cel putin 20,00$ in jetoane (tokens) convertite inainte de a putea solicita o plata zilnica prin cec, ACH sau Paxum. Veti avea nevoie de cel putin $500.00 in jetoane (tokens) convertite inainte de a putea solicita o plata zilnica pentru Wire. De asemenea, daca exista o taxa de procesare pentru metoda dvs. de plata, „Suma disponibila” trebuie sa acopere aceasta taxa, pe langa minimul de mai sus.

Exista o taxa de 3,95$ pentru utilizarea platilor zilnice. Taxa este perceputa doar o singura data pe zi, astfel incat puteti adauga la cererea de plata zilnica de mai multe ori in aceeasi zi si veti fi taxat doar o singura data.

Platile zilnice sunt procesate in fiecare zi lucratoare. Daca primiti Paxum, ar trebui sa primiti plata zilnica in termen de 1 zi lucratoare. Daca primiti un cec, ACH sau Wire, plata va fi trimisa in urmatoarea zi lucratoare. Exemplu: Daca solicitati un transfer bancar pentru plata zilnica intr-o vineri seara, acesta nu va fi trimis pana luni dimineata.

Platile zilnice ofera modelelor de videochat optiunea de a-si primi banii mai repede.

Pentru a va califica pentru plata la zi pe Chaturbate.com :

Modelele de videochat cu sediul in SUA trebuie sa fi primit deja 2 plati normale
Modelele de videochat internationale (Romania, de exemplu) trebuie sa fi primit deja 4 plati normale

Nu va calificati inca pentru plata la zi pe Chaturbate.com ? Contactati suportul si vom vedea daca puteti fi adaugat la program.

Modelele de videochat pot solicita o plata zilnica doar dupa ce isi incaseaza jetoane (tokens)le (tokens) in „Token Stats”. Daca nu va convertiti jetoane (tokens)le (tokens), nu veti vedea nicio suma disponibila pentru a solicita o plata zilnica. Odata ce ati convertit jetoane (tokens)le (tokens), veti vedea bani in casuta „Suma disponibila”.

Va rugam sa retineti ca trebuie sa convertiti jetoane (tokens) pentru ca acestea sa apara in „Suma disponibila” pentru plata zilnica.

Puteti vedea „Suma disponibila” pentru plata zilnica pe Chaturbate.com in partea de jos a https://chaturbate.com/affiliates/stats/.

Cum pot accesa platile zilnice pe Chaturbate.com ?

Exista doua moduri de a accesa platile zilnice:

Statisticile Token

Mergeti la Broadcast Yourself si faceti clic pe fila „Token Stats”. Incaseaza suma dorita de jetoane (tokens) facand clic pe butonul „Convert To Cash”.

Dupa ce sunteti redirectionat catre pagina „Stats”, veti vedea „Amount Requested” (Suma solicitata). Aceasta va arata suma in dolari a jetoane (tokens)lor pe care le-ati convertit.
Pentru a primi plata zilnica, faceti clic pe butonul „Submit Request” (Trimiteti cererea).

Statistici

Mergeti la chaturbate.com/affiliates/stats/ si sub rubrica „Request Daily Payout” (Solicitati plata zilnica), faceti clic pe „Submit Request” (Trimiteti cererea).
Va rugam sa retineti ca:

Ar trebui sa pastrati „Suma solicitata” asa cum apare daca doriti in continuare sa fiti platit bisaptamanal.

Puteti primi o plata zilnica doar intre luni si vineri, inainte de ora 1:00 AM MST.

In prezent, oferim opt metode de plata convenabile: Paxum, CosmoPayment, ePayService, Skrill, Bitcoin, Cec prin posta, Transfer bancar sau Depunere directa (numai in SUA).

Fiti constienti ca exista o suma minima necesara pentru a obtine o plata, majoritatea metodelor incep de la un minim de 50,00$. Daca nu castigati suma minima necesara intr-o perioada de plata, soldul dvs. se va prelungi in urmatoarea perioada de plata pana cand minimul este atins.

Perioadele de plata sunt intre (1-15) si (16-31) ale fiecarei luni.

Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei:

Castigurile din perioada 1 – 15 a fiecarei luni vor fi trimise in prima perioada de plata a lunii. Plata va fi trimisa in termen de 7 zile, deci daca ai castigat o plata in aceasta perioada, aceasta va fi trimisa pana pe data de 22. Daca ati optat pentru Paxum, ar trebui sa primiti plata pana pe 22. Daca ati optat pentru Check, aceasta va fi trimisa pana pe 22. Este posibil sa se aplice un timp de tranzit suplimentar pentru ca cecurile sa ajunga prin USPS sau Fedex.

Castigurile din perioada 16 – 31 a fiecarei luni vor fi trimise in a doua perioada de plata a lunii. Plata va fi trimisa in termen de 7 zile, astfel incat, daca ati castigat o plata in aceasta perioada, aceasta va fi trimisa pana pe data de 7. Daca ati optat pentru Paxum, ar trebui sa primiti plata pana pe data de 7. Daca ati optat pentru Check, aceasta va fi trimisa pana pe 7. Se poate aplica un timp de tranzit suplimentar pentru ca cecurile sa ajunga prin USPS sau Fedex.

Printre motivele frecvente pentru care nu ati primit o plata se numara:

Nu a fost generata o plata: Uneori, emitatorii considera ca ar fi trebuit sa primeasca o plata, insa nu au castigat plata minima, nu au convertit jetoane (tokens) sau au convertit jetoane (tokens) in urmatoarea perioada de plata. Daca acesta este cazul, puteti primi in continuare o plata in perioada urmatoare. Jetoanele convertite nu expira, iar urmatoarea perioada de plata ar fi in mai putin de doua saptamani.

USPS nu poate livra cecul la adresa pe care ati furnizat-o: Cand se intampla acest lucru, ei ne returneaza cecul inapoi, iar noi va contactam pentru o noua adresa. Va sugeram sa asteptati sa vedeti daca ajunge cecul, sau putem accelera procesul prin anularea cecului si trimiterea acestuia la o alta adresa. Pentru cei care au probleme cu primirea cecurilor si se afla in SUA, recomandam metoda de plata Direct Deposit.

Conversia jetoanelor (tokens) pe Chaturbate.com

Pentru a converti jetoane (tokens), mergeti la pagina „Broadcast Yourself” si faceti clic pe „Token Stats”, acolo veti vedea optiunile de conversie.

Pentru a procesa plata conversiilor de jetoane (tokens), asigurati-va ca ati completat complet formularul de la http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/.

Platim prin Cec, Paxum, Wire sau Direct Deposit si puteti desemna modul in care doriti sa fiti platit in formularul de mai sus.

Minimul de care aveti nevoie pentru a fi platita este de 50,00 $, iar perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-30) din fiecare luna. Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Toate conturile sunt limitate in ceea ce priveste numarul de tranzactii pe care le pot face intr-o anumita perioada de timp.

Daca acesta este cazul contului dvs., este posibil sa fi atins o limita zilnica, saptamanala sau lunara.

Puteti incerca sa cumparati din nou jetoane (tokens) la o data ulterioara sau sa va mariti limitele de cheltuieli aici.

Pentru a va mari limitele de cheltuieli folosind un card de credit, trimiteti urmatoarele la Chaturbate Support prin e-mail:

o fotografie a Formularului de autorizare completat si semnat de mana (nu acceptam formulare de autorizare semnate digital)
o fotografie a actului de identitate cu fotografie a titularului de card
Utilizatorii vor primi un bonus de 200 de jetoane (tokens) pentru cresterea initiala a limitei de cheltuieli. Daca atingeti o alta limita de cheltuieli dupa majorare, va rugam sa ne contactati.

Primiti o eroare deoarece procesatorul nostru refuza cardul dvs. in acest moment. Cardul poate functiona maine sau peste cateva zile, asa ca va sugeram sa incercati mai tarziu sau sa folositi un alt card.

De asemenea, va recomandam sa incercati una dintre celelalte optiuni de plata de pe pagina „Achizitionati jetoane (tokens)”.

Oferim optiuni pentru cumpararea de jetoane (tokens) care nu implica un card de credit. Acestea includ transferul bancar, ordinul de plata si cecul certificat. Va rugam sa contactati serviciul de asistenta pentru mai multe informatii.

Daca doriti o rambursare a jetoanelor (tokens) pe care le-ati cumparat, contactati Asistenta de facturare la (877)338-7068 sau trimiteti-ne un e-mail facand clic aici.

Va rugam sa includeti numele dvs. de utilizator atunci cand contactati suportul cu privire la aceasta solicitare.

Puteti achizitiona jetoane (tokens) cu criptomoneda accesand „Get More” jetoane (tokens) in coltul din dreapta sus al paginii. Alegeti optiunea „Criptomoneda”, introduceti numarul de jetoane (tokens) pe care doriti sa le cumparati (minim 100 de jetoane (tokens)) si treceti la pasul urmator.

Acolo vei scana codul QR de pe fila „Scan” cu aplicatia portofelului tau sau vei trimite suma corecta de criptomonede la adresa populata de pe fila „Copy”.

Cat de repede imi primesc jetoanele (tokens) dupa ce am cumparat cu criptomonede (bitcoin) pe Chaturbate.com ?

Veti primi jetoanele (tokens) dupa o achizitie de criptomoneda reusita la scurt timp dupa confirmare. Daca vi se pare ca token-urile dvs. dureaza mult timp pentru a fi creditate dupa cumparare, va rugam sa contactati serviciul nostru de asistenta.

Cum imi monitorizez facturile de criptomonede pe Chaturbate.com ?

Puteti vizualiza facturile dvs. de criptomonede accesand https://chaturbate.com/tipping/coin_invoices/. Statutul „Expirat” inseamna ca nu ati platit o factura in perioada de timp alocata. Starea „Creditat” inseamna ca jetoane (tokens)le (tokens) dvs. au fost achizitionate cu succes si distribuite in contul dvs.

Pentru a converti jetoane (tokens) trebuie sa va aflati in fila „Token Stats”. Cateva modalitati de a ajunge acolo includ:

Faceti clic pe suma dvs. de jetoane (tokens) in coltul din dreapta sus al paginii.
Mergeti la „Profilul meu”.

Alternativ, puteti, de asemenea, sa mergeti la „Broadcast Yourself” pentru a ajunge la fila „Token Stats”:

Aici veti putea vedea optiunile de conversie:

Pentru a procesa plata conversiilor de token-uri, asigurati-va ca ati completat complet formularul de la http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/.

Oferim multe metode de plata pe Chaturbate.com convenabile, inclusiv:

Cec trimis prin posta
ePayService
ePayments
Depunere directa (numai in SUA)
Plata prin virament bancar
Plata prin Paxum
Plata prin Bitcoin
$50.00 este suma minima pe care trebuie sa o castigati pentru a fi platita.

Perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-30) din fiecare luna. Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Platile zilnice sunt procesate de luni pana vineri dimineata la ora 1:00 AM MST. Acestea sunt disponibile pentru emitatorii din SUA care au primit deja doua plati de la Chaturbate si pentru emitatorii internationali care au primit deja patru plati.

Pentru a cumpara jetoane (tokens) pe Chaturbate.com puteti sa:

(1) dati click pe „Get More Tokens” in caseta de langa suma de jetoane (tokens) in timp ce sunteti conectat la contul dumneavoastra Chaturbate:

(2) in timp ce va aflati in camera de chat a emitatorului, faceti clic pe linkul „Obtineti mai multe jetoane (tokens)” (sub camera modelului), sau faceti clic pe butonul „Send Tip” si apoi faceti clic pe linkul „Buy tokens” care apare in fereastra pop-up:

Token-urile pot fi achizitionate folosind oricare dintre urmatoarele metode convenabile:

Card de credit
Card de debit
Transfer bancar
Bitcoin
Mandat postal
Cec certificat
Alte metode*

„Alte metode”: in functie de locatia dvs., sunt oferite pana la 37 de metode de plata alternative, altele decat cele enumerate mai sus. Va rugam sa alegeti „Epoch” ca optiune de plata si sa analizati meniul derulant pentru metodele de plata aplicabile oferite in locatia dvs.

Pachetele noastre de jetoane (tokens) va sunt disponibile in momentul in care alegeti sa adaugati credite in contul dumneavoastra. Daca sunteti interesat sa cumparati un pachet de jetoane (tokens) mai mare decat cel disponibil pentru dvs. va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Atunci cand cumparati jetoane (tokens) prin cec certificat sau mandat postal, puteti cumpara orice suma dorita (MIN 160,00 $). Suma cumparata va fi creditata la 0,08 USD per jeton (token). De exemplu, o achizitie de 350,00 USD va avea ca rezultat 4.375 de jetoane (tokens) creditate in contul dvs.

Achizitionarea prin card de credit sau de debit:

Titlul imaginii

Utilizarea unui card de credit sau de debit este cea mai simpla si mai rapida modalitate de a cumpara jetoane (tokens) pe Chaturbate. Atunci cand faceti clic pe „Get More” (Obtineti mai mult) in casuta de langa suma dvs. de jetoane (tokens) in timp ce sunteti conectat, veti vedea ca Cardul de credit este prima optiune. Acceptam Visa, MasterCard si Discover.

Achizitionarea prin transfer bancar:

Achizitia minima pentru transferuri bancare este de 250,00 USD. Toate achizitiile sunt creditate la 0,08 USD per token. Contactati serviciul de asistenta pentru a primi cele mai recente informatii despre transferuri bancare. Suma primita va fi creditata la 0,08 USD per token. De exemplu, o achizitie de 350,00 USD va avea ca rezultat 4.375 de jetoane (tokens) creditate in cont.

Bitcoin:

Puteti achizitiona jetoane (tokens) cu bitcoin accesand „Get More” tokens (Obtineti mai multe jetoane (tokens)) in partea dreapta sus a ecranului principal. Alegeti optiunea „bitcoin”, introduceti numarul de jetoane (tokens) pe care doriti sa le cumparati (minimum 1.250 de jetoane (tokens)) si treceti la pasul urmator. Acolo vei scana codul QR de pe fila „Scan” cu aplicatia Bitpay sau vei trimite bitcoin la adresa populata de pe fila „Copy”.

Achizitionarea prin mandat postal sau cec certificat:

Daca doriti sa achizitionati token-uri prin trimiterea unui cec certificat (emis de o banca) sau a unui ordin de plata, va rugam sa faceti plata platibila catre MultiMedia LLC si sa o trimiteti la adresa:

Multi Media LLC
123 SE 3rd Ave #497
Miami, FL 33131

Va rugam sa va asigurati ca e-mailul si numele dvs. de utilizator sunt atasate sau notate pe linia memo a cecului. Cecurile certificate si ordinele de plata sunt acceptate numai in USD$. Suma minima este de 160,00 USD.

Ne pare rau sa va informam ca Chaturbate nu accepta in prezent cecuri personale. Va rugam sa verificati metodele de plata oferite. Daca nu reusiti sa gasiti o metoda care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Achizitionarea prin alte metode de plata:

Chaturbate ofera peste 37 de alte metode de plata, in plus fata de cele enumerate mai sus. Acestea sunt rapide, sigure si usor de utilizat. Daca sunteti interesat sa folositi oricare dintre aceste metode, va rugam sa selectati Epoch si sa derulati in jos pentru a vedea optiunile disponibile in zona dumneavoastra.

Pachetele noastre de jetoane (tokens) sunt dupa cum urmeaza:
100 de jetoane (tokens) pentru 10,99 dolari
200 de jetoane (tokens) pentru 20,99 $ (bonus de 5%)
500 de jetoane (tokens) pentru 44,99 $ (22% bonus)
750 de jetoane (tokens) pentru 62,99 $ (31% bonus)
1000 de jetoane (tokens) pentru $79.99 (37% Bonus)
1255 jetoane (tokens) pentru 99,99 $ (38% bonus)
2025 jetoane (tokens) pentru 159,99 $ (39% Bonus)
Daca achizitionati jetoane (tokens) prin transfer bancar, cec sau mandat postal, puteti cumpara orice suma peste 159,99 dolari, care va fi creditata la 0,08 dolari pe jeton (token). De exemplu, o achizitie de $350.00 va va aduce 4.375 de jetoane (tokens).

Jetoanele (tokens) pot fi trimise numai catre modelele de videochat care sunt verificate din punct de vedere al varstei.

Pentru a trimite un tips (tokens) unui model de videochat, apasati butonul verde „Send Tip” de sub fereastra camerei.

O scurtatura pentru a da bacsis in chat este sa tastati „/tip 50”, inlocuind numarul cu orice suma pe care doriti sa o dati ca bacsis.

Pentru a trimite un bacsis unui model de videochat offline, apasati butonul verde „Send Tip” (Trimiteti bacsis) de deasupra biografiei acestuia

Pentru ca noi sa va „Verificam varsta” contului dvs. pentru a putea primi jetoane (tokens):

1. Tu si orice alta persoana care va aparea pe camera ta trebuie sa completati un acord de interpret pentru contul tau.

2. Trimiteti o fotografie/scanare clara a unui act de identitate (ID) valabil emis de guvern pentru dvs. si pentru fiecare persoana care va participa pe camera dvs. Actele de identitate trebuie sa includa urmatoarele informatii:

Nume
Data de nastere
Data expirarii
Data eliberarii
Fotografie de identitate

Nota:

Este posibil sa fie necesar sa faceti fotografii atat pe fata, cat si pe spate.

In plus, trebuie sa prezentati o fotografie clara a dvs. si a fiecarei persoane participante care tineti in mana actul de identitate emis de guvern langa fata (fotografie de aproape, cu textul principal al actului de identitate lizibil). De asemenea, in cazul in care o persoana este in mod obisnuit foarte machiata sau costumata in timpul filmarilor, puteti furniza o fotografie suplimentara a acelei persoane ca atare (impreuna cu actul de identitate), ceea ce poate contribui la prevenirea unor viitoare probleme de identificare. Incarcati copii ale acestor fisiere aici.

Important:

Nu acceptam acte de identitate pe hartie sau scrise de mana, sau acte de identitate care au fost obstructionate (va rugam sa tineti actele de identitate de marginile superioare si inferioare). De asemenea, consultati sectiunea de mai jos privind alte probleme care pot duce la respingerea ID-urilor/fotogramelor.

Instructiuni suplimentare:

Daca ID-ul dvs. este pe cale sa expire, trebuie sa incarcati un nou ID inainte de data de expirare a acestuia pentru a evita sa aveti probleme cu contul dvs. Noi trimitem notificari ca ID-urile sunt pe cale sa expire.

Daca o fotografie de identitate a fost respinsa, trebuie sa incarcati o fotografie de identitate mai buna – nu incarcati aceeasi fotografie care a fost respinsa, deoarece acest lucru nu va face decat sa intarzie si mai mult aprobarea contului dumneavoastra. Problemele posibile cu un ID care pot duce la respingerea acestuia sunt:

ID-ul nu este focalizat (imagine neclara)
ID-ul este prea mic (fara fotografii in miniatura – cele mai mici litere ale ID-ului trebuie sa fie lizibile)
actul de identitate este ascuns (degetele sau alte obiecte care acopera actul de identitate – tineti actul de identitate de margine).
ID-ul este taiat (supradimensionat)
actul de identitate este in oglinda (fotografia unui act de identitate facuta intr-o oglinda nu poate fi citita)
ID-ul are un contrast scazut (reflexia blitului sau iluminarea slaba face ca ID-ul/persoana sa fie greu de vazut)
ID-ul este o imagine rotita (asigurati-va ca imaginea este verticala).

Va rugam sa retineti ca, daca altcineva doreste sa apara pe camera dvs., trebuie sa incarce mai intai datele de identificare de mai sus la http://chaturbate.com/accounts/age_verification/ si sa completeze un acord de interpret in contul dvs.

In cazul in care nu completati verificarea pentru toti cei care apar pe camera dvs., va veti pierde dreptul de a primi jetoane (tokens) si, eventual, de a difuza.

Fiti constiente de faptul ca exista o suma minima necesara pentru a obtine o plata, majoritatea metodelor incep de la un minim de $50.00.

Perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-31) din fiecare luna si sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Echipa de asistenta Chaturbate este disponibila 24/7. Trimiteti un e-mail la support@chaturbate.com daca aveti intrebari sau aveti nevoie de asistenta. Chaturbating fericit!

Impartasiti codul dvs. personalizat de link Chaturbate pe retelele dvs. sociale, pe site-ul web sau cu prietenii dvs. si puteti castiga bani din inscrierile noilor utilizatori CB pe care ii recomandati cu ajutorul programului de afiliere Chaturbate. Puteti castiga 20% din toate achizitiile de jetoane (tokens) de la noii utilizatori CB recomandati cu programul 20% Rev-share, pana la 1,00 $ pe inregistrare cu programul 1,00 $ Pay Per Registration sau 10 jetoane (tokens) pe inregistrare cu programul Tokens Per Registration.

Pentru a incepe, accesati fila „Share” din camera dvs. pentru a gasi codurile de legatura personalizate pentru programul 10 jetoane (tokens) pe inregistrare. In plus, puteti castiga 500 de jetoane (tokens) pentru orice model de videochat pe care il recomandati. Impartasiti linkurile dvs. ori de cate ori scrieti pe Twitter sau aduceti membri in camera dvs. prin intermediul retelelor sociale pentru a va asigura ca castigati mai mult din traficul dvs.

Pentru a afla mai multe despre programul de afiliere si pentru a gasi codurile de link-uri personalizate pentru programul rev-share si $1.00 per inregistrare, va rugam sa vizitati https://chaturbate.com/affiliates/.

Castigati niste bani in plus vanzand accesul la conturile dvs. de social media, cum ar fi Snapchat, WhatsApp, Twitter, Kik, Discord si Telegram prin Chaturbate. In fila „Bio”, puteti adauga conturile dvs. de social media si puteti seta durata si pretul simbolic pentru abonamente.

Pentru a adauga conturi sociale, mergeti la „Bio” si faceti clic pe „Add new social media”. Chaturbate faciliteaza gestionarea abonamentelor la retelele sociale, aratandu-va abonatii activi si cand expira acestia.

Incarcati fotografii si videoclipuri pentru a le vinde in camera dumneavoastra Chaturbate. Mediile dvs. incarcate pot fi gratuite pentru toata lumea, disponibile pentru cumparare cu jetoane (tokens) sau exclusiv pentru membrii fan clubului. Atunci cand incarcati continut media nou, nu uitati ca toti cei care apar in astfel de continut media trebuie sa aiba varsta verificata pe contul dvs. si ca niciun videoclip nu poate contine muzica protejata de drepturi de autor, altfel va fi dezactivat.

Pentru a incarca continut media, accesati fila „Bio” si faceti clic pe „Incarcati poze noi” sau „Incarcati videoclipuri noi”.

Un fan club Chaturbate este un program de membru care permite fanilor dvs. sa va sustina si sa primeasca avantaje pentru fani. Fanii dvs. vor putea initia mesaje private, iar numele lor de utilizator vor aparea in verde atunci cand se afla in camera dvs. de chat. De asemenea, va incurajam sa oferiti beneficii suplimentare fanilor dvs. pentru a contribui la cresterea numarului de abonamente, cum ar fi fotografii exclusive pentru clubul de fani, videoclipuri si acces gratuit la show-uri ascunse.

Puteti stabili pretul fan clubului dvs., de la 50 la 2500 de jetoane (tokens) pe luna. Fanii dvs. se pot abona prin intermediul cardului de credit sau al jetoanelor (tokens). Daca platesc prin card de credit, veti primi automat jetoane (tokens) in fiecare luna, atunci cand vor fi facturati. Daca platesc cu jetoane (tokens), vor fi facturati in transe de 3 luni, iar tu vei primi in avans jetoane (tokens) pentru cele 3 luni de abonament.

Activati fan clubul dvs. in fila „Settings & Privacy” (Setari si confidentialitate), la „Fan Club Settings” (Setari fan club).

Personalizati-va biografia camerei pentru a va arata stilul, pentru a va promova link-urile de social media, pentru a afisa meniul de sfaturi, pentru a afisa programul de streaming, pentru a posta regulile camerei si multe altele! Biografia dvs. este un loc excelent pentru a afisa informatii despre dvs. si pentru a le oferi membrilor o idee despre ceea ce se pot astepta de la show-ul dvs. De asemenea, puteti utiliza HTML, asa ca fiti creativ!

Atunci cand va scrieti si configurati biografia, asigurati-va ca orice element HTML adaugat nu acopera sau interfereaza cu pictogramele de navigare, cum ar fi „Login” sau „Next Cam”.

Jucariile sexuale, cunoscute si sub numele de vibratoare sau dildo, sunt jucarii sexuale pe care le puteti conecta la chat si care vor vibra atunci cand un spectator le inclina.

Jucariile interactive ajuta la adaugarea unui nivel de conectare la show-urile dumneavoastra si sunt o modalitate excelenta de a obtine mai multe bacsisuri (tipsuri). Printre jucariile populare folosite pe Chaturbate se numara Lovense, Ohmibod si We-Vibe.

Pentru a conecta o jucarie la chat, consultati documentatia de asistenta pentru produs.

Odata ce ati fost verificat din punct de vedere al varstei, membrii comunitatii va pot trimite bacsisuri (tipsuri) cu jetoane (tokens). Veti vedea o notificare in chat care indica numele de utilizator al celui care a trimis bacsisul si suma pe care a dat-o. Bacsisurile sunt insotite de un efect sonor (daca nu il dezactivati) si va actualizeaza instantaneu soldul de jetoane (tokens).

O multime de modele de videochat independente au anumite sume de jetoane (tokens) care ii determina sa faca anumite lucruri, cum ar fi sa-si dea jos camasa sau sa joace un joc. Luati in considerare crearea unui meniu de bacsisuri (tipsuri) in biografia dvs. si/sau in cadrul unei aplicatii sau al unui bot pentru a le permite membrilor comunitatii sa stie ce sume de jetoane (tokens) va entuziasmeaza si cum. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la stabilirea unor linii directoare pentru ceea ce va simtiti confortabil sa faceti. Exista, de asemenea, disponibile Bots utile care va posteaza meniul de bacsisuri atunci cand un spectator intra in camera dvs.: https://chaturbate.com/bots/

Puteti, de asemenea, sa stabiliti obiective de bacsis pentru a incuraja membrii sa dea bacsisuri inainte de a va pune show-ul. Aplicatiile si Bots sunt, de asemenea, utile pentru a urmari progresul obiectivului de bacsis.

Nu uitati, jetoanele (tokens) ar trebui sa fie trimise de membrii comunitatii atunci cand se bucura de show-ul dvs. si nu pentru a incerca sa va ceara ceva. Daca vedeti pe cineva cerand ceva, va rugam sa anuntati suportul. Moderatorii pot fi, de asemenea, de ajutor in aceste cazuri.

Pentru a va incasa jetoanele (tokens) si a fi platita, mergeti la pagina „Broadcast Yourself” si faceti clic pe „Token Stats”, acolo veti vedea un link pentru „Transfer token-uri in bani”. Odata ce jetoane (tokens)le (tokens) tale sunt convertite, plata va fi procesata in functie de selectiile tale de aici: https://www.chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/

Utilizati hashtag-uri pe Chaturbate.com

Hashtag-urile sunt identificatori care permit membrilor sa gaseasca cu usurinta anumite tipuri de show-uri. Radiodifuzorii pot folosi hashtag-uri pentru a stabili ce vor face in show-ul lor sau cum se identifica. Gasiti-va nisa si adaugati pana la 5 hashtag-uri la subiectul show-urii pentru a-i ajuta pe membri sa va gaseasca camera de videochat.

Anuntati-va urmaritorii ca sunteti online pe Chaturbate.com

Atunci cand faceti clic pe „Anuntati ca sunteti online”, generati automat o notificare prin e-mail si/sau prin browser, prin intermediul sistemului Chaturabte, catre toti urmaritorii dvs. (in functie de setarile acestora). De asemenea, puteti personaliza aceste notificari prin incarcarea unei fotografii. Fiti creativi cu fotografiile dvs. doar asigurati-va ca nu contin nuditate.

Partajati pe retelele de socializare

Utilizati retelele de socializare pentru a castiga noi adepti si pentru a atrage mai multi spectatori in camera dvs. Pentru a va ajuta sa va protejati intimitatea (si pentru recunoasterea marcii dvs.), este recomandat sa creati noi profiluri sociale cu numele dvs. de utilizator Chaturbate.

Twitter si Instagram sunt instrumente excelente pentru a va face publicitate. Folositi hashtag-uri in trend, etichetati contul oficial Chaturbate, interactionati cu adeptii dvs. si urmariti alti difuzori pentru a va ajuta sa obtineti expunere. Includeti un link catre camera dvs. de Chaturbate in biografia dvs. pentru ca utilizatorii sa stie unde sa va gaseasca. Postati un tweet sau o postare atunci cand mergeti online cu un link afiliat inapoi la camera dvs. pentru a va ajuta sa obtineti mai multi spectatori si sa castigati niste bani in plus. Asigurati-va intotdeauna ca mesajele dvs. promotionale sunt in conformitate cu termenii si conditiile sau cu orice site sau platforma pe care o utilizati.

Urmariti Chaturbate pe Twitter la @Chaturbate si pe Instagram si Facebook la @ChaturbateCommunity.

Culoarea numelor de utilizator din chat indica statutul utilizatorului sau cate jetoane (tokens) a trimis:

Numele de culoare portocalie sunt modele de videochat
Numele rosii sunt moderatori
Numele verzi sunt membrii fan clubului
Numele violet inchis au dat bacsisuri de cel putin 1000 de jetoane (tokens) in ultimele 2 saptamani
Numele violet deschis au dat cel putin 250 de jetoane (tokens) in ultimele 2 saptamani.
Numele de culoare albastru inchis au lasat cel putin 50 de jetoane (tokens) in ultimele 2 saptamani
Numele albastru deschis detin sau au cumparat jetoane (tokens)
Numele gri nu au jetoane (tokens)

Apps & Bots sunt create de alti membri ai comunitatii si permit radiodifuzorilor sa isi personalizeze experienta in camera de chat. Puteti stabili obiective, automatiza notificarile de chat cu regulile camerei sau meniul de sfaturi, juca jocuri cu membrii, modera automat chat-ul si multe altele!

Puteti rula o aplicatie si pana la 3 Bots in acelasi timp in camera dvs. Diferenta dintre Aplicatii si Bots este ca Aplicatiile au mai multe functionalitati si pot controla cine va poate vedea transmisia (cum ar fi showele cu bilete) si continutul din panoul Aplicatiei de sub transmisia dvs.

Aplicatiile si botii sunt scrise in JavaScript si sunt open source, astfel incat va puteti crea propriile aplicatii sau puteti solicita unui dezvoltator sa creeze una pentru dumneavoastra. Mai multe informatii despre dezvoltarea aplicatiilor si a robotilor sunt disponibile aici. Cu API-ul Apps & Bots, numarul de jocuri si instrumente distractive care pot fi create pentru camerele de chat este infinit. Consultati „All time favorite Apps” pentru cateva aplicatii populare: https://chaturbate.com/apps/

Puteti accesa Chaturbate Apps and Bots mergand la „Broadcast Yourself” si apoi facand clic pe fila „Apps & Bots”.

Show-uri private

Show-urile private sunt show-uri unu-la-unu care taxeaza spectatorul la minut, la o rata selectata de dumneavoastra. Aceasta este o modalitate excelenta de a acumula jetoane (tokens) mai rapid. Pe langa stabilirea tarifului de jetoane (tokens) pe minut, puteti seta si durata minima a unui show privat in fila „Setari si confidentialitate”.

Membrii pot initia un show privat prin trimiterea unei cereri, acestea nu pot fi initiate de catre radiodifuzori. Veti vedea o notificare pop-up sub camera dvs. atunci cand un telespectator solicita un show privat. Faceti clic pe linkul „Start Private” (Incepeti privat) pentru a accepta si a incepe un show privat.

Atunci cand incepe show-ul privat, dvs. si privitorul veti intra intr-o camera de chat privata, iar fluxul dvs. va fi vizibil doar pentru cel care a solicitat show-ul privat. Optional, puteti permite „Spy Shows” (show-uri spion), care permit spectatorilor sa plateasca pentru a vedea fluxul de show-uri private; cu toate acestea, ei nu pot vedea chat-ul privat. Aveti, de asemenea, optiunea de a dezactiva show-urile de spionaj sau de a seta tariful pentru jetoane (tokens) de spionaj pe minut in fila „Settings & Privacy” (Setari si confidentialitate).

Un show privat se termina fie atunci cand difuzorul, fie membrul comunitatii cumparator face clic pe „End Private Show” (Termina show-ul privat). Dupa o show privata, treceti automat in modul „Away” (Indepartare), care va ofera timp sa va pregatiti pentru a intra din nou in direct.

Ca un stimulent pentru ca membrii comunitatii sa cumpere show-uri private, radiodifuzorii au, de asemenea, optiunea de a permite membrilor comunitatii care cumpara o show privata sa pastreze o inregistrare a show-urii in colectia lor CB. Asigurati-va ca va verificati setarile inainte ca un utilizator sa solicite un show privat, astfel incat sa stiti daca vor fi inregistrate sau nu (de asemenea, asigurati-va ca jetoane (tokens)le (tokens) pe minut si durata minima a show-ului sunt cele dorite pentru show-ul respectiv, deoarece unii radiodifuzori independenti le modifica pentru diferiti membri ai comunitatii). Daca nu doriti ca show-urile dvs. private sa fie inregistrate, puteti dezactiva inregistrarile in setarile „Settings & Privacy” (Setari si confidentialitate).

Simtiti-va liber sa schimbati aceasta optiune, precum si toate celelalte optiuni de show privat, ori de cate ori doriti, dar retineti ca nu se poate oferi inregistrarea unui show privat daca ati dezactivat optiunea si nu ati activat-o din nou inainte ca un utilizator sa solicite un show privat.

Asigurati-va ca ati incheiat un acord clar cu orice membru al comunitatii inainte de a incepe o show privata, de exemplu, cat de lunga va fi show-ul, ce se va intampla sau nu in timpul show-urii si daca ati dezactivat sau nu optiunea de inregistrare a show-urii.

Show-uri cu parola (Password Shows)

Un show cu parola este atunci cand adaugati o parola la camera dvs. in fila „Setari si confidentialitate”. Numai spectatorii care au parola pot intra in camera dvs. si pot vedea showul. Atunci cand adaugati o parola, camera dvs. nu mai este vizibila pe site pana cand nu eliminati parola. Punerea unei parole in camera dvs. este excelenta pentru o conversatie de grup privata sau pentru emisiuni fara presiunea unei durate minime de minute etc. Daca ati convenit cu un membru al comunitatii asupra unei sume de jetoane pentru a face un show cu parola, aceasta suma trebuie sa va fie indicata inainte de show, deoarece jetoanele nu vor fi deduse automat ca in cazul unui show privat. Asigurati-va ca sunteti clar in intelegerea cu orice membru al comunitatii inainte de a incepe un show cu parola, de exemplu, cat va dura showul si ce se va intampla sau nu in timpul acestuia.

Show-uri ascunse (Hidden Cam)

Multi radiodifuzori folosesc aplicatii de emisiuni cu bilet, care se gasesc pe pagina Aplicatii, pentru a gazdui emisiuni ascunse sau cu bilet, in care doar cei care au cumparat un bilet pot vedea fluxul. Telespectatorii pot achizitiona un bilet dand bacsis o anumita cantitate de jetoane. Puteti seta rata de jetoane a biletelor si multe aplicatii va ofera optiunea de a oferi bilete gratuite membrilor fan clubului dumneavoastra sau moderatorilor.

Consultati „Community Controlled Shows” (Emisiuni controlate de comunitate) din fila „Spy Shows” (Emisiuni spion) pentru a descoperi ce aplicatii folosesc alti radiodifuzori: https://chaturbate.com/spy-on-cams/.

Doriti sa difuzati cu cineva care nu este deja un difuzor independent pe Chaturbate pe Chaturbate.com ? Dupa cum s-a mentionat anterior, nimeni nu poate aparea pe contul dvs. fara a fi furnizat in prealabil un act de identitate cu fotografie acceptabil emis de guvern. Pentru a adauga un nou radiodifuzor independent in contul dvs., vizitati pur si simplu https://chaturbate.com/accounts/age_verification/ si cereti-i noii persoane sa completeze un Acord de radiodifuzor independent si sa incarcati actul de identitate (impreuna cu o fotografie in care sa tina actul de identitate langa fata).

Cel mai important este sa va asigurati intotdeauna ca ati primit un e-mail de confirmare a aprobarii identificarii unei persoane inainte de a-i permite sa apara in emisiunea dvs. sau de a incarca fotografii sau clipuri video in care sa apara aceasta persoana. Va rugam sa asteptati cel putin 30 de minute inainte de a contacta serviciul de asistenta cu privire la statutul unui nou radiodifuzor in contul dvs. Inca o data, asigurati-va intotdeauna ca ati primit un e-mail de confirmare inainte ca persoana sa apara pe contul dvs. pentru a evita problemele , care pot include pierderea statutului de verificare a varstei, suspendarea sau chiar incetarea activitatii de pe platforma Chaturbate.

Controlati-va camera

Moderatori pe Chaturbate.com

Un moderator este un telespectator Chaturbate care asista emitatorul in moderarea camerei de chat a acestuia. Nu va grabiti sa alegeti un moderator sau sa faceti pe cineva moderator doar pentru ca va cere. Faceti cunostinta cu membrii comunitatii si chiar verificati moderatorii din alte camere. Odata ce ati gasit pe cineva in care aveti incredere, colaborati cu el pentru a-i spune ce este si ce nu este in regula in camera dumneavoastra si cum ati dori sa fie tratat oricine depaseste masura. Puteti acorda privilegii de moderator oricarei persoane din camera dvs. in care aveti incredere pentru a va ajuta sa va conduceti emisiunea. Faceti clic pe numele lor de utilizator si selectati „Promote to Moderator”.

Un moderator bun se va implica cu telespectatorii din camera dvs. si va va prezenta emisiunea si regulile, ii va incuraja pe telespectatori sa dea bacsisuri pentru a atinge un obiectiv si se va ocupa de comentariile nedorite, astfel incat sa va puteti concentra pe emisiunea dvs. Va rugam sa retineti ca moderatorii nu fac parte din echipa Chaturbate, ei sunt doar alti membri ai comunitatii pe care ii selectati.

Daca nu sunteti multumit de modul in care cineva modereaza sau pur si simplu doriti o schimbare, puteti elimina un moderator in orice moment. Amintiti-va intotdeauna ca dumneavoastra sunteti seful. Nu sunteti obligat sa le oferiti nimic moderatorilor selectati de dvs. decat daca doriti si/sau daca nu ati convenit cu moderatorul dvs. asupra acestui lucru. La fel ca si in cazul utilizatorilor insistenti sau abuzivi, nu ezitati sa raportati orice moderator abuziv la asistenta.

Camming cu prietenii

Conturi de invitat pe Chaturbate.com

Doriti sa condimentati lucrurile si sa aduceti un alt difuzor independent pe cam pe Chaturbate.com ? Poti adauga cu usurinta alti emitatori independenti la emisiunea ta cu Conturi de invitat. Functia Conturi de invitati va permite sa adaugati cu usurinta un prieten sau un partener la contul dvs. fara a fi nevoie sa incarcati identitatea lor in contul dvs. Pentru ca lucrurile sa fie cu adevarat distractive, puteti avea pana la 5 emitatori independenti pe camera in acelasi timp. Inainte de a adauga un Cont de invitat, asigurati-va ca atat contul dvs. cat si contul lor sunt verificate din punct de vedere al varstei. Incepeti sa adaugati conturi de invitat aici: https://chaturbate.com/accounts/age_verification.

Dupa ce ati adaugat un cont ca invitat, acesta va aparea ca „Pending” (in asteptare) pana cand radiodifuzorul independent adaugat va va adauga ca invitat pe contul sau. Dupa ce ambele conturi au fost adaugate ca invitati, contul de invitat va aparea ca „Activ” aici: https://chaturbate.com/accounts/age_verification.

Instructiuni pas cu pas:

1. Accesati https://chaturbate.com/accounts/age_verification

2. Derulati pana la sectiunea din pagina care spune „Guest Accounts” (Conturi de invitati)

3. Adaugati contul pe care doriti sa-l aveti ca invitat in campul „Enter Username” si faceti clic pe „Add”

4. Contul va fi afisat ca „Pending” (In asteptare) pana cand va vor adauga contul ca invitat, accesand https://chaturbate.com/accounts/age_verification in contul lor

5. Odata ce contul apare ca „Active”, puteti difuza cu utilizatorii verificati din punct de vedere al varstei pe contul de invitat in emisiunile dvs.

Pentru a elimina un cont de invitat, faceti clic pe „remove” (eliminati) in dreptul numelui de utilizator la https://chaturbate.com/accounts/age_verification. Va rugam sa retineti ca puteti avea maximum 5 conturi de invitat asociate contului dvs.

Puteti bloca anumite regiuni, state sau tari de la vizualizarea camerei dvs. in „Broadcaster Settings” (Setari emitator) din fila „Settings & Privacy” (Setari si confidentialitate). Telespectatorii, atat cei anonimi, cat si cei inregistrati, care folosesc adrese IP din zonele blocate nu vor putea accesa camera dvs.

Va rugam sa retineti: detectarea locatiei pe baza adresei IP nu este 100% precisa si exista metode pentru a ocoli acest lucru.

Asigurati-va ca sunteti pregatita pentru comentarii negative si ca aveti un sistem de moderare a acestora. Consultati articolul Controlul camerei dvs. pentru mai multe informatii despre cum sa tineti afara utilizatorii indisciplinati.

Botii populari va pot ajuta sa va gestionati camera prin blocarea anumitor cuvinte sau fraze. Consultati „All Time Favorite Bots” (Boti preferati din toate timpurile) pentru cativa boti populari.

Din pacate, nu toti oamenii de pe internet sunt cinstiti, lucru pe care suntem siguri ca il stiti deja. Iata cateva lucruri la care trebuie sa fiti atente:

Tipsurile sunt intotdeauna insotite de un sunet de tip (daca sunetele de pont sunt activate in setarile de chat) si bacsisurile (tipsurile) nu pot fi accesate prin clic, ca emoticoanele. Daca vedeti un emoticon de pont fals, puteti face clic pe el pentru a-l raporta si/sau il puteti raporta prin notificarea serviciului de asistenta.

Fiti atente la utilizatorii care va cer spectacole cu parola. Asigurati-va ca ati primit un bacsis inainte de a incepe un spectacol cu parola, deoarece aceste tipuri de spectacole nu transfera automat jetoane (tokens) ca in cazul spectacolelor private si nu respecta durata minima a spectacolului privat. Consultati sectiunea „Tipuri de spectacole” de mai jos pentru mai multe informatii.

Feriti-va de oricine pretinde ca este angajat sau ca reprezinta Chaturbate. Daca cineva va contacteaza pretinzand ca este de la Chaturbate, va rugam sa contactati imediat support@chaturbate.com.

Nu dati si nu impartasiti parola, codurile 2FA sau informatiile personale nimanui, indiferent de motiv. Amintiti-va ca sunteti responsabil pentru securitatea contului dvs. si a tuturor activitatilor prin intermediul acestuia.

Fiti atente la linkurile externe si la posibilele site-uri de phishing Chaturbate care ar putea sa va fure acreditarile. Daca aveti vreodata o intrebare cu privire la un link sau un e-mail primit, va rugam sa o trimiteti la support@chaturbate.com inainte de a da click pe link sau de a urma instructiunile din e-mail.

Configurati autentificarea in doi factori pentru a adauga un nivel suplimentar de protectie la contul dvs. si la jetoane (tokens) castigate cu greu.

Webcam: Pentru a va asigura ca aveti un stream de inalta calitate atunci cand transmiteti, va sugeram sa investiti intr-o camera web de inalta definitie (HD) care poate transmite la minimum 1080 de pixeli. Cea mai populara marca de camere web este Logitech. Ca un avantaj suplimentar, camerele Logitech au si microfoane incorporate foarte bune.

Iluminarea: Nu lasati umbrele intunecate sa va strice transmisia. Daca aveti acasa lumini de birou sau lampi, incercati sa le reglati astfel incat sa va imbunatateasca aspectul in transmisie. Vreti sa evitati umbrele intunecate, in special pe fata. Puteti gasi multe kituri de iluminat pentru configuratia camerei web disponibile online. Oamenii sunt acolo pentru a va vedea! Nu uitati ca.

Accesorii: Condimentati-va show-urile pe camera cu lenjerie intima, costume, peruci, accesorii pentru camera video (care sunt, de asemenea, un bun prilej de conversatie) sau chiar cosplay! Iti sugeram sa faci o lista de dorinte cu articolele pe care le doresti si de care ai nevoie si sa o adaugi la profilul tau Chaturbate. Roaga-ti fanii sa te ajute sa iti imbunatatesti configuratia de emisie cu noi adaugiri de garderoba, un laptop, o camera web si echipamente de iluminat. Fanii vor sa te vada fericita si cu succes, le place sa te ajute!

Radiodifuzorii pot folosi radiodifuzorul din browserul Chaturbate sau un software de codificare extern, cum ar fi Open Broadcaster Software (OBS). Configurarea OBS presupune un pic de munca in plus; totusi, va va oferi un control mai mare asupra calitatii transmisiunilor dvs. Oricum ar fi, pentru a avea o transmisiune de inalta calitate, veti avea nevoie de o conexiune puternica la internet si de un computer performant.

Latime de banda de incarcare

Am recomandat o viteza de descarcare de minimum 20 Megabiti pe secunda (Mbps) si o viteza de incarcare de 5 Mbps pentru o calitate standard. Pentru a transmite HD, veti avea nevoie de o latime de banda de incarcare de 10 Mbps sau mai mult. Va recomandam sa va testati viteza de internet pe Chaturbate inainte de a difuza folosind serverele Chaturbate, vizitati https://chaturbate.speedtestcustom.com.

Odata ce va cunoasteti viteza de incarcare, puteti selecta o rezolutie potrivita.

Profitati la maximum de conexiunea dvs. la internet urmand aceste sfaturi:

Folositi o conexiune prin cablu Ethernet cu fir in loc de WiFi.
Daca folositi WiFi, incercati sa fiti cat mai aproape de routerul wireless.
Verificati sa va asigurati ca dvs. si alte persoane din retea nu utilizati aplicatii care necesita o latime de banda mare in timp ce faceti streaming.

Difuzor in browser

Broadcasterul in browser de pe Chaturbate este o modalitate excelenta de a incepe rapid streamingul. Selectati camera web, microfonul si rezolutia (in functie de rezultatele testului de viteza) si apasati „Start Broadcasting”.

La inceput, este bine sa faci o prima impresie buna. Asigura-te ca esti mereu tu insuti si fii creativ, astfel incat membrii sa isi aminteasca de tine si sa vrea sa revina.

Fii tu insati!!!

Mai presus de orice, fii increzatoare si simte-te confortabil cu cine esti. Increderea este intotdeauna o atractie.
Chaturbate este o platforma incluziva si diversa. Primim cu placere transmitatori de toate genurile, rasele, nationalitatile, sexualitatile, abilitatile si tipurile de corp.
Inainte de a incepe sa faceti camming, stabiliti-va limitele. Faceti pe camera doar lucruri pe care va simtiti confortabil sa le faceti. Nu va simtiti presat sa faceti lucruri cu care nu va simtiti confortabil. Nu uitati ca puteti reduce la tacere si/sau interzice pe oricine nu va respecta limitele. De asemenea, este intotdeauna o idee buna sa trimiteti un e-mail la asistenta pentru a va asigura ca se iau masurile corespunzatoare.
Fiti extrovertit si lasati-va personalitatea sa straluceasca! Nu va fie teama sa va jucati si sa va distrati. Telespectatorii isi pot da seama cand nu sunteti sincer.
Pastrati un pic de mister in ceea ce va priveste. Nu dezvaluiti totul de la inceput. Tacaniti-i pe telespectatori sa vrea mai mult si sa revina.
Sunetul este esential pentru succes; nu este suficient sa tastati. Telespectatorii vor sa va auda cum va simtiti bine. Vorbiti si interactionati cu publicul dumneavoastra.

Utilizati retelele sociale si listele de dorinte

Utilizati retelele sociale! Creati un profil Twitter, Instagram sau orice alt profil de social media cu numele dvs. de utilizator Chaturbate, astfel incat fanii sa stie cum sa va gaseasca si sa poata tine pasul cu programul dvs.
Trimiteti un Tweet sau o postare atunci cand sunteti pe cale sa transmiteti cu un link afiliat catre camera dvs. Acest lucru va va ajuta sa construiti adepti si sa vedeti obisnuiti in camera dvs. Prin intermediul linkului de afiliere, veti primi, de asemenea, o cota-parte din veniturile pe fiecare token pe care il cumpara pentru noii utilizatori pe care ii recomandati pe platforma Chaturbate. Puteti vedea mai multe despre programul de afiliere aici.

Asigurati-va ca puneti linkul camerei dvs. de Chaturbate in biosul contului dvs. de Twitter si al altor conturi de social media. Includeti-l in fiecare postare in care anuntati ca sunteti online, astfel incat urmaritorii dvs. sa poata merge direct la emisiunea dvs.
Creati o lista de dorinte. Telespectatorilor le place sa va vada fericiti si sa va rasfete cu cadouri. Creati o lista de dorinte pe Amazon cu cateva lucruri pe care le doriti sau de care aveti nevoie pentru emisiune. Va recomandam sa configurati o casuta postala sau sa folositi o alta adresa atunci cand primiti cadouri, astfel incat telespectatorii sa nu aiba informatiile dvs. personale.

Setati un program de difuzare

Difuzati in mod regulat si postati un program de difuzare in biografia camerei dvs., astfel incat spectatorii sa stie cand va pot vedea.
Urmariti alti radiodifuzori pe Chaturbate.com pentru inspiratie. Familiarizati-va cu modul in care acestia isi configureaza spatiul de emisie, isi personalizeaza camera, ce aplicatii si roboti folosesc, ce jocuri joaca si cum isi desfasoara emisiunile.
Invitati spectatorii din camera dvs. sa va urmareasca contul, astfel incat sa primeasca notificari atunci cand sunteti online. Cand intrati online, asigurati-va ca va anuntati urmaritorii selectand link-ul „Anunta ca esti online”, aflat chiar deasupra ferestrei de emisie. Acest lucru va trimite un e-mail si o notificare din browser catre urmaritorii dvs., in functie de preferintele lor de notificare.
Continua sa faci camere! Uneori este nevoie de ceva timp pentru a-ti construi o baza de fani. Consecventa este cheia.

Atunci cand va incasati jetoane (tokens)le (tokens), Chaturbate ofera mai multe metode de plata pentru a primi plata, inclusiv:

Cec prin posta
ACH (numai in SUA)
Transfer bancar
Paxum
Skrill
Bitcoin
ePayService
CosmoPayment

Exista chiar si plati zilnice disponibile pentru o plata mai rapida pentru radiodifuzorii calificati.

Chaturbate este o modalitate de a va distra, de a va explora sexualitatea si de a obtine venituri, totul din confortul propriei case. Multi difuzori isi suplimenteaza venitul normal sau isi inlocuiesc complet slujba cu norma intreaga cu difuzarea. In timp ce sunteti in fata camerei, puteti primi bacsisuri, cunoscute sub numele de „jetoane (tokens)”, de la spectatorii din camera dvs. In plus, puteti castiga jetoane (tokens) suplimentare de la membrii comunitatii oferind emisiuni private, oferind emisiuni de spionaj, infiintand un fan club si vanzand fotografii si videoclipuri prin intermediul paginii dvs. de biografie. Jetoanele se convertesc in bani la o rata de 0,05 dolari fiecare.

Tu esti seful. Difuzarea este cu adevarat propria dvs. mica afacere de acasa. Tu iti controlezi orele, astfel incat poti avea un program regulat stabilit (ceea ce ii ajuta pe fani sa tina pasul cu tine) sau poti sa te strecori intre comisioane sau alte responsabilitati ca o mica iesire obraznica (care te poate si plati!). Utilizatorilor le place sa rasfete emitatorii si le vor trimite articole din lista lor de dorinte, in special de zilele de nastere si de sarbatori.

Dupa cum se mentioneaza in Politica noastra de confidentialitate, din pacate raspunsul este da. Avand in vedere natura transmisiunii in direct, este posibil ca oamenii sa va inregistreze emisiunea daca au software-ul potrivit sau chiar si doar un telefon indreptat spre ecranul lor.

Este posibil sa doriti sa folositi un filigran sau un simbol personal in partea de sus a emisiunii dvs. pentru ca marca dvs. sa fie asociata cu videoclipul. Puteti adauga un filigran cu un software precum Open Broadcasting Software (OBS) sau alte aplicatii de filtrare a camerelor de luat vederi.

Consultati sectiunea „Configurarea fluxului” de mai jos pentru mai multe informatii despre cum sa integrati OBS in camera dvs. In plus, unii radiodifuzori independenti folosesc aplicatii Chaturbate care va ascund fluxul de utilizatorii anonimi sau de utilizatorii fara token-uri. Acest lucru poate reduce potential expunerea dvs. la conturi care ar putea fi acolo doar pentru a va inregistra transmisiunile.

Daca gasiti continutul dvs. oriunde pe internet, Chaturbate ofera un serviciu gratuit de notificare de retragere a continutului. Trimiteti un e-mail la adresa dmca@chaturbate.com cu linkuri directe catre continut, iar serviciul de asistenta va va ajuta sa trimiteti aceste notificari.

Este important sa va protejati confidentialitatea. Tineti cont de aceste sfaturi importante:

Pentru confidentialitatea dvs., cel mai bine este sa alegeti nume de utilizator care nu sunt asociate cu niciunul dintre conturile dvs. personale sau cu numele dvs. real.

Aveti grija sa nu va dezvaluiti PII (informatii de identificare personala) pentru a reduce probabilitatea de a fi tinta doxxing-ului (dezvaluirea informatiilor dvs. personale). De asemenea, tineti cont de ceea ce afisati pe camera si daca ar putea fi legat de informatiile dvs. personale, cum ar fi etichete de expediere, hartii care zac prin jur, repere etc.

Va sfatuim cu tarie sa nu va dezvaluiti niciodata locatia sau informatii care ar putea fi folosite pentru a va afla locatia.
Pentru un plus de confidentialitate, este foarte recomandat sa blocati accesul la camera dvs. de acasa. Consultati acest articol despre cum sa blocati anumite regiuni. Desi blocarea regionala este un instrument util, va rugam sa retineti ca oamenii calatoresc si ca exista instrumente pentru a schimba adresa IP a cuiva, deci este posibil ca persoanele dintr-o zona blocata sa va vada transmisia si/sau contul.

Listele de dorinte Amazon, daca nu sunt configurate corect, pot afisa numele dvs. complet si orasul oricarei persoane care viziteaza lista de dorinte. Asigurati-va ca ati verificat URL-ul listei de dorinte publice inainte de a-l afisa in biografia dvs. In ceea ce priveste adresa de expediere a listei de dorinte, poate doriti sa luati in considerare utilizarea unei casute postale pentru a va proteja confidentialitatea.

Sa incepi munca de model de videochat pe Chaturbate.com este usor! Pur si simplu mergeti la pagina de inregistrare Chaturbate si creati un cont cu un nume de utilizator care este amuzant, unic, usor de retinut si care va descrie cel mai bine. Nu uitati ca, pentru confidentialitatea dvs., este posibil sa doriti sa folositi un nume de utilizator diferit de cel pe care il folositi pe conturile dvs. personale. De asemenea, verificati daca nu este deja folosit. Cu cat este mai original si mai usor de retinut, cu atat mai bine!

Primul pas este sa cititi si sa fiti de acord cu Acordul de radiodifuziune independenta. Fiecare persoana care emite pe contul dvs. trebuie sa citeasca si sa fie de acord cu Acordul pentru emitatorii independenti.

Urmatorul pas este incarcarea unui act de identitate pentru a verifica daca aveti cel putin 18 ani. Trimiteti o fotografie/scanare clara a unui act de identitate (ID) valabil emis de guvern pentru dvs.

Actul de identitate trebuie sa contina data nasterii, o fotografie care sa va poata fi recunoscuta, numarul de identificare, numele dvs. legal, iar actul de identitate nu poate fi expirat.

Fara permis/carte de identitate provizorie
Fara acte de identitate scrise de mana sau desenate
Fara photoshop sau manipulari de fotografii/imagini
Fara certificate de nastere

Da, acte de identitate din plastic emise de guvern
Da, documente de identitate cu permis de conducere
Da, pasapoarte
Da, legitimatii militare

 

In plus, trebuie sa prezentati o fotografie clara in care sa va prezentati tinand langa fata actul de identitate cu fotografie emis de guvern (fotografie de aproape, cu textul principal al actului de identitate lizibil). In cazul in care va machiati sau va costumati in mod obisnuit in timpul filmarilor, puteti furniza o fotografie suplimentara in care sa va infatisati ca atare (impreuna cu actul de identitate), pentru a preveni orice problema de verificare a identitatii.

Daca doriti sa transmiteti impreuna cu o alta persoana, aceasta trebuie sa isi incarce, de asemenea, actul de identitate. Nu uitati ca nimeni nu poate aparea prin intermediul contului dvs. (fie prin intermediul transmisiunii dvs. de streaming, fie in continutul incarcat pe pagina dvs. de biografie) daca nu a furnizat, inainte de aparitie, un act de identitate acceptabil cu fotografie emis de guvern.

Tot ce ai nevoie pentru a incepe este un computer, o conexiune la internet si o camera web!

Urmati acesti pasi pentru a incepe:

Cititi Termenii si Codul de conduita
Trimiteti verificarea varstei dvs.
Configurati-va camera web
Incepeti sa transmiteti!

Scrie-ne!
Buna, Facem angajari!
Buna,

Cu ce te putem ajuta?

------------------------------------------------

Facem angajari! Suna la 0759 451 365 sau scrie-ne aici, pe Whatsapp, pentru mai multe detalii!