Conteaza manichiura unui model de videochat in activitatea ei?

manichiura-castiguri-mari-din-videochat

Da, conteaza si inca foarte mult. Aspectul fizic este foarte important in videochat si este deja un fapt demonstrat. Imaginea modelului de videochat, asa cum am spus de multe ori, reprezinta o adevarata carte de vizita a modelului si, dupa cum vei vedea in continuare, un element pe baza caruia un model de videochat poate avea castiguri mai mari.

Stii deja ce reprezinta manichiura: ansamblul tuturor tehnicilor de ingrijire a unghiilor. Vorbim aici despre aspect, despre culoarea ojei dar si despre forma si lungimea acestora.

Vizita la un salon de infrumusetare este vitala pentru orice femeie. Pentru un model de videochat manichiura ar trebui sa fie o componenta a fiecarei zile. Apari pe camera in fata multor barbati care, desi poate nu crezi, sunt foarte pretentiosi vizavi de aspectul fizic al unei femei.

Cum poti castiga mai multi bani din videochat folosindu-te de manichiura?

Ei bine, barbatii, ca si femeile, au multe fetisuri. Daca nu stiai, fetisul reprezinta obiectul unei adoratii oarbe. Practic, pornind de la fetisul unor barbati pentru degete, vei vedea ca poti primi solicitari din partea membrilor sa le arati degetele, iar tu poti sa le soliciti un numar de tokens sau, si mai bine, le poti spune ca o faci doar in cadrul unui private show si de acolo vei castiga sume mai mari. Evident ca in prim plan vor aparea unghiile si acestia vor fi atenti la forma acestora, la lungimea lor dar si la culoarea ojei.

manichiura-model-de-videochat

Un model de videochat cu experienta trebuie sa cunoasca foarte bine mentalitatea si psihologia barbatului, in general. Se poate folosi de aceste informatii pentru a conduce discutiile sau chiar pentru a creste castigurile.

Unii barbati prefera unghiile lungi sau foarte lungi iar altii pot fi sensibili la culoarea ojei utilizate.

Iti recomandam sa te documentezi inainte de a merge la salon pentru a stii dinainte pentru ce sa optezi dintre multele tipuri de manichiura:

tipuri-manichiura-videochat-oja-colorata

1. Manichiura de baza – inmuierea unghiilor in apa calda si indepartarea cuticulelor (pielita din jurul unghiei), urmata de masajul cu o crema hidratanta, aplicandu-se ulterior baza, culoarea si stratul protector.

2. Manichiura cu gel – se urmeaza pasii de la manichiura de baza, urmand sa fie aplicat un gel rezistent care se fixeaza sub lumina UV.

3. Manichiura cu acril – se pilesc unghiile, se degreseaza dupa care se realizeaza un amestec intre pudra acrilica si lichid de fasonaj.

4. Manichiura frantuzeasca sau manichiura tip French – se aplica un ton bej sau roz pe intreaga unghie, iar pe varful unghiei se aplica o singura culoare, de regula alb, insa pot fi folosite si alte culori, insa manichiura French are la baza albul.

5. Manichiura cu pudra – se aplica o pudra colorata prin introducerea degetului intr-un recipient.

Probabil ca lista tipurilor de manichiura disponibile poate continua la nesfarsit, insa acestea sunt cel mai des intalnite metode prin care obtii unghii superbe, invidiate de femei si adorate de barbati.