Prima pagină » Cams.com – Intrebari si Raspunsuri

Cams.com – Intrebari si Raspunsuri

Pentru a trimite un e-mail unui membru, trebuie sa accesezi pagina de profil a acestuia. Autentificati-va in contul dvs. si faceti clic pe numele de utilizator al membrului sub „Vizitatorii mei recenti”. Apoi, derulati in jos pana la zona „Trimiteti un mesaj” si completati casutele de text. De asemenea, puteti atasa imagini, daca doriti, folosind butoanele „Browse”. Faceti clic pe butonul „Click to send the above message” (Faceti clic pentru a trimite mesajul de mai sus) pentru a trimite e-mailul.

Pentru a verifica si a raspunde la e-mailul pe care vi l-au trimis membrii, intrati in Centrul de mesaje. De pe pagina principala, faceti clic pe link-ul din coltul din stanga sus care va spune cate mesaje aveti.

Din Centrul de mesaje, puteti face clic pe orice e-mail pentru a-l deschide. Pentru a raspunde, faceti clic pe butonul „Reply” (Raspundeti). De asemenea, de aici puteti sterge e-mailul, puteti vizualiza profilul expeditorului, puteti initia un blocaj sau puteti vizualiza toate e-mailurile trimise de acel membru.

Puteti crea si mentine o pagina de colege modele de pe Cams.com pe care le apreciati si/sau cu care corespondati, facand o lista de Sexy Friends.

Pentru a incepe, mergeti pe pagina dvs. de pornire si faceti clic pe link-ul „Vezi toate” de langa „Stream-uri online acum”. Acest lucru va afisa o lista cu toate modelele care sunt online in prezent. Faceti clic pe linkul „Bio” de sub biografia oricarui model.

Acum, faceti clic pe linkul „Add to Sexy Friends list” din stanga, iar fotografia modelului respectiv va aparea in lista dumneavoastra de prieteni sexy. Membrii vor putea sa vada si sa se conecteze la biografia ei direct din pagina dvs. biografica!

Va puteti gestiona lista de prieteni sexy de pe pagina Fan Club.

Cams.com selecteaza cateva dintre cele mai bune spectacole ale tale (si capturi de ecran din ele) si le posteaza pe contul tau public pentru ca membrii sa le poata accesa.

Nici modelele, nici studiourile nu au nicio parte in acest proces, dar sunt in continuare platite cu un procent atunci cand un membru acceseaza Show-urile preinregistrate (NU, insa, atunci cand sunt vizualizate Fotografiile Show-urilor), astfel incat puteti face in continuare bani pe o sesiune grozava, saptamani si luni mai tarziu, fara a trebui sa faceti nimic!

Un membru care vizualizeaza un model timp de un minut sau mai mult, fie in Nude, fie in Private Chat, are optiunea de a evalua show-ul pe o scara de la 1 la 5 (5 fiind cel mai mare), in functie de cat de mult i-a placut show-ul, de aspectul tau, daca ar mai viziona sau nu un alt show premium cu tine si un scor general. Aceste evaluari sunt vizibile pentru toti membrii pe pagina dvs. biografica si pot influenta numarul de contracte noi pe care le obtineti.

Membrii din Chat gratuit sau cei care stau intr-un chat premium mai putin de un minut nu au voie sa dea un rating.

Cluburile de fani sunt o modalitate excelenta de a castiga bani in plus si de a va construi un grup de membri loiali care va vor viziona in mod regulat chat-urile premium. Orice membru se poate alatura Fan Clubului tau pentru o taxa suplimentara, asa ca, cu cat ai mai multi fani, cu atat mai multi bani vei castiga! Membrii Fan Clubului dvs. beneficiaza de reduceri atunci cand acceseaza emisiunile dvs. premium si au acces gratuit la emisiunile dvs. preinregistrate. De asemenea, ei au posibilitatea de a va trimite un e-mail la adresa dvs. de Cams, de a va vedea toate fotografiile si, in general, de a cunoaste modelul lor preferat – pe dvs. – un pic mai bine.

Nu aveti optiunea de a restrictiona un membru din fan clubul dumneavoastra de fani. Cu toate acestea, puteti totusi sa blocati e-mailul si chat-ul unui membru daca acesta este abuziv intr-un anumit fel. In cazul in care problemele sau incalcarile grave persista, raportati-le imediat facand clic pe link-ul „Raporteaza abuzul” din partea de jos a oricarei pagini si completand formularul.

Puteti incuraja pe oricine din orice chat sa se alature fan clubului dumneavoastra.

Adaugarea de fotografii la profilul tau este o idee excelenta care va ajuta membrii sa te cunoasca si mai bine. Fotografiile din Galeria ta privata sunt accesibile doar membrilor Premiere sau Fan Clubului tau.

Pentru a va incarca fotografiile:

Introduceti numele dvs. de utilizator si parola pentru a va autentifica.
Faceti clic pe link-ul „Contul meu” din partea de sus a oricarei pagini.
Faceti clic pe linkul „Fotografii”.
Faceti clic pe linkul „Incarcati o fotografie” in slotul in care doriti sa incarcati fotografia.
Faceti clic pe „Browse” (Rasfoieste) si selectati fisierul foto pe care doriti sa il incarcati.
Faceti clic pe „Upload Photo” (Incarcati fotografia).
Va rugam sa va asigurati ca fotografia pe care o incarcati este conforma cu Termenii nostri de utilizare. Orice fotografie pe care o incarcati trebuie sa indeplineasca aceste criterii:
Trebuie sa fie in format Gif sau Jpg (jpeg)
Nu trebuie sa aiba o dimensiune a fisierului mai mare de 4 MB
Sa nu fie o fotografie sau o imagine protejata de drepturi de autor
Puteti sterge o fotografie incarcata pur si simplu facand clic pe link-ul „Delete Photo” (Stergeti fotografia) in spatiul in care doriti sa stergeti fotografia.

Daca intampinati dificultati in incarcarea unei fotografii si doriti ca noi sa publicam o fotografie in profilul dvs. in locul dvs., atunci ne puteti trimite o copie a fotografiei prin posta la adresa:

CamsAttn: Photo Department
1615 S. Congress Avenue, Suite 103
Delray Beach, FL 33445, SUA
Asigurati-va ca includeti numele dvs. de utilizator, parola si site-ul de pe care sunteti membru (daca trimiteti prin posta, va rugam sa includeti un cec sau un mandat postal de 15 USD. Va rugam sa nu acceptati bani lichizi. Daca trimiteti o fotografie prin intermediul unei dischete, taxa de manipulare este de 5 dolari).

Nota: Toate fotografiile sunt supuse procesului nostru de aprobare si pot dura intre 24 si 72 de ore pentru a fi analizate.

Mergeti la sectiunea „Conturile mele” si faceti clic pe link-ul „Program” din cadrul Preferintelor personale. De aici, puteti selecta zilele in care veti fi disponibil si orele de incepere si de oprire; faceti clic pe butonul „Adauga” atunci cand ati terminat.

Nota: atunci cand setati un program, asigurati-va ca ati verificat ora locala din caseta de mai sus si ca ati actualizat-o daca este necesar.

Este o idee buna ca modelele sa respecte orarele pe care le stabilesc pentru a-si crea un grup de spectatori regulat si local. Daca nu puteti emite dupa un program stabilit, ar fi mai bine sa lasati programul gol.

De pe pagina dvs. de pornire sau de pe pagina Conturile mele, faceti clic pe linkul „Update Bio”. De aici, va puteti actualiza statisticile, interesele si profilul. Cand ati terminat, faceti clic pe butonul „Update” (Actualizare) din partea de jos a paginii.

Actualizarile la informatiile din Biografie pot fi supuse revizuirii si, ca atare, este posibil sa nu fie postate imediat pe site.

Galeria dvs. privata contine doar fotografiile pe care le incarcati si pot fi din orice sursa, atata timp cat sunt conforme cu Termenii nostri de utilizare. Fotografiile de spectacol sunt toate capturi de ecran ale sesiunilor pe care le-ati efectuat pe Cams, si sunt toate selectate si postate pe Biografia dvs. de catre personalul Cams. Galeriile private va ofera mai mult control si flexibilitate pentru a posta imaginile pe care doriti sa le aratati membrilor.

Premiera si membrii Fan Clubului dumneavoastra pot accesa atat Galeria privata, cat si Fotografiile de prezentare. Membrii Basic pot accesa Show Photos; nu pot accesa imaginile din Galeria privata pana cand nu fac upgrade sau nu se alatura Fan Clubului dumneavoastra.

Faceti clic aici pentru mai multe informatii despre cum sa incarcati fotografii in Galeria privata.

Profilurile modelelor trebuie sa fie aprobate pe Cams.com ? Exista vreo limita la ceea ce pot pune in profilul meu pe Cams.com ?

Toate profilurile trec printr-un proces de aprobare. Profilurile trebuie sa se conformeze Termenilor de serviciu Cams.com in ceea ce priveste continutul, dar nu exista cerinte de lungime si putine restrictii in ceea ce priveste materialele pentru adulti. Cu toate acestea, modelele care planuiesc sa isi construiasca baze solide de clienti ar trebui sa depuna un efort in profilul lor.

Pentru a va schimba parola:

Introduceti numele de utilizator si parola pentru a va conecta.
Faceti clic pe link-ul „Contul meu” din partea de sus a oricarei pagini.
Faceti clic pe linkul „Email Address/Password” (Adresa de e-mail/parola) din Personal Preferences (Preferinte personale).
Introduceti parola veche si cea noua in casutele corespunzatoare si faceti clic pe butonul „Update” (Actualizare).

Trebuie sa contactati serviciul nostru de asistenta pentru clienti pentru a va sterge contul. Fiti gata sa furnizati numele dvs. real, numele dvs. de alias de model si parola pentru a va verifica identitatea.

Trimiteti un e-mail la departamentul nostru de servicii pentru clienti. sau trimiteti o scrisoare postala la:

Streamray, Inc.Attn. Serviciul Clienti
1615 S. Congress Avenue, Suite 103
Delray Beach, FL 33445, SUA

Pentru a va schimba preturile pentru Nude si Private Chats, mergeti la sectiunea My Earnings (Castigurile mele) si faceti clic pe linkul „Pricing” (Preturi) din stanga jos. De aici, utilizati meniurile derulante pentru a modifica preturile pe care doriti sa le percepeti pe minut si faceti clic pe butonul „Update” (Actualizare) cand ati terminat.

Va incurajam sa va distrati, asa ca nu ezitati sa puneti muzica, sa discutati si sa glumiti cu membrii si sa va simtiti bine. S-ar putea sa descoperi ca o atmosfera de petrecere, in special una care prezinta nuditate si jocuri sexuale, poate genera o multime de bacsisuri pentru tine!

Fiti inventive: incercati un costum special sau jucati o noua tachinare sau fantezie. Cu cat sunteti mai originala, cu atat mai multe bacsisuri veti genera de la clientii dumneavoastra.

 

Puteti sa va vedeti castigurile (in dolari americani) accesand pagina Castigurile mele. Castigurile dvs. pentru ultima perioada de plata (si aceste date) vor fi listate in dreapta.

Puteti, de asemenea, sa rulati rapoarte pentru castigurile dvs. fie folosind linkurile rapide din stanga („Ultimele 24 de ore” etc.), fie sa creati un raport personalizat selectand un interval de date si/sau un anumit serviciu folosind meniurile derulante si facand clic pe butonul „Afiseaza raportul”.

Modelele sunt platite atunci cand un membru va vizualizeaza pe chat privat sau pe chat nud, cand un membru se alatura Fan Clubului dumneavoastra sau cand va vizualizeaza show-urile preinregistrate. Chat-urile si emisiunile preinregistrate se platesc in functie de cat timp va vizualizeaza membrul (membrii), pe minut/pe spectator. Cluburile de fani se bazeaza pe o taxa lunara, cu tarife reduse de reinnoire.

Modelele NU sunt platite atunci cand sunt in Free Chat, cand membrii le acceseaza fotografiile sau cand un membru trece la nivelul Premiere. Membrii Fan Clubului pot accesa gratuit spectacolele dvs. preinregistrate.

Faceti clic aici pentru informatii despre cum sa modificati preturile pe minut pe care le percepeti in Chats.

Asistenta pentru facturare este disponibila prin telefon si e-mail.

Asistenta pentru facturare raspunde la toate intrebarile dvs. despre cand si cum sunteti platit.

Informatii de contact
Zilele lucratoare 9am – 5pm PST:
408.702.1112

Week-end-uri si sarbatori:
Birourile sunt inchise

E-mail (se raspunde in urmatoarea zi lucratoare):
accounting@cams.com

In timp ce chargeback-urile sunt pur si simplu rezultatul unei fraude, un credit este definit ca o rambursare pentru un spectacol nereusit. Poate ca nu erai in fata camerei in Nude sau Private Chat, videoclipul a inghetat sau au aparut alte probleme tehnice. Creditele sunt rare, dar se intampla ocazional. Streamray nu returneaza banii decat daca consideram ca a existat o problema reala, mai degraba decat o opinie subiectiva. In cele mai multe cazuri, va vom contacta pentru a va intreba despre emisiunea in cauza inainte de a se lua orice masura.

In cazul in care exista intrebari, va rugam sa ne contactati si va vom informa cu privire la circumstantele contului si la credit. Doar trimiteti un e-mail la team@cams.com

 

In ultima vreme au existat intrebari despre returnarile de debit si despre motivul pentru care acestea apar atat de repede. Am luat in considerare incidentele OBVIOASE de frauda si am returnat imediat banii prin anularea tranzactiei sau prin creditarea cardului. „Frauda evidenta” este definita de obicei ca fiind un IP care urmareste o adresa din afara tarii, dar cu o adresa din SUA, sau un model de frauda evident (de exemplu, mai multe adrese de e-mail sau mai multe parole care sunt exact aceleasi). In trecut, am fi reziliat un cont fraudulos si am fi asteptat o rambursare de la banca sau un telefon de la titularul cardului; acest proces putea dura pana la doua luni sau mai mult. Cu noii nostri procesatori, putem acum sa anulam IMEDIAT o tranzactie sau sa recreditam un card fraudat.

S-a luat decizia de a trece la ofensiva si de a da banii inapoi imediat pentru a scuti Streamray de taxe de 25,00 $ de la banca, taxe care se aplica pentru fiecare achizitie; cinci tranzactii de 20,00 $ ar costa Streamray (5 x 25,00 $) 125,00 $. Aceste comisioane de refacturare nu au fost niciodata transferate modelelor. Streamray si-a asumat aceste pierderi. Cu toate acestea, daca Streamray nu reduce la minimum taxele de refacturare, am putea pierde conturile noastre comerciale. Fara cont comercial, nu exista procesare a cardurilor de credit. Ceea ce inseamna ca nu exista nicio modalitate pentru membrii nostri de a cumpara credite pentru a viziona spectacolele modelelor noastre. Prin urmare, este absolut imperativ sa mentinem la minimum returnarile de debit!

Frauda este o mare problema in industria pentru adulti. Ne luptam cat putem de mult pentru a opri achizitiile frauduloase. Multi dintre voi ne cunoasteti si stiti ca suntem de partea voastra. Daca exista o achizitie frauduloasa, noi toti pierdem bani. Streamray isi asuma pierderile, la fel ca si dumneavoastra. Prin eliminarea imediata a acestor bani, ne asiguram ca suntem capabili sa A.) continuam sa functionam si, prin extensie, B.) sa va mentinem in functiune, cu o estimare exacta a finantelor dvs. pentru a lucra.

Pe parcursul celor 90 de zile de la prima difuzare, veti fi responsabil pentru orice debit inapoi de la apeluri private, chat privat, chat cu bacsisuri, chat de petrecere, chat nud, chat voyeur, Cam-2-Cam, spectacole inregistrate, bacsisuri, cadouri virtuale si abonamente la Fan Club. Dupa 90 de zile, noi vom suporta toate returnarile de debit, altele decat cele pentru Tips, Cadouri virtuale si Abonamente la Fan Club. Va rugam sa retineti ca veti fi responsabil pentru toate returnarile de debit in cazurile in care sunteti implicat in frauda.

Daca exista intrebari despre un anumit utilizator sau despre returnarile de debit, va rugam sa ne contactati si va vom informa despre circumstantele contului si despre returnarea de debit. Trimiteti un e-mail la team@cams.com

Streamray Inc. nu mai plateste direct modelele care lucreaza pentru studiouri; noi platim studioul, care, la randul sau, va plateste in functie de propriile programe de plata. Daca lucrati in cadrul unui studio, va rugam sa contactati supervizorul dvs. pentru orice intrebari legate de salarizare.

Modelele independente care nu lucreaza pentru un studio sunt configurate automat cu un cont de studio atunci cand se inscriu la Cams. Faceti clic aici pentru a va conecta la contul dumneavoastra de Studio pentru mai multe informatii despre programele de facturare.

Daca aveti alte intrebari legate de facturare, contactati-ne la accounting@cams.com.

Modelele primare care doresc sa difuzeze cu alte modele pot acum sa invite invitati pentru a performa impreuna in emisiune.

Modelele primare care doresc sa performeze cu un alt model trebuie sa aleaga Difuzarea cu invitati atunci cand este lansat radiodifuzorul.

Doar modelele cu conturi aprobate pe Streamray.com pot fi modele invitate.

Pentru a selecta un model invitat: incepeti sa tastati numele stream-ului modelului invitat si selectati numele din meniul furnizat.

Modelele invitate vor trebui sa introduca parola lor pentru verificare.

Modelul principal trebuie sa fie pe ecran cu oaspetii in permanenta. Nu este necesar ca invitatul sa fie prezent in permanenta.

Aceasta permite spectatorilor sa va trimita mesaje secrete care nu pot fi vazute de ceilalti din camera de chat.

Pictograma HD indica faptul ca o emisiune este disponibila in inalta definitie, aducand o fluiditate, claritate si calitate neegalata de alte metode.

Avantajele difuzarii in HD:

Modelele HD beneficiaza de o crestere in clasament si vor fi vazute mai sus pe pagina „Cine este online acum”.
Modelele HD au o pictograma „HD” proeminenta in miniatura lor.
HD ofera cea mai buna experienta fanilor dumneavoastra, permitandu-va sa percepeti tariful maxim.
Puteti transmite in HD fara niciun software special, atata timp cat aveti o camera web HD. De asemenea, puteti utiliza un software de difuzare de la terti. Va recomandam Open Broadcast Software (OBS), care ofera o calitate mai buna a difuzarii. De asemenea, sustinem Adobe FMLE.

Cum sa difuzati in HD folosind o camera web HD fara software special

Pentru a utiliza OBS sau FMLE urmati pasii de mai jos:

Pasul 1: Verificati cerintele computerului
Cerinte OBS
Cerinte FMLE
Pasul 2: Descarcati si instalati software-ul
Instalati OBS
Configurati FMLE
Pasul 3: Configurati software-ul pentru a transmite in HD
Configurati OBS
Configurati FMLE
Daca nu mai doriti sa folositi software-ul, iata cum il puteti dezinstala:

Dezinstalati OBS
Dezinstalati FMLE

NU oferiti, sub nicio forma, informatii personale. Daca alegeti, puteti Bloca si membrul de pe chat-ul dvs. sau il puteti da afara din camera. Kick elimina membrul din camera, dar il lasa liber sa se intoarca. Blocarea elimina permanent membrul din chat-ul dvs. si il impiedica sa va trimita e-mail-uri. Consultati aici pentru mai multe detalii despre functiile de Blocare/Deblocare.

Pentru a scoate sau a bloca un membru in chat, evidentiati numele de utilizator al acestuia in lista camerei si faceti clic pe butonul „Actions” (Actiuni). Din meniul pop-up, selectati „Kick Viewer” sau „Ban Viewer”.

In cazul in care problemele sau incalcarile grave persista, raportati-le imediat facand clic pe linkul „Report Abuse” din partea de jos a oricarei pagini si completand formularul.

Pentru a bloca un membru, trebuie mai intai sa faceti clic pe butonul „Ignora” de langa numele de utilizator al acestuia. Acest lucru il va trimite in zona „Membri ignorati” – de acolo puteti selecta optiunea „Interzicere” si puteti alege motivul pentru care doriti sa il interziceti. Veti fi apoi directionat catre o pagina de confirmare, unde vi se va cere sa furnizati mai multe detalii inainte de a trimite cererea. Membrul respectiv nu va putea vedea comentariile dumneavoastra.

Dupa ce ati trimis cererea, aceasta va fi examinata imediat .Puteti verifica oricand starea unei cereri in asteptare din pagina de blocare/dezblocare.

Membrii care intra in camera dvs. cu credit in cont vor fi indicati printr-un „$” langa numele lor de utilizator in caseta Room List (daca aveti boxe, veti auzi si efectul sonor „cha-ching!”). Cu cat apar mai multe semne „$” langa numele de utilizator al membrului, cu atat mai mult credit este in contul acestuia, pana la un maxim de patru „$$$$”.

Nu. Chat-urile private nu pot fi refuzate, asa ca nu are prea mult sens sa renunti la cinci spectatori platitori in favoarea unuia singur. Chat-urile private pot fi incepute doar dintr-un Chat gratuit.

Cand incepeti transmisia, mergeti la setarile de difuzare si bifati casuta de chat nud, apoi faceti clic pe „OK”.

Nu puteti trece de la una la alta in mijlocul chat-ului; trebuie sa opriti transmisia si sa incepeti o noua transmisiune cu chat-ul ales de dvs.

Puteti crea si edita fraze rapide pentru a le folosi in Chat prin setarea textului dvs. rapid.

Accesati sectiunea Contul meu si faceti clic pe linkul Quick Text (Text rapid) de la Preferinte personale. De aici, puteti adauga pana la zece fraze care ar putea fi utile in timpul unei sesiuni de chat. Frazele care invita un membru sa initieze un chat privat si saluta noii sositi tind sa fie alegeri populare. Cand ati terminat, faceti clic pe butonul „Update” (Actualizare).

Pentru a utiliza textul rapid in chat, faceti clic pe lista derulanta de text rapid si alegeti fraza din lista pe care doriti sa o utilizati in chat. Fraza corespunzatoare va aparea in caseta de dialog din chat. (va trebui totusi sa o „trimiteti” in chat).

Retineti ca toate intrarile sunt revizuite inainte de a le putea folosi in direct pe site. NU includeti informatii personale sau de contact si nici nu faceti reclama unui alt site web. Incalcarile pot duce la inchiderea contului dumneavoastra.

 

Cam2Cam nu mai este doar pentru privat. Acum puteti folosi Cam2Cam in Free Chat (NON – nud), Private Chat sau Nude Chat. Obtineti ratinguri mai mari, urcati mai sus in rand, pastrati-va clientii care revin pentru mai mult, obtineti-va procentul de taxe suplimentare – faceti publicitate pentru Cam2Cam.

Pentru a utiliza Cam2Cam –

Clientul are controlul total al pornirii Cam2Cam. Atrageti clientii sa inceapa Cam2Cam cu dumneavoastra.

Cand Cam2Cam a fost initiat, veti vedea videoclipul clientului in doua locuri: unul deasupra textului de chat si celalalt in ecranul video.

Puteti avea mai mult de un client Cam2Cam si puteti alege cine apare in ecranul dvs. video. Pentru a alege, faceti clic pe camera clientului dorit din camerele de deasupra ecranului de chat.

Puteti modifica dimensiunea camerei clientului care apare in ecranul video facand clic stanga pe colt si tragand cu mouse-ul.

Nu uitati, clientii pot porni Cam2Cam inainte de a intra intr-un spectacol si vor ramane in modul Cam2Cam pe durata spectacolului.

Intrebari/probleme pe Cams.com ?

Contact: techsupport@cams.com

Internautii care viziteaza Cams.com se numesc Membri. Membrii pot interactiona si pot face afaceri cu orice radiodifuzor Cams.com dupa ce au cumparat credite prin intermediul serverului nostru comercial securizat.

Nu. Inregistrarea video NU este permisa.

Orice model de videochat care incalca aceasta politica, va fi responsabil pentru orice reclamatii sau taxe care apar din cauza difuzarii de materiale preinregistrate. Operatorul de stream poate fi, de asemenea, suspendat sau reziliat pentru aceasta incalcare.

 

Etichetarea este o modalitate excelenta de a atrage noi membri in camera ta care cauta ceva anume.

Scrieti-va tag-urile preferate si jucati-va cu sistemul, intrand in cel mai popular hashtag al zilei.

Tot ce trebuie sa faci este sa listezi hashtag-urile in fereastra de chat.

De exemplu, daca faceti subiectul actual al camerei de chat: „Facand un spectacol de jucarii… Buzzer in interiorul pasaricii! #ohmibod #smalltits #tattoos”, camera dvs. se va afisa sub aceste trei categorii de hashtag-uri pe pagina hashtags.

Membrii care cauta modele specializate vor gasi rapid si usor camera dvs. afisata in cadrul categoriilor de hashtag-uri pe care le etichetati in prezent in camera dvs. de chat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa listati hashtagurile in fereastra de chat.

De exemplu, daca faceti subiectul actual al camerei de chat: „Facem un spectacol de jucarie… Buzzer in interiorul pasaricii! #ohmibod #smalltits #tattoos”, camera ta se va afisa sub aceste trei categorii de hashtag-uri pe pagina de hashtaguri.

Este o modalitate cu totul noua de a atrage noi membri in camera dvs. care cauta ceva anume. Scrieti-va hashtag-urile preferate si jucati-va cu sistemul, intrand in cel mai popular tag al zilei. Nu se stie niciodata ce va fi in trend de la o zi la alta!

Faceti clic pe butonul Broadcast Now (Difuzati acum) din coltul din dreapta sus.

Vi se va cere sa cititi si sa acceptati Termenii de utilizare; TREBUIE sa cititi pana la capat pentru a accepta termenii.

Faceti clic pe casuta de selectare prin care confirmati ca ati citit Termenii, apoi faceti clic pe butonul „Begin Broadcasting” (Incepeti difuzarea).

Cand sunteti gata sa incepeti difuzarea, faceti clic pe butonul „Broadcast Now!” (Difuzati acum!).

Se va deschide caseta de dialog cu setarile Adobe Flash Player; faceti clic pe butonul „Allow” (Permite).

Acum veti difuza un semnal in direct in Free Chat.

In coltul din stanga sus al ecranului va aparea o imagine a ceea ce vad telespectatorii dumneavoastra.

Va puteti schimba transmisia in Nude Chat facand clic pe butonul „Broadcast Settings” (Setari de difuzare). asigurati-va ca sunteti familiarizat cu diferitele reguli pentru emisiunile Free si Nude inainte de a incepe o transmisie.

Etichetarea este o functie care va va ajuta sa cresteti vizibilitatea si sa atrageti mai multi membri in camera dvs.

Daca folositi hashtag-uri in subiectul camerei de chat atunci cand transmiteti, veti fi listat automat in noua functie de cautare a hashtag-urilor. Sistemul va prelua hashtag-urile dvs. si va afisa automat camera dvs. in categoriile de hashtag-uri de pe pagina Tag-uri.

De asemenea, am extins limita de caractere a subiectului de chat la 100 de caractere, astfel incat sa puteti lista mai multe hashtag-uri.

Reguli de chat
Echipa noastra de conformitate inregistreaza in permanenta capturi de ecran din transmisiunile tuturor artistilor pentru a se asigura ca acestia respecta regulile noastre de chat. Este la discretia noastra exclusiva sa determinam daca actiunea unui artist incalca sau nu aceste orientari. Nu vor exista exceptii de la aceasta politica. Va rugam sa cititi urmatoarele reguli si sa contactati model_compliance@streamray.com daca aveti intrebari.

Modelele principale trebuie sa fie prezente in timpul transmisiunii.

Modelele primare care doresc sa performeze alaturi de un alt model trebuie sa aleaga optiunea „Emisiune cu invitati” atunci cand este lansat radiodifuzorul. Doar modelele cu conturi aprobate models.streamray.com pot fi modele invitate.

Nimeni sub 18 ani nu poate aparea in nicio emisiune.

Absolut NU sunt acceptati copii sau animale.

Emisiunea trebuie sa arate fata interpretului timp de cel putin doua minute, astfel incat sa se poata stabili identitatea.

NU aveti voie sa promovati alte site-uri web prin intermediul discursului sau al chat-ului si nici sa dati vreo adresa de e-mail din exterior.

Nu se pot afisa arme (de exemplu, pistoale, cutite, sabii etc.).

Nu este permisa urinarea sau defecarea.

Nu este permisa utilizarea de inregistrari sau imagini fixe; toate transmisiunile trebuie sa fie in direct.

Nu este permisa utilizarea de droguri ilegale.

Fara activitati care ar putea fi considerate obscene (adica un comportament care incalca Termenii de utilizare a site-ului sau legile statului si/sau legile federale din locul in care difuzati, cum ar fi reprezentari ale minorilor (incercarea de a arata ca un minor), defecarea in timpul spectacolului, bestialitate etc.).

Incalcarea uneia dintre regulile de mai sus poate duce la inchiderea imediata a contului dvs. de transmisie.

Free Chat – Aceste reguli se aplica TUTUROR modelelor in timpul sesiunilor de Free Chat. Va sfatuim cu strictete sa intelegeti si sa respectati aceste reguli in plus fata de Regulile de baza.

Transmisia topless este permisa in Free Chat, insa trebuie sa se poarte in permanenta chiloti.

Nu este permisa afisarea organelor genitale sau a zonei anale sau implicarea in orice comportament explicit care sa provoace expunerea acestor zone.

Este permisa simularea sexuala usoara cu o jucarie peste imbracaminte, dar nu este permisa masarea sau masturbarea excesiva.

Incalcarea regulilor noastre de nuditate din Free Chat va duce la un avertisment. Incalcarea ulterioara a regulilor va duce la suspendarea contului si posibila inchidere a contului.

Tipuri de chat pe Cams.com

Chaturi gratuite

Chat-ul gratuit este un chat interactiv care serveste ca un „teaser” pentru a va ajuta sa atrageti clientii platitori in Chat-ul privat. Nuditatea este permisa in Free Chat atata timp cat organele genitale nu sunt expuse si spectacolul nu este explicit.

Chat-ul de bacsisuri permite membrilor sa lase bacsisuri, sa faca cereri si sa contribuie la obiectivul dvs. de bacsisuri. Puteti incuraja membrii sa lase bacsisuri pentru a viziona un spectacol special odata ce obiectivul a fost atins. Spectacolele private sunt dezactivate in timpul chat-ului pentru bacsisuri, astfel incat dvs. si spectatorii dvs. sa va puteti concentra pe atingerea obiectivului de bacsis. Va rugam sa retineti ca puteti fi dezbracat doar dupa ce ati inceput spectacolul de tipping.

Chaturile platite sunt show-uri cu plata pe minut in care va puteti angaja in orice comportament sexual legal cu care va simtiti confortabil.

Chat privat – show-uri intime, unu-la-unu, initiate de catre membru in timpul Chatului gratuit. Acesta este, de obicei, cel mai bine platit show pe minut si este o ocazie excelenta de a va crea un public fidel. Discutiile private sunt inregistrate si vor aparea in spectacolele dvs. inregistrate.

Cam2Cam – acesta este un Chat privat care permite membrului sa se transmita pe sine insusi pentru a va oferi o experienta mai intensa. Acesta este show-ul cel mai bine platit pe minut si poate fi initiat doar de catre membru. (Acestia selecteaza aceasta optiune in momentul in care opteaza pentru un Chat privat. Nu poate fi activata odata ce se afla in cadrul Chatului privat).

Party Chat – va permite sa aveti chat-uri platite cu mai multi membri in acelasi timp (inclusiv voyeuri). Aveti control deplin asupra pretului Chatului privat si al Chatului de petrecere si puteti activa sau dezactiva oricare dintre chat-uri din pagina Setari pret.

Voyeurs – membri care platesc pe minut pentru a urmari spectacolele dvs. private, dar nu pot vedea textul de chat sau auzi vreun sunet. Voyeurs vor avea ochi langa numele lor in fereastra de difuzare.

Exclusive Chat – similar cu Private Chat, dar voyeurii nu au voie sa se uite.

Nude Chat – un chat cu plata pe minut care poate fi vizionat de mai multi membri. Aceasta este o modalitate excelenta de a face bani rapid, deoarece membrii fideli ai Fan Clubului, clientii recurenti si clientii noi va pot viziona cu totii fluxul in acelasi timp. Trebuie sa fiti nud in timpul Nude Chat si puteti fi explicit din punct de vedere sexual daca doriti.

Da, site-ul nostru este securizat. Cams.com utilizeaza cea mai recenta tehnologie pentru a se asigura ca informatiile dvs. personale si confidentialitatea dvs. sunt intotdeauna mentinute.

Odata ce contractul, formularul de conformitate 2257 si alte documente sunt la dosar, vi se va atribui un Studio (centrul virtual de difuzare) si un Stream (semnalul dvs. real de difuzare). Un Studio poate rula mai multe fluxuri, in timp ce un model poate apartine unui singur studio, dar poate fi atribuit la mai multe fluxuri.

Veti fi informat prin e-mail atunci cand fluxul dvs. va fi construit si va va fi atribuit. In acel moment, veti fi gata sa incepeti sa emiteti.

Fiecare stream este atribuit unui anumit model sau unor modele specifice; nu puteti sa cantati pe un stream la care nu sunteti atribuit decat daca ati fost adaugat ca „invitat” de catre modelul principal. In timpul unei emisiuni „Invitat”, modelul principal trebuie sa fie prezent in permanenta.

Daca sunteti responsabil de propriul studio, va trebui sa va conectati ca Studio si sa trimiteti un e-mail la Serviciul Clienti pentru a adauga/elimina modele si fluxuri.

Cerintele hardware sunt simple:

Acceptam orice sistem de operare care poate rula cu succes plugin-ul de browser Flash, inclusiv Windows, Mac OSX si Linux.

Webcam USB sau Firewire

Acest lucru este foarte recomandat. Desi o camera web incorporata (laptop) va functiona, va recomandam o camera web HD externa pentru cea mai clara transmisie.

Camera video

Camerele de inalta definitie cu conexiuni USB 2.0 sau Firewire sunt foarte recomandate. Camerele de inalta definitie vor oferi cea mai buna calitate video.

Conexiune la internet in banda larga

DSL, modem prin cablu sau o conexiune mai buna (va trebui sa prezentati dovada conexiunii dvs.).

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa contactati serviciul nostru de asistenta tehnica la techsupport@streamray.com.

 

Toate modelele si difuzorii de pe Cams.com sunt autonomi, lucreaza din spatii private la distanta si nu sunt nici angajati, nici contractori independenti ai Cams.

Cams.com nu exercita niciun control asupra imaginilor pe care le afiseaza modelele si difuzorii.

In primul rand, libertate financiara! Planificati sa faceti mai multi bani decat ati crezut ca este posibil! Vom face tot ce ne sta in putinta pentru ca totul sa devina realitate pentru tine.

Iata o lista a serviciilor pe care le vei primi cand te vei alatura familiei Cams:

Propriul tau site de show live in care poti avea un numar nelimitat de spectatori.

O arhiva uriasa de videoclipuri si fotografii pentru a-ti distra clientii – chiar si atunci cand nu esti online.

Posibilitatea de a vizualiza statisticile la minut ale show-urilor tale 24/7!

Tone de trafic, ceea ce inseamna tone de bani pe care ii puteti castiga!

Posibilitatea de a face chat-uri private si de a-ti cunoaste fanii, astfel incat acestia vor continua sa revina, iar tu vei castiga si mai multi bani!

Software foarte usor de utilizat… este o briza!

Un personal de suport prietenos si de incredere care te ajuta cu orice problema pe care o poti avea.

De ce ne ocupam noi ca sa nu trebuiasca sa o faci tu:

Toate costurile de latime de banda
Gazduirea de la o instalatie de difuzare online de ultima generatie
Gestionarea tuturor serverelor web, video si de chat
Toate costurile aferente programelor de webmaster si de recomandare

Bannerul nostru spune totul: „Cel mai tare site de chat video live!”

Cams.com iti permite sa urmaresti si sa interactionezi cu mii dintre cele mai tari modele de webcam din lume. Poti sa stai linistit si sa urmaresti un chat gratuit (non-nud) sau sa te alaturi unui chat nud. Poti chiar sa devii foarte intim cu sesiuni private de unu-la-unu cu modelele tale preferate. Faceti cunostinta cu modelele individuale prin intermediul profilurilor lor si lasati-le sa va cunoasca pe dumneavoastra, postand propria biografie si fotografii. Atunci cand va alaturati fan clubului unui model, puteti citi jurnalul online al acestuia si ii puteti trimite direct un e-mail.

Cams.com nu va permite doar sa va urmariti modelele preferate, ci va pune la dispozitie cele mai sexy si mai perverse modele din zona!

Scrie-ne!
Buna, Facem angajari!
Buna,

Cu ce te putem ajuta?

------------------------------------------------

Facem angajari! Suna la 0759 451 365 sau scrie-ne aici, pe Whatsapp, pentru mai multe detalii!