Prima pagină » Streamate.com 2022 – Intrebari si Raspunsuri despre Streamate.com

Streamate.com 2022 – Intrebari si Raspunsuri despre Streamate.com

Formularul nostru de inscriere si toate formularele de pe site-ul nostru in care introduceti informatii despre cardul de credit sunt complet sigure si sunt trimise folosind SSL (Secure Socket Layer), o forma de comunicare criptata in siguranta care trece intre computerul dvs. si sistemul bancii. Nimeni nu are acces la informatiile dumneavoastra in afara de personalul instruit al Streamate.

Nu vom vinde, comercializa sau transmite informatiile dvs. unor terte parti. Pentru a va proteja mai bine confidentialitatea, va recomandam sa nu folositi nicio parte a adresei dvs. de e-mail ca porecla a site-ului.

Personalul Streamate nu va va cere niciodata informatii despre contul dvs. sau despre cardul de credit intr-o camera de chat. Nu trebuie sa oferiti NICIODATA aceste informatii interpretilor sau altor vizitatori din camerele de chat. Interpretii nu au acces la contul dvs. sau la informatiile de facturare. In cazul in care exista o problema cu contul dvs., va vom cere intotdeauna sa ne contactati personal pe noi sau compania noastra de facturare. Numele companiei dumneavoastra de facturare va este furnizat la intrarea in orice zona platita a site-ului.

Daca un artist sau oricine altcineva va solicita informatii sensibile prin chat sau e-mail, va rugam sa ne contactati imediat in legatura cu acest lucru, deoarece acest lucru este impotriva politicii noastre.

Daca chat-ul se inchide, facturarea se va opri. Daca a fost o problema tehnica din partea dvs., ar trebui sa puteti deschide din nou browserul si sa va conectati din nou la chat. De asemenea, veti fi deconectat daca artistul paraseste chat-ul. Interpretii au posibilitatea de a bloca utilizatorii ofensatori din chat-ul lor. Aceasta blocare este permanenta pentru respectivul artist.

Puteti incheia chat-ul si opri facturarea navigand catre o alta pagina sau facand clic pe butonul de deconectare din fereastra de chat.

Da, veti avea nevoie de cel mai recent plug-in Adobe’s Flash Player pentru a vizualiza chat-ul si video. Flash functioneaza pe aproape orice browser si versiune de browser. Este posibil sa aveti deja Flash instalat pe browserul dvs. Puteti testa acest lucru accesand chat-ul pentru invitati. Daca pagina se incarca, veti putea vizualiza toate serviciile noastre. Daca nu aveti Flash, vi se va cere sa il descarcati de pe aceasta pagina. Faceti clic pe butonul Da si urmati instructiunile. De asemenea, puteti descarca plug-in-ul Flash de aici pentru computerul dumneavoastra. Pentru a vizualiza chat si video pe dispozitivul dumneavoastra mobil, acesta trebuie sa aiba suport Flash incorporat. Daca aveti probleme cu Flash sau cu vizualizarea chat-ului si/sau a videoclipului, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

De asemenea, va recomandam sa activati JavaScript in browserul dvs. web. Acest lucru va permite o experienta mai buna a utilizatorului atunci cand navigheaza pe site-ul nostru. JavaScript este activat in mod implicit in majoritatea browserelor. Daca ati dezactivat JavaScript, il puteti activa din nou in setarile browserului dumneavoastra.

Pentru a activa JavaScript in Chrome (versiunea 47+), accesati meniul Chrome (coltul din dreapta sus) -> Setari. Derulati pana jos si faceti clic pe „Show advanced settings” (Afisati setarile avansate). Sub „Privacy” (Confidentialitate), faceti clic pe butonul „Content settings” (Setari de continut). La „JavaScript”, selectati „Nu permiteti niciunui site sa ruleze JavaScript”. Pentru a activa JavaScript in IE11, mergeti la Tools -> Internet Options (Instrumente -> Optiuni Internet). Selectati fila „Securitate” si faceti clic pe butonul „Nivel personalizat”. Derulati in jos pana la categoria „Scripting” si activati „Active Scripting”. In Firefox (versiunea 43+), JavaScript este intotdeauna activat.

Majoritatea browserelor mobile activeaza JavaScript in mod implicit, dar acest lucru poate fi configurat in setarile browserului. Pentru a activa JavaScript in Safari pe iOS, deschideti aplicatia Setari, apoi atingeti „Safari”. Derulati pana in partea de jos si atingeti „Advanced”. Atingeti comutatorul etichetat „JavaScript”. Pentru a activa JavaScript in Chrome pe Android, deschideti aplicatia Chrome, apoi atingeti butonul de meniu. Atingeti „Settings” (Setari), apoi derulati in jos pana la sectiunea „Advanced” (Avansat) si atingeti „Content settings” (Setari continut). Atingeti caseta de selectare etichetata „Enable JavaScript” pentru a activa Javascript.

Pentru a va proteja contul, banca dvs. poate solicita o verificare suplimentara pentru a ajuta la prevenirea fraudelor. Daca se intampla acest lucru, nu va faceti griji! Veti putea finaliza rapid verificarea din pagina noastra Informatii de plata. Va vom conecta cu banca dvs. si apoi va vom aduce inapoi pentru a va reintalni cu distractia.

Daca platiti pentru Serviciu folosind PayPal, din cauza costului crescut pentru noi, se va adauga la factura dvs. o taxa suplimentara la valoarea achizitiei.

Veti fi notificat cu privire la procentul de Taxa de Serviciu inainte de efectuarea unei achizitii.

Membrilor din Uniunea Europeana li se poate percepe o taxa pe valoarea adaugata (TVA), conform prevederilor legale, pentru toate achizitiile de pe Streamate. TVA este calculata in momentul facturarii, dupa ce taxele de baza sunt scazute din limita zilnica. Taxele de TVA nu se iau in calcul in limita dvs. zilnica.

Veti fi notificat cu privire la procentul de TVA care va va fi perceput inainte de efectuarea unei achizitii impozabile. Acest procent difera in functie de tara. Va rugam sa consultati administratia locala pentru detalii privind modul in care se aplica TVA in zona dvs.

In momentul inscrierii initiale, o solicitare privind suma nominala a tranzactiei (sau „retinerea autorizatiei”) este trimisa emitentului cardului pentru verificarea varstei si a valabilitatii. Daca nu va puteti utiliza cardul preplatit, va trebui sa sunati la numarul de telefon de pe spatele cardului pentru a solicita emitentului cardului sa aprobe aceasta autorizare. Puteti gasi mai multe informatii despre aceasta suma nominala in primul paragraf din Termenii si conditiile noastre.

Daca aveti un cont preplatit, exista doua modalitati simple de a face acest lucru:

Daca nu aveti fonduri disponibile in contul dvs., daca faceti clic pentru a intra intr-un spectacol auriu sau intr-o camera de chat platita, veti avea optiunea de a adauga fonduri in contul dvs.
De asemenea, puteti face clic pe „Contul meu”, apoi pe „Gestionati contul”, apoi pe „Sold preplatit” si apoi pe „Incarcati mai multe fonduri”. In ambele cazuri, veti vedea un camp in care puteti introduce o suma in dolari. Introduceti doar suma pe care doriti sa o adaugati, faceti clic pe „Proceed to bank” si urmati instructiunile.
Exista o suma minima sau maxima de fonduri pe care o pot adauga la cardul meu preplatit?
Exista un minim de 25 de dolari si nu puteti adauga mai multe fonduri decat cele disponibile pe card/cont.

Da, acceptam carduri preplatite de la multi dintre cei mai importanti emitenti de carduri (de exemplu, Mastercard, Visa, JCB etc.). Trebuie doar sa dati clic pe link-ul „Join Free” (Inscrieti-va gratuit) din partea de sus a paginii de pornire si introduceti informatiile ca pentru orice alt card. Odata ce cardul a fost autorizat, veti fi membru si veti avea acces la toate modelele noastre!

Toti utilizatorii incep cu o limita zilnica pentru a o utiliza in chat-urile video complete Streamate. Odata ce ati atins limita aleasa pentru o zi, chat-ul in care va aflati se va inchide si nu veti mai putea sa va conectati pana a doua zi. Cu toate acestea, puteti mari sau micsora aceasta limita atunci cand sunteti eligibil. Toate sumele sunt in dolari americani.

Daca doriti sa va limitati timpul petrecut in chat, puteti cobori limita pana la 25 de dolari pe zi. Orice solicitare de reducere a limitei dvs. se va face automat.

Daca doriti sa puteti petrece mai mult timp in chat in fiecare zi, puteti trimite o solicitare catre Asistenta pentru clienti pentru a va mari limita. O cerere de marire a limitei dvs. va fi trimisa prin e-mail. Va trebui sa raspundeti la acest e-mail confirmand ca doriti sa va mariti limita. De acolo, personalul nostru de asistenta va analiza cererea dvs. pentru aprobare si va va raspunde. Daca doriti sa puteti cheltui mai mult de 300 de dolari pe zi, va rugam sa contactati direct supportteam@streamate.com. In unele cazuri, este posibil sa vi se ceara sa ne trimiteti prin fax sau prin e-mail un formular de aprobare semnat care sa autorizeze cresterea limitei solicitate.

Pentru a va schimba parola, va trebui sa va conectati mai intai si apoi sa accesati pagina de schimbare a parolei. Va vom cere sa verificati adresa de e-mail la care va vom trimite instructiuni pentru resetarea parolei.

Daca v-ati uitat parola, va putem ajuta sa o resetati prin e-mail. Va rugam sa faceti clic aici si sa completati adresa de e-mail pe care ati folosit-o pentru a va inregistra pentru cont. Vom crea apoi un link pentru dvs. si vi-l vom trimite imediat la adresa de e-mail inregistrata, cu instructiuni despre cum sa va resetati parola. Va rugam sa retineti ca linkul este valabil doar o ora, asa ca asigurati-va ca va verificati e-mailul si ca va resetati parola imediat. Uneori, e-mailurile sunt trimise din greseala in dosarul de spam sau in dosarul nedorit. Va rugam sa adaugati @streamate.com la lista dumneavoastra de expeditori aprobati pentru a va asigura ca mesajele noastre sunt livrate in casuta dumneavoastra de primire.

De asemenea, puteti face clic pe linkul „Ati uitat parola?” de sub caseta de conectare din dreapta sus a paginii pentru a incepe procesul de resetare a parolei.

Streamate va poate trimite mesaje text sau poate actualiza un flux RSS personal atunci cand favoritii dvs. incep sa transmita.

Pentru a primi mesaje automate, accesati pagina „My Favs” (Favoritele mele) si urmati instructiunile de la „Mobile Notification” (Notificare mobila). Dupa ce va verificati numarul, trebuie doar sa selectati „SMS cand sunt online” la artistii de pe pagina „My Favs” sau sa faceti clic pe „Get Notified When I’m Online” pe profilul oricarui artist pentru a incepe sa primiti mesaje text. Serviciul de SMS este gratuit, dar se pot aplica taxe de operator. Verificati planul dvs. de telefonie inainte de a va inscrie. Pentru a anula mesajele, faceti clic pe „Anulare notificari SMS” langa numarul dvs. de telefon.

Daca folositi un cititor RSS, Streamate va permite sa urmariti cu usurinta inceperea transmisiunilor favorite. Urmati instructiunile de la „Notificari RSS”. Fluxul dvs. se va actualiza ori de cate ori unul dintre favoritii dvs. va fi online. Fluxul va include in mod automat toti artistii pe care ii preferati in viitor.

Daca doriti sa eliminati un model de videochat din lista de favorite, puteti reveni la pagina de biografie a modelului si faceti clic pe pictograma cu inima de langa textul „Eliminare”. De asemenea, va puteti gestiona favoritele pe pagina Contul meu. In sectiunea „Artistii mei favoriti”, dati pur si simplu clic pe linkul „Eliminati favoritele” de sub poza artistului pentru a elimina artistul din lista dvs.

Pentru a adauga pe lista dvs. un interpret care transmite in prezent in direct, accesati pagina sa biografica. In coltul din dreapta sus al ferestrei de chat a modelului de videochat, faceti clic pe pictograma cu inima de langa textul „Adaugati la”. Daca un interpret sau o interpreta este offline, puteti selecta linkul „Adauga-ma la favoritele tale” fie pe imaginea de vizualizare rapida a interpretului sau interpretei. Daca nu aveti quickview activat, accesati pagina de biografie a modelului de videochat si faceti clic pe linkul „Adauga-ma la favoritele tale” din dreapta imaginii acestuia.

In sectiunea Contul meu de pe site, puteti avea o lista cu modelele dvs preferate. Modelele de videochat preferate de dvs vor aparea intotdeauna in partea de sus a sortarii dvs. si a paginii de start Streamate atunci cand interpretul este in direct. De asemenea, puteti accesa si vizualiza cu usurinta toate favoritele dvs. pe pagina Contul meu.

Daca este disponibil, aveti nevoie doar de o adresa de e-mail pentru a va inregistra pentru un abonament gratuit si pentru a putea incepe sa discutati cu unele dintre modelele noastre de videochat. Cu toate acestea, sunt intotdeauna disponibile abonamente premium gratuite, cu conditia sa aveti un card de credit, ceea ce va imbunatateste experienta pe site.

Cu un abonament premium veti putea sa discutati cu orice interpret si veti avea alte beneficii, cum ar fi:

Intrarea in sesiuni private cu interpretii
Evaluarea interpretilor
Trimiterea de e-mail-uri catre artisti
Adaugarea interpretilor ca favoriti
Primirea de alerte atunci cand interpretii tai favoriti sunt online
Pentru ce se foloseste numele de afisare?
Vi se va cere sa creati un nume de afisare atunci cand va inscrieti. Numele de afisare este folosit ca nume in chat-uri si in alte zone ale site-ului. Puteti sa va schimbati numele de afisare in orice moment de pe pagina dumneavoastra de profil.

Sesiunile in bloc sunt disponibile numai atunci cand limita zilnica permite aceasta caracteristica, iar modelul de videochat a ales sa le ofere. Daca ati utilizat o parte din limita zilnica, veti putea selecta doar sesiuni in bloc care nu ar depasi limita stabilita.

O sesiune in bloc poate continua dupa perioada de timp alocata, atata timp cat modelul de videochat de pe Streamate.com este disponibil. In acest caz, veti primi tariful redus pentru intreaga sesiune.

Daca dvs. sau modelul de videochat cu care interactionati pierdeti conexiunea, va rugam sa va reconectati la sesiune in termen de 2 ore de la inceperea sesiunii.

Pretul pe minut nu va fi afectat de deconectare.

Daca nu reusiti sa va reconectati, va rugam sa contactati serviciul de asistenta. Daca va deconectati in mod intentionat inainte ca sesiunea de bloc sa se incheie sau daca nu incercati sa va reconectati in cazul in care apare o problema, vi se va percepe tariful convenit pentru sesiune.

De asemenea, este posibil sa va retragem posibilitatea de a achizitiona sesiuni de bloc viitoare.

Sesiunile in bloc cu reducere va permit sa rezervati chat-uri Premium si Exclusive cu o durata de 15, 30, 45 sau 60 de minute la un pret redus fata de pretul obisnuit pe minut al unui model de videochat.

Veti primi reduceri de 5% din blocurile de 15 minute, 10% din blocurile de 30 de minute, 15% din blocurile de 45 de minute si 20% din blocurile de 60 de minute. Dupa ce selectati blocul de timp dorit si trimiteti cererea, modelul va confirma sau va refuza rezervarea in functie de disponibilitatea sa curenta.

Daca este disponibil, sesiunea va incepe. Daca continuati sesiunea dupa ce blocul este complet, sesiunea va continua la tariful redus pe minut.

Videoclipul de inalta definitie sau „HD” este un flux video de rezolutie mai mare, de dimensiuni mai mari. Daca aveti o conexiune in banda larga, cum ar fi cablu sau DSL, aceasta este o caracteristica in plus de care va puteti bucura pe Streamate! Atunci cand vedeti pictograma HD langa numele unui interpret, aceasta indica faptul ca acesta transmite video de inalta definitie.

Daca preferati sa vedeti videoclipuri de dimensiuni mai mici atunci cand un model de videochat face streaming in HD, puteti face clic pe pictograma „Mic” sau „Mediu” din meniul de optiuni al camerei din partea de jos a sesiunii de chat.

Pentru asta exista chat-ul pentru invitati! Modelele de videochat de pe Streamate.com nu sunt obligate sa faca tot ceea ce le cereti, dar majoritatea sunt dispuse si fericite sa faca un spectacol pentru dumneavoastra. Chat-ul pentru invitati este locul perfect pentru a afla de la modelul de videochat dorit ce va face si ce nu va face. Acestia sunt oameni reali care transmit din casele lor si vor avea gusturi si antipatii diferite.

Daca doriti sa verificati ce va face un model de videochat pentru dumneavoastra, intrebati-o in chat-ul pentru invitati. Daca nu vrea sa o faca, puteti gasi oricand un alt model. Avem multe modele de videochat diferite, cu specialitati si interese diferite, asa ca ar trebui sa existe unul care sa se potriveasca dorintei dvs. particulare!

Cam2Cam va permite sa partajati videoclipul dvs. cu interpretul in timpul sesiunilor private.

Daca aveti probleme cu accesarea camerei sau a microfonului, solutia va depinde de ceea ce vedeti atunci cand faceti clic pe butonul Cam2Cam.

Daca vedeti ca va apare videoclipul, dar dispare in 15 secunde de la apasarea butonului, inseamna ca modelul de videochat fie a ratat cererea Cam2Cam, fie a refuzat-o. Pentru a preveni acest lucru pe viitor, puteti intreba modelul de videochat daca accepta cererea Cam2Cam inainte de a o trimite.

Daca nu va vedeti propriul videoclip si nu se intampla nimic atunci cand faceti clic pe buton, este posibil ca setarile video sa nu fie configurate corect. In Chrome si Firefox (va recomandam Chrome), accesati setarile de Confidentialitate si securitate si localizati Permisiuni pentru camera si microfonul dvs. Schimbati setarile la „Allow” (Permite), reimprospatati browserul si apoi incercati din nou Cam2Cam. In Safari, alegeti Preferinte > Site-uri web > Camera/Microfon.

Cand sunteti gata sa parasiti chat-ul, puteti face clic pe butonul „Deconectare” din partea de sus a paginii sau puteti selecta sa vizitati o alta pagina de pe site utilizand bara de navigare din partea de sus a paginii.

Facturarea se va incheia imediat ce ati facut acest lucru. La incheierea sesiunii private, vi se va oferi optiunea de a revizui interpretul. Puteti lasa comentarii, precum si furniza informatii de evaluare pe baza sesiunii dumneavoastra.

Cand intrati in chat-ul complet al unui model de videochat, veti vedea videoclipul in stanga, o casuta de chat mare in dreapta si o casuta mica in partea de jos pentru a va scrie mesajul. Pentru a vorbi cu modelul, tastati in casuta mica, apoi apasati butonul „Trimite” sau tasta Enter pentru a trimite mesajul. Mesajul dvs. va aparea in caseta de chat. Atunci cand interpretul va raspunde, veti vedea ce a spus in acea casuta, de asemenea.

De asemenea, puteti participa la chat voce-voce cu modelele de videochat care au ales sa ofere aceasta optiune prin intermediul sistemului nostru telefonic confidential (retineti ca nu toti artistii au aceasta optiune activata). Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie sa participati la o sesiune de chat exclusiva cu modelul. Majoritatea modelelor care au activat chat-ul voce-voce vor avea o pictograma care indica faptul ca ofera acest serviciu pe pagina de pornire. De asemenea, puteti intreba interpretul daca chat-ul prin telefon este o optiune si daca este dispus sau nu sa activeze aceasta functie pentru dvs.

GOLD este o moneda a site-ului pe care o puteti trimite oricand unui interpret sau executant! Un GOLD este egal cu un dolar american. Daca va place cum interactioneaza un interpret sau o interpreta cu dvs., a da GOLD este o modalitate excelenta de a va arata aprecierea.

Modelul de videochat de pe Streamate.com are o camera video instalata pe partea sa. Cand va conectati la chat, puteti vedea ce face modelul in timp real. Pentru a vizualiza chat-ul, trebuie sa aveti plug-in-ul Flash pentru browserul dumneavoastra. Acesta este un program destul de simplu. Daca nu il aveti, ar trebui sa fie usor de instalat. Daca il aveti, acesta ar trebui sa asigure o transmisie video fara cusur.

In acelasi timp in care puteti vedea modelul, puteti tasta chat-ul cu ea. Unele modele de videochat vor avea un microfon setat pentru a face audio, astfel incat sa poata vorbi cu dumneavoastra!

Toate chat-urile video prezinta video in direct, cu exceptia cazului in care sunt marcate ca fiind preinregistrate. In cazul chat-urilor live, veti putea vorbi si interactiona cu interpretul. Videoclipurile preinregistrate ar putea fi sesiuni anterioare de camera sau alte performante inregistrate de catre model. Veti putea viziona videoclipul, dar nu va exista niciun chat sau interactiune cu modelul de videochat in cauza.

Exista o multime de moduri de a naviga si de a cauta un interpret sau o interpreta. Daca stiti numele modelului de videochat de pe Streamate.com, care va intereseaza, tastati-l in caseta de cautare si faceti clic pe butonul de cautare. Daca numele nu se potriveste exact cu cel al unui artist, va vom oferi o lista cu cele mai apropiate potriviri.

Daca sunteti in cautarea unui anumit tip de model de videochat, puteti introduce orice cuvinte cheie in caseta de cautare pentru a cauta descrieri de artisti. De asemenea, puteti rasfoi lista extinsa de categorii pe care am compilat-o pentru dvs. in partea stanga a paginii pentru a gasi un artist care se potriveste intereselor dvs. Pur si simplu faceti clic pe linkul dorit si va vom arata artistii care corespund selectiei dvs.

Cel mai detaliat mod de a cauta un interpret sau o interpreta este Cautarea avansata. Trebuie doar sa faceti clic pe link-ul Cautare din bara de navigare din partea de sus a paginii si veti putea cauta cam orice va puteti gandi. Selectati oricate caracteristici doriti si va vom afisa toti artistii care corespund selectiei dvs., incepand cu cele mai apropiate potriviri. Daca sunteti in cautarea unei potriviri exacte, bifati casuta „Doar potriviri exacte” din dreapta butonului de cautare inainte de a trimite cautarea.

Streamate este un site de videochat in direct, unde puteti discuta cu amatori care se comporta in timp ce ii vedeti pe webcam.

Chat-ul si imaginile video de pe Streamate sunt in direct (cu exceptia cazului in care ati selectat un show preinregistrat), astfel incat puteti discuta cu artistul/artistul si il/il puteti urmari cum raspunde la chat si face show doar pentru dumneavoastra! Interpretii de pe Streamate transmit video in direct de la domiciliul lor la domiciliul tau. Avem artisti de toate tipurile! Rasfoiti modelele in functie de sex, varsta, aspect si perversiuni.

Vizualizati fete, baieti, cupluri sau spectacole de specialitate pe camere video. Aflati mai multe despre fiecare interpret sau executant accesand pagina lor biografica sau vizualizand fotografiile lor de proba. Dupa ce ati ales interpretul care va intereseaza, puteti accesa chat-ul pentru invitati pentru a vorbi cu interpretul si pentru a vedea un mic esantion din stream.

Este complet gratuit sa vizualizati chat-ul pentru invitati si imaginile de proba. Daca doriti sa intrati in camera de chat a actorului si sa vedeti fluxul video, preturile pentru acces complet si video preinregistrat sunt indicate inainte de a intra in chat. Taxele de chat sunt percepute pe minut si sunt afisate in moneda dvs. Videoclipurile preinregistrate costa 2,99 USD pentru acces timp de 24 de ore la arhiva video a interpretului. Nu percepem o taxa lunara sau recurenta pentru vizualizarea site-ului.