Prima pagină » CamLust.com – Intrebari si Raspunsuri despre CamLust.com

CamLust.com – Intrebari si Raspunsuri despre CamLust.com

In calitate de model CamLust, sunteti binevenit sa va trimiteti cererile de asistenta in oricare dintre urmatoarele moduri:

Trimiteti o cerere de asistenta folosind sistemul de ticketing de asistenta al site-ului nostru
Trimiteti un e-mail direct la support@camlust.com
Trimiteti o cerere de asistenta prin intermediul contului dvs. de Skype.

Toate modelele primesc un ID Skype care va va permite sa obtineti asistenta imediata. Indiferent de modul in care trimiteti cererea de asistenta, problema dvs. va primi raspuns in 24 de ore sau mai putin.

Un teaser video este un videoclip scurt (12 secunde sau mai putin) care va poate ajuta sa atrageti clienti.

Creati-va videoclipul pe telefon sau pe camera web.

Dupa ce sunteti gata, conectati-va la contul dumneavoastra CamLust si mergeti la Settings -> Public Profile -> Photos & Videos. Derulati in jos in partea de jos a paginii pana cand vedeti sectiunea „Teaser Video”. Faceti clic pe „Upload File” (Incarcati fisierul) si selectati fisierul dvs. video pentru incarcare.

Dupa ce videoclipul se termina de incarcat, dati pur si simplu clic pe „Submit” (Trimitere). Vom vizualiza apoi videoclipul dumneavoastra. Odata ce videoclipul dvs. este aprobat de echipa noastra, acesta va fi activat pe profilul dvs. CamLust.

In tabloul de bord al modelului, veti vedea o optiune pentru a activa „Servicii suplimentare”.

Aici, puteti selecta ce servicii sau articole doriti sa vindeti, incarcati videoclipurile si stabiliti pretul pe care doriti sa il percepeti.

Da! Puteti include un link catre oricare dintre site-urile dvs. personale, atat in anunturile dvs., cat si in profilul dvs.

Cu toate acestea, va rugam respectuos sa NU includeti niciun link catre alte site-uri comerciale de camere web sau alte platforme pe care va vindeti videoclipurile, fotografiile sau alte articole.

Aplicam o politica stricta care prevede ca toate fotografiile trebuie sa fie fotografii reale cu tine – spre deosebire de fotografiile altcuiva.

In al doilea rand, fotografiile tale trebuie sa fie clare si de buna calitate. In cele din urma, acestea trebuie sa aiba o dimensiune de cel putin 480 x 480 pixeli pentru a fi afisate corect pe profilul tau.

CamLust nu va cere niciodata vreunuia dintre modelele noastre sa faca un show sau sa furnizeze fotografii nud ca parte a procesului nostru de verificare – asa ca aveti grija: exista multi escroci pe internet care contacteaza frecvent modelele prin Skype pretinzand ca sunt asociate cu noi si cer show-uri nud pentru a fi verificate in sistem.

CamLust nu va cere niciodata unui model sa efectueze o verificare nud, asa ca puteti fi siguri ca orice solicitare de acest gen vine de la un escroc.

Fa-ti o favoare si blocheaza orice persoana care te contacteaza pretinzand ca este de la CamLust si care iti cere sa faci un show de verificare nud. Asigura-te ca ii raportezi echipei noastre de asistenta si ca le semnalizezi si contul de Skype pentru abuz.

Nu sunteti responsabila pentru returnarile de debit.

Acesta este un alt mod in care CamLust este diferit de multe alte site-uri, in sensul ca ne asumam intreaga responsabilitate pentru orice contracarare care apare.

Folosim instrumente antifrauda foarte sofisticate pentru a ne ajuta sa combatem taxele frauduloase care sunt susceptibile de a duce la returnari de debit.

Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a inchide contul dvs. de model, in asteptarea unei investigatii, daca exista un numar excesiv de mare de returnari de debit.

CamLust nu foloseste PayPal, deoarece plata pentru servicii pentru adulti incalca termenii lor de serviciu. Toti clientii obtinuti de pe profilul tau pe CamLust trebuie sa foloseasca exclusiv sistemul de plata CamLust.

Orice incalcare a acestei politici poate duce si va duce la inchiderea contului tau PayPal si dorim sa te ajutam sa eviti aceste probleme daca este posibil.

Ei pot confisca orice fonduri care se afla inca in contul tau PayPal si pot chiar sa iti aplice amenzi.

In niciun caz nu va este permis sa folositi PayPal, Payoneer, Amazon, Giftrocket sau orice alta metoda de plata, alta decat sistemul nostru intern, ca plata pentru spectacolele sau marfurile anuntate pe site-ul nostru. Facand acest lucru ne pune pe toti in pericol si va duce la inchiderea imediata a contului tau CamLust.

Daca iti uiti parola, o poti reseta cu usurinta folosind linkul de pe pagina ta de conectare.

Dand click pe acest link, veti primi un link live prin intermediul e-mailului cu care v-ati inregistrat pentru a va seta o noua parola. Daca nu primiti imediat e-mailul de resetare, verificati dosarul de spam.

Credem ca toate modelele CamLust merita sa fie platite corect pentru munca pe care o fac. Oferim cele mai mari rate de plata dintre toate site-urile de webcam live, oriunde pe web.

Cele mai multe dintre „marile” site-uri de webcam platesc modelelor doar un comision de 35% pana la 50% fata de ceea ce percep, dar CamLust.com va plateste un minim de 75%, si asta doar pentru inceput; cand un model atinge 250 de dolari in vanzari intr-o luna calendaristica, primeste un comision suplimentar de 0,6%; daca ajunge la 500 de dolari in vanzari, tot intr-o luna calendaristica, primeste un comision de 1% adaugat la cei 0,6% anteriori, ceea ce face 1,6%, ceea ce creste comisionul total la 76,6% – cu cat faci mai mult, cu atat castigi mai mult.

Si mai interesant, daca un model isi leaga contul de Twitter de profilul sau CamLust.com, va primi 0,4% adaugat la comisionul total, ajungand la 80%. Pentru a fi mai clar, exista un comision de 4,6% care poate fi obtinut in decurs de o luna.

Iata o imagine mai buna:

250$ – 0.6% – 0.6% (total)
600$ – 1% – 1.6$
1000$ – 1% – 2.6%
1500$ – 1% – 3.6%
2000$ – 1% – 4.6%

Twitter suplimentar 0,4%

Total 5%.

CamLust.com va permite sa va vindeti numele de utilizator Snapchat, fotografiile personale, videoclipuri, videoclipuri personalizate sau lenjerie intima la preturile pe care le decideti.

CamLust este unul dintre cele mai mari site-uri independente de modele webcam de pe internet. Platforma noastra primeste mii de vizitatori in fiecare zi din intreaga lume, potentiali clienti care cauta un show live, privat pentru adulti si care sunt dispusi sa plateasca pentru aceasta experienta.

Atunci cand va creati profilul, includeti ID-ul Skype (modul in care clientul intra in legatura cu dumneavoastra), diferitele servicii pe care alegeti sa le oferiti, specialitatile dumneavoastra (folosind cuvinte cheie care pot fi apoi cautate de client), informatii despre preturile pe care le oferiti, fotografii personale, linkuri catre retelele de socializare si, daca doriti, puteti include chiar si un link catre propriul site web.

Acestea sunt optiuni pe care pur si simplu nu le puteti accesa pe unele dintre site-urile importante, deoarece acestea doresc sa controleze tot ceea ce faceti. Pur si simplu, nu exista un loc mai bun pentru a va dezvolta afacerea de model independent decat CamLust.