Prima pagină » CamSoda.com – Intrebari si Raspunsuri

CamSoda.com – Intrebari si Raspunsuri

camsoda

 

 

 

Depozit direct/ACH

Numai pentru modelele din SUA

Trebuie sa aveti un cont bancar in SUA si sa stiti numarul de cont si numarul de rutare.

Depozitul direct are nevoie de 3 zile pentru a fi compensat. Emitem platile joia si, de obicei, veti primi plata lunea urmatoare.

Trimitem platile in mod discret; acestea sunt postate in contul dvs. ca „chexx”.

Comision: $0
Plata minima: $20

Cec fizic trimis prin posta

Aceasta metoda nu este ideala, deoarece va dura mai mult timp pana cand cecul va ajunge la dumneavoastra, iar urmarirea livrarii platii este limitata. Trebuie sa va confirmati adresa si sa intelegeti ca aceasta metoda va dura mai mult decat orice alta metoda de plata. De asemenea, ar trebui sa depuneti cecul intr-un cont bancar real, nu intr-un serviciu de incasare a cecurilor. Daca sunteti un model din SUA si aveti un cont bancar real, puteti configura cu usurinta Direct Deposit/ACH, care va va permite sa primiti plata mult mai rapid.

Taxa: 0
Plata minima: $20

Transfer bancar

Modele din afara SUA, modelele din SUA ar trebui sa foloseasca ACH

Transferul international poate dura pana la 5 zile pentru a se clarifica. Banca dvs. va va percepe probabil o taxa semnificativa.

Taxa: 0
Plata minima: $500

Paxum

Puteti retrage fonduri folosind o viza emisa de paxum. Puteti folosi un bancomat pentru a retrage bani direct.

Comision: $0
Plata minima: $20

Editati informatiile de plata pe CamSoda

Cand va inregistrati, puteti selecta una dintre metodele de plata de mai sus. In orice moment puteti edita metoda de plata pe pagina dvs. de castiguri.

Daca aveti nevoie sa va schimbati numarul de identificare fiscala sau adresa postala, trebuie sa ne trimiteti un e-mail la accounting@camsoda.com.

In medie, aproximativ 65% din toti banii brut cheltuiti pe CamSoda sunt trimisi catre modele. Explicatii detaliate mai jos.

Modelelor li se plateste intre 0,05 si 0,055 dolari pe jeton, ceea ce echivaleaza cu o plata de 50-55%. Castigul real este semnificativ mai mare daca luam in considerare jetoanele gratuite oferite utilizatorilor si faptul ca achizitiile de jetoane in vrac costa mai putin pentru utilizator, dar valoreaza exact la fel (0,05-0,055 USD) pentru model. Pachetele actuale de jetoane sunt:

Tokens Tokens/MinPrice $/Token Procent model %
free tokens $0.00 $0.000 100%
100 $9.99 $0.100 50.1%
210 $19.99 $0.095 52.5%
550 $49.99 $0.091 55.0%
1205 $99.99 $0.083 60.3%
3100 $249.99 $0.081 65.1%

Procentul de plata creste si mai mult atunci cand se iau in considerare costurile bancare asociate achizitiilor de jetoane (comisioanele pentru carduri de credit, suportul comerciantilor etc.).

CamSoda acopera toate aceste costuri. Frauda este un alt cost cu care majoritatea modelelor nu se confrunta niciodata, dar care trebuie gestionat. Cand luati in considerare concursurile zilnice, saptamanale si lunare, modelele castiga 80-85% din cheltuielile brute ale utilizatorilor.

Pe CamSoda, modelul este platit intre 0,05 si 0,055 dolari pe token.

Modelul are posibilitatea de a seta tarifele (Token/Min) in sus sau in jos din [Setari de confidentialitate] din contul de model.

Iata care sunt ratele implicite:

Tip Show Tokens/Min Castiguri model
Private 30 tok/min $1.50/min
Spy 12 tok/min $0.60/min pentru fiecare persoana

Deci, daca modelul face un show privat cu 4 persoane care spioneaza, castigurile ar fi de 3,90 $/min (1,50 $+0,60 $+0,60 $+0,60 $+0,60 $).

In mod implicit, spectacolele private nu sunt disponibile pentru a fi descarcate de catre membru. Acest lucru este usor de activat din [Setari de confidentialitate] a contului modelului.

In cazul in care modelul decide sa faca spectacolele disponibile pentru descarcare; modelul ar putea dori sa creasca rata. Cele mai multe modele sunt foarte ocupate in chat-ul gratuit si acesta este locul unde sunt generate majoritatea castigurilor lor. Intrarea in privat cu un membru poate fi o favoare pentru acest membru norocos. A-i permite membrului sa descarce spectacolul este o modalitate buna de a-i demonstra membrului ca va pasa de el si ca taxa majorata este justificata.

Mai jos este o posibila majorare a tarifelor private:

Tip Show Tokens/Min Castiguri model
Private 90 tok/min $4.50/min
Spy 12 tok/min $0.60/min for each person

Deci, acelasi spectacol privat cu 4 persoane care spioneaza castigurile ar fi de 6,90 $/min (4,50 $+0,60 $+0,60 $+0,60 $+0,60 $+0,60 $).

Mai jos este prezentat un scurt rezumat al comportamentelor inacceptabile, fie ca sunt implicite, reale sau oferite. Vi se cere sa cititi si sa acceptati atat Termenii serviciului, cat si Contractul cu modelul de videochat

– Orice persoana care se afla pe camera si care nu a fost aprobata de CamSoda
– Minorii/Copiii/Bebii etc. nu pot fi pe camera sau in aceeasi camera. Acest lucru include jocul de roluri cu minori/adolescenti.
– Viol, discutii despre viol sau jocuri de roluri cu violuri
– Mergand la toaleta pe camera, urinare etc…
– Droguri, alcool, narcotice sau aparitia pe camera in stare de ebrietate.
– Contact sexual sau provocator intre membrii familiei
– Contact sexual sau provocator intre o persoana si un animal de companie/animal
– Dormitul
– Fisting
– Prostitutie, escortare sau racolare
– Orice lucru care poate fi considerat frauda
– Orice lucru ilegal
– Orice lucru care ar putea fi considerat obscen sau periculos
– Utilizarea platformei pentru hartuire sau discursuri de ura
– Difuzarea de continut pentru care nu aveti dreptul
– Orice lucru care incalca Termenii nostri de utilizare
– Orice lucru care incalca Contractul nostru cu artistii

Profilul tau

Dumneavoastra va controlati profilul. Partajati cat de mult sau de putin doriti, stabiliti preturile pentru toate emisiunile/contenutul dvs. si alegeti un moderator care sa va ajute sa va gestionati camera.
– Afisati datele dvs. de pe retelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat & Vine …)
– Fa-ti poze gratuite sau platite, tu stabilesti pretul
– Stabiliti tarife pentru un show privat si specificati daca vor fi inregistrate sau nu. Spectacolele inregistrate vor putea fi difuzate doar de catre membrul care va instrumenteaza privat, utilizatorii care au spionat nu vor avea acces.
– Faceti un membru sa fie moderatorul dvs. pentru 1 zi sau pana la 6 luni
– Includeti lista dvs. de dorinte Amazon
– Conectati-va contul Chat Star & implicati-va mai bine fanii in timp ce faceti bani in plus

Monitor de camera de chat pe CamSoda.com ?

Puteti selecta o persoana din camera dvs. de chat pentru a va ajuta sa gestionati camera, adica un moderator. Acest lucru este de ajutor atunci cand sunt peste 500 de persoane in camera, sau cand sunteti ocupat cu un spectacol, sau pur si simplu preferati sa va petreceti timpul fara sa va supravegheati propria camera.

Printre drepturile moderatorului se numara: interzicerea persoanelor, schimbarea subiectului, ajutor cu jocurile cu jetoane etc.

Comenzi rapide pentru camera de chat
– Interziceti un utilizator in orice moment tastati /ban username
– Debaranati un utilizator in orice moment tastati /unban username
– Adaugati un utilizator la un Golden Ticket Show tastati /add username
– Stergeti chat-ul /clear

Galerii foto de vanzare

Aveti posibilitatea de a incarca albume de imagini si de a le pune la vanzare pe pagina dvs. Pretul depinde de dumneavoastra. Acest lucru este foarte bun pentru a avea la dispozitie pentru ca fanii dvs. sa poata cumpara in timp ce sunt online sau in deplasare.
Tot continutul incarcat va trebui mai intai sa fie analizat de echipa noastra de conformitate.

Show-urile private pot fi inregistrate si puse la dispozitia utilizatorului care a platit pentru spectacolul privat.

In mod implicit, show-urile private nu sunt puse la dispozitie. Puteti schimba acest lucru in sectiunea [Setari si confidentialitate] a profilului dvs. De asemenea, in aceeasi sectiune [Setari si confidentialitate] puteti ajusta tariful pe minut al unui show privat.

Daca aveti de gand sa faceti un show disponibil offline, probabil ca doriti sa percepeti mai mult pentru acesta. Consultati Informatii de plata pentru modele pentru mai multe detalii despre ceea ce veti castiga.

Va rugam sa retineti: Pentru orice show privat care contine muzica protejata de drepturi de autor, se va solicita ca muzica sa fie eliminata.

Puteti incarca un videoclip sau o fotografie pe camsoda.com, care va fi adaugata la profilul dumneavoastra. Le puteti pune la dispozitia utilizatorilor pentru un pret stabilit pentru a le debloca.
Nu exista o cerinta specifica privind formatul acestui continut, camsoda.com il va converti in cel mai bun format pentru web.
Va rugam sa retineti: Orice videoclip care contine muzica protejata de drepturi de autor va fi solicitat sa fie eliminata.

Tipuri de show-uri pe CamSoda.com

Rulati o aplicatie de bacsis! Le gasiti langa linia de subiect in partea de sus a sectiunii de chat.
1. Auto-Reset Tip Goal – atunci cand doriti ca obiectivele mai mici sa fie atinse din nou si din nou, ex: la fiecare obiectiv pierd haine sau de 5 ori obiectivul aduc jucariile.
2. Tip Menu – atunci cand vrei ca tot ceea ce este pe masa sa aiba un pret distinct, mergi pe aceasta aplicatie. O poti rula si cu un obiectiv de bacsis pentru a dubla stimulentul! Asigura-te ca esti detaliat si specific in toate elementele meniului tau!

1. Golden Ticket – aceasta este cea cu care ar trebui sa mergi atunci cand nu vrei sa mergi cu un format de obiectiv si nu vrei ca cineva sa te priveasca fara sa lase bacsis. Stabilesti un pret de intrare care trebuie platit pentru a vedea stream-ul si poti seta chiar si o numaratoare inversa pentru ca toata lumea sa aiba timp sa isi cumpere biletele!
2. Tip Goal – atunci cand ai un obiectiv simplu pentru show-ul tau, asta este ceea ce iti doresti.

La camsoda este rapid si usor sa difuzezi. Avem o pagina dedicata difuzarii de modele pe acest wiki care trece prin toate detaliile, inclusiv utilizarea OBS.

Modelele au trei ratinguri
– Evaluarea generala: evaluarea de la utilizatorii care v-au dat peste 25 de jetoane in chat-ul gratuit
– Rating privat: ratingul acordat de utilizatori dupa un show privat
– Golden Ticket Show Rating: ratingul de la utilizatori dupa un show Golden Ticket
Ratingurile influenteaza camerele in care intra utilizatorii si plasarea modelelor pe pagina. Cu cat ratingul este mai mare, cu atat mai bine.
Ratingul dvs. va fi afisat pe pagina de profil pe CamSoda.com

Jetoanele (tokens) valoreaza 0,05 dolari pentru modele. Pachetele actuale de jetoane sunt:

Tokens Tokens/Pret Minim $/Token Castig pentru model %
100 $9.99 $0.100 50.1%
210 $19.99 $0.095 52.5%
550 $49.99 $0.091 55.0%
1205 $99.99 $0.083 60.3%
3100 $249.99 $0.081 65.1%

Ca model de videochat pe CamSoda.comfaci bani prin obtinerea de ponturi/token-uri de la utilizatori. Exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a obtine jetoane si orice jetoane pe care le obtineti sunt impartite intre dvs. si site.

Platile vor fi facute saptamanal; In fiecare joi vei fi platita pentru ziua precedenta de luni pana duminica.

– Platile saptamanale se fac prin Paxum sau cec

Va rugam sa consultati Modelul Metode de plata pentru detalii despre fiecare dintre aceste metode de plata.

Faci tot ceea ce iti convine si ce doresti pe camera, desigur, fara a incalca regulile CamSoda.com.

Nu, un simplu laptop cu camera foto va functiona foarte bine. Bineinteles ca va puteti imbunatati hardware-ul pentru un aspect mai profesional. Pentru mai multe detalii, consultati pagina noastra Recomandari hardware pentru camere video. De asemenea, puteti face streaming folosind dispozitivul dvs. mobil

Sa fii platita ca model de videochat pe CamSoda este usor pe CamSoda. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi [aplicatia online]. Acesta este un proces usor in 4 pasi care ar trebui sa dureze mai putin de 10 minute:
1. Inregistreaza-te pe CamSoda, asigura-te ca alegi un nume care se aliniaza si cu numele tau de pe retelele de socializare (twitter, Facebook, snapchat, vine, Instagram etc…)
2. Semnati E-Sign, astfel incat sa stim ca sunteti legal
3. Incarcati o versiune digitala a actului de identitate
4. Verifica-ti contul

De ce sa devii model la CamSoda?

– Cele mai mari plati din industrie, veti castiga mai mult pe ora decat orice alt site
– Eligibil pentru bonusul de asigurare de sanatate: Ne pasa de interpretii nostri si oferim un bonus pentru modelele noastre cu norma intreaga care au asigurare de sanatate
– Plati saptamanale: Nu asteptati sa va primiti banii ca pe alte site-uri
– Vindeti-va propriul continut, pentru orice doriti: Poti vinde filme, imagini sau emisiuni inregistrate; tu stabilesti pretul
– Continutul tau este protejat de DMCA: Tot continutul dvs. va fi protejat impotriva incalcarii drepturilor de autor si a pirateriei
– Doriti sa fiti discret? Nu va faceti griji, deoarece sistemul nostru avansat de blocare geografica va asigura anonimatul, blocati orice stat sau tara.