Prima pagină » 🥇 FAQ – Intrebari frecvente ale modelelor de videochat

🥇 FAQ – Intrebari frecvente ale modelelor de videochat

Pot bloca membrii dintr-o anumita tara ? 

Da – furnizăm instrumente în cadrul paginii de administrare pentru a bloca orice tara doresti.
Setările de securitate și confidențialitate fac munca de model videochat sigură.

Care sunt tarifele de pe site-uri de videochat ?

Tarifele unui model de videochat variaza la studioul nostru intre 1.99$ – 4.99$ pe minut.

Daca nu imi place jobul de model videochat pot sa renunt ?

Da – a lucra cu DELUXE STUDIO depinde doar de tine – ne poti spune dacă ai nevoie de o pauză sau dacă nu ti se potriveste acest job si vrei sa renunti.

Este activitatea de videochat legala?

Activitatea este reglementată de Legea 196/2003, modificată și completată cu Legea 496/2004. Așadar, nu există legături cu pornografia sau prostituția sau alte minuni pe care și le imaginează unii sau alții, în urma unor vorbe auzite prin vecini.
Atat timp cat ai o colaborare cu studioul in baza unui contract si sumele care le incasezi sunt impozitate atunci nu ai de ce sa iti faci griji.

Pot folosi jucarii/ trebuie sa folosesc jucarii?

Suntem convinsi ca ai vazut deja (daca nu, iti spunem noi) ca majoritatea site-urilor pe care se desfasoara activitatea de model de videochat incurajeaza utilizarea de jucarii sexuale. Este, pana la urma, domeniul ADULT…
Chiar si asa, studioul nostru nu incurajeaza aceasta practica deoarece noi incercam sa promovam un alt stil, acela de genul „play hard to get”. Mai exact, punem accentul pe conversatii si pe fantezii iar clientii sunt mereu dornici sa ii impartaseasca modelului aceste lucruri. Astfel, prin stapanirea artei conversatiei vei putea sa castigi mai multi bani prin faptul ca iti tii interlocutorul conectat la cele spuse de tine si este foarte posibil sa nici nu trebuiasca sa te dezbraci. Practic, totul sta in farmecul tau personal dar si in imaginatia de care dai dovada in conversatiile purtate.

Pe ce site-uri voi lucra ?

Internetul este vast si gama de site-uri pe care poti lucra este incredibil de variata. Nu vrem sa pretindem ca avem „site-uri secrete, cu castiguri imense garantate” dar iti putem spune ca, la fel ca majoritatea studiourilor, noi activam pe site-uri ca  LiveJasmin.com, Streamate.com, Xlove.com, Adultwork.com, CamContacts.com
Suntem mereu deschisi propunerilor tale in materia site-urilor pe care doresti sa lucrezi dar, inainte de a le introduce in programul tau, trebuie sa activezi o perioada pe cele indicate de noi, mai sus. Le vom testa si pe cele indicate de tine si, daca vom ajunge la concluzia ca sunt site-uri serioase, de care trebuie sa tinem cont, le vom include in lista noastra, de ce nu?

Cum se primesc banii ?

Fiecare luna este impartita in 2 perioade . Prima perioada dureaza de la 1 pana la 15 ale lunii, în timp ce a doua perioadă a unei luni durează de la 16 până la ultima zi a lunii.
Data de plata a primei perioade a lunii este 25, iar data celei de-a doua perioade a lunii este cea de-a 10 zi a lunii următoare.

Exemplu :  1-15 August – se face plata pe 25 August
16-31 August – se face plata pe 10 Septembrie

Cand pot incepe jobul?

Din momentul in care te-ai hotarat sa incepi, ne trebuie 2-3 zile pentru a-ti creea profilul pe site-urile de videochat. Cand sunt gata te sunam si dupa o instruire minutioasa esti gata pentru a intra ONLINE ! Pe tot parcursul interactiunii tale cu aceste site-uri vei beneficia de training constant din partea noastra.

Cat de repede voi ajunge la sume mari de bani?

Trage aer in piept si intra online! Nu începe sesiunea crezând că vei câștiga bani. Vei face, dar modelele care sunt pe camera doar pentru a face bani nu sunt la fel de incitante, atragatoare si convingatoare pentru membrii care vor plati. Daca vor găsi la tine in free-chat o camera animata cu siguranta te vor alege pe tine. Deci, elibereaza-ti partea sălbatică și distractivă. Dacă nu te simti bine, este posibil ca și membrii sa observe lucrul acesta.

Sunt obligata sa ma dezbrac ?

In niciun caz, avem categoria NON-ADULT special creata de site-uri pentru modelele care sunt mai rusinoase. Aici punctele forte sunt limba engleza si capacitatea de a tine conversatia cat mai interesanta si incitanta pentru membrii.

Conteaza numarul de ore petrecute online ?

DA – conteaza foarte mult. De aceea recomandam un minim de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Pentru a avea succes trebuie sa fi dispusa sa ai un program constant. In timp, vei intelege ca si acest job trebuie tratat la fel oricare alt job.

Cine se ocupa de trainingul meu?

Colega noastra Cristina. Si vei primi sprijin si ajutor de la toate celelalte colege. Nu avem admini care spioneaza private-ul sau echipa tehnica formata din barbati.

Nu cunosc destul de bine limba engleza, este o problema?

Cu parere de rau, raspunsul este DA, este o problema. Nu spunem ca trebuie sa cunosti limba engleza la perfectie, dar la nivel conversational trebuie sa te descurci destul de bine. Cu cat iti vei gasi cuvintele mai usor si vei reusi sa tii conversatia interesanta, cu atat va sta membrul mai mult in privat.

Exista o limita de varsta pentru a lucra ca model de videochat?

Nu exista o limita de varsta insa, pentru a fi realisti, consideram ca un model de top se situeaza undeva pana in varsta de 45-50 de ani. Cu toate acestea, exista modele de top care au peste aceasta varsta. Conteaza si aspectul fizic, indiferent de varsta, dar mai ales alti factori precum nivelul limbii engleze, abilitatile de comunicare si multe altele.

 

Daca ai intrebari suplimentare contacteaza-ne.