model-de-videochat-de-topDaca esti un model de videochat de top probabil ca ai deja un numar mare de fani care te viziteaza des. Odata ce ajungi model de videochat de top, incepe efortul de a te mentine pe pozitii fruntase. Cum poti mentine fanii mai mult cand esti online?

Daca esti un model de videochat fara experienta, incepator, iti recomandam sa citesti cu atentie ceea ce urmeaza sa iti dezvaluim.

Ce fac alte modele? In timp ce unele dintre ele considera ca este important sa redecoreze camera frecvent, altele schimba foarte multe tinute in cateva ore, crezand ca asta va fi suficient pentru a mentine vie dorinta membrilor de a ramane in camera lor.

Un aspect caruia, eronat, multe dintre modelele de videochat nu ii acorda suficienta atentie este muzica ascultata cand sunt online. Cui nu ii place muzica? Starea fiecaruia dintre noi este foarte usor influentata de muzica pe care o ascultam si chiar poate fi schimbata radical. Putem avea o zi mai proasta si, daca auzim melodiile preferate, ne resetam si devenim optimisti si veseli. Suntem cu totii oameni, pana la urma…

videochat-cum-alegi-muzica-melodiile-pe-care-le-asculti-in-camera-de-videochat

Am vorbit deja despre importanta comunicarii, aspect fizic placut, nivel avansat de cunoastere a limbii engleze, limbajul corpului, machiaj si manichiura si pedichiura, deci stii ca toate acestea sunt un must-have. Haide sa vedem cum poti imbina toate cele de mai sus cu muzica de pe fundalul show-urilor tale de videochat.

Cum poti afla ce muzica le place membrilor?

Nu este usor sa obtii date despre acest factor insa exista cateva metode prin care poti face un studiu printre membrii sau fanii care revin des in camera ta.

Cea mai simpla dintre ele este sa ii intrebi direct ce varsta au

Sub pretextul ca doresti sa ii cunosti mai bine, le poti cere sa iti spuna varsta, cu promisiunea ca la final le vei spune si tu varsta ta. Desigur, nu trebuie sa fie neaparat varsta reala, doar nu iti va cere nimeni buletinul, nu?

A doua cale este sa faci un playlist cu melodii in trend

Nu uita ca majoritatea celor care intra pe camera ta sunt activi, de regula, si pe retele sociale ca Facebook, Instagram si mai recent TikTok. Pe acesta din urma majoritatea videoclipurilor au un trend muzical, mai exact sunt provocari pe care performerii le accepta, dansand pe anumite melodii. Fanii tai este foarte posibil sa le fi auzit si sa le placa acele melodii.

Poti face un research pe TikTok si sa iti notezi numele melodiilor si interpretii acestora.

Ulterior, creeaza un playlist pe care sa il testezi o perioada determinata. Vezi efectele si, daca este necesar, fa modificari.

Actualizeaza des playlistul cu muzica ascultata

Cu totii ne plictisim la un moment dat. Nu face greseala de a avea la nesfarsit acelasi fundal muzical in camera ta. Membrii se vor plictisi si vor parasi camera. Actualizeaza frecvent melodiile si testeaza diferite genuri muzicale. Avand o lista de cel putin 100 de melodii, vei putea fi sigura ca melodiile nu se repeta la nesfarsit si te vei putea concentra pe comunicarea cu cei care te privesc.

Nu te concentra doar pe melodii actuale

Varsta membrilor tai variaza cu siguranta si este foarte posibil sa omiti gusturile multora dintre acestia daca vei pune doar melodii actuale. Arunca o privire si spre melodii din intervalul 1990-2000 sau, de ce nu, chiar si melodii mult mai vechi, cu artisti internationali consacrati, ca Sandra, Modern Talking, C.C. Catch si altii precum Joe Cocker, Elton John si lista poate continua.

Adapteaza muzica si in functie de show-urile tale

videochat-melodii-striptease-joe-cocker-you-can-leave-your-hat-on

Daca decizi ca trebuie sa faci striptease, cu siguranta ca in camera ta nu se va auzi o melodie a lui Dr. Dre ci o melodie sexy, specifica striptease-ului, cum este You can leave your hat on…

Am spus-o si o repetam: un model de videochat care castiga multi bani este o persoana foarte complexa, un adevarat entertainer pentru membrii si fanii sai fideli. De aceea, imagineaza-ti munca ta de model de videochat ca pe un tablou: nu il poti lasa neterminat, asa ca trebuie sa acoperi toate partile acestuia. Asa este si cu prezenta ta online, trebuie sa fie mereu completa!