Prima pagină » LiveJasmin.com – Intrebari si Raspunsuri

LiveJasmin.com – Intrebari si Raspunsuri

Performerii din categoria non nuditate isi pot face prieteni si se pot distra discutand pe chat. Nu este permisa nuditatea in astfel de categorii.

Numarul maxim de Membri in camera Dumneavoastra Privata in acelasi timp este de 6. Puteti trece de la unul la altul facand clic pe fila corespunzatoare. Retineti ca trebuie sa acordati prioritate membrului care a intrat primul.

Oaspetii vor aparea intotdeauna cu un nume, cum ar fi guestxxx, unde x reprezinta un numar. Pe de alta parte, Membrii au propriile nume de utilizator, personale. De asemenea, este posibil sa observati Membri cu o eticheta VIP dupa poreclele lor. Acestia sunt Membri care participa la premiile VIPMember.

In cazul in care un Membru va duce in privat, apare o fereastra noua cu numele Membrului intr-o fila galbena in coltul din stanga sus.

In cazul in care sunteti logat in zona de chat gratuita, toti vizitatorii, atat oaspetii, cat si membrii, vor putea sa va vada feed-ul video. Trebuie sa discutati cu vizitatorii Dumneavoastra si nu aveti voie sa fiti dezbracat.

Pe de alta parte, in zona rezervata membrilor, aveti voie sa fiti dezbracat, deoarece nimeni nu va va putea vedea videoclipul pana cand un membru nu va va trece in privat. Zona doar pentru membri este pentru confortul Dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa schimbati categoria in care va desfasurati activitatea, puteti contacta serviciul nostru de asistenta online. Acestia va pot modifica categoria actuala, cu conditia sa indepliniti cerintele categoriei.

Departamentul nostru de inregistrare proceseaza documentele de inregistrare in ordinea sosirii. In cazul in care ati depus deja toate documentele, dureaza de obicei cateva ore, in functie de numarul de cereri in asteptare. Daca vi se pare lent, nu va faceti griji. Va va veni randul in curand.

Puteti gasi un ghid foarte detaliat pentru cerintele privind fotografia de profil pe pagina noastra Pagina Wiki LiveJasmin

Va puteti incarca imaginile in sectiunea Imagini din meniul Profilul meu, sectiunea Imagini. Pur si simplu faceti clic pe Browse (Rasfoiti) selectati imaginea de pe computer si faceti clic pe butonul Upload (Incarcati).

In mod natural, suma de bani pe care o castigati depinde in principal de caracteristicile dumneavoastra fizice si de talentele dumneavoastra. Exista totusi trucuri care ar putea sa va sporeasca veniturile.
Puteti citi cateva sfaturi utile in ghidurile noastre.

Puteti citi ghidul nostru amanuntit despre calitatea imaginii pe pagina noastra dedicata Pagina wiki LiveJasmin

Conform regulilor noastre de categorie: un Performer in tinuta fetis, care poate fi, dar nu se limiteaza la orice fel de uniforma recognoscibila (asistenta, soldat, ofiter, etc.), costum de piele sau latex (cizmele nu sunt suficiente).

Fundal adecvat in feed-ul camerei si in fotografii (de exemplu: nu se accepta fundal albastru cu delfini draguti), cu accesorii (de exemplu: masca din piele sau latex, lese, accesorii de corp cu nituri, lanturi) plasate astfel incat sa fie vizibile.

Unul sau doar cateva dintre accesoriile si conditiile mentionate mai sus nu sunt suficiente. Impresia generala, efectul total este ceea ce conteaza.

Toate castigurile Dumneavoastra sunt gestionate de catre proprietarul contului Dumneavoastra Master (seful Studioului). In cazul in care aveti probleme cu platile Dumneavoastra, contactati-l/o.

In cazul in care cineva viziteaza camera Dumneavoastra de chat gratuit folosind un nume precum Admin, LiveJasmin_admin si va solicita un „spectacol de promovare” asigurati-va ca NU oferiti asa ceva. Administratorii nostri va contacteaza intotdeauna in Privat. Nu credeti niciodata pe cineva care pretinde a fi un Admin in zona de Free chat.

In cazul in care va prezentati intr-o categorie de nud, trebuie sa oferiti un spectacol erotic asa cum doreste membrul, in conformitate cu modul in care ati convenit anterior. Nu aveti voie sa furnizati niciun material care contravine legii, regulilor noastre sau bunului gust.
Retineti ca, in cazul in care refuzati sa indepliniti cererea unui membru, castigul dvs. din acel spectacol privat va fi returnat membrului.

In cazul in care aveti un vizitator nedorit si nepoliticos in camera dumneavoastra de chat gratuita, aveti optiunea de a-l da afara sau de a-l interzice. Retineti ca aceasta optiune poate fi folosita doar in cazul in care nu exista alta solutie. Daca cineva face reclama unui alt site web in camera Dumneavoastra, va rugam sa faceti clic pe butonul „Raporteaza un bug/spam” din software.

Toti oaspetii sunt potentiali membri, de fapt, majoritatea membrilor au fost candva oaspeti. Noi am adus un trafic mai mare pe LiveJasmin.com, dar, in calitate de Model, aveti un rol important in transformarea lor in Membri loiali.

Numarul de membri si de oaspeti din camera dvs. poate varia din cand in cand. Cu toate acestea, exista cativa factori care au un efect asupra traficului si pozitiei dvs. pe pagina de lista.
Aveti o fotografie de profil aprobata si de inalta calitate. Puteti gasi ghidul detaliat pentru aceasta aici, pe pagina noastra Pagina Wiki
Asigurati-va ca aveti cel putin 6 imagini aprobate in galeria dvs. pentru vizitatorii gratuiti.
Verificati daca aveti un Apareance si Audiorating
Verificati daca aveti LiveJasmin Selection
. Daca nu, contactati Chat-ul nostru de asistenta pentru mai multe informatii.
Experimentati la ce ora din zi aveti cei mai multi vizitatori si fiti online cat mai mult timp.

Pentru a va asigura ca sistemul audio functioneaza perfect, puteti incerca urmatorii pasi:
Verificati cablurile, asigurati-va ca dispozitivul este conectat corect.

Verificati daca microfonul corect este selectat ca Dispozitiv audio in ecranul de conectare al JasminCam.
Asigurati-va ca sunetul audio este dezactivat dupa ce v-ati conectat prin JasminCam, facand clic pe butonul galben al microfonului de sub feed-ul camerei. Daca este aprins in verde, inseamna ca sistemul audio este activat.
Verificati setarile de sunet ale computerului dvs. Vedeti daca dispozitivul microfonului este activat si daca volumul acestuia este setat corect.

Pentru informatii suplimentare, vizitati paginile de depanare din cadrul paginii noastre JasminCam Wiki

Probleme legate de alimentarea lenta a camerei sau latime de banda redusa

Daca feed-ul camerei dvs. este lent, ar putea fi cauzat de o conexiune la internet instabila, un computer supraincarcat, un echipament invechit sau conditii de iluminare scazuta.

Pentru a rezolva astfel de probleme, va sfatuim sa va asigurati ca viteza calculatorului si a conexiunii dvs. corespund cerintelor JasminCam si ca incaperea dvs. este bine luminata.

Puteti incerca, de asemenea, sa inchideti alte aplicatii suplimentare care ruleaza in fundal si sa va asigurati ca doar JasminCam utilizeaza conexiunea dvs. la internet.

Puteti gasi mai multe informatii privind cerintele tehnice la urmatorul link: Ghid Wiki LiveJasmin.com

Cele mai multe camere web au un microfon incorporat; cu toate acestea, puteti cumpara, de asemenea, un dispozitiv de microfon separat, la un pret redus.

Dupa ce ati conectat dispozitivul, va trebui sa deschideti software-ul JasminCam si sa selectati microfonul in meniul de setari din ecranul de conectare, la rubrica Dispozitiv audio.

Dupa ce va conectati cu JasminCam, va puteti asigura ca dispozitivul dvs. nu este dezactivat, verificand butonul galben al microfonului de sub fluxul camerei. Daca este aprins in verde, inseamna ca sistemul dvs. audio este activat.

Pentru informatii suplimentare, vizitati paginile de depanare din cadrul paginii noastre JasminCam Wiki

Faptul ca nu se vede nicio imagine a camerei inseamna probabil ca exista o problema de detectare a camerei sau a imaginii pe care aceasta o transmite.

In primul rand, verificati daca cablul camerei este conectat la slotul corespunzator din computer.

De asemenea, verificati daca sunt instalate si driverele aferente. Acestia ar trebui fie sa se instaleze automat dupa ce conectati dispozitivul la computer, fie sa fie descarcati de pe site-ul web al producatorului.

Asigurati-va ca aparatul de fotografiat nu este utilizat de un alt software. Doar aplicatia JasminCam ar trebui sa aiba acces la ea, pentru a va asigura ca imaginea este transmisa corect.

Inainte de a intra online, selectati camera dvs. web in ecranul de logare al JasminCam, la rubrica Video Device (Dispozitiv video).
Pentru informatii suplimentare, vizitati paginile de depanare din cadrul JasminCam Wiki

Pentru a intra online, tot ce ai nevoie este o camera web de buna calitate, un computer si o conexiune la internet. Cu toate acestea, pentru o calitate perfecta a streaming-ului, este nevoie de echipamentul potrivit. Cu cat aveti o camera de calitate mai buna, un computer mai puternic si o conexiune mai rapida, cu atat mai buna va fi calitatea transmisiunii dvs.
Puteti gasi atat specificatiile minime necesare, cat si cele recomandate la urmatorul link: Ghid Wiki LiveJasmin.com