Suntem o echipa tanara, dinamica, profesionista, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu … STOP! Nu-i asa ca ai mai auzit asta de foarte multe ori? Si noi!
 De aceea vom incerca sa lasam cuvintele deoparte si sa demonstram cu fapte ce putem face. Cu toate acestea, inainte de a te decide sa ne suni, iti vom da cateva informatii utile:
– studioul nostru se afla in Bucuresti, in sectorul 2, la 5 minute de statia de metrou Iancului ;
– procentul pe care il oferim modelelor este de 50% ;
– colaborarea noastra va fi 100% legala, asta inseamna ca toate incasarile tale vor fi impozitate lunar ;
– programul de munca va fi de minim 8 ore, 5 zile pe saptamana, vorbim de timp petrecut online ;
– NU oferim bonusuri de angajare, televizoare, electrocasnice, masini, excursii de lux, etc… iti oferim in schimb un job 100 % legal, foarte bine platit, intr-un cadru intim si amenajat intr-un stil modern (vezi galerie)
Vei beneficia de asemenea de asistenta noastra tehnica, de aparatura de ultima generatie si nu in ultimul rand de tot trainingul necesar si de toata sustinerea noastra pe tot parcursul colaborarii tale cu noi.

beneficii-model-studio-videochat-bucuresti-legalAlte beneficii daca vei colabora cu DELUXE STUDIO :

  • atmosfera relaxata din colectiv;
  • expunere pe site-urile cu cel mai mare trafic;
  • sedinte foto frecvente;
  • posibilitatea de a lucra de acasa (dupa ce in prealabil ai lucrat la studio cel putin 1 luna);
  • posibilitatea de a lua un credit de nevoi personale/prima CASA/ leasing, datorita contractului;
  • legalitate;
  • confidentialitate;

Parerile modelelor DELUXE STUDIO

Nu ne place sa mintim. Parerile de mai jos sunt reale, primite direct de la modelele care colaborareaza cu noi de cel putin 6 luni.
“Am lucrat la mai multe studiouri de videochat, in trecut. Am avut si surprize placute dar si unele mai putin placute. Am zis sa incerc sa lucrez si aici, la DELUXE. Iata ca au trecut 2 ani si inca sunt aici. Asta spune multe. Ce am discutat la angajare, s-a respectat intocmai.”
Mihaela
Model Videochat
“Lucrez la DELUXE de 7 luni si sunt placut surprinsa de colectivul in care am intrat si care m-a primit cu bratele deschise. Castigurile inregistrate imi permit sa imi implinesc multe dorinte.”
Alina
Model Videochat
“Fiecare tura petrecuta aici ma determina sa cred ca am facut alegerea corecta. Faptul ca nu mi s-au propus lucruri incredibile mi s-a parut extraordinar, intrucat, in trecut, am mai patit-o. Am facut o perioada videochat de acasa dar nu se compara cu munca intr-un studio unde o multime de oameni sunt acolo sa te ajute cu orice.”
Alexia
Model Videochat
Oferim permanent training si consiliere modelelor noastre.

Vino si tu in echipa noastra!
0759 451 365