Bongacams.com este probabil site-ul de videochat cu cea mai mare ascendenta din ultimii ani si ocupa un loc important intre site-urile de videochat la nivel mondial.

bongacams-metode-de-plata-bongacams

Acesta a devenit unul dintre liderii industriei de videochat avand o multime de caracteristici interesante si inovative pe care le vom prezenta in randurile urmatoare.

Modelele de videochat care lucreaza pe Bongacams.com beneficiaza de un trafic destul de mare si de calitate, acesta venind din toate partile globului, atat din Europa, cat si din SUA.

Bongacams.com accepta modele de sex feminin si masculin, persoane transgender, cupluri dar si grupuri

Acest site de tip freemium ofera posibilitatea modelelor de videochat sa castige bani din TIPS-URI si din sesiunile de tip PRIVATE CHAT. Nu in ultimul rand se pot castiga sume importante de bani din vanzarea de content premium, respectiv poze si clipuri video.

De ce ai nevoie pentru a-ti incepe cariera de model videochat pe Bongacams?

In primul rand, pentru a incepe colaborarea ca model de videochat pe Bongacams.com vei avea nevoie de un computer performant. Cei de la Bongacams.com recomanda ca sistem de operare Windows mentionand ca BongaCams nu functioneaza pe MAC.

Alte lucruri de care vei avea nevoie : o camera web HD (vezi articolul nostru legat despre cum sa alegi camera web) si internet de mare viteza.

Nu in ultimul rand, vei avea nevoie de o camera special amenajata de unde sa intri online pe bonga cams, de preferat ar fi un dormitor separat, decorat special pentru videochat, in cazul in care faci videochat de acasa. Cu cat decorul este mai primitor dar totodata luxos cu atat cresc sansele sa ai priza la public.

Cati bani poti castiga ca model de videochat pe BongaCams.com ?

bongacams-model-de-videochat-cati-bani-castigi-pe-bongacams

La fel ca celelalte site-uri de videochat freemium, Bongacams plateste modelele in tokens. 1 token valoreaza intre 4 si 5 centi. Modelele de videochat incepatoare de pe site primesc 4 centi per token, dar urmand niste pasi simpli pot castiga 5 centi per token.

Pentru a castiga procentul maxim trebuie sa incarci cel putin 3 poze la profilul de model, sa completezi sectiunea “Despre mine”, sa specifici programul si “lista de dorinte”, sa incarci cel putin un clip video, sa schimbi background-ul profilului de pe BongaCams, sa setezi un font unic si nu in ultimul rand sa completezi sectiunea de “Ce fac in fata camerei web” .

Metode de plata pe Bongacams.com sau cum esti platita pe BongaCams.com

bongacams-ach-paxum-transfer-bancar-check

Daca te intrebi cum esti platita pe Bongacams.com, iata cele 4 modalitati de plata pe BongaCams.com:
• Check
• ACH
Paxum
• Transfer bancar

Unul din marile avantaje in a lucra pe acest site de videochat este protectia impotriva chargeback-urilor. Industria videochatului intampina destul de des aceasta problema. Un chargeback este atunci cand un anumit membru care a petrecut un anumit timp in sesiunea privata cu unul din modele solicita restituirea sumei cheltuite. In aceste situatii unele site-uri de videochat retrag sumele respective din incasarile modelului insa BongaCams ofera aceasta protectie, modelul nefiind afectat.

BongaCams este in primul rand un site de camming, de videochat. Exista mai multe tipuri de chat. Bineinteles, exista si alte metode de a face bani in afara de tips-uri.

Avem urmatoarele tipuri de chat :
FREE CHAT : acest tip de chat este folosit pe site-urile freemium pentru a oferi sansa modelelor sa interactioneze cu membri, sa tina show-uri live unde pot incasa TIPS-URI si nu in ultimul rand, sa atraga membrii respectivi in sesiunile PRIVATE, unde castigurile sunt destul de mari

PRIVATE SHOW – acest tip de chat este taxat pe minut. Ce se intampla in sesiunile de tip PRIVATE este de obicei negociat inainte de inceperea acestuia. Este important de mentionat ca si in sesiunile PRIVATE modelele pot primi si TIPS-URI, in tokens.

FULL PRIVATE SHOW – acest tip de PRIVATE functioneaza la fel ca celelalte private-uri, dar nu pot participa membrii de tip “SPY”

SPY SHOWS – membrii pot spiona sesiunile de PRIVATE SHOW, dar nu si sesiunile de FULL PRIVATE SHOW. Acest lucru oferta posibilitatea modelelor sa incaseze venituri suplimentare

Cum mai poti castiga bani pe BongaCams.com ?

bongacams-vinde-clipuri-video-videochat-castiga-mai-multi-bani

Poti vinde clipuri video pe pagina de profil BongaCams.com

Modelele de videochat de pe BongaCams.com pot incasa bani din vanzarea de clipuri direct de pe pagina de profil. Este o metoda foarte eficienta pentru rotunjirea veniturilor, mai ales ca acest lucru se poate intampla si cand esti offline.

Nu trebuie decat sa incarci clipurile video, sa setezi un pret si acestea vor fi incarcate pe pagina ta de model BongaCams.com

Retelele sociale si BongaCams.com

Aditional, modelele pot aduce trafic spre camerele lor oferind accesul catre retelele de socializare. Pur si simplu selectezi retelele sociale la care doriti sa vindeti accesul si setati valoarea jetonului. Sumele pentru retelele sociale si simbolurile vor fi afisate pe pagina de profil si pe pagina camerei de chat. Pictogramele vor fi, de asemenea, afisate pe pagina de pornire si pe etichetarea paginilor. Retelele sociale acceptate pe Bonga Cams sunt: Twitter, Snapchat, Instagram si Tik Tok.

Conectarea cu Lovense pe BongaCams.com

Modelele de videochat de pe BongaCams au posibilitatea de a conecta jucaria sexuala LOVENSE prin sincronizarea acesteia cu platforma Bonga Cams. Acest lucru se face prin urmarea unor pasi simpli. Odata conectata, membri vor putea oferi TIPSURI pentru a putea controla dispozitivul.

Cum sa castigi bani din “Fake Private” si “Spy show”

Daca un model de videochat sta pe mai multe site-uri simultan acesta are posibilitatea sa intre in “Fake Private” atunci cand va avea o sesiune privata pe unul din celelalte site-uri de videochat.

In timp ce modelul face spectacolul privat pe celalalt site de videochat, membrii de pe BongaCams pot sa spioneze „Fake Private” difuzat pe site-ul lor. Modelul obtine venituri suplimentare din spionarea spectacolului, chiar daca privatul nu are loc nici macar tehnic pe acel site.

Exista si alte site-uri de videochat care accepta aceasta functie. Folosirea camerei in functia de “Fake private” este o modalitate eficienta de a creste rata pe minut a show-urilor private si de a avea incasari mai mari.

Retine insa, daca deschizi prea multe site-uri, acest lucru va cauza eventuale probleme, fie de concentrare, fie de internet sau de performanta a pc-ului. Asigura-te ca detii pachetul cu cea mai mare viteza la internet si ca ai un calculator performant.

Posibilitatea de a bloca pe BongaCams un oras, o regiune sau o tara

Bongacams se lauda cu unul din cele mai bune sisteme de blocare regionale din industria videochat-ului din SUA. Puteti bloca anumite orase individual sau poti sa blochezi tari.

Modelele internationale pot bloca anumite tari. Blocarea regionala este disponibila insa doar in anumite tari. Daca o regiune poate fi blocata, va aparea la completarea automata in timpul tastarii.

Servicii DMCA pe BongaCams de nivel mondial

BongaCams se lauda ca ofera servicii DMCA de clasa mondiala. In timp ce alte site-uri de camming trimit numai notificari de eliminare DMCA catre site-urile care incalca drepturile, BongaCams actioneaza putin mai drastic. Acestia monitorireaza continutul furat de pe Google si vor lua masuri si impotriva acestor site-uri de piraterie. Acest lucru reduce riscul de a gasi materiale video din show-urile voastre pe internet.

BongaCams accepta conturi de studio de videochat

BongaCams accepta, de asemenea, conturi de studio de videochat. Studiourile de videochat sunt platite direct pentru castigurile modelelor si platesc modelele in consecinta. Se asteapta ca studiourile de videochat sa ofere servicii precum promovare, asistenta tehnica si training pentru modelele de videochat inregistrate pe BongaCams.com.

Daca esti pregatita sa incepi sa lucrezi pe BongaCams putem sa iti spunem ca inregistrarea este destul de rapida si usoara. Bineinteles, varsta minima este de 18 ani si vei avea nevoie si de un act de identitate .

BongaCams este unul din liderii industriei de videochat si ofera oportunitati reale de a castiga sume importante de bani.

Studio DeLuxe te poate ajuta sa castigi sume importante de bani iar totul incepe prin a ne contacta la telefon 0759 451 365 sau prin email pe office@studiodeluxe.ro

Stabilim de comun acord un interviu de angajare la studioul nostru de videochat iar viitorul tau va arata din ce in ce mai bine! Te asteptam!