Prima pagină » Xmodels.com – Intrebari si Raspunsuri despre Xmodels.com

Xmodels.com – Intrebari si Raspunsuri despre Xmodels.com

Conturile pot fi sterse in orice moment, dar nu este posibil sa va stergeti singura contul.

Daca doriti ca contul dvs. sa fie sters, atunci va rugam sa trimiteti un e-mail la info@xmodels.ch cu numele dvs. de utilizator si cererea de stergere a contului dvs. Echipa noastra va va sterge apoi contul in termen de 24 de ore (in zilele lucratoare).

Pe Xmodels puteti alege, de asemenea, sa lucrati ca un cuplu.

Pentru a lucra in cuplu, cel putin unul dintre voi trebuie sa aiba un cont xmodels valabil. Dupa ce ati finalizat toti cei 5 pasi ai inregistrarii, atunci va puteti inregistra partenerul ca participant.

Este posibil ca 2 conturi xmodels sa lucreze impreuna. In acest caz, xmodelul care va folosi contul sau pentru a merge online trebuie sa il indice pe celalalt xmodel ca participant. Daca veti lucra doar in cuplu, atunci va sfatuim sa inregistrati 1 cont si sa adaugati participantii ulterior. Numai daca veti lucra si singuri, poate fi util sa inregistrati un cont pentru fiecare persoana in parte.

Xmodels are cateva sisteme de bonusuri grozave care va permit sa castigati si mai multi bani!

Daca cunosti pe cineva care ar dori sa lucreze ca model webcam, prezinta-i Xmodels si lasa-l sa se inregistreze prin intermediul URL-ului tau personal. Veti primi apoi un bonus pentru minutele pe care acest model le genereaza!

Puteti alege 2 tipuri de bonus:

Primiti 10% comision pe minutele pe care le genereaza modelul recomandat pe parcursul a 12 luni *.
Obtineti 5% comision pe minutele generate de modelul recomandat pe VIATA!*.
* Veti primi bonusul de recomandare pentru o anumita perioada doar daca ati castigat cel putin 250 de credite in ultimele 2 perioade de plata.

Trebuie sa alegeti tipul de bonus pe care doriti sa il primiti INAINTE de a recomanda noul model. Puteti alege tipul de bonus prin „castigurile mele” => „recomandari de modele” => „tip bonus”

Cum pot recomanda un model pe Xmodels.com?

Pentru a primi acest bonus de recomandare, noul model trebuie sa foloseasca URL-ul personal de recomandare al dvs. pentru a-si inregistra contul. Acest URL personal este http://www.xmodels.com/c-number (de exemplu http://www.xmodels.com/c26372).

Puteti gasi URL-ul personal de recomandare prin „castigurile mele” => „recomandari de modele” => „tip bonus”

Platile se fac de doua ori pe luna, pe 5 si 20 ale fiecarei luni:

Perioada de la 1 la 15 va fi platita pe data de 20 a aceleiasi luni.
Perioada de la 16 pana la sfarsitul lunii va fi platita pe data de 5 a lunii urmatoare.

Exista 3 modalitati posibile de a primi banii de la Xmodels.com:

Transfer bancar in contul tau bancar personal
Plati zilnice prin Paxum
Plati zilnice prin Epayservices
Pentru plata prin transfer bancar aveti nevoie de un cont bancar personal care poate accepta transferuri in euro/dolari.
Desi folosim transferuri bancare SEPA, va sfatuim sa intrebati banca dvs. cat va costa sa primiti euro dintr-un cont bancar european, deoarece unele banci pot percepe costuri suplimentare.

Nu acceptam plati prin Western Union, Paypal, cec, …

Va platim un procent fix din primul minut in care castigati bani pe platforma noastra.

Va platim 45% din cheltuielile nete ale unui vizitator.

Credem pe deplin in puterea unui chat gratuit de a convinge un vizitator sa inceapa un chat privat cu plata lunga sau chiar un chat VIP cu dumneavoastra. Desigur, acceptam, de asemenea, ca nu toate modelele sunt dispuse sa faca acest lucru, astfel incat, in cazul in care decideti sa nu oferiti chat-uri gratuite, tariful de baza va fi redus cu 5%.

Dupa cum puteti vedea, sistemul nostru urmareste plati mari printr-o abordare simpla si usoara.
Singura exceptie pe care a trebuit sa o adaugam este tariful de baza pe care il oferim in Olanda. O tara in care, din punct de vedere istoric, locuiesc o mare parte dintre vizitatorii nostri si unde toate site-urile de camere aplica un tarif de utilizator final mai mic decat in alte tari europene. Prin urmare, vom aplica un tarif de baza de 35%.

Cati bani voi primi de pe Xmodels.com?

Procentele de plata se aplica la suma pe care un vizitator o cheltuieste cu dumneavoastra. Pentru a calcula acest lucru, luam media diferitelor pachete de credit pe care le oferim acestora si eliminam costurile precum TVA, procesarea platilor, riscurile de contracarare, …

Acest lucru ne da pretul mediu net al vizitatorului (AVNP), pe care il vom calcula in mod regulat pentru a reflecta evolutiile preturilor.

Cu aceste plati noi, mai mari, suntem siguri ca veti putea oferi vizitatorilor un spectacol de neuitat si ii veti face sa devina vizitatori foarte obisnuiti ai platformei noastre !

Inregistrati-va ca model pe Xmodels.com

Oricine are peste 18 ani (sau peste varsta majoratului in tara dumneavoastra) se poate inregistra cu usurinta ca model! Pentru a deveni model, aveti nevoie doar de un computer cu o conexiune rapida la internet, o camera web si un cont bancar personal pentru a primi banii. Platforma Xmodels functioneaza pe Adobe Flash Player, acest software este gratuit si este instalat pe majoritatea computerelor.

Toata lumea se poate inregistra, nu conteaza cum arati, ce sex ai sau cati ani ai, vizitatorilor nostri le place o gama larga de modele! Toti cei carora le place sa tachineze, sa flirteze si sa seduca sunt bineveniti.

Lucrul pe Xmodels este 100% gratuit, nu percepem niciun cost pentru inregistrarea unui cont si nu exista costuri ascunse. Daca lucrezi pe Xmodels castigi doar bani, asa ca de ce sa astepti sa te inregistrezi?

Sa lucrezi pe Xmodels are multe avantaje:

Este 100% gratuit, castigati doar bani!
Poti alege cand si cat timp lucrezi, platforma noastra este online 24/24, 7/7.
Platim de doua ori pe luna.
Dupa ce te-ai inregistrat, ai acces la contul personal, unde iti poti gestiona profilul si fotografiile pentru vizitatori, poti vedea statistici detaliate despre minutele castigate si multe alte optiuni!
Puteti alege tariful pentru conversatiile private, de pana la sase ori mai mare decat tariful normal!

Inregistrati-va ca studio pe Xmodels.com

Oferim conturi de studio pentru persoanele/organizatiile care au modele pe care le sustin (cu calculatoare, internet rapid, cunostinte, …) in schimbul unei parti din onorariul lor. Cu un cont de studio va puteti gestiona modelele care lucreaza pe platforma noastra, avand un cont centralizat si detalii despre castigurile pe model.

Pentru a inregistra un cont de studio, trebuie sa detineti o companie inregistrata oficial, cu un numar oficial de TVA (in UE). De asemenea, solicitam un cont bancar pe numele companiei. Aceste conditii sunt obligatorii pentru a va putea inregistra ca studio.

Inregistrarea unui studio la Xmodels are multe avantaje:

Nu se vor percepe costuri de pornire sau comisioane, ci doar castigi bani!
Tu decizi procentul pe care il vei deduce din onorariul webcammerului care va fi platit.
Aveti o interfata clara de gestionare a modelelor.
O prezentare detaliata a minutelor pe care le-au facut modelele dvs.
Nu trebuie sa instalati niciun software suplimentar!
Confidentialitate
Protectia datelor personale
In timpul inregistrarii va trebui sa ne furnizati informatii personale:

Adresa dvs. de e-mail
Numele, adresa si numarul de telefon
O copie a actului de identitate
Inregistrarea unui ID video in care sa va putem vedea clar fata si ID-ul.
Toate aceste informatii vor fi tratate ca strict confidentiale!

Doar administratia Xmodels poate vedea aceste informatii. Nu vom transmite niciodata detalii personale vizitatorilor!

In calitate de model, puteti alege, de asemenea, sa lucrati in mod anonim, purtand o masca sau nu va aratati fata vizitatorilor. Acest lucru nu este o problema pentru noi.

Politica de confidentialitate

Blocul de tara/raion
Xmodels ofera mai multe optiuni pentru a garanta o protectie maxima a vietii dvs. private.
Puteti bloca vizitatorii din mai multe tari
Puteti bloca vizitatorii pe o anumita raza in jurul adresei dvs.
Puteti ascunde tara dvs. pentru vizitatori
Plati si statistici
Plata pe procente, castigati pana la 45%!

Xmodels va ofera o platforma pentru a face spectacole de webcamsex in direct pentru vizitatorii dumneavoastra.

Pe platforma noastra exista 3 tipuri de chat:
Freechat: In freechat vizitatorii pot intra gratuit si pot incepe sa discute cu tine pentru o perioada limitata de timp. Prin tachinarea vizitatorului trebuie sa il convingi sa inceapa un chat platitor cu tine. Nu ar trebui sa faceti show-uri dure in freechat, ci folositi acest timp pentru a-l convinge pe vizitator ca meritati sa platiti.
Chat privat: Acest chat este un chat cu plata, castigati bani pe minut in care aveti un vizitator in acest chat. Puteti avea mai mult de un vizitator de chat privat in acelasi timp. Daca aveti 3 vizitatori in acelasi minut, atunci castigati 3 minute in 1 minut. Chat-ul privat este o modalitate buna de a castiga multe minute intr-un timp scurt si de a distra mai multi vizitatori.
Chat VIP: Daca un vizitator doreste atentia dumneavoastra doar pentru el, atunci va poate invita la un chat VIP. Un chat VIP este un chat in care vorbiti doar cu un singur vizitator. Vizitatorul trebuie sa plateasca un pret mai mare pe minut daca doreste sa inceapa un chat VIP cu dumneavoastra.

Xmodels este platforma de videochat live numarul 1 in Europa!

Suntem activi in toate tarile europene si in majoritatea celorlalte tari din afara Europei. Site-urile noastre sunt disponibile in peste 15 limbi majore, astfel incat atragem vizitatori din intreaga lume. Platforma noastra ofera diferite categorii: femei, barbati, cupluri si transsexuali. Varietatea modelelor de camere web si calitatea inalta a serviciilor noastre contribuie la faptul ca avem cei mai multi vizitatori din domeniul camerelor web live. De-a lungul anilor, am construit o retea masiva de promovare si lucram cu site-uri partenere de mare succes (de exemplu, www.Xcams.com, www.Webcamsex.nl, www.Cambabes.be, Camcandy.com si multe altele!). Pana in prezent, am inregistrat deja peste 25 000 de modele webcam! Dar suntem mereu deschisi pentru mai multe modele…

Xmodels face parte din reteaua DNX, cu sediul in Luxemburg.

Inca de la inceput, Xmodels a investit multa tehnologie si resurse in platforma sa de webcam pentru adulti. Astazi, Xmodels beneficiaza de pozitia sa de pionierat si de know-how si ofera clientilor sai cea mai avansata tehnologie, cele mai mari plati pentru modelele sale de videochat si cele mai bune servicii in general. Putem spune cu mandrie ca detinem cea mai mare platforma de webcam pentru adulti din Europa.