Chaturbate.com ofera, in prezent, 4 metode de plata, pe care ti le prezentam mai jos.

Suma minima este de 50$. Daca nu aduni suma aceasta intr-o perioada de plata, suma se va reporta la urmatoarea perioada pana cand se atinge nivelul minim, de 50$.

metode-de-plata-chaturbate
Perioadele de plata pe Chaturbate.com sunt 1-15 ale lunii si 16-31 ale lunii.

Castigurile realizate in perioada 1-15 ale oricarei luni vor fi trimise in cadrul primei perioade ale lunii. Plata se face in termen de 7 zile, asadar vei primi banii, cel putin teoretic, pana pe data de 22 ale lunii respective.
Daca ai optat pentru plata prin Paxum, plata se face pana pe 22 ale lunii.
Castigurile inregistrate in a doua perioada, 16-31 ale lunii, vor fi trimise in a doua perioada a lunii. Durata este tot de 7 zile. In teorie primesti banii pana pe data de 7 a lunii urmatoare. Depinde de metoda de plata aleasa.

Modalitati de plata Chaturbate.com

1- Check by Mail

Daca doresti sa primesti plata prin cec trimis prin posta, Mail check este una dintre metodele de plata ideale, disponibila pe chaturbate.com. Acest lucru este disponibil numai modelelor care locuiesc si isi desfasoara activitatea in Statele Unite ale Americii.

2- Direct deposit

La fel ca si Mail Check, Direct Deposit este disponibil exclusiv persoanelor care locuiesc in SUA. Partea buna este ca nu percepe comision.

3-Wire Transfer

Wire Transfer reprezinta plata direct in contul tau bancar si presupune sa platesti un comision de 45$. Nu este o suma mare, nu?

4-Paxum

Similar lui Revolut, Paxum este un portofel electronic care, dupa ce iti faci cont si furnizezi toate datele necesare, iti elibereaza un card pe care il poti folosi, se pare, la orice ATM. Comisionul de procesare este de 0.50$. Sincer, nu ni se pare la fel de sigur ca plata direct intr-un cont bancar dar decizia iti apartine.

Nota: modelele angajate la noi nu activeaza pe chaturbate.com. Este posibil ca metodele de plata de pe chaturbate.com sa se fi modificat intre timp. Daca observi o inexactitate in cele prezentate, lasa un comentariu. Iti multumim!