LiveJasmin.com este un site de videochat celebru, de care ai auzit cu siguranta. Stii deja ca este un website destinat adultilor care pune accentul pe sesiuni live si servicii conexe, prezentand prin intermediul modelelor de videochat care lucreaza pe livejasmin.com elemente ca nuditate, clasicul striptease si pana la discutii vulgare sau chiar elemente explicite. Modelele sunt predominant femei dar sunt prezenti pe site si barbati, cupluri sau transsexuali.

LiveJasmin.com a fost fondat in 2001, deci in urma cu 20 de ani si a reusit sa ocupe un loc fruntas intre site-urile de videochat rapid. Este unul dintre cele mai mari site-uri de videochat, avandu-i ca si competitie pe chaturbate.com (de origine din America), bongacams.com din Europa si altii.

despre-livejasmin-com-10-lucruri-nestiute

La inceputuri livejasmin.com a activat pe domeniul jasmin.hu, fiind destinat publicului maghiar.

In cele ce urmeaza iti vom prezenta 10 lucruri despre livejasmin.com pe care, cel mai probabil, nu le stiai :

  • In anul 2003 website-ul a cunoscut o crestere accelerata care l-a propulsat in topul preferintelor modelelor de videochat
  • In anul 2012, celebrul artist de hip-hop american Flo Rida a dedicat o melodie ca si tribut lui livejasmin.com numita Hey Jasmin.
  • In 2014 LiveJasmin a devenit producator, realizand un numar decent de reclame TV.
  • Ai auzit probabil de notiunea Studio Certificat Jasmin sau Certificare LiveJasmin, respectiv Jasmin Certified. Ei bine aceasta a fost lansata in anul 2016, se pare, pentru a beneficia de continut exclusiv. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, modelele unui studio Certificat LiveJasmin lucreaza exclusiv pe livejasmin.com, putand fi gasite numai pe acest site de videochat.
  • In anul 2020 LiveJasmin.com a facut o serie de schimbari precum:

a. A schimbat sistemul de procente pentru incasari

b. A modificat perioada la 14 zile

c. Ofera bonus pentru modelele noi care lucreaza minim 100 de ore pe saptamana pe livejasmin.com

d. A modificat sistemul de asa-numite Awards (Bonusuri sau Premii), rasplatind doar modelele care demonstreaza implicare.

e. Exista o sectiune pentru modelele noi

Este clar ca livejasmin.com doreste sa aiba cat mai multi membri si cat mai multe modele care figureaza pe site. Totodata, prin regulile stricte, pare ca se doreste o filtrare automata pentru modele, axandu-se in special pe modelele care acorda o atentie deosebita site-ului livejasmin.com prin numarul de ore lucrate si pe ratingurile primite.