Adent a lansat cu ceva timp in urma xReels, noua clona a aplicatiei de clipuri scurte TikTok conceputa pentru videoclipuri pentru adulti.

xreels-studio-videochat-bucuresti

Ne-am gandit ca poate te-ar interesa cateva detalii despre xReels.

Aplicatiile de partajare a videoclipurilor scurte sunt la moda in prezent, acesta fiind exact motivul pentru care Adent.io, creatorii xCams si xFans, au lansat xReels. xReels este o tehnologie inovatoare care permite webmasterilor obisnuiti, fara abilitati de creare de software, sa aiba propria lor aplicatie de partajare a videoclipurilor scurte, bazata pe web, fara a fi nevoie de cunostinte vaste de codificare.

Este suficient sa achizitionati software-ul si gazduirea si sa editati codul in functie de necesitati, pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra specifice. Scriptul este in intregime la cheie si poate fi adaptat cu usurinta pentru a se potrivi cu marca dvs.

Cum pot profita de xReels in calitate de webmaster?

Castigati bani din reclame – Puteti utiliza xReels cu programe de publicitate si puteti obtine profit din reclamele care ruleaza intre videoclipuri.

Integrare cu retelele de afiliere – Puteti utiliza xReels pentru a promova diverse retele la care sunteti afiliat si profitati de pe urma imbinarilor din aplicatia xReels.

Atrageti trafic web – Utilizati xReels pentru a atrage trafic web organic bazat pe algoritmi catre alte site-uri si retele ale dumneavoastra.

Cu ce caracteristici vine xReels?

Autentificare si inscrieri sociale – Utilizatorii se pot autentifica cu conturile lor de Facebook, Google sau Twitter.

De asemenea, se pot inscrie pentru propriul cont organic bazat pe site web.

Urmariri, aprecieri si comentarii – Utilizatorii pot interactiona cu postarile din cadrul site-ului dvs. web creat cu xReels.

Notificari push – In functie de faptul daca decideti sa utilizati experienta lor de tip aplicatie bazata pe web pentru continut pentru adulti sau daca optati pentru versiunea lor din magazinul de aplicatii (care nu este potrivita pentru adulti), puteti utiliza notificari push.

Inregistrare si editare in direct – Inregistrati direct din aplicatie si editati, de asemenea, in cadrul aplicatiei, nu necesita nicio tehnologie externa pentru a posta pe site-ul dvs. bazat pe xReels.

Filtre in timp real – utilizati functii distractive si interesante chiar in cadrul aplicatiei.

Watermark automat – permiteti utilizatorilor sa partajeze videoclipuri de pe site-ul dvs. web care au watermark cu site-ul dvs. web pentru a ajuta la atragerea traficului catre acesta.

Care sunt caracteristicile de administrare ale xReels?

Gestionarea utilizatorilor – adaugati utilizatori noi, stergeti utilizatori si adaugati videoclipuri in numele utilizatorilor.

Gestionarea videoclipurilor – adaugati, stergeti, gestionati categorii sau vizualizati videoclipuri din backend-ul de administrare.

Gestionarea continutului – adaugati sau gestionati noi pagini web.

Gestionarea muzicii – adaugati sau stergeti muzica pe platforma, gestionati muzica de fundal pentru videoclipuri.