fbpx

XLove.com – Intrebari si Raspunsuri

Intri pe sectiunea Online Performers si poti cauta modelul dorit utilizand filtrele de Categorii, Limba, Tip Chat, prin functia de cautare, etc. Modelele iti pot raspunde fie in scris, prin mesaj text, fie prin voce, daca functia Audio este activata pe partea modelului.

Pentru o experienta mai buna atat pentru tine cat si pentru membri XLove.com, ai nevoie de :

  • un calculator bun cu un procesor dual core de minimum 2Ghz sau mai mult, cu o memorie RAM de 2GB sau mai mult,
   Windows XP, Vista, Windows 7 / 8 / 10, Mac OS
  • o conexiune la internet de mare viteza ADSL sau prin cablu,
  • o camera video sau o camera web,
  • un microfon,
  • sistem de lumini

Daca folositi portofelul nostru electronic, atunci cand trimiteti plata catre modele, 5% din suma este retinuta in rezerva in caz de neplata din partea clientilor dumneavoastra. Acesti 5% vor fi trimisi exact 6 luni mai tarziu, cand suntem siguri ca clientii dvs. au platit.

Nu! Trecerea prin Flash Communication Server va permite sa distribuiti semnalul dvs. video catre sute de membri simultan, fara a provoca nicio reducere a vitezei.

Da, este in regula, atata timp cat nu sunteti foarte insistent cu aceste cereri.

In primul rand, trebuie sa filtrati lista de modele online in functie de “Iubiri” din meniul “Sortare dupa” si nu uitati ca sunt luate in considerare iubirile din ultima ora de activitate, NU NUMARUL GLOBAL. In acest fel ne asiguram ca fiecare model (nou sau vechi) are o sansa corecta de a aparea in top.

Fii activa, vizitatorii iubesc modelele de videochat sociabile, dispuse sa ii tachineze, modelele care sunt sexy, obraznice, amuzante, care se bucura de activitatea lor si care ii fac si pe altii sa se bucure de vizionare.

Poti fi cat de creativa vrei, poti incerca sa implici clientii in jocuri de genul “Iti arat sanii mei superbi pentru 10 credite in bonus”, poti incerca sa zambesti des, sa fii mai activa in chat-ul gratuit, sa tachinezi mai mult, sa iti schimbi tinuta pentru un bonus, sa dansezi, sa iti arati jucariile sexuale si asa mai departe.

Cu toate acestea, ceea ce faci pentru bonus este exclusiv la discretia ta, daca vreun client nu discuta cu tine mai intai si iti trimite niste bonus, iar dupa aceea vrea sa-ti vada sanii, decizia de a accepta sau de a refuza este la latitudinea ta, atata timp cat nu s-a discutat nimic cu tine in avans.

Bine ai venit la Studio DeLuxe! Te asteptam in echipa noastra!
ANGAJAM! Contacteaza-ne la 0759 451 365 sau pe email office@studiodeluxe.ro
Te asteptam!
Postari recente
Intrebari recente
Open chat