Cum sa incepi ca model de videochat pe FreeWebcams.com / CamCity

freewebcams-camcity-studio-videochat-bucuresti

Toate genurile sunt binevenite si oricine are peste 18 ani poate face bani ca model de videochat.
Lucrati de acasa sau de la un studio de videochat, lucrati doar orele pe care le doriti si realizati doar tipul de show-uri pe care doriti sa le realizati.

Iata tot ce trebuie sa stiti despre cum sa incepeti pe FreeWebcams.com.

Informatii rapide:

Servicii: Camming (Videochat)
Genuri: Sex: Femei, Barbati, Transgender, Cupluri
Procentul de modele: 50%
Plata minima: $100
Optiuni de incasare: Cec, ACH, Wire, Paxum
Frecventa platilor: Saptamanal
Cam2Cam: Da
Blocaj regional: Da
Program de afiliere: Da
Conturi de studio: Da

Ce este necesar pentru a incepe pe FreeWebCams

Singura cerinta majora pentru a incepe este ca trebuie sa aveti 18 ani sau mai mult. Va trebui sa furnizati o copie digitala a actului de identitate digital atunci cand va inregistrati pe site. Acest lucru este doar in scopul verificarii varstei si este ceva ce toate site-urile vor cere. Toate genurile sunt binevenite si oricine are peste 18 ani se poate alatura retelei. Exista, de asemenea, cerinte de echipament, inclusiv un computer, internet de mare viteza, o camera web si un loc pentru a juca.

Informatii privind plata pe FreeWebCams: Optiunea de retragere, sume minime si programul

FreeWebcams / CamCity plateste modelele saptamanal. Pentru modelele calificate, sunt disponibile plati zilnice (plata la zi). Plata minima este de 100$.

Iata care sunt metodele de plata pe FreeWebcams acceptate:

Cec
ACH / Transfer bancar
Paxum
Transfer bancar

Faceti bani din spectacolele live de webcam

Modelele de pe FreeWebcams.com fac bani din spectacolele live cu webcam. Fiecare jeton costa un membru 0,10 dolari fiecare, iar modelele castiga 50% din aceasta suma sau 5 centi pe jeton. FreeWebcams suporta Cam2Cam. Sunt disponibile patru tipuri de show-uri:

Free Chat
Chat doar pentru membri
Chat semi-privat
Show-uri tematice Hardcore

Blocaj regional: Blocati orase, state si tari pe FreeWebcams.com

FreeWebcams.com / CamCity accepta blocarea regionala. Este posibil sa blochezi tari intregi, state (pentru Statele Unite) si chiar orase individuale! In afara blocarii regionale, modelele FreeWebcams.com pot bloca si utilizatori individuali.

Conturi de studio acceptate pe FreeWebcams.com

FreeWebcams.com accepta conturi de studio. Cu un cont de studio, puteti inregistra modele individuale in cadrul studioului. Studiourile iau un procent din veniturile generate de modelele din studio si, in schimb, se asteapta ca acestea sa ofere servicii. Aceste servicii pot varia de la consultanta pana la promovare.

Programul de afiliere FreeWebcams.com

FreeWebcams.com are, de asemenea, un program de afiliere, in cadrul caruia afiliatii pot promova toate site-urile din reteaua lor. FreeWebcamCash sustine un program PPL si PPS. Exista, de asemenea, un program de recomandare a modelelor, precum si un program de recomandare a webmasterilor (necesita aprobare). Instrumentele promotionale includ bannere si iframe.

Inscrieti-va pentru FreeWebcams / CamCity astazi! Vino in echipa noastra pentru a lucra legal! 0759 451 365 / office@studiodeluxe.ro

Sunteti gata sa incepeti ca model de webcam FreeWebcams / CamCity? Inscrieti-va astazi! Procesul de inregistrare este rapid si usor si poti incepe imediat! Toate genurile sunt binevenite (inclusiv cuplurile) si oricine peste 18 ani poate face bani performand pe webcam! Procesul de aprobare are loc, de obicei, in 24 de ore si, odata aprobat, va puteti configura profilul si puteti incepe sa performati.