Daca esti un model de videochat cu experienta stii deja ca din show-urile private se castiga cei mai multi bani din videochat. La fel, trebuie sa recunoastem, ca din videochat adult se castiga, de obicei, mai mult decat din videochatul non-adult.

Exista multe site-uri de videochat care permit atat Freechat cat si show-uri private. Creativitatea si personalitatea sunt atuuri pe care trebuie sa le folosesti in cazul amandurora dar, cand vorbim de freechat, trebuie sa spunem ca este un instrument prin care poti ajunge sa stabilesti o legatura cu cei care iti viziteaza profilul, care sa conduca in final la cat mai multe show-uri private, pe care il vom numi in continuare privat.

videochat-cum-castigi-mai-multi-bani-din-showuri-private

Ce poti face pentru a castiga mai multi bani din privat?

1. Dovedeste intai in freechat ca stapanesti foarte bine arta seductiei.

Arata-le ca esti un model cu un aspect fizic mereu ingrijit, ca esti atenta la conversatie si ca esti un model foarte implicat in activitatea sa. O prezenta placuta, vesela este ceea ce cauta majoritatea barbatilor pe site-urile de videochat asadar acorda mereu atentie acestor aspecte. Corpul tau, prin ceea ce numim limbajul corpului, exprima mai multe decat o poti face verbal, asa ca este bine sa ai o privire senzuala, atragatoare, sa ai gesturi feminine, care sa imbie barbatii sa doreasca mai mult. Nu trebuie sa arati totul in freechat, tachineaza si lasa-te purtata, aparent cel putin, intr-un joc de-a soarecele si pisica pentru ca cei care te privesc sa fie, la randul lor, atrasi in mrejele tale ca in final sa doreasca un privat cu tine. De aici vei castiga cei mai multi bani in videochat!

2. Nu crede orice iti spune un membru

Foarte multi membri ai unui site de videochat iti vor solicita sa faci in freechat unele activitati care tin mai mult de privat, sub pretextul ca, daca le vei fi pe plac, vor intra ulterior in privat cu tine. Nu se va intampla deoarece curiozitatea lor a fost deja satisfacuta. De asemenea, fiecare site de videochat are un set strict de reguli, pe care trebuie sa le cunosti in detaliu si pe care trebuie sa le respecti, altfel risti sa primesti sanctiuni care iti vor afecta activitatea pe viitor.

3. Fii mereu atenta la detalii!

Fiecare membru este unic si, cu timpul, vei incepe sa retii unii useri, mai ales pe cei seriosi, care au platit pentru privat. Noteaza-ti username-urile lor si detalii care au aparut in cadrul conversatiilor cu ei. Cand vor reveni pe profilul tau si tu le vei aminti unele lucruri discutate in trecut cu ei, se vor simti flatati si vor fi placut impresionati ca ai retinut acele lucruri. Astfel, ii vei determina sa revina in viitor si iti cresc si sansele sa intri in privat cu ei mai des.

Este important sa castigi fani noi dar este vital sa ii mentii activi si interesati pe cei deja existenti, deopotriva.

In videochat este nevoie de foarte multa disciplina pentru a elimina haosul si pentru a lasa loc progresului care, prin multa munca si implicare din partea ta, nu va intarzia sa apara.