Este important sa va protejati confidentialitatea. Tineti cont de aceste sfaturi importante:

Pentru confidentialitatea dvs., cel mai bine este sa alegeti nume de utilizator care nu sunt asociate cu niciunul dintre conturile dvs. personale sau cu numele dvs. real.

Aveti grija sa nu va dezvaluiti PII (informatii de identificare personala) pentru a reduce probabilitatea de a fi tinta doxxing-ului (dezvaluirea informatiilor dvs. personale). De asemenea, tineti cont de ceea ce afisati pe camera si daca ar putea fi legat de informatiile dvs. personale, cum ar fi etichete de expediere, hartii care zac prin jur, repere etc.

Va sfatuim cu tarie sa nu va dezvaluiti niciodata locatia sau informatii care ar putea fi folosite pentru a va afla locatia.
Pentru un plus de confidentialitate, este foarte recomandat sa blocati accesul la camera dvs. de acasa. Consultati acest articol despre cum sa blocati anumite regiuni. Desi blocarea regionala este un instrument util, va rugam sa retineti ca oamenii calatoresc si ca exista instrumente pentru a schimba adresa IP a cuiva, deci este posibil ca persoanele dintr-o zona blocata sa va vada transmisia si/sau contul.

Listele de dorinte Amazon, daca nu sunt configurate corect, pot afisa numele dvs. complet si orasul oricarei persoane care viziteaza lista de dorinte. Asigurati-va ca ati verificat URL-ul listei de dorinte publice inainte de a-l afisa in biografia dvs. In ceea ce priveste adresa de expediere a listei de dorinte, poate doriti sa luati in considerare utilizarea unei casute postale pentru a va proteja confidentialitatea.

Tags: chaturbate, chaturbate.com, model chaturbate, model de videochat chaturbate, model de videochat chaturbate.com, video chat, video chat chaturbate, videochat, videochat chaturbate, videochat chaturbate.com