Pentru ca noi sa va “Verificam varsta” contului dvs. pentru a putea primi jetoane (tokens):

1. Tu si orice alta persoana care va aparea pe camera ta trebuie sa completati un acord de interpret pentru contul tau.

2. Trimiteti o fotografie/scanare clara a unui act de identitate (ID) valabil emis de guvern pentru dvs. si pentru fiecare persoana care va participa pe camera dvs. Actele de identitate trebuie sa includa urmatoarele informatii:

Nume
Data de nastere
Data expirarii
Data eliberarii
Fotografie de identitate

Nota:

Este posibil sa fie necesar sa faceti fotografii atat pe fata, cat si pe spate.

In plus, trebuie sa prezentati o fotografie clara a dvs. si a fiecarei persoane participante care tineti in mana actul de identitate emis de guvern langa fata (fotografie de aproape, cu textul principal al actului de identitate lizibil). De asemenea, in cazul in care o persoana este in mod obisnuit foarte machiata sau costumata in timpul filmarilor, puteti furniza o fotografie suplimentara a acelei persoane ca atare (impreuna cu actul de identitate), ceea ce poate contribui la prevenirea unor viitoare probleme de identificare. Incarcati copii ale acestor fisiere aici.

Important:

Nu acceptam acte de identitate pe hartie sau scrise de mana, sau acte de identitate care au fost obstructionate (va rugam sa tineti actele de identitate de marginile superioare si inferioare). De asemenea, consultati sectiunea de mai jos privind alte probleme care pot duce la respingerea ID-urilor/fotogramelor.

Instructiuni suplimentare:

Daca ID-ul dvs. este pe cale sa expire, trebuie sa incarcati un nou ID inainte de data de expirare a acestuia pentru a evita sa aveti probleme cu contul dvs. Noi trimitem notificari ca ID-urile sunt pe cale sa expire.

Daca o fotografie de identitate a fost respinsa, trebuie sa incarcati o fotografie de identitate mai buna – nu incarcati aceeasi fotografie care a fost respinsa, deoarece acest lucru nu va face decat sa intarzie si mai mult aprobarea contului dumneavoastra. Problemele posibile cu un ID care pot duce la respingerea acestuia sunt:

ID-ul nu este focalizat (imagine neclara)
ID-ul este prea mic (fara fotografii in miniatura – cele mai mici litere ale ID-ului trebuie sa fie lizibile)
actul de identitate este ascuns (degetele sau alte obiecte care acopera actul de identitate – tineti actul de identitate de margine).
ID-ul este taiat (supradimensionat)
actul de identitate este in oglinda (fotografia unui act de identitate facuta intr-o oglinda nu poate fi citita)
ID-ul are un contrast scazut (reflexia blitului sau iluminarea slaba face ca ID-ul/persoana sa fie greu de vazut)
ID-ul este o imagine rotita (asigurati-va ca imaginea este verticala).

Va rugam sa retineti ca, daca altcineva doreste sa apara pe camera dvs., trebuie sa incarce mai intai datele de identificare de mai sus la http://chaturbate.com/accounts/age_verification/ si sa completeze un acord de interpret in contul dvs.

In cazul in care nu completati verificarea pentru toti cei care apar pe camera dvs., va veti pierde dreptul de a primi jetoane (tokens) si, eventual, de a difuza.

Tags: chaturbate, chaturbate.com, model chaturbate, model de videochat chaturbate, model de videochat chaturbate.com, varsta chaturbate, verificare varsta chaturbate, video chat, video chat chaturbate, videochat, videochat chaturbate, videochat chaturbate.com