Pentru a cumpara jetoane (tokens) pe Chaturbate.com puteti sa:

(1) dati click pe “Get More Tokens” in caseta de langa suma de jetoane (tokens) in timp ce sunteti conectat la contul dumneavoastra Chaturbate:

(2) in timp ce va aflati in camera de chat a emitatorului, faceti clic pe linkul “Obtineti mai multe jetoane (tokens)” (sub camera modelului), sau faceti clic pe butonul “Send Tip” si apoi faceti clic pe linkul “Buy tokens” care apare in fereastra pop-up:

Token-urile pot fi achizitionate folosind oricare dintre urmatoarele metode convenabile:

Card de credit
Card de debit
Transfer bancar
Bitcoin
Mandat postal
Cec certificat
Alte metode*

“Alte metode”: in functie de locatia dvs., sunt oferite pana la 37 de metode de plata alternative, altele decat cele enumerate mai sus. Va rugam sa alegeti “Epoch” ca optiune de plata si sa analizati meniul derulant pentru metodele de plata aplicabile oferite in locatia dvs.

Pachetele noastre de jetoane (tokens) va sunt disponibile in momentul in care alegeti sa adaugati credite in contul dumneavoastra. Daca sunteti interesat sa cumparati un pachet de jetoane (tokens) mai mare decat cel disponibil pentru dvs. va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Atunci cand cumparati jetoane (tokens) prin cec certificat sau mandat postal, puteti cumpara orice suma dorita (MIN 160,00 $). Suma cumparata va fi creditata la 0,08 USD per jeton (token). De exemplu, o achizitie de 350,00 USD va avea ca rezultat 4.375 de jetoane (tokens) creditate in contul dvs.

Achizitionarea prin card de credit sau de debit:

Titlul imaginii

Utilizarea unui card de credit sau de debit este cea mai simpla si mai rapida modalitate de a cumpara jetoane (tokens) pe Chaturbate. Atunci cand faceti clic pe “Get More” (Obtineti mai mult) in casuta de langa suma dvs. de jetoane (tokens) in timp ce sunteti conectat, veti vedea ca Cardul de credit este prima optiune. Acceptam Visa, MasterCard si Discover.

Achizitionarea prin transfer bancar:

Achizitia minima pentru transferuri bancare este de 250,00 USD. Toate achizitiile sunt creditate la 0,08 USD per token. Contactati serviciul de asistenta pentru a primi cele mai recente informatii despre transferuri bancare. Suma primita va fi creditata la 0,08 USD per token. De exemplu, o achizitie de 350,00 USD va avea ca rezultat 4.375 de jetoane (tokens) creditate in cont.

Bitcoin:

Puteti achizitiona jetoane (tokens) cu bitcoin accesand “Get More” tokens (Obtineti mai multe jetoane (tokens)) in partea dreapta sus a ecranului principal. Alegeti optiunea “bitcoin”, introduceti numarul de jetoane (tokens) pe care doriti sa le cumparati (minimum 1.250 de jetoane (tokens)) si treceti la pasul urmator. Acolo vei scana codul QR de pe fila “Scan” cu aplicatia Bitpay sau vei trimite bitcoin la adresa populata de pe fila “Copy”.

Achizitionarea prin mandat postal sau cec certificat:

Daca doriti sa achizitionati token-uri prin trimiterea unui cec certificat (emis de o banca) sau a unui ordin de plata, va rugam sa faceti plata platibila catre MultiMedia LLC si sa o trimiteti la adresa:

Multi Media LLC
123 SE 3rd Ave #497
Miami, FL 33131

Va rugam sa va asigurati ca e-mailul si numele dvs. de utilizator sunt atasate sau notate pe linia memo a cecului. Cecurile certificate si ordinele de plata sunt acceptate numai in USD$. Suma minima este de 160,00 USD.

Ne pare rau sa va informam ca Chaturbate nu accepta in prezent cecuri personale. Va rugam sa verificati metodele de plata oferite. Daca nu reusiti sa gasiti o metoda care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Achizitionarea prin alte metode de plata:

Chaturbate ofera peste 37 de alte metode de plata, in plus fata de cele enumerate mai sus. Acestea sunt rapide, sigure si usor de utilizat. Daca sunteti interesat sa folositi oricare dintre aceste metode, va rugam sa selectati Epoch si sa derulati in jos pentru a vedea optiunile disponibile in zona dumneavoastra.

Tags: buy tokens chaturbate, chaturbate, chaturbate.com, model chaturbate, model de videochat chaturbate, model de videochat chaturbate.com, token, token chaturbate, tokens, tokens chaturbate, video chat, video chat chaturbate, videochat, videochat chaturbate, videochat chaturbate.com