Pentru a converti jetoane (tokens) trebuie sa va aflati in fila “Token Stats”. Cateva modalitati de a ajunge acolo includ:

Faceti clic pe suma dvs. de jetoane (tokens) in coltul din dreapta sus al paginii.
Mergeti la “Profilul meu”.

Alternativ, puteti, de asemenea, sa mergeti la “Broadcast Yourself” pentru a ajunge la fila “Token Stats”:

Aici veti putea vedea optiunile de conversie:

Pentru a procesa plata conversiilor de token-uri, asigurati-va ca ati completat complet formularul de la http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/.

Oferim multe metode de plata pe Chaturbate.com convenabile, inclusiv:

Cec trimis prin posta
ePayService
ePayments
Depunere directa (numai in SUA)
Plata prin virament bancar
Plata prin Paxum
Plata prin Bitcoin
$50.00 este suma minima pe care trebuie sa o castigati pentru a fi platita.

Perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-30) din fiecare luna. Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Platile zilnice sunt procesate de luni pana vineri dimineata la ora 1:00 AM MST. Acestea sunt disponibile pentru emitatorii din SUA care au primit deja doua plati de la Chaturbate si pentru emitatorii internationali care au primit deja patru plati.

Tags: bitcoin, bitcoin chaturbate, chaturbate, chaturbate.com, epayments, epayments chaturbate, epayservice, epayservice chaturbate, metode de plata chaturbate, modalitati de plata chaturbate, model chaturbate, model de videochat chaturbate, model de videochat chaturbate.com, paxum, paxum chaturbate, paxum romania, video chat, video chat chaturbate, videochat, videochat chaturbate, videochat chaturbate.com