Va rugam sa retineti ca, daca doriti ca altcineva sa apara pe camera dvs., trebuie mai intai sa incarcati datele de identificare ale acestuia si sa ii faceti sa semneze un acord de interpret sub contul dvs. Daca nu reusesti sa completezi verificarea pentru toti cei care apar pe camera ta, vei pierde posibilitatea de a primi jetoane (tokens) si, eventual, de a difuza.

1. Solicitati ca fiecare persoana sa semneze un acord de interpret sau executant sub contul dvs.

2. 2. Incarcati o fotografie/scanare clara a unui act de identitate (ID) valabil emis de guvern pentru fiecare persoana care va participa la camera dvs. Actele de identitate trebuie sa includa urmatoarele informatii:

Nume
Data de nastere
Data expirarii
Data eliberarii
Fotografie de identitate

Nota: Este posibil sa fie necesar sa faceti fotografii atat pe fata, cat si pe spate ale actului de identitate.

In plus, trebuie sa prezentati o fotografie clara a fiecarei persoane participante care tine actul de identitate emis de stat langa fata (fotografie de aproape, cu textul principal al actului de identitate lizibil).

De asemenea, in cazul in care o persoana este in mod obisnuit foarte machiata sau costumata in timp ce se afla in fata camerei, puteti furniza o fotografie suplimentara a acelei persoane ca atare (impreuna cu actul de identitate), ceea ce poate contribui la prevenirea unor probleme viitoare de identificare.

Important:

Nu acceptam acte de identitate pe hartie sau scrise de mana, sau acte de identitate care au fost obstructionate (va rugam sa tineti actele de identitate de marginile de sus si de jos). De asemenea, consultati sectiunea de mai jos privind alte probleme care pot cauza respingerea actelor de identitate/fotografiei.

Instructiuni suplimentare:

Daca un ID este pe cale sa expire, trebuie sa incarcati un nou ID inainte de data de expirare a acestuia pentru a evita sa aveti probleme cu contul dumneavoastra. Noi trimitem notificari ca ID-urile sunt pe cale sa expire.

Daca fotografia unui ID a fost respinsa, trebuie sa incarcati o fotografie mai buna – nu incarcati aceeasi fotografie care a fost respinsa, deoarece acest lucru nu va face decat sa intarzie si mai mult aprobarea ID-ului. Problemele posibile cu un ID care pot duce la respingerea acestuia sunt:

ID-ul nu este focalizat (imagine neclara).
ID-ul este prea mic (fara fotografii in miniatura – cele mai mici litere ale ID-ului trebuie sa fie lizibile).
ID-ul este ascuns (degetele sau alte obiecte care acopera ID-ul – tineti ID-ul de margine).
ID-ul este taiat (supradimensionat).
ID-ul este oglindit (fotografia unui ID facuta intr-o oglinda nu poate fi citita).
ID-ul are un contrast scazut (reflexia blitului sau iluminarea slaba face ca ID-ul/persoana sa fie greu de vazut).
ID-ul este o imagine rotita (asigurati-va ca imaginea este in pozitie verticala).

Tags: chaturbate, chaturbate.com, model chaturbate, model de videochat chaturbate, model de videochat chaturbate.com, video chat, video chat chaturbate, videochat, videochat chaturbate, videochat chaturbate.com