Chaturbate ofera plati prin Bitcoin. Pentru a primi o plata Bitcoin (“BTC”), exista o suma minima de plata de 200,00 $, iar taxa de plata Bitcoin este de 0,0004 BTC pe cerere de plata. Puteti vedea echivalentul actual in USD al taxei de 0,0004 BTC verificand un site de conversie valutara, cum ar fi https://currencymatrix.com/convert/0.0004-btc-to-usd; cu toate acestea, asa cum se mentioneaza mai jos, din cauza volatilitatii BTC, rata in vigoare la momentul finalizarii tranzactiei dvs. poate varia fata de momentul in care a fost solicitata tranzactia dvs.

Pentru a trimite o plata Bitcoin, noi achizitionam BTC si, pe baza sumei de USD care va este platita, va trimitem suma corespunzatoare de Bitcoin, asa cum este determinata in momentul in care achizitionam Bitcoin.

Dupa ce rata Bitcoin este generata, Bitcoin va este trimisa cat mai curand posibil.

Pentru platile zilnice, ne vom stradui sa achizitionam suma necesara de Bitcoin la ora 3:00 AM, ora CB (UTC-7), in ziua platii zilnice; cu toate acestea, daca exista intarzieri interne sau probleme care nu sunt sub controlul nostru, suntem obligati sa trimitem BTC-ul in termen de 12 ore de la extragerea ratei, iar dumneavoastra va asumati riscul de modificare a ratei in aceste 12 ore.

Pentru platile semilunare, vom incerca sa achizitionam Bitcoin necesar la ora 15:00, ora CB (UTC-7), in ziua platii zilnice; cu toate acestea, daca exista intarzieri sau probleme interne care nu depind de noi, suntem obligati sa trimitem BTC in termen de 12 ore de la obtinerea ratei, iar dumneavoastra va asumati riscul de modificare a ratei in aceste 12 ore.

Din cauza sansei de fluctuatie a ratei Bitcoin, la discretia noastra, putem anula cererile de plata care nu sunt trimise in termen de 12 ore de la generarea ratei. Cu titlu de exemplu si fara a se limita la acestea, un motiv pentru o plata intarziata poate fi necesitatea de a ne trimite documentatia inainte de a putea emite plata. In cazul in care o cerere de plata Bitcoin este anulata, va trebui sa solicitati o noua plata.

Fluctuatiile cursului Bitcoin intre momentul in care este extrasa rata si momentul in care va este trimisa Bitcoin pot face ca echivalentul in USD al sumei pe care o primiti sa fie diferit de suma pe care o asteptati. Prin utilizarea metodei de plata Bitcoin, sunteti de acord ca exista posibilitatea ca rata sa fluctueze si acceptati suma de BTC pe care o primiti. Daca nu va simtiti confortabil cu posibilitatea fluctuatiei Bitcoin, va recomandam cu tarie sa alegeti o metoda de plata mai stabila.

Daca aveti intrebari, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Tags: bitcoin, bitcoin chaturbate, chaturbate, chaturbate.com, model chaturbate, model de videochat chaturbate, model de videochat chaturbate.com, plata chaturbate, plati chaturbate, video chat, video chat chaturbate, videochat, videochat chaturbate, videochat chaturbate.com