Un fan club Chaturbate este un program de membru care permite fanilor dvs. sa va sustina si sa primeasca avantaje pentru fani. Fanii dvs. vor putea initia mesaje private, iar numele lor de utilizator vor aparea in verde atunci cand se afla in camera dvs. de chat. De asemenea, va incurajam sa oferiti beneficii suplimentare fanilor dvs. pentru a contribui la cresterea numarului de abonamente, cum ar fi fotografii exclusive pentru clubul de fani, videoclipuri si acces gratuit la show-uri ascunse.

Puteti stabili pretul fan clubului dvs., de la 50 la 2500 de jetoane (tokens) pe luna. Fanii dvs. se pot abona prin intermediul cardului de credit sau al jetoanelor (tokens). Daca platesc prin card de credit, veti primi automat jetoane (tokens) in fiecare luna, atunci cand vor fi facturati. Daca platesc cu jetoane (tokens), vor fi facturati in transe de 3 luni, iar tu vei primi in avans jetoane (tokens) pentru cele 3 luni de abonament.

Activati fan clubul dvs. in fila “Settings & Privacy” (Setari si confidentialitate), la “Fan Club Settings” (Setari fan club).

Tags: chaturbate, chaturbate.com, fan club chaturbate, jetoane chaturbate, model chaturbate, model de videochat chaturbate, model de videochat chaturbate.com, tokens chaturbate, video chat, video chat chaturbate, videochat, videochat chaturbate, videochat chaturbate.com