Va informam ca toate platile sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Perioada de plata semestriala cade pe 1 si 16 ale fiecarei luni. Va vom trimite o notificare prin e-mail care va va alerta cu privire la orice plata efectuata in contul dumneavoastra.

 

Plata prin plata la zi pe Chaturbate.com

Aceasta functie ofera modele de videochatlor optiunea de a-si converti zilnic jetoane (tokens)le (tokens) in numerar si este disponibila la nivel international. Pentru a se califica, modelele de videochat cu sediul in SUA trebuie sa fi primit deja doua plati de la Chaturbate, iar modelele de videochat internationali trebuie sa fi primit deja patru plati.
Modelele de videochat pot solicita o plata zilnica dupa ce isi incaseaza jetoane (tokens)le (tokens) in “Token Stats”. Platile zilnice sunt procesate de luni pana vineri dimineata la ora 1:00 AM MST. Va rugam sa lasati intre 1 si 3 zile pentru procesarea platii, deoarece birourile noastre sunt inchise in weekend si de sarbatori.

Plata prin depunere directa

Daca primiti plata prin Depozit Direct, toate platile sunt efectuate in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Va rugam sa acordati 2-7 zile lucratoare pentru ca banca dvs. sa proceseze depunerea.

Plata prin cec

Daca primiti plata cu cecuri prin posta, acestea sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. In informatiile de mai jos a fost listat termenul de sosire a cecurilor:

2-7 zile lucratoare pentru intern (in SUA)
7-10 zile lucratoare pentru Canada
2-6 saptamani pentru international

Plata prin Paxum, CosmoPayment, ePayments sau Bitcoin

Daca primiti plati prin Paxum, CosmoPayment, ePayments sau Bitcoin, platile sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Ar trebui sa primiti fondurile in contul dvs. in aceeasi zi in care sunt trimise.

Motivele comune pentru care nu ati primit o plata includ:

Nu a fost generata o plata. Uneori, modelele de videochat cred ca ar fi trebuit sa primeasca o plata, insa nu au castigat plata minima, nu au convertit jetoane (tokens) sau au convertit jetoane (tokens) in urmatoarea perioada de plata. Daca acesta este cazul, puteti primi in continuare o plata in perioada urmatoare. Jetoanele convertite nu expira, iar urmatoarea perioada de plata ar fi in mai putin de doua saptamani.
USPS nu poate livra cecul la adresa pe care ati furnizat-o. Cand se intampla acest lucru, ei ne returneaza cecul si va contactam pentru o noua adresa. Va sugeram sa asteptati sa vedeti daca ajunge cecul sau putem accelera procesul prin anularea cecului si trimiterea acestuia la o alta adresa. Pentru cei care au probleme cu primirea cecurilor si se afla in SUA, recomandam metoda de plata Direct Deposit.

Tags: bitcoin, bitcoin chaturbate, chaturbate, chaturbate.com, model chaturbate, model de videochat chaturbate, model de videochat chaturbate.com, paxum, paxum romania, plata chaturbate, plati chaturbate, video chat, video chat chaturbate, videochat, videochat chaturbate, videochat chaturbate.com