Cum sa incepi ca model de videochat pe UfancyMe

UfancyMe este un site francez de videochat care ofera modelelor o gama larga de modalitati de castig. In timp ce videochat-ul este principalul obiectiv, modelele pot face bani si prin vanzari de clipuri, vanzari de bunuri tangibile si prin sistemul unic si inovator de licitatii. Toate genurile sunt binevenite, iar orice persoana cu varsta de optsprezece ani sau mai mare poate castiga bani performand pe site. Iata toate detaliile despre UfancyMe.

Informatii rapide despre UfancyMe:

Servicii: Camming, Clips, Tangibile
Sexe: Femei, Barbati, Transgender, Cupluri
Castigurile modelului: .05-.06€ / Token
Tipuri de show-uri: Public, Privat, Grup
Program de afiliere: Da

Ce este necesar pentru a incepe pe UfancyMe?

Singura cerinta majora este ca trebuie sa aveti 18 ani sau mai mult. Cand va inscrieti la UfancyMe, va trebui sa furnizati o copie digitala a unui act de identitate cu fotografie pentru verificarea varstei. Exista, de asemenea, unele nevoi de echipament. Veti avea nevoie de un computer, o camera web (de mare preferinta HD) si o conexiune la internet. Desi nu este necesar, este util sa ai o selectie de tinute, jucarii si alte obiecte care te pot ajuta sa realizezi o mare varietate de spectacole si sa te adresezi mai multor fetisuri.

Cat castiga modelele UfancyMe

UfancyMe iti returneaza 0,07€/token in primele 3 luni (ceea ce corespunde la aproximativ 70% din cheltuieli). Dupa primele 3 luni vei primi 0,05€/token pe bacsisuri live si 0,06€/token pe vanzari (in magazinul tau).

Vindeti articole prin intermediul magazinului UfancyMe

Modelele UfancyMe au, de asemenea, posibilitatea de a vinde seturi de fotografii sau clipuri video, lenjerie purtata, jucarii sexuale sau orice altceva care va vine in minte prin intermediul propriului magazin online de pe platforma.

Licitatii live: Articole de licitatie in timpul show-urilor

UfancyMe are o functie de licitatie live. Cu aceasta functie, modelele au posibilitatea de a scoate la licitatie obiecte in timpul show-urilor de videochat. De exemplu; un model ar putea sa scoata la licitatie chilotii sau tanga pe care ii purta in timpul show-ului. Membrii liciteaza pentru obiectul licitat si cel care liciteaza cel mai mult il primeste!

Vrei sa lucrezi pe UfancyMe ?

Procesul de inregistrare este rapid si usor si puteti incepe in cel mai scurt timp. Oricine poate incepe ca model UfancyMe, indiferent de sex. Procesul de inregistrare este rapid si usor, iar tu poti incepe in cel mai scurt timp. Castiga bani din camerele de filmare live, din vanzarile de videoclipuri, din vanzarile de obiecte tangibile si prin intermediul functiei de licitatie live!