streamateStreamate a inregistrat recent o crestere a traficului, inclusiv o rata ridicata de inregistrare a noilor vizitatori.

Acum este momentul perfect pentru a cunoaste membri noi si pentru a aduna fani! Cu cat creste audienta ta pe Streamate, cu atat mai mult pot creste si castigurile tale.

streamate-membrii-noi-studio-videochat-bucuresti

Am adunat cateva sfaturi de baza si memento-uri care functioneaza pe o varietate de site-uri de videochat pentru a te ajuta sa faci o prima impresie buna si sa incurajezi vizitatorii care revin adesea in camera ta.

Saluta membrii noi pe Streamate

Daca observati un spectator pe care nu l-ati cunoscut, asigurati-va ca il salutati si incepeti o conversatie! Spune-le cate ceva despre tine si despre tipurile de show-uri pe care le oferi. Daca sunt noi pe site, vezi daca au intrebari despre cum functioneaza. Vor aprecia atentia acordata!

Ia-ti notite pentru a iti aminti de unii membrii de pe Streamate

Luarea de notite in timpul conversatiei te poate ajuta sa iti amintesti mai tarziu de ei si de preferintele lor. Pe Streamate, exista un sistem de note care iti permite sa revezi rapid toate notele pe care le-ai luat despre acel membru. Daca te afli pe un alt site care nu are o functie de note, un sistem cu pix si hartie poate fi si el util! Amintirea vizitatorilor tine este o modalitate excelenta de a le capta atentia si de a-i face sa doreasca sa revina.

Stabileste o stare de spirit pozitiva a camerei tale de chat de pe Streamate

Fie ca te simti sexy sau jucausa, stabileste o atmosfera in camera ta pe care vizitatorii sa si-o aminteasca si la care sa doreasca sa revina. Foloseste muzica, costume si decoratiuni pentru a iti lasa personalitatea sa straluceasca. Unele site-uri, inclusiv Streamate, ofera instrumente, cum ar fi posibilitatea de a stabili un subiect pentru camera sau de a seta raspunsuri rapide, care va pot ajuta sa ghidati conversatia.

Un alt mod important de a crea atmosfera este sa te verifici; ia pauze atunci cand ai nevoie de ele, astfel incat sa revii cu un look si vibe fresh pentru membrii care te privesc.

Scapa de membrii nedoriti de pe Streamate

Merita sa fii prietenoasa cu membrii noi, dar nu uita sa folosesti instrumentele furnizate pentru a elimina clientii nedoriti din camera ta de pe Streamate iti permite sa dai afara temporar sau sa blochezi permanent membrii pe care nu ii doresti in camera ta. Scapand de spectatorii care iti trag in jos camera, te va ajuta sa te concentrezi asupra celorlalti membrii.

Invita spectatorii sa revina

Dupa ce ai facut cunostinta cu o persoana noua, spune-i ca ti-ar placea sa o revedeti! Spune-le care este cea mai usoara modalitate de a te gasi si precizeaza-le programul tau pentru ca ei sa stie cand sa treaca pe la tine. Data viitoare cand ii vezi in chatul tau, verifica-ti notitele, astfel incat sa poti relua conversatia chiar de unde a ramas! Speram ca aceste sfaturi iti ofera cateva idei pentru a face o prima impresie buna si pentru a-i incuraja pe noii membrii ai camerei tale sa revina.

Continua sa incerci lucruri noi pana cand dezvolti o strategie care functioneaza pentru tine si scopul tau, acela de a castiga cat mai multi bani pe Streamate.com