Streamate a trecut din luna decembrie 2020 la imagini de profil “live” (Session Snapshots) pentru ca membrii sa le poata rasfoi

streamate-session-snapshots-studio-videochat-bucuresti

Site-ul de videochat Streamate a facut o modificare, incepand cu 1 decembrie 2020, in urma careia poza de profil afisata atunci cand un model se prezinta in direct va fi o poza facuta prin webcam in ultimele 24 de ore.

Din anuntul Streamate:

Datorita raspunsului pozitiv atat din partea modelelor, cat si a membrilor, am decis sa folosim exclusiv poze Session Snapshot pentru modelele noastre care fac streaming live de pe desktop, incepand cu 1 decembrie 2020.

Acest lucru inseamna ca atunci cand faci streaming prin intermediul computerului, va trebui sa completezi Session Snapshot inainte de a incepe streamingul (cu exceptia cazului in care ai facut deja un instantaneu in ultimele 24 de ore).

Cel mai recent instantaneu al sesiunii este afisat tuturor membrilor in timp ce sunteti in direct, iar imaginea de profil incarcata va fi afisata doar atunci cand sunteti offline. In viitor, Session Snapshots vor fi adaugate la transmisiunile mobile si vor respecta aceleasi cerinte.

Este in continuare important sa aveti o imagine de profil incarcata buna pentru ca membrii sa o vada atunci cand sunteti offline. O imagine de inalta calitate poate capta atentia unui spion si se poate asigura ca acesta va va vizita din nou mai tarziu.

De asemenea, o puteti folosi pentru a va promova specialitatile din show-urile live, magazinul de videoclipuri sau pentru a incuraja inscrierile la fan club.

Nu uitati ca Session Snapshots sunt vizibile pentru membrii care nu platesc, asa ca trebuie sa pastrati toate imaginile adecvate pentru Guest Chat. Nuditatea in partea de jos a corpului modelului sau alte imagini explicite nu sunt permise si vor duce la suspendarea sau inchiderea contului.