Am spus de multe ori ca un model de videochat dornic de performanta in jobul sau este un bun psiholog. Pe parcursul sesiunilor live, un model participa la o multime de conversatii cu membrii site-urilor de videochat pe teme variate. Acest lucru presupune cunoasterea psihologiei barbatului, pentru a putea indrepta discutiile in favoarea sa.

Este important si aspectul fizic, combinat cu limbajul trupului, dar este vital sa completezi acest aspect cu alte elemente subtile ce fac parte din mesajul pe care il transmiti direct si indirect celor care te privesc.

Unul dintre aceste elemente este culoarea in care te imbraci. Cu siguranta ca in timpul in care esti online pe un site de videochat, te vei imbraca in lenjerii intime sexy, deoarece, sa fim sinceri, nu vrea nimeni sa te vada imbracata in blugi si hanorac, nu-i asa?

Barbatii doresc sa vada din partea ta senzualitate, sa emani feminitate prin tot ceea ce reprezinti tu.

Revenind la culori, trebuie sa spunem ca exista o psihologie a culorilor. Mai exact, la nivel subconstient, fiecare dintre noi raspunde intr-un mod diferit la vederea unei culori. Este bine sa stii ce mesaj transmiti in functie de culoarea lenjeriei purtate sau a tinutei de orice fel pe care alegi sa o porti in timpul sesiunilor live de videochat.

Fiecare culoare are atat semnificatii pozitive cat si semnificatii negative.

mesajul-transmis-de-culori-model-de-videochat

Noi iti recomandam sa iei in considerare in special semnificatia pozitiva a fiecarei culori deoarece nu este cazul sa te ingrijorezi de partea negativa, atata timp cat tii cont de recomandarile noastre, respectiv sa ai o personalitate placuta, sa fii mereu vesela, energica, atenta la conversatiile avute, grijulie la gesturile facute in fata camerei si multe altele.

NEGRU

Semnificatii pozitive ale culorii negru sunt: protectie, puternic, formal, sofisticat, finaluri si inceputuri, misterios, confort, continut.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii negru sunt: secreta si retinuta, conservatoare si serioasa, putere si control, tristete si negativitate, distanta, deprimant, pesimist.

ALB

Semnificatii pozitive ale culorii albe sunt: inocenta, puritatea, curatenia, egalitatea, simplitatea, imaculata si ingrijita, autosuficienta, curata si deschisa, noi inceputuri, complete si intregi.

Semnificatii pozitive ale culorii albe sunt: aspru, fastidios, izolat, simplu, indepartat, neimaginat, critic si plictisitor, gol, precaut.

ALBASTRU

Semnificatii pozitive ale culorii albastru sunt: incredere si integritate, tact, fiabilitate, responsabilitate, conservatorism si perseverenta, loialitate, grija si grija, idealist, ordonat, autoritate, devotament si contemplare, pasnic si calm.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii albastru sunt: rigide, deprimate si triste, prea pasive, auto-drepte, superstitioase si instabile din punct de vedere emotional, inselatoare, rautacioase, conservatoare sau chiar de moda veche, previzibile, slabe, neiertatoare, distante si frigide. Mai poate reprezenta ideea de manipulare, infidelitate si lipsa de incredere.

VERDE

Semnificatii pozitive ale culorii verzi sunt: crestere, vitalitate, reinnoire si restaurare, incredere in sine, fiabilitate, fiabilitate, tact, echilibru emotional si calm, iubitor de natura si orientat spre familie, practic, simpatic, plin de compasiune si ingrijire generos, bun si loial cu un inalt simt moral, adaptabil, nevoia de a apartine.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii verzi sunt: a fi posesiv si materialist, indiferent si prea precaut, egoist, lacom si avar, lipsit de bani, nesocotit, neexperimentat, invidios.

GALBEN

Semnificatii pozitive ale culorii galbene sunt: optimism, entuziasm, distractie, incredere, originalitate, creativitate, bun-umor, academic si analitic, intelepciune, logica, provocatoare.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii galbene sunt: critice, judecatoresti, excesiv de analitice, nerabdatoare, impulsive, egoiste, pesimiste, un complex de inferioritate, rau, las, inselator, non-emotional si lipsit de compasiune.

PORTOCALIU

Semnificatii pozitive ale culorii portocalii sunt: optimist, entuziast, vesel, increzator in sine, independent, extravagant, sociabil, extrovertit si dezinhibat, aventuros, riscant, fler creativ, cu inima calda, placut sau chiar informal.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii portocalii sunt: superficiale, nesincere, dependente, excesive, auto-indulgente, pesimiste, ieftine, nesociabile, mandre.

ROSU

Semnificatii pozitive ale culorii rosii sunt: actiune, energie, viteza, atragere a atentiei, asertiva si increzatoare, energizanta, puternica, pasionala, condusa, curajoasa, puternica, spontana, determinata. Semnificatii cu conotatii negative ale culorii rosii sunt: dominatoare, excesiva, obositoare, furioasa si cu temperament rapid, nemilos, infricosator, intolerant, agresiv, rebel si obstinat, resentimentos.

AURIU

Semnificatii pozitive ale culorii aurii includ: abundenta, bogatie, intelegere, valoare de sine, intelepciune, compasiune, dragoste, succes, pasiune, carisma, castigator, optimist, pozitiv.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii includ: egocentric, exigent, cu spirit plin de viata, lipsa de incredere, falsitate, frica de succes, frica de bogatie.

ARGINTIU

Semnificatii pozitive ale culorii argintii sunt: iluminare, reflectie, putere feminina, echilibrare, calmare, calmare, glamour, autocontrol, responsabilitate, organizare, perspicacitate, intelepciune, modern, elegant, hi-tech si stiintific, demnitate.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii argintii sunt: plictisitoare, singura, lipsita de viata, incolora, rigida, negativa, neutra, indecisa, nesincera, inselatoare, melancolica.

GRI

Semnificatii pozitive ale culorii gri sunt adesea: conservatoare, demna, neutra, impartiala, profesionala, inteligenta, clasica, solida, stabila, calmanta, rezervata, eleganta, formala si de incredere, de incredere.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii gri includ: nehotarat, non-emotional, indiferent, plictisitor, trist, deprimat, singuratic, izolat

MARO

Semnificatii pozitive ale culorii maro sunt: sanatos, practic, abordabil, prietenos, stabil, de sustinere, reconfortant, fiabil, protector, rezistenta, structurat, increzator in liniste, cu pamantul, sensibil, cald, linistit, onest, sincer, de calitate .

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii maro sunt: plictisitoare, plictisitoare, frugala, materialista, lipsa de umor, lipsa de rafinament, ieftina si zgarcita, previzibila.

ROZ

Semnificatii pozitive ale culorii roz sunt: dragoste neconditionata, compasiune, intelegere, hranire, romantism, caldura, speranta, calmare, dulceata, energie feminina si intuitiva.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii roz sunt: exagerat de emotional si prea precaut, care au nevoie emotionala sau asteptari nerealiste, slab din punct de vedere fizic, naiv, lipsa de putere de vointa si lipsa de valoare pentru sine.

TURCOAZ

Semnificatii pozitive ale culorilor turcoaz sunt: claritatea gandirii, echilibrul, armonia, idealismul, calmul, comunicarea, creativitatea, compozitia, vindecarea, autosuficienta.

Semnificatii negative ale culorilor turcoaz sunt: secretul, nesiguranta si reticenta, sezutul la gard, distanta, inselaciunea, laudarosenia, lipsa de mana.

MOV

Semnificatii pozitive ale culorii violet sunt: creative si inventive, psihice sau intuitive, umanitare, altruiste sau nelimitate, mister, fantezie si viitor, neobisnuit, individual.

Semnificatii cu conotatii negative ale culorii violet sunt: imaturitate, fiind impracticabil, cinic si distantat, pompos sau arogant, fraudulos sau corupt, iluzii de maretie, alpinist social.

Iata cat de multe semnificatii au culorile si cat de important este sa stii ce transmiti prin culoarea tinuteti purtate. Astfel, vei putea stii ca performanta ta dintr-o anumita zi poate fi influentata si de elemente carora cele mai multe persoane nu le acorda importanta si atentia cuvenite.