Iti prezentam imagini din cadrul studioului nostru, Studio DeLuxe, din Bucuresti. Dispunem de multe camere amenajate optim pentru desfasurarea activitatii de videochat, in conditii 100% legale.

Am primit multe solicitari pe chat-ul de pe site dar si prin intermediul adresei noastre de email, office@studiodeluxe.ro, pentru a prezenta interiorul studioului nostru si, iata-ne ceva zile mai tarziu, ca am facut acest lucru!

Suntem perfect constienti de faptul ca starea modelului influenteaza direct activitatea acesteia si, ca oricare dintre noi, are un randament mai scazut sau, dimpotriva, mai ridicat. Cum si noua ne place sa locuim in conditii cat mai bune, am gandit de la bun inceput design-ul interior al studioului ca pe cel al unui hotel de 5 stele.

Ne dorim ca modelele care lucreaza in prezent la noi la studio dar si cele care vor deveni candva angajatele noastre sa beneficieze de cele mai bune conditii. Camere aerisite, bine iluminate, cu pereti in culori pastelate, placute ochiului, cu servicii de curatenie asigurate permanent de catre noi, prin intermediul firmelor de profil cu care colaboram.

Ne-ar placea sa ne spui si tu, cand vei lucra la studio, ca uiti de cele mai multe ori ca esti la serviciu si ca te simti ca la hotel sau, de ce nu, ca acasa.

Angajam modele de videochat, asadar contacteaza-ne la telefon 0769.108.981 sau pe office@studiodeluxe.ro.