Cum sa incepeti ca model de videochat pe MegaCams

castiga-bani-din-videochat-pe-megacams

Megacams este un site de videochat in plina ascensiune care permite actorilor sa vanda continut, inclusiv fotografii si videoclipuri, si sa isi creeze un “spatiu Megacams” care le permite sa se promoveze si sa castige trafic.

Megacams va permite, de asemenea, sa va conectati site-ul dvs. de videochat (daca detineti asa ceva) la platforma lor pentru a va afisa webcam-ul pe site-ul lor atunci cand sunteti online, permitand fanilor Megacams sa fie notificati atunci cand sunteti online!

Mai multe informatii despre Megacams

Servicii: Vanzari de fotografii si videoclipuri, integrarea site-urilor cu webcam-uri live
Mai multe caracteristici de monetizare sunt in curs de dezvoltare, cum ar fi bani de buzunar (bacsisuri recurente) si bacsisuri offline, si 1-1 mesaje directe.

Genuri: Toata lumea este binevenita!

Castigurile modelelor: Utilizatorii de Megacams pot cumpara MEGAs si pot plati pentru continut cu ajutorul acestora. Site-ul ofera castiguri de 50/50%, dar odata cu lansarea versiunii 3.0, acestea vor fi majorate la un castig de 60%.

Metode de plata si frecventa platilor pe MegaCams

Plata se face la fiecare 2 saptamani (minim 50€). Modelele pot alege sa fie platite prin urmatoarele metode: Bitsafe, International Wire, Paxum, SEPA, ACH, Cec international.

Site-ul intentioneaza sa integreze Skrill si plati in criptomonede in curand

Trafic: Creatorii site-ului doresc sa faca tot ceea ce este posibil ca modelele sa primeasca trafic, dorind sa se asigure ca modelele se pot concentra pe crearea de continut de calitate. Ei dezvolta in prezent un algoritm intern pentru distribuirea traficului catre modelele noastre.

GEO-Blocare: Modelele pot bloca anumite tari.

Serviciul DMCA: Nu

Program de afiliere: Nu

Cont de studio de videochat: Nu