Videochatul, prin definitie, implica chat-ul video, care, la randul sau, presupune activitatea de comunicare prin intermediul unei camera web iar transmisiunea se face prin Internet, adica online.

Desi baza videochatului este conversatia, in special in cazul in care discutam despre videochat adult, trebuie sa recunoastem ca jucariile sexuale ocupa un loc important in jobul unui model de videochat.

vibratoare-lovense-lush-3-domi-2-ambi-nora

 

Fie ca vorbim de show-uri private sau show-uri freemium, pe site-uri ca Chaturbate.com sau BongaCams.com, spre exemplu, modelele utilizeaza foarte des vibrator Lovense, sau, mai bine zis, vibratoare Lovense, acestea fiind de mai multe tipuri, atat pentru femei cat si pentru barbati.

De ce sunt acestea importante? Barbatii cauta, pe langa conversatie, sa traiasca emotii puternice, sa aiba parte de o imagine care tine de cele mai multe ori de fanteziile sexual pe care, probabil, alaturi de partenera sa nu le poate avea. Astfel, barbatii intra pe camera unui model de videochat pentru a vedea show-uri in care sunt folosite vibratoare si alte jucarii sexuale.

Astazi vom prezenta vibratoarele Lovense.

 

Din gama vibratoarelor si jucariilor sexuale diverse Lovense fac parte:

1. ambi-lovenseAmbi – pentru uz extern

 

ferri-lovense2. Ferri – pentru uz extern

 

lush-3-lovense3. Lush 3 – pentru uz intern, cel mai utilizat in videochat dintre toate vibratoarele Lovense

 

nora-lovense4. Nora – pentru uz intern si extern

 

osci-2-lovense5. Osci 2 – pentru uz intern

 

domi-2-lovense6. Domi 2 – pentru uz extern

 

hush-lovense7. Hush – pentru uz intern

 

diamo-lovense8. Diamo – dedicat barbatilor

 

edge-2-lovense9. Edge 2 – uz intern

 

max-2-lovense10. Max 2 – dedicat barbatilor

 

Dupa cum spuneam mai sus, cele mai utilizate dintre acestea in videochat sunt Lush 3, Domi 2, Abmi si Nora.

Cum sunt descrise acestea pe site-ul producatorului? Patented Tip-Based Vibrations. Pe scurt, acestea reactioneaza, in videochat, la tips-urile trimise de membri sau fani.

Ce functii au vibratoarele Lovense:

1. Seteaza vibratii pe baza tips-urilor

2. Poti conecta mai multe jucarii sexuale Lovense

3. Poti seta mai multe comenzi

4. Poti da controlul asupra vibratorului altor persoane, live

5. Vibratoare care reactioneaza la sunete

6. Poti seta jocuri personalizate

7. Functioneaza cu splitcamming (splitcamming-ul reprezinta posibilitatea utilizarii unei singure camere web pentru a fi online simultan pe mai multe site-uri de videochat pe care lucrezi.

8. Posibilitatea sexului virtual in privat

Trebuie sa stii ca poti conecta mai multe jucarii Lovense si sa functioneze toate simultan si sa reactioneze la tipsuri. De asemenea, poti seta ca fiecare vibrator sa reactioneze la un anumit nivel fiecare sau sa setezi un nivel care sa sa faca toate vibratoarele conectate sa reactioneze la tips.

Cum castiga mai multi bani un model de videochat adult din tips-uri cu jucariile Lovense?

Ei bine, barbatii adora sa domine, le place sa simta ca detin controlul asupra ta si, daca sistemul site-ului de videochat pe care lucrezi permite, vor simti ca au putere asupra ta dandu-ti tokens ca tips si apoi sa priveasca efectele acestui tips asupra ta, cand reactioneaza vibratoarele Lovense la tips-ul primit.

Ce alte functii mai au vibratoarele Lovense?

Spre exemplu, vibratorul Lovense Lush 3, care este cel mai utilizat dintre jucariile sexuale Lovense, iti permite sa setezi notificari care apar in fereastra ta de chat. Practic, daca un membru iti da un tips, jucaria ta reactioneaza in functie de setarile facute de tine si apare notificarea automata: Lovense reacts to X’s tip: 10 seconds Wave…

Practic cel care ti-a dat tipsul vede notificarea si stie ca tu reactionezi la acest tips, prin intermediul jucariei tale.

Poti face profilul tau, camera ta, mai interesanta prin Lovense SmartCam sau OBS Toolset. Odata activate aceste functii, pe imaginea in care apari tu live, se vor vedea niste casute in care este prezentat meniul, respectiv, numarul de tokens pentru o anumita functie si durata a vibratorului tau Lovense.

Oricine te priveste va vedea acel meniu si va stii cati tokens sunt necesari pentru a face jucaria sa reactioneze conform dorintelor sale. Pentru a profita de acest lucru, ideal este sa ii multumesti pentru senzatiile oferite si sa ii soliciti sa continue cu tips-urile pentru a continua seria de vibratii pornita.

Vei avea surpriza sa vezi ca o va face iar tu vei castiga sume din ce in ce mai mari, in final.

Fanilor tai fideli sau membrilor care au platit cel mai mult le poti da control live asupra vibratorului tau. Setezi intai durata pentru care acesta poate controla jucaria, apoi generezi un link dupa care ii trimiti clientului acel link. Odata ce acceseaza link-ul de la tine, va vedea un panou de control al vibratorului tau si va putea sa faca setarile dorite.

Pe ce site-uri de videochat pot fi folosite jucariile Lovense?

Conform site-ului oficial al producatorului, au realizat integrarea cu 22 de site-uri mari de videochat din lume:

Orice vibrator Lovense poate fi conectat la smartphone, tableta, laptop sau desktop sau Mac. Pentru laptop, desktop sau Mac cel mai recomandat este sa folosesti adaptorul usb pentru o conexiune mai buna si mai stabila.