21-lucruri-interzise-pe-livejasminJasmin.com sau LiveJasmin.com sunt unele dintre cele mai mari site-uri de videochat care le aduc modelelor castiguri importante, deloc de neglijat. Ca in orice relatie contractuala, exista obligatii si drepturi. Noi vom incerca sa iti prezentam pe scurt, lucruri interzise sau, mai exact, lucruri pe care nu ai voie sa le faci in cadrul activitatii tale pe jasmin.com si livejasmin.com.

1. Nuditatea – chiar si partiala – si continutul sexual explicit sunt interzise in Chat-ul Gratuit. Modelele au obligatia sa se asigure ca partile intime ale corpului sunt intotdeauna acoperite cu cel putin lenjeria intima potrivita. Te rugam sa retii ca acoperirea partilor genitale cu mainile nu este suficient, deci trebuie sa acorzi maxima atentie acestui lucru.

Modelele sunt de asemenea sfatuite a se retine de la orice fel de activitate cu conotatie sexuala (exemplu sex oral, utilizarea accesoriilor sexuale, masturbare, etc) sau de la mimarea acestora in zona de Chat Gratuit. Atingerea propriilor organe genitale sau ale partenerului, sub orice forma s-ar desfasura acest act (chiar peste lenjeria intima prezenta) este interzisa, chiar daca vi se ofera surprize sau cadouri din partea unor membri.

2. Modelele de videochat din categoriile Nud, asa cum sugereaza si titlul, sunt obligate sa indeplineasca cererile clientilor cu privire la continutul nud in timpul unei sesiuni private. Pe scurt, trebuie sa si faci ceea ce zici, in functie de categoria pe care lucrezi.

3. O persoana care apare in fata camerei trebuie sa fie inregistrata in contul dat. In cazul in care contul este utilizat de catre o persoana neinregistrata, toate conturile care apartin ID-ului respectiv, care incalca aceasta regula, vor fi suspendate automat.

4. Persoanele neinregistrate nu trebuie sa apara in zona pe camera video, chiar si pentru o perioada scurta timp, nici sub forma de accident, dar nici macar in cazul unor asemenea solicitari formulate de membri care va viziteaza profilul.

5. Este absolut interzis ca in camera, nici macar fugitiv, sa apara minori. Cei care incalca aceasta regula vor avea conturile inchise definitiv si nu se pot inregistra din nou.

6. Modelelor de videochat le este interzis sa paraseasca zona in care apar de obicei pe camera video, acestea fiind online si se asteapta sa fie vizibile in toate domeniile de chat. Va rugam sa retineti ca in cazul conturilor cu mai multe persoane (de exemplu, cuplu, lesbiene, grup, etc.), toate modelele inregistrate ar trebui sa fie in fata camerei. Ca sa detaliem acest aspect, daca in cont sunt inregistrate 4 persoane, este absolut obligatoriu ca pe camera sa apara exact acele 4 persoane.

7. Modelelor le este interzis sa doarma in timpul in care sunt online.

8. Modelele de videochat trebuie sa fie capabile sa comunice la un nivel de baza cu oaspeti si membri din intreaga lume. Este nevoie de cunostinte minime de limba engleza pentru a indeplini aceasta cerinta.

9. Executantii trebuie sa urmeze instructiunile membrilor la Chat Privat in functie de lista de disponibilitate si de regulile categoriei, atat timp cat aceste instructiuni sunt in conformitate cu reglementarile site-ului. Va rugam sa retineti ca a trage de timp pentru timp, fiind inactiva, si a cere bani in timpul Chat-ului gratuit sau privat, sunt elemente strict interzise.

10. Consumul de alimente sau folosirea unui telefon nu sunt permise in Chat-ul gratuit deoarece aceste actiuni pot distrage atentia si poate fi enervant pentru vizitatori.

11. Modelelor le este interzis a fi online, fara un feed direct pe camera video, in orice sectiune a site-ului.

12. Modelele, indiferent de sex sau de zona geografica, nu trebuie sa difuzeze videoclipuri pre-inregistrate in loc de un feed pe camera video in direct. Trebuie intotdeauna sa aiba un feed pe camera video in direct, in scopul de a fi online. Cei care incalca aceasta regula vor avea conturile inchise si le va fi interzis pe site. De asemenea, retineti ca in acest caz, toate castigurile vor fi deduse din incalcarea regulilor.

13. Este strict interzis oricarui model sa accepte sau sa incurajeze alte persoane sa faca schimb de date personale (nume real, adresa, etc.) sau informatii (numar de telefon, adresa de e-mail, Messenger, Yahoo ID, etc.) de contact. Cei care incalca aceasta regula vor avea conturile lor suspendate.

14. Promovarea altor site-uri si servicii este interzisa. Aceasta este o masura luata impotriva spam-ului. Cei care incalca aceasta regula vor avea conturile suspendate de catre administratorii site-ului.

15. Executantii trebuie sa comunice cu administratorii site-ului ori de cate ori sunt contactati pe chat Admin. Cei care ignora aceste cereri sau inchid fereastra de chat cu un admin vor avea conturile suspendate pana se vor intoarce la fereastra de chat deschisa cu adminul site-ului pentru a termina conversatia.
16. Conditiile de fundal adecvate si o transmisie adecvata pe camera video sunt esentiale pentru a fi online. Configurarea fundalului la nivel optim dar si ajustarea centrala a camerei web ar putea fi dificile pentru unele model. Pentru ajutor, puteti utiliza suportul de pe site-ul jasmin.com

17. Urmatoarele sunt continuturi si activitati INTERZISE, ce nu au voie sa apara pe site. Este strict interzisa inclusiv imitarea sau participarea pasiva la aceste activitati. Ele sunt urmatoarele:
o Este strict interzisa interpretarea rolului in Incest (cand participantii pretind a fi rude)
o Este strict interzisa interpretarea rolului de Minor (cand unul dintre participanti pretinde ca este minor)
o Este strict interzisa bestialitatea (participarea oricarui animal la show-urile in Chat Gratuit sau Privat)
o Este strict interzisa violenta (sufocare, provocarea unei rani, etc.)
o Este strict interzisa prezentarea sangelui in orice forma
o Este strict interzisa orice referire la pedofilie
o Este strict intersiz consumul de droguri sau alcool
o Sunt strict interzise oferirea sau acceptarea serviciului de escorta
o Este strict interzisa prestarea unui show erotic unui membru care pretinde ca este minor.
o Sunt strict interzise actiunile de a elimina sau consuma materii fecale, precum si simpla referire la aceste actiuni
o Este strict interzisa prezentarea unei arme de orice fel sau echipament relationat
o Sunt strict interzise discursul sau afisarea de materiale cu caracter ofensator, ura sau discriminare
Cei care incalca aceste reguli pot avea conturile suspendate sau chiar inchise.

18. Solicitarea de bani sau cadouri in schimbul unor servicii suplimentare sunt strict interzise pe orice sectiune a site-ului.

19. Inducerea in eroare a oaspetilor in ceea ce priveste sexul interpretului, ce apare intr-o categorie necorespunzatoare, este interzisa. Cei care incalca aceste reguli vor avea conturile suspendate.
20. Modelele au voie sa fie online cu un maxim doua conturi simultan. Nu te loga, asadar, simultan, in mai mult de doua conturi.

21. Cand aveti doua sau mai multe Discutii private, in acelasi timp, in timpul perioadei de promovare, numarati in continuare, o singura sesiune chat.

Dupa cum ti-ai dat seama deja, livejasmin.com si jasmin.com au reguli de bun-simt. Nu este nimic intamplator sau nejustificat in grupul lor de reguli si ai face bine sa le respecti intocmai. Greselile apar, in general, in cazul modelelor de videochat incepatoare care nu acorda atentie trainingului oferit de echipa de la studioul la care lucreaza. Cu timpul, chiar si modelele incepatoare devin unele cu experienta si vor cunoaste pe de rost toate aceste reguli si, din obisnuinta, le vor respecta.