JustForFans – Serviciu de abonament premium pentru adulti

justforfans-studio-videochat-bucuresti

JustForFans este o platforma prietenoasa pentru adulti pentru vanzarea de servicii de abonament premium. In plus fata de administrarea unui fanclub, artistii pot face bani si din trimiterea de mesaje text. Sunt acceptate toate genurile, iar JustForFans ofera unele dintre cele mai mari rate de plata din industrie.

Toate genurile sunt acceptate, exista o frecventa mare de plata, o plata minima scazuta si alte caracteristici grozave, cum ar fi promovarea afiliata. Iata toate detaliile.

JustForFans Informatii:

Servicii: Clips, Fancluburi, SMS-uri
Genuri: Genuri: Femei, Barbati, Transgender, Cupluri
Procentul de modele: 70%
Plata minima: $50
Plati: ACH, Wire, Paxum, Crypto
Chargebacks: Nu sunt acoperite
Program de plata: Saptamanal
Program de afiliere: Da
Conturi de studio: Da
Protectie DMCA: Da
Blocare regionala: Da

Ce este necesar pentru a incepe cu JustForFans

Singura cerinta este ca trebuie sa ai 18 ani sau mai mult. Va trebui sa furnizezi o copie digitala a unui act de identitate cu fotografie pentru verificarea varstei. Acest lucru este pentru a ramane in conformitate cu reglementarile federale, iar informatiile tale personale sunt intotdeauna pastrate private si securizate. Daca aveti deja continutul necesar pentru a popula fanclubul, sunteti in fata jocului. In caz contrar, veti avea nevoie de tot ceea ce va trebuie pentru a produce continutul necesar pentru a mentine fanclubul activ.

Cati bani castiga modelele JustForFans

Artistii JustForFans castiga 70% din toate veniturile generate de site. Nu sunt acoperite si contracararile, desi JustForFans va imparti suma de contracarare 50/50 cu modelele.

Plati: Plati minime, program si optiuni de incasare pe JustForFans

Nu exista o plata minima pentru artistii din SUA. Pentru europeni, exista un minim de 50 de dolari. Platile au loc saptamanal, in fiecare zi de luni. Metoda de incasare pentru modelele din SUA este ACH / depunere directa, iar pentru modelele europene, transferul bancar sau Paxum. JustForFans ofera, de asemenea, plati in criptomonede.

Castigati bani oferind aceste servicii pe JustForFans

Rularea unui Fanclub / Serviciu de abonament Premium pe JustForFans

Obiectivul principal al JustForFans este administrarea de fancluburi pentru adulti. Daca un utilizator doreste sa acceseze continutul pe care un model il incarca pe site, trebuie sa plateasca taxa de abonament lunara. Pentru a continua sa acceseze continutul, trebuie sa plateasca in continuare taxa de reinnoire lunara. Cu cat ai mai multi abonati, cu atat mai mare este venitul lunar. Fancluburile pot fi foarte profitabile, in special pentru artistii care au un numar mare de fani / o baza de clienti.

Preturi pe niveluri / niveluri: JustForFans accepta diferite niveluri si planuri de tarifare. Modelele JFF sunt capabile sa isi numeasca propriile niveluri de abonament pentru personalizare. Puteti sa ramaneti la ceva generic, cum ar fi; “Gold, Silver si Bronze” sau sa deveniti mai creativi si mai unici cu acesta. Atunci cand incarca continut, modelele pot specifica cel mai mic nivel pentru care continutul incarcat ar trebui sa fie disponibil.

Fluxuri neclare pana la abonare: Pana cand un membru se aboneaza la fanclubul dvs., tot continutul de pe feed-ul dvs. va aparea neclar, cu exceptia cazului in care este indicat ca fiind continut promotional / gratuit. Modelele au control deplin asupra intensitatii blurului. Fie il blocheaza complet, fie il face mai revelator pentru o tachinare mai mare.

Vanzarea de clipuri pe JustForFans

De asemenea, actorii JustForFans pot face bani si din vanzarea de clipuri pentru adulti pe site. Pur si simplu incarcati videoclipul si stabiliti-va pretul. Videoclipurile vor aparea pe profilul tau, iar membrii vor putea sa le descopere si in alte parti ale site-ului. JustForFans se ocupa de procesarea platilor si de livrarea videoclipurilor cumparate.

Sexting: SMS-uri si mesaje platite pe JustForFans

Modelele JustForFans pot fi platite si din sexting. Selectati tariful pentru mesajele text primite sau trimise, mesajele foto si mesajele video. In plus fata de trimiterea de mesaje prin SMS, JustForFans are, de asemenea, o platforma de mesagerie platita integrata direct in site. Modelele JFF pot trimite continut blocat prin mesaje, unde membrul trebuie sa plateasca mai intai, pentru a avea acces la continut.

Articole de magazin personalizate: Tangibile, Snap si multe altele pe JustForFans

JustForFans dispune, de asemenea, de suport pentru articole de magazin personalizate. Aceste articole de magazin pot fi folosite pentru a vinde o gama larga de lucruri; obiecte tangibile, cum ar fi chilotii purtati, acces la retelele sociale si aplicatiile de mesagerie, cum ar fi Snapchat, si multe altele. JustForFans are o zona de magazin, cu sectiuni speciale pentru urmatoarele articole de magazin:

Imbracaminte
Jucarii sexuale
Snapchat / Instagram
Show-uri private

Ceea ce poate fi vandut prin intermediul articolelor de magazin personalizate nu se limiteaza la categoriile de mai sus. Articolele de magazin pot fi utilizate pentru a vinde o gama larga de produse si servicii.

Programul de modele exclusive JustForFans

JustForFans ofera un program exclusiv de modele pentru artistii care nu lucreaza cu niciun alt fanclub pe baza de abonament. Programul de modele exclusive ofera o gama larga de avantaje, enumerate mai jos:

Insigna JFF EXCLUSIVE MODEL pe profil
listat pe pagina de model exclusiv
85% plati pentru toate serviciile in afara abonamentelor la fancluburi
Acces la programul de recomandare a modelelor (5% revshare)
Sistem de amprentare antipiraterie

Blocare regionala: Blocati anumite tari pe JustForFans

JustForFans accepta blocarea regionala. Majoritatea tarilor sunt acceptate, iar JustForFans accepta si blocarea statelor individuale pentru modelele din Statele Unite.

Instrumente de promovare disponibile pentru modele pe JustForFans

JustForFans are, de asemenea, o serie de instrumente promotionale disponibile pentru interpreti. Acestea includ caracteristici la fata locului, precum si manere promotionale pentru retelele sociale. Iata care sunt modalitatile prin care va puteti promova prin JustForFans:

Sectiunea gratuita in stil Tumblr: Tot continutul gratuit / promotional de pe JustForFans poate fi prezentat in zona lor gratuita. Aceasta este o configuratie in stil Tumblr care permite altor membri sa dea like, sa comenteze si sa reposteze continutul tau.

Generati coduri de cupon / teste gratuite: Modelele pot genera, de asemenea, coduri promotionale cu fancluburile JustForFan. Setati valoarea reducerii si data de expirare, daca doriti una. Este posibil sa oferiti incercari gratuite prin setarea pretului promotional la 0,00 $.

JustForFans Promo Twitter: JustForFans gestioneaza diferite handle-uri Twitter dedicate pentru promovarea continutului feminin, masculin, transsexual si de cuplu.

Conturile JustForFans Studio / Producator

JustForFans accepta conturi de studio / producator. Aceste conturi pot functiona in doua moduri diferite: Studiourile pot inregistra modele sub contul de studio si pot lua un procent. Pentru producatorii de continut, exista conturi care se comporta foarte asemanator cu conturile de modele, dar pot prezenta toate scenele care au fost filmate.

Programul de afiliere JustForFans

JustForFans are, de asemenea, un program de afiliere. Programul de afiliere plateste 10% pentru toate recomandarile clientilor si 5% pentru toate recomandarile de modele. Instrumentele de promovare includ iframe care pot fi incorporate intr-un site web sau blog. Programul de afiliere (10%) este de tip opt-in / opt-out. Ceea ce inseamna ca artistii trebuie sa opteze pentru promovare. Comisionul provine, de asemenea, din partea artistului (JustForFans plateste un procent atat de mare, incat este singura modalitate de a face programul de afiliere fezabil), motiv pentru care unii artisti ar putea alege sa renunte la promovare.

Inscrieti-va pentru JustForFans astazi!

Esti gata sa incepi sa lucrezi pe JustForFans? Inscrieti-va astazi! Procesul de inregistrare este rapid si usor si puteti incepe in cel mai scurt timp. JustForFans ofera un procent ridicat si mai multe moduri de a castiga. Castiga bani din abonamente la fancluburi, vanzari de clipuri video, sexting si prin intermediul articolelor personalizate din magazin, care pot fi folosite pentru a vinde o gama larga de servicii.