Toate studiourile de videochat la care am fost la interviu recomanda tura de noapte. Voi ce tura recomandati?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCategorie: IntrebariToate studiourile de videochat la care am fost la interviu recomanda tura de noapte. Voi ce tura recomandati?

Andreea Bucur a intrebat acum 2 luni

Buna, studiourile de video chat cer in general tura de noapte fiindca ar fi mai mult trafic. Din pacate, in acest moment, eu nu pot lucra pe tura aceeasta. Diferenta la bani este atat de mare ? Conteaza pe ce site-uri de videochat lucrez? Mentionez ca am mai lucrat pana acum ca model de videochat pe streamate si pe stripchat.

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 2 luni ago

Buna Andreea, multumim de intrebare ! Intr-adevar, majoritatea studiourilor de videochat iti vor recomanda sau chiar iti vor impune sa lucrezi pe tura de noapte.

Motivele ? Intr-adevar, unul din ele ar fi traficul mai ridicat pe timp de noapte, insa acesta nu este garantat in vreun fel. Probabil, din statisticile studiourilor de videochat, reiese ca cea mai profitabila tura este cea de noapte.

Din acelasi motiv, legat de trafic, si concursurile si jocurile de pe fiecare site de videochat au o rata mai mare de succes pe timpul noptii, implicit vei ajunge sa castigi sume mai mari. Fiind numarul de utilizatori mai mare si castigurile vor fi mai mari.

Un alt motiv, mai putin ordodox, este tipul de membri care intra pe site-urile de videochat pe timpul noptii. Nu putini membri intra fie dupa ce au consumat bauturi alcoolice sau alte substante si sunt pusi pe distractie si pe privaturi destul lungi sau pe consumat tokens …

Un al 4-lea motiv care merita luat in seama este  ca pe site-urile de videochat din Statele Unite, cum ar fi Streamate.com, ImLive, CamContacts, Cams, Bongacams, Stripchat, Chaturbate, MyFreeCams, etc …. 90% dintre membri sunt cetateni americani iar atunci cand la noi este noapte la ei este inca zi. Fie au iesit de la munca, fie vor sa petreaca o dupa-amiaza placuta in preajma cuiva..

In schimb, cand vine vorba de tura de zi, aici ne referim de fapt la tura de dimineata, care poate sa fie in intervalul 06.00 – 15.00 putem vedea alte avantaje in a lucra ca model de videochat.

In primul rand, vei avea un program normal de lucru, ca la oricare alt job, nu iti vei strica somnul pierzand noptile.

Alt beneficiu ar fi ca membri sunt mai directi si mai hotarati in ceea ce vor, in sensul acesta vor intra mai rapid in privat, avand si alte lucruri de facut in timpul zilei, nu doar sa navigheze ore in sir prin camerele de chat ale modelelor de videochat.

Ca sa putem vedea partea plina a paharului in ce priveste tura de zi, atunci cand e traficul mai mic si numarul de troli, beggari si freeloaderi e mai mic. In cazul acesta o sa te poti concentra doar pe membri care stiu ce vor.

Pentru modelele de videochat care vor sa lucreze pe tura de zi recomandam site-uri europene, gen Xlove sau Adultwork.

Sa fim onesti pana la capat, nici cel mai bun studio de videochat, de fapt niciun studio de videochat si nicio persoana din domeniul videochatului nu va mai poate garanta in anul 2021 ca una din cele doua ture va aduce succesul total. Simplul fapt de a alege o tura din cele doua nu va fi de ajuns. Fara un numar cel putin decent de ore petrecute online, fara o camera web HD si un calculator performant, fara sedinte foto/video profesionale, fara cunoasterea limbii engleze, franceze sau germane macar la nivel incepator-mediu, alegerea programului de lucru nu va ajuta foarte mult.

Sper sa te ajute raspunsul nostru  si iti dorim mult succes in domeniul videochatului !

 

Open chat