Oferiti vacante sau masina, casa ca bonus la angajarea ca model de videochat?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCategorie: IntrebariOferiti vacante sau masina, casa ca bonus la angajarea ca model de videochat?

Veronica, Slatina a intrebat acum 11 luni

Buna dragilor,

Vreau sa intru in lumea videochatului de mai mult timp si inca am cateva retineri. Am tot cautat pe net informatii si vreau sa stiu daca voi oferiti bonusuri la angajare, gen vacante, masina, casa, etc ?

Multumesc

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 11 luni ago

Buna Veronica,
Da-ne voie sa fim sceptici cu privire la studiourile care promit vacante, masina, casa sau cine mai stie ce… Noi nu facem astfel de promisiuni insa promitem sa iti oferim inca de la angajare un contract de munca legal, sa platim impozitele la zi, sa iti oferim sumele castigate la cursul valutar corect si sa facem tot ce ne sta in putere sa iti oferim un mediu de lucru mai mult decat placut.
Daca esti serioasa si muncitoare, poti fi sigura ca vei castiga suficienti bani incat sa iti poti oferi singura ceea ce promit alte studiouri: vacanta mult visata, casa pe care acum doar o visezi sau masina care iti place cel mai mult. Singura vei ajunge sa ai toate aceste lucruri dar numai prin seriozitate, perseverenta si multa munca si grija la aspectul tau.
Noi facem angajari asa ca ne poti contacta la tel: 0759 451 365 si pe WhatsApp pe acelasi numar sau prin email pe OFFICE@STUDIODELUXE.RO

Open chat